KERESÉS search-close

Mark Zuckerberg reagált Kanye West lejmolására, nem is akárhogy!

2016.02.18. 13:35
Zseniálisan reagált Kanye West lejmolós posztjára Mark Zuckerberg, Facebook-alapító.
Mark Zuckerberg reagált Kanye West lejmolására, nem is akárhogy!
A rapceleb pár napja egy Twitter posztban kért Mark Zuckerbergtől és/vagy Larry Page Google-társalapítótól egymilliárd dollárt, zseniális ötleteinek a megvalósítására.

Valószínűsíthető, hogy Kanye mindezt azért tette , hogy minden szem rávetüljön, hiszen nemrég jelent meg legújabb lemeze.

Mark Zuckerberg reagált Kanye West lejmolására, nem is akárhogy!

Mark természetesen semmit sem reagált a feltünési viszketegségben szenvedő rapper posztjára, csupán belájkolta egy ismerősének bejegyzését, ami minössze egy mondat volt:


“Kedves Kanye West: Ha már a Facebook vezérigazgatójától kérsz egymillió dollárt, legalább ne a Twitteren tedd.”


Marknak ez a bejegyzés tetszik és valószínűleg ezzel a téma is le lett zárva.

Zuckerberg egyébként nagyon is szereti a zenét, csak éppen Kanye Westet nem annyira. Zenészek küldték el a történetüket a Facebooknak, majd nemsokára filmet készítettek róluk, Mark Zuckerberg pedig meghívta őket látogatóba. Így lett vendég egy magyar zenész és német barátja a közösségi oldal alapítójánál. Az oldal nemrégiben ünnepelte születésnapját, és az évfordulóra a világ minden részéről hívtak vendégeket: köztük Esztegár Lászlót, és barátját, Michaelt is.

Mark Zuckerberg reagált Kanye West lejmolására, nem is akárhogy!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való