KERESÉS search-close

Egy teherautóval vitte részeg szüleit egy kilenc éves kislány

szerző:
2016.02.09. 11:52
Letartóztattak egy párt, miután a wisconsini segélyhívószámra egy hívás futott be, miszerint egy kisteherautó bizonytalanul és cikázva halad az egyik főútvonalon.
Egy teherautóval vitte részeg szüleit egy kilenc éves kislány
Utólag kiderült:

a járművet egy kilencéves kislány vezette,


a szülők pedig saturészegen ültek mögötte, tizenegy hónapos kisbabájukkal együtt.

A kilencéves kislány mérföldeken keresztül vezette a kisteherautót. Miután a rendőrök lekapcsolták a sofőr kiszállt az autóból, de a motort nem állította le. A lány édesapja tette meg ezt helyette, amikor is az autó visszafelé – az egyik közeli folyó irányába – kezdett el gurulni. Az intézkedő rendőr ekkor pattant be a kocsiba, húzta be a kéziféket és parkolta le azt.

A gyerekeket a közeli hozzátartozóknál helyezték el. Az ittas szülőket


gondatlansággal és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.


Nem csak a tengerentúlon, de hazánkban is össznépi probléma az alkoholizmus. Zacher Gábor toxikológus szerint több mint kétmillió úgynevezett nagyivó lehet Magyarországon, vagyis a probléma szinte minden családot érint. A megoldást az áremelésben és a mentálhigiénés programokban látja. A témáról készült riportunkat a képre kattintva tekintheti meg:

Egy teherautóval vitte részeg szüleit egy kilenc éves kislány

Lájkolja a Villanyleót, hogy ne maradjon le semmirol!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való