KERESÉS search-close

Isis-nek hívják a kislányt, nem kaphatott névre szóló Nutellát!

szerző:
2015.11.28. 11:09
Nagy divatja van a névre szóló termékek gyártásának, a Nutella azonban csúnyán felsült az egyik marketingprogramjával.
Isis-nek hívják a kislányt, nem kaphatott névre szóló Nutellát!
Van Ausztráliában egy programja a Nutellának. Az a lényege, hogy a vásárlók kérhetik a cégtől, hogy saját nevükkel ellátott üvegeket gyártson nekik. Nyilvánvaló marketingfogás az egész, hiszen ki ne örülne annak, ha meglátná a nevével fémjelzett nyalánkságot az asztalon. 

Ezekkel az akciókkal azonban nem csak sokat lehet szakítani, de szépen fel is lehet velük sülni. A Nutellával pontosan ez esett meg. Történt ugyanis, hogy egy nagynéni kedveskedni szeretett volna unokahúgának, az 5 éves Isis-nek. Igen, a legnagyobb baj éppen ez volt. A kislányt ugyanis úgy hívják, hogy Isis. Akárcsak a terrorszervezetet. 

Isis-nek hívják a kislányt, nem kaphatott névre szóló Nutellát!

A szülei akárhogyan érveltek és védekeztek, hogy amikor a kislány született, még nem is hallottak az Iszlám Államról, és hogy egyébként is az egyiptomi Istenről, Íziszről kapta gyermekük a nevét, a Nutellát ez nem hatotta meg, és nem volt hajlandó legyártani az egyéni címkézésű üvegeket. 

Isis anyukája most úgy érzi, besározták a lánya nevét, míg a cég azzal védekezik, hogy azért nem tehettek eleget a kérésnek, mert sokan félreértették volna a címkét. Ezt követően az egész akciójuk kudarcba fulladt, ugyanis a kampánynak része volt az is, hogy online lehetett saját feliratokat írni az üvegre. 

Isis-nek hívják a kislányt, nem kaphatott névre szóló Nutellát!

És ahogy az lenni szokott, jöttek a trollok, akik kiélve kreativitásukat nyomdafestéket nem tűrő szavakat tüntettek fel a Nutellán. Meg is szüntette a cég a programot.

(huffingtonpost.com
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való