X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.07.27. (hétfő)

Három év alatt harmadjára újították fel teljesen a budapesti Dob utca egyik szakaszát. Az önkormányzat szerint túl nagy volt a forgalom, ezért nem bírták a 100 millióból lerakott térkövek. Ezért most egyszerűen leaszfaltozták az úttestet.
A DK helyi képviselője szerint az egész konstrukció rossz volt. Az ott élők nem értik, hogy miért ragaszkodtak a térkövekhez.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.07.28. (kedd)

Kedd délután temették el azt a férfit, akit egy hete agyonvertek Martonyiban. 5 gyermeke maradt apa nélkül. A 47 éves férfi özvegye megrendülve nyilatkozott az RTL Híradónak kilátástalannak tűnő helyzetükről.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.07.23. (csütörtök)

Több mint egymilliárd forintért vett erdélyi érmegyűjteményt a jegybank. Azt nem mondták meg, kitől, de az RTL Híradónak az egyik népszerű galéria vezetője elismerte, ő volt az eladó.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.07.24. (péntek)

Civil teherautókat is használna a honvédség, ha arra szükség van. Ezért öszeírják azokat a járműveket, amelyekre szükségük lehet. A tárca levélben értesítette az érintetteket, hogy ha szükségük lesz rá, akkor a törvény értelmében használni
fogják a gépjárműveiket. Az egyik fuvarosnak telefonon azt mondták a minisztériumban, a teherautója a déli határszakaszra tervezett kerítés építéshez kell. A minisztérium szerint a kerítésépítéshez nem, más védelmi feladatokhoz viszont igénybe
vennének civil járműveket, ha szükséges.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.07.27. (hétfő)

Lilufár 10 éves és orvos szeretne lenni. Családjával Afganisztánból menekült el. Az éjszakát a Keleti aluljáróban töltötte, de azt mondja, jól érzi magát, itt kedvesek az emberek és segítenek nekik. Hiányzik neki a kutyája, de azt reméli,
ha majd újra lesz otthonuk, megint kaphat egy kiskutyát. Menekült gyerekekkel beszélgettünk éjszaka a Keletiben. Ők hamar megtalálják mindenben a játékot és azt mondják, itt végre nem félnek.

i