KERESÉS search-close

Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!

szerző:
2016.02.05. 08:19
A 35 éves Zoe Jackson-t három hónap után azért hagyta ott milliomos szeretője, mert kiderült, hogy hat gyereke van! A lepattintott nő nagyon begurult a döntés miatt, melyet aztán egyedi módon torolt meg: döglött makrélával és halbelsőséggel töltötte meg a férfi medencéjét!
Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!
Ez a hír önmagában is zseniális lenne, de a történetben van még egy csavar, a zűrös körülmények között szétment pár ugyanis az interneten ismerkedett meg. A randioldalt, ahol egymásra találtak, úgy hívják:
 

Plenty of Fish!


Ezt a kifejezést leginkább "sok halnak" lehetne lefordítani. Arra a mondásra utal, miszerint "sok hal úszik még a tengerben", azaz mindenki találhat magának ideális partnert, hiszen rengeteg ember van még a Földön.
 

Nos, úgy tűnik, Gerard Brogan-nek bejött a halas hasonlat, csak az a baj, hogy szó szerint.


A férfi Anglia egyik legmenőbb webdesignnal foglalkozó cégének milliomos vezetője. Három hónapig randizott a weboldalon megismert Zoe-val, amikor a nő bevallotta neki, hogy mellékesen van hat gyereke.

A férfi nem szeretett volna ilyen hirtelen apa lenni, pláne nem ennyi gyermek apja, ezért szakított a nővel.

Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!

Pár nappal később a barátaival épp arra készültek, hogy megmártózzanak az udvaron található jakuzziban, amikor pokoli bűz csapta meg az orrukat.
 

Kiderült, hogy a fürdőalkalmatosságot valaki telepakolta döglött halakkal és halbéllel!


Mivel Gerald egy több mint 400 millió forintot érő házban lakik, így nem meglepő, hogy otthonában minden be van kamerázva. A felvételeket visszanézve kiderült, hogy a nő belopózott a kertbe egy zsákkal, melynek tartalmát aztán beleöntötte a jakuzziba. Nagyon dühösnek lehetett, ugyanis
 

35 mérföldet kellett vezetnie a lakásától a rothadó haltetemek társaságában, hogy ilyen módon bosszút állhasson!


A jakuzzi szűrői eltömődtek a sok halbéltől, ezért Geraldnak 750 fontot kellett fizetnie a tisztításért. Ez azonban nem oldotta meg a problémát, a szörnyű bűzt ugyanis sehogy sem sikerült eltüntetni, ezért a férfi végül az egész medencét lecserélte, ami további 1000 fontba fájt.

A nőt végül 520 fontnyi kártérítésre kötelezte a bíróság. Zoe Jackson azóta új párt talált, akivel már az esküvőt tervezgetik, ráadásul már a hetedik gyerek is úton van.


Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!


Hiába, tényleg igaz, hogy sok hal van még a tengerben!


Hogy a nők mennyire értenek a bosszúálláshoz, az kiderül az alábbi videóból, melyben férfiak vallanak a legdurvább esetekről, amikor feldühítettek egy nőt. Kattintson a képre a Fókusz riportjáért!


Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!
 

Lájkolja a Villanyleót!

 
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való