A Konyhafőnök VIP

Járai Máté majdnem megszült, Nagy Zsolt átadta a gyeplőt, Dobos Evelin pedig hazament sírni

rtl.hurtl.hu

2022. november 24. 22:35

A Középdöntőbe kerülés feszültsége a csapatmunkára is rányomta a bélyegét, így a versenyzők feszített tempóban igyekeztek teljesíteni a zsűri kéréseit, azonban ez egyik csapatnak sem ment egyszerűen.

A főzés egy kis félrevezetéssel kezdődött, ugyanis a játékosok azt hitték, hogy a zsűri előtt található ételek közül csak egyet kell elkészíteniük. A felszabadult nevetgélést Zé szakította félbe, aki közölte velük: mindent meg kell főzniük. Először döbbent csend, majd hangos felháborodás követte a bejelentést, ugyanis a versenyzők nem hitték el, hogy a három ételt egyszerre kell majd elkészíteniük.

Ez fizikai képtelenség

– Járai Máté nem akart hinni a fülének.

 

Máté Fésűs Nellyvel került egy csapatba, akivel igyekeztek kihozni egymásból a maximumot, így a színész Nelly egy olyan oldalát ismerhette meg, amit még sosem látott:

Kicsit féltem is tőle.

 

 

Kiss Virág és Nagy Zsolt pultjánál sem ment egyszerűen a csapatmunka, miután a színész nem érezte magát komfortosan a vezetői szerepben, így Virágra bízta a főzés koordinálását.

Alárendeltem magam neki teljesen

– Zsolt igyekezett követni Virág utasításait, a feladat teljesítésének reményében.

 

Sajnos az erőfeszítéseik ellenére sem sikerült elkészíteniük az összes ételt, így a zsűri csalódottan vizsgálgatta a tányérjaikat, amiken a felkerült elemek is hagytak maguk után némi kívánnivalót. Rácz Jenő komoly kritikával illette a versenyzőit, ami Virágot igencsak megviselte:

Szörnyű volt ott állni, és ezt hallgatni.

 

 

Kardos Eszter és Élő Marci csapatmunkája sem nyűgözte le a zsűrit, mert bár ők minden ételt elkészítettek, azok össze-vissza kerültek fel a tányérjaikra, így egyik zsűritag sem azt kapta, amit kért. Ákos a tálaláson döbbent meg, Zé pedig nem volt hajlandó megkóstolni a versenyzők ételét.

 

A második feladat szintén három ételt kellett elkészíteniük: ezúttal háromféle süteményt kértek a zsűritagok. Az első feladat sikerén felbuzdulva Járai Máté és Fésűs Nelly folytatták a dinamikus csapatmunkát. Bár a cél szentesíti az eszközt, Nelly elismerte, hogy talán egy kicsit túllőtt a célon.

Szülési izéim vannak

– Járai Máté fura tüneteket produkált főzés közben.

 

A főzés párbajjal zárult, ahol a két legerősebb versenyző küzdött meg a Középdöntőbe jutásért, a két leggyengébb versenyző pedig a bennmaradásért mérkőzött meg. A zsűri döntése alapján Kiss Virágnak kellett elhagynia a konyhát, a Középdöntőbe pedig Dobos Evelin jutott tovább, ami sokkolta a színésznőt.

Hazamegyek sírni

– Evelint a világ legboldogabb emberévé tette a zsűri döntése.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#gasztroreality#Videó#7. évad 14. rész#összefoglaló#járai máté#fésűs nelly#kiss virág#nagy zsolt#élő marci#kardos eszter#somfai péter#dobos evelin#párbaj

Címlapról ajánljuk