Baleset-bűnügy

Magyar világbajnok sportoló halt meg a csomádi balesetben, amit egy bedrogozott fiatal okozott

rtl.hurtl.hu

2022. március 21. 13:38

Férjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Hétfőn a Police.hu rendőrségi honlapon jelentették be, hogy kábítószer hatása alatt vezetett a Csomádnál vasárnap halálos baleset okozó férfi, emiatt őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását. A 20 éves férfi szervezetében a helyszíni mintavétel mutatta ki a marihuána nyomát. A sofőr őrbottyáni lakásán egy mosókapszulás dobozban 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint két őrlőt és egy digitális mérleget is lefoglaltak a rendőrök.

A tájékoztatás szerint az őrbottyáni fiatalember előzésbe kezdett, a manővert nem tudta befejezni és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. Egy 58 éves asszony meghalt, utasa súlyosan megsérült. 

A Magyar Judo Szövetség hétfőn jelentette be, hogy a baleset áldozata Tamás Ibolya, a Budapest Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja. 11-szeres magyar bajnok, 2010-ben az IJF Masters-világbajnokságon aranyérmet szerzett. 

Életéért hiába küzdöttek a mentők, már nem tudtak segíteni rajta. Sporttársát és barátját, Illés Sándor judoedzőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Nyitókép: Police.hu

#Baleset-bűnügy#csomád#kábítószer#tamás ibolya

Címlapról ajánljuk