Barátok közt

Előző rész (2012. február 23.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 23. 20:00

Ádám megtudja, hogy Kinga nem olyan. Vajon Júlia és Attila megcsalják a párjukat? Mit tud meg Miklós Ritáról?

Kinga elhárítja Ádám hívását, és úgy dönt, hogy megvicceli a fiatalembert. Meghívja néhány barátját, miután azt a benyomást keltette Ádámban, hogy kettesben lesznek. Ádám megérkezik a partira, és csalódik, de nem mutatja. Később Aliz egy játékot javasol, amit Szabi rossz ötletnek tart, de leszavazzák. Ádám játékból kénytelen választani Zsófi, Kinga és Aliz között. Szabi és Géza otthon tovább vitatkoznak, és Aliz megsértődik, amikor Ádám azt választja, hogy „megöli”. Másnap Ádám összefut Kingával, és rájön, hogy nem lesz egyszerű meghódítani, pedig titokban Kinga is vágyik rá.

Júlia nem bírja tovább egy szobában Attilával, és kimegy friss levegőt szívni. Miután hazatelefonált, és jó kislánynak nevezték, Júlia elhatározza, hogy lefekszik Attilával. Eközben Attila a hotelszobában nagyon vágyódik Júlia után, és hideg zuhanyt vesz. Váratlanul beállít Claudia, Júlia legnagyobb döbbenetére. Claudia bejelenti, hogy itt marad, és Attila felajánlja, hogy a kocsiban alszik. Másnap Júlia és Claudia összevesznek, de Claudia úgy érzi, jól tette, hogy eljött. Attila és Júlia sajnálják, hogy nem kóstoltak bele a „koktélba”, de megállapodnak, hogy később bepótolják.

Amikor Hanna meglátja, hogy Miklós és Rita bemennek a hálószobába, elmegy a kedve a szextől Balázzsal. Balázs egyedül marad, és egy erotikus honlapra téved. A laptop azonban vírusos lesz, és Miklós nem tudja megnézni a nyomozó jelentését Ritáról. Másnap Miklós Rita jelenlétében írásban kéri a magánnyomozótól a beszámolót. Miközben Miklós zuhanyozik, Rita rábeszéli a kézbesítőt, adja át neki levelet, és döbbenten látja, hogy az információ róla szól. Miklós kérdőre vonja Ritát, amiért felbontotta a küldeményt, mire Rita kérdőre vonja, amiért Miklós figyelteti őt. Vajon Miklós mit válaszol?

Címlapról ajánljuk