X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.27. (csütörtök)

A legcukibb fekete szőrmók, akit hivatalosan is Európa legszebb kutyájának választottak. A magyar Zack húszezer eb közül lett az első. Tréner és kozmetikus készítette fel a versenyre. Mutatjuk, mennyire imádják egymást gazdijával.

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.18. (kedd)

Gelencsér Máté lehet Hosszú Katinka új szerelme, legalábbis ezt pletykálják. Ő is a medencében kezdte, majd inkább kiúszott a partra és a kifutón mutatta meg idomait!

Még több #celebhír tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.14. (péntek)

Egykor arra esküdtek fel, hogy a hazát szolgálják és a biztonságunkat védjék. Azt gondolták, innen mennek majd nyugdíjba, de a körülmények mégis közbe szóltak… Nemrég a Házon kívül mutatott be olyan rendőröket, akik másodállást vállalnak,
azért, hogy meg tudjanak élni. Hogyan tartsuk meg egyenruhásainkat – erre is kerestük a választ.

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.11. (kedd)

Láthattuk már szőke hajjal, vadító bőrszerkóban, vagy éppen anyaszült meztelenül. Aztán eltelt néhány év, és eltűnt a nyilvánosság elől. Bódi Sylvi mostanában ritkán ad interjút, de a Fókusszal most kivételt tett.

Még több #interjú tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.07.10. (szerda)

A Fókusz műsorvezetője és menyasszonya mindketten gluténérzékenyek emellett Tomi még a felnőttek körében rendkívül ritka tejallergiától is szenved. Hogy mivel jár ez a mindennapokban, mekkora gondot jelent nekik egy étteremben rendelni vagy külföldön
étkezni, kiderül a videóból!

i