KERESÉS search-close

"Váczi Andrea" szerzővel ellátott tartalmak

Váczi Andrea

Váczi Andrea által létrehozott tartalmak (15):

Londoni szemtanú: „Véres bárdokkal jöttek”

Nyilatkozott az RTL Híradónak annak az étteremnek a magyar dolgozója, ahol szintén megtámadták a vendégeket. Kovács Judit az exkluzív interjúban azt mondta: amikor meglátták a késes terroristákat, egy hátsó helyiségbe zárkóztak be. Később a rendőrök engedték ki őket és azt mondták nekik, fussanak és 10 percig meg se álljanak.

 

Új választási rendszert akarnak

Mozgalmat indított az aránytalan választási rendszer megváltoztatására Gulyás Márton. Ő az az aktivista, akit társával közmunkára ítélt a bíróság, amiért vízfestékkel akarta megdobni a Sándor-palotát. A szombati budapesti tüntetésen azt mondta: a Fidesz által kreált választási szabályok miatt nem indulhatnak egyenlő eséllyel a pártok a jövő évi választáson. A zenés demonstráció után ezúttal is az Oktogonhoz vonultak a tiltakozók. 

Spontán tiltakozás alakult ki, miután Áder János aláírta a CEU-törvényt

Miután Áder János tegnap este aláírta a lex CEU-t, spontán tüntetés alakult ki. A tömeg először a Sándor-palotánál demonstrált, majd onnan vonultak keresztül a városon.

HELYZETKÉP: CEU tüntetés


szerző:
2017.04.02. 20:23
HELYZETKÉP: CEU tüntetés

Kollégánk a CEU tüntetés helyszínén forgatott. Megmutatjuk, milyen volt a hangulat a Közép Európai Egyetem mellett tüntető tömegben Budapesten, vasárnap kora este.

A budapestiek birtokba vették a hidat

A Szent Gellért téren zajló építkezés miatt lezárták a Szabadság hidat az autó- és villamosforgalom elől, csak gyalog és biciklivel lehet átmenni rajta. A budapestiek egyből birtokba is vették.

​„Mert annyit érek én, amennyit ér a szó versemben”

Mi mással is lehetne méltó emléket állítani a magyar költészet napjának, mint egy gyönyörű vers elszavalásával? Józan László a Barátok közt sorozat szereplője, számára legkedvesebb versével, Radnóti Miklós: Tétova óda című költeményével emlékezik meg a költészet napjáról.

József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük a magyar költészet napját Magyarországon 1964 óta. Német Kristóf a Játékszín igazgatója, a Barátok közt korábbi színésze, Szabó Lőrinc versével emlékezik erre a napra.

​Opre Roma! - a roma kultúra ünnepe

Tudta, hogy Charlie Chaplin, a Led Zeppelin énekese, Robert Plant, a Rolling Stones tagja, Ron Wood és a kétszeres Oscar-díjas Michael Caine is roma származású? 1990 óta április 8-án ünnepeljük a Roma Kultúra Világnapját az 1971-ben, Londonban megrendezett első Roma Világkongresszusnak állítva ezzel emléket.

„Kívánjuk a sajtó szabadságát!”

Március 15-én nem csupán az 1848-as forradalom és szabadságharcra emlékezünk, hanem a szabad magyar sajtó megszületésére is.

03.14 - a pi nemzetközi napja

A nemzetközi π-nap a matematika egyik leghíresebb számának, a π (pi) számnak az ünnepe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való