X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.11.19. (szerda)

Az egyik jogszabály lehetőséget ad az önkormányzatoknak arra, hogy adót vessenek ki a földtulajdonosokra. A gazdák háborognak, szakmai szerveztük sarcról beszél, a minisztériumban pedig úgy döntöttek, módosítást kérnek a kormánytól.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.11.17. (hétfő)

Kiderült, hogy mégsem az egyik elhunyt, hanem egy próbaidős rendőr okozhatta a szörnyű tragédiát, azzal, hogy szabálytalanul előzött. Miatta ütközött össze két autó frontálisan a 38-as úton Rakamaz mellett. Az egyik kocsiban egy 17 éves fiú,
a másikban két 30-as éveiben járó férfi utazott. Mindhárman szörnyethaltak.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.11.18. (kedd)

Megnősül a XX. század egyik legrémesebb amerikai bűnözője, Charles Manson. 45 évvel ezelőtt a családjának nevezett bandája az ő parancsára gyilkolt meg kilenc embert, köztük a várandós amerikai filmsztárt, Sharon Tate-et.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.11.18. (kedd)

Csak az állami média és a kormany.hu lehetett jelen, amikor Orbán Viktor átadta Mészáros Lőrinc sertéstelepét. A miniszterelnök sajtófőnöke megkeresésünkre azt írta: a technikai és állategészségügyi előírások nem tették lehetővé, hogy
a teljes magyar média megjelenjen az átadón.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.12.02. (kedd)

Nemcsak szőlőbirtokos, hanem egy 120 nm-es luxuslakás tulajdonosa is Lázár János miniszter 10 éves kisfia. Az ingatlant idén áprilisban vették a gyereknek az egyik legdrágább budai környéken, a Svábhegyen.

i