X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.22. (szerda)

Ugye mindenki emlékszik még a 2018-as X-Faktorból a mikrofondobáló Mirjamra? Kiss Ramóna elmesélte stábunknak, hogy mit gondol a nem hétköznapi produkcióról! Mirjam produkcióját ITT nézheted vissza!

Még több #X-Faktor tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.23. (csütörtök)

Lovasi András kisfiát születése után először az ő mellkasára tették. A zenész és színésznő felesége, Földes Eszter először mesélt a Fókusznak Álmos világrajöttéről.

Még több #celebhír tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.20. (hétfő)

Balogh Levente tett egy ígéretet a Főnök inkognitóban című műsorban, méghozzá azt, hogy megjavítja beosztottjának, Marikának a kerti kútját, hogy végre rendesen tudjanak locsolni és fürdeni. Levente meglátogatta Marikát a gyárhoz közeli
tanyán, ahova a Fókusz stábja is elkísérte!

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.20. (hétfő)

Gyakran kétszáz plusz órát dolgoznak egy hónapban, vagyis még egy ember munkáját végzik el a magyarországi ápolók! Ennek ellenére a Barátok közt korábbi szereplője Németh Franciska azért lépett ki a sorozatból, hogy ápolónő lehessen,
hogy emberek gyógyításában legyen szerepe. Franciska sokat tanult álmai munkájáért: a hivatásért, amit szerte a világban egyre kevesebben választanak.

Még több #egészségügy tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.17. (péntek)

A műsorvezető szinte egy másik bolygón érzi magát, mióta megszületett második kisfia. Imádta a kismama időszakot is, aminek aztán hamarabb vége lett, mivel a kis Félix már alig várta, hogy láthassa az édesanyját.

i