X
Másolás vágólapra

Fókusz

2017.10.20. (péntek)

Kiss Ramóna rengeteget gyakorolt az élő show előtt, amit emlékezetes módon egy villantással kezdett. Ő maga mesélt a Fókusz kamerájának arról, hogy miért sírta el magát az élő show után. A teljes adást ITT nézheti meg!

Még több #X-2017 tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.23. (csütörtök)

Lovasi András kisfiát születése után először az ő mellkasára tették. A zenész és színésznő felesége, Földes Eszter először mesélt a Fókusznak Álmos világrajöttéről.

Még több #celebhír tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.20. (hétfő)

Gyakran kétszáz plusz órát dolgoznak egy hónapban, vagyis még egy ember munkáját végzik el a magyarországi ápolók! Ennek ellenére a Barátok közt korábbi szereplője Németh Franciska azért lépett ki a sorozatból, hogy ápolónő lehessen,
hogy emberek gyógyításában legyen szerepe. Franciska sokat tanult álmai munkájáért: a hivatásért, amit szerte a világban egyre kevesebben választanak.

Még több #egészségügy tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.20. (hétfő)

Balogh Levente tett egy ígéretet a Főnök inkognitóban című műsorban, méghozzá azt, hogy megjavítja beosztottjának, Marikának a kerti kútját, hogy végre rendesen tudjanak locsolni és fürdeni. Levente meglátogatta Marikát a gyárhoz közeli
tanyán, ahova a Fókusz stábja is elkísérte!

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2015.08.26. (szerda)

Az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége szerint, a klip önmagáért beszél és az önállóságot szimbolizálja.

i