A Konyhafőnök VIP

Osváth Zsolti kiakadt, Odett kapott egy új Norbit, Zé pedig egy bizarr teadélutánt tartott A Konyhafőnök VIP stúdiójában

rtl.hurtl.hu

2022. november 29. 21:35

Az Elődöntő második napja rengeteg izgalmat tartogatott a versenyzők számára, mert amíg egyesek sziporkáztak a főzés során, sokakon kifogott a feladat. Így Sárközi Ákosnak egy sajátos módszert kellett alkalmaznia, hogy megvédje versenyzőit a kritikáktól.

A főzés jó hangulatban indult, különösen Odett számára, aki olyan jól teljesített az előző napon, hogy egy előnyt is kapott. 5 percre választhatott maga mellé egy segítőt, így a versenyző úgy döntött, hogy Viktort szeretné hátráltatni. Odett bevallotta, hogy ismerős volt neki a helyzet, hogy valaki körülötte legyeskedik a konyhában, mivel párjával, Kamarás Norbival is hasonlóan dolgoztak együtt.

Egy magasabb Norbit kaptam

– mondta Odett. 

Viktor egy különleges élményben is részesült, ugyanis az 5 perces hátráltatás után Fördős Zé látta vendégül egy rendhagyó teadélutánra, amihez a séfek is csatlakoztak.

 

A második feladatban Ripli Zsuzsi választhatta ki azt a versenytársát, akitől két alapanyagot is elvett, hogy megnehezítse a dolgát. A színésznő Osváth Zsoltit választotta, aki annyira zokon vette a hátráltatást, hogy viccesen arra célozgatott, hogy túl sokat tud Zsuzsiról ahhoz, hogy ezt bosszú nélkül megússza. Persze Zsolti a perverz poénokkal sem fukarkodott:

Egy ország látta, hogy rámozdultál a répámra.

 

 

A feladat Hagymának sem ment egyszerűen: Ákos séf megbízta egy szarvasgombás gnocci elkészítésével, azonban a versenyző sosem csinált még hasonlót, így tanácstalanul állt a pultja előtt. Olyannyira összezavarodott a főzés alatt, hogy még a tartárt is lefelejtette a tányérjáról, pedig sokat dolgozott vele.

Teljesen magam alatt voltam

– Hagyma tudta, hogy jobban kellett volna koncentrálnia.

 

A kék csapat vezetője is észrevette, hogy versenyzői tányérján egy-egy elem nem sikerült túl jól, így próbálta menteni a menthetőt, és villámgyorsan felfalta a hibás elemeket. Ezt Hagyma boldogan fogadta:

Nagyon örültem, amikor bekapkodta azt a három fájdalmat

– Hagyma gnoccijai nem éppen úgy sikerültek, ahogy Ákos kérte. 

A séf technikája Zének is szemet szúrt, ezért megfigyelés alá helyezte Ákost, és még egy beavatkozást is kilátásba helyezett:

Majd egy végbéltükrözés kiadja!

 

A második feladat Tokár Tominak sem végződött jól, mert az étele láttán még Sárközi Ákos is elismerte, hogy borzalmas elemek kerültek fel a tányérjára. Rácz Jenő sem akarta palástolni az érzelmeit:

Nem fogok tudni jó fej lenni

– a séf nem tudott eltekinteni a műsorvezető tányérján lévő hibáktól, kritikája viszont rosszul esett Tominak.

 

A veszélyzónába a zsűri döntése alapján az első feladatból Mardoll, a másodikból pedig Tokár Tomi kerültek. Végül az énekesnőnek kellett elhagynia a konyhát.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#gasztroreality#Videó#7. évad 17. rész#összefoglaló#teadélután#kármán odett#hajmásy péter#nagy viktor#mardoll#tokár tomi#osváth zsolt#ripli zsuzsi

Címlapról ajánljuk