KERESÉS search-close

Spermalopással vádolja az énekes az egyik rajongóját

szerző:
2016.02.10. 09:00
A nőt állítása szerint egy híres salsaénekes ejtette teherbe. Az énekes tagad, sőt mi több, vádol!
Spermalopással vádolja az énekes az egyik rajongóját
Karla Nkara Toledo Covának meggyőződése, hogy az ikerlányainak a híres puerto rico-i salsaénekes, Maelo Ruiz az apja. A nő még képeket is posztolt, hogy bizonyítsa igazát, bár az énekes következetesen tagad.


Nincs is más választása, hiszen huszonegy éve házas.


Az énekes szerint a megszállott nő egy spermabankból lopta el az értékes mintát és mesterséges megtermékenyítésből születhetettek a gyermekei.

Spermalopással vádolja az énekes az egyik rajongóját

A nő közös fotókat is megosztott annak érdekében hogy bizonyítsa igazát. Az énekes szerint a szőkeség még 2010-ben, egy közös venezuelai munka során esett bele és azóta


megszállottja a termetes dalospacsirtának.


A zenész korábban egy spermabankban helyezte el saját magjait annak érdekében, hogy halála után is lehessenek gyermekei. Állítása szerint Karla kihasználva az adottságait és a spermabank munkatársait, megszerezte, majd valahogyan felhasználta a megszerzett mintákat.

Ruiz felesége természetesen hisz a férjének, aki állítása szerint


sohasem csalná meg őt.


Úgy néz ki, hogy hasonló bűncselekmény hazánkban nem történhet a jövőben, hiszen megszüntette tevékenységét az ország legnagyobb spermabankja. Az Országos Tisztiorvosi Hivatal még tavaly nyáron tett feljelentést a KRIO Intézet ellen illegális szervkereskedelem miatt, mert szerintük a cég a magyar egészségügyi törvényt kijátszva importált Dániából hímivarsejteket. A KRIO-sztorit a képre kattintva nézheti meg:

Spermalopással vádolja az énekes az egyik rajongóját

Lájkolja a Villanyleót, hogy ne maradjon le semmirol!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való