KERESÉS search-close

"Szegő Éva" szerzővel ellátott tartalmak

Szegő Éva

Szegő Éva által létrehozott tartalmak (100):

Szegő Éva társszerzői:
Apa csak egy van: ezért ünnepeljük június harmadik vasárnapján az édesapákat!

Egy hat gyerekes veterán lánya ünnepelte meg először az édesapját, így kezdődött az Egyesült Államokban százkilenc évvel ezelőtt az apák napja hagyománya. Magyarországon az anyukákat ünnepelni egy külön napon évtizedek óta természetes, azt még mindig tanuljuk, hogy június 16-a az édesapák napja. Nagy Ervin szerint az elmúlt években jelentősen változott az apák szerepe a családban és az is ahogyan erről gondolkodunk. A sztárapukák még többet mesélnek: ITT!

Matyi a Hooligans zenészeivel battyogott végig Pajkaszegen

A mi kis falunk mindenkit meghódított, a huszonhárom éves rockbanda, a Hooligans tagjai sem titkolják, hogy rajonganak érte. Főleg a három félnótás közmunkás kalandjaiért, illetve az őket alakító színészek bravúros megmozdulásaiért.

Tankcsapda: 30 éve töretlen a rockbanda sikere!

Magyarország legnépszerűbb rockbandája, a Tankcsapda idén ünnepli 30. születésnapját. Sok helyzetben és szituációban láthattuk már őket, ott voltunk a 20. és a 25. évfordulójukon, beszámoltunk a kéthetes amerikai turnéjukról, amellyel a banda valóra váltotta minden magyar zenekar álmát, elkísértük őket különleges kompkoncertjükre és összefoglaltuk Lukács 50 évét. A zenekarral ezúttal a banda szülővárosában, Debrecenben találkoztunk, hogy körbevezessenek minket azokon az ikonikus helyszíneken, amelyek jelentősek voltak a csapat vagy a tagok életében.

A konyhafőnök: Ákos vagy Patrik lesz a befutó?

Mi kell ahhoz, hogy valaki tökéletes konyhafőnök legyen? Több héten át tartó fegyelem a pult mögött, tuti receptek kisujjból és kiskanálból. Valamint kreatív tálalási ötletek, hogy még véletlenül se tudjanak belekötni a séfek és még az utolsó zellerszál is a megfelelő helyen hajoljon! Na de ki képes erre? Nézd meg az esélylatolgatásról készült videónkat is: ITT!

Öveket becsatolni, szezonzáró epizódra felkészülni, este Gyertek át!

Ha csütörtök, akkor ismét jön az ország legszórakoztatóbb házibulija, benne a legcsípősebb poénok, izgalmas játékok, valamint 8 bevállalós játékos, akik garantáltan megdolgoztatják a nevetőizmaikat. Ha eddig azt hitték, már mindent láttak Sebestyén Balázs nappalijában, a mai adásban erre rácáfolnak. Az évadzáró adás kulisszatitkaiért kattints ide.
A Barátok közt után érkezik a Gyertek át! – a sztárvetélkedő és kiderül, hogy a legbevállalósabb sztárok csatájában melyik csapat gyűjt több pontot!

Ezeket a dolgokat biztos nem tudtad Ferenc pápáról!

Ferenc pápát hívták már a meglepetések pápájának vagy szent celebnek is. Jelenléte, viselkedése egy merőben új irányt adott az egyháznak, amit a legtöbben örömmel fogadtak ám azért vannak olyanok, akik szerint talán néha túl laza a katolikus egyházfő. Gondolták volna, hogy például az egyik legjobb barátja egy magyar származású nő?

Tapssal és könnyekkel fogadta a tömeg Ferenc pápát Csíksomlyón!

Hatalmas tömeg várta Ferenc pápát Csíksomlyón, ahova egy átalakított, modern pápamobillal érkezett. Azért pedig, hogy egyedi rendszámmal közlekedhessen, sürgősségi rendelettel módosították a közlekedési törvényt is.

Ferenc pápa hatalmas mosollyal fogadta az RTL Klub ajándékát

Pénteken kora reggel indult el az RTL stábja, hogy felszállhasson a pápai repülőjáratra és együtt utazzanak az apostoli látogatás első állomására: Bukarestbe. A bukaresti járat 8 óra 10 perckor szállt fel és az újságírók a repülőgépen találkozhattak a pápával. Ferenc pápa hatalmas mosollyal fogadta az RTL Klub ajándékát. Bukarestbe helyi idő szerint 11 óra után kicsivel érkeztek meg, ahol a pápa olaszul tartotta meg beszédét több száz ember előtt. Hogy hogyan folytatódik a különleges utazás, megtudhatják a szombati Fókusz Pluszból.

Ma este lesz a szezon utolsó előtti sztárvetélkedője

Ma este ismét robbannak a humorbombák Sebestyén Balázs nappalijában. A házigazda ezúttal régi ismerőseit látja vendégül az ország legszórakoztatóbb házibulijában. Kiss Ramóna pedig a szülés után a műsor felvételének idejére hagyta először egyedül januárban született kisfiát.
Gyertek át! - a sztárvetélkedő, ma este a Barátok közt után, az RTL Klubon. Forgatási kulisszatitkokat ide kattintva láthat.

Ilyen az Oázis Kertészet cégvezetője inkognitóban

A Főnök inkognitóban ma esti részében újabb elmaszkírozott főnök épül be, mit sem sejtő kollégái közé, hogy testközelből megfigyelje, hogyan dolgoznak az alkalmazottjai. Boross Dávid, az Oázis Kertészet cégvezető tulajdonosa alakul át. A kertészet egy családi vállalkozás: Dávid szülei alapították, és most testvéreivel közösen vezetik. Huszonnégy üzletük van, ami nagyon sok idővel és munkával jár.

A Konyhafőnök versenyzői főzik a szerelmes séf esküvőjére a menüt!

A séfek csatája egyre komolyodik, ugyanis Sárközi Ákos esküvői előkészületeibe is belekóstolnak A Konyhafőnök versenyzői! Hogy milyen elvárásai vannak a séfnek és szerelmének, Szegedi Évának? Kiderül a videóból!

Lali életében először lesz csapatkapitány a Gyertek át!-ban

Ma este ismét robban a humorbomba, jön a Gyertek át!, benne a legcsípősebb beszólások és a legcikibb celebtörténetek. Vicces pillanatokból ma este sem lesz hiány, ugyanis Ada először veszi fel a kesztyűt a csípős poénokkal szemben, Lali pedig életében először lesz csapatkapitány a sztárvetélkedőben.

Zenészek a séfek ellen a Gyertek át legújabb adásában!

Ma este akasztják a hóhérokat Sebestyén Balázs nappalijában! Az ország legnépszerűbb házibulijában ezúttal a konyha nagyágyúi és a bulik királyai csapnak össze. Fördős Zé már többször megmérettette magát Balázs kanapéján, Gáspár Beának és a séfeknek azonban még újdonság a csipkelődős vetélkedő – ezért kicsit izgulnak is. De a mentorokat sem kell félteni, ha humorról van szó.

Szaván fogtuk Zét, főző-vendéget vittünk hozzá

A Konyhafőnök kiesett versenyzőjét, Guba Yvettet fogadta a Street Kichen stúdiójában Fördős Zé, hogy teljesíthesse különleges születésnapi ígéretét. Együtt főzték meg édesapja kedvenc kajáját, a paradicsomos nudlit. Itt a recept leírása is!

Castingolt a tavalyi X-Faktor győztes USNK

Javában zajlik az X-Faktor jelentkezőinek meghallgatása. A castingra ezúttal a tavaly történelmet író győztes rapcsapat, a USNK tagjai is benéztek. Majdnem úgy izgultak a kérdezői székben, mint amikor egy éve őket faggatták.

Elérkezett a kukták utolsó lehetősége bekerülni a séfek csapatába

Mindenki A konyhafőnök akar lenni, ám a bonyolult receptekkel kirakott konyhakő hosszú útján sokszor kell bizonyítaniuk. Viszont, ha nem kapnak kötényt péntek este akkor rövid úton távoznak a pult mögül. Már most nagy a tét, a séfeknek is sok múlik ezen, hiszen csak jó szakácsokkal nyerhetnek ők is a végén.

 Sebestyén Balázs nappalijában a jó barátság alapja a rosszindulat

Sebestyén Balázs nappalijában bármi megtörténhet: például Balázs miatt majdnem szakított Vasvári Vivien és Fecsó, persze csak a műsor forgatásának idejére. És durván beszólt a barátjának Hajós András, Ábel Anita pedig nem hitt a fülének! Bulváros túlzás mind, bár végül is Balázsnál bármi megtörténhet és meg is történik!

Újra startol Magyarország legnépszerűbb gasztro realityje!

A Konyhafőnök – Visszavágó minden eddiginél különlegesebb alapanyagokkal és minden eddiginél furfangosabb feladatokkal tér vissza. A versenyzők között ismerős arcok is feltűnnek. Nézzük, kik ők! A műsor oldalán minden szereplő bemutatkozik!

 Ők azok, akik hétfőtől megpróbálják elkápráztatni A Konyhafőnök séfjeit!

Hétfőn újra indul a harc Magyarország legnépszerűbb gasztroreality-jében. A tavalyi évad után ezúttal is a két Michelin-csillagos séf csap össze. Rácz Jenő győzelme után Sárközi Ákos hatalmas visszavágót tervez. A műsorvezető természetesen ezúttal is Fördős Zé lesz.

Retro és mai zenészek csapnak össze Balázs nappalijában

A retro számok vagy a mai slágerek a jobbak? És vajon a retro sztárok vagy a toplisták mostani éllovasai az ügyesebbek? Hamarosan kiderül, ki tud nagyobb bulit csinálni úgy, hogy nem a színpadon van. Sebestyén Balázsnál egy kisebb fesztiválnyi zenész adja a hangulatot és persze kiderül, hogy ki muzsikál majd jobban a játékokban.

Óriás hallal is fotózták a díjnyertes séfet

Rácz Jenőt, Magyarország legfiatalabb Michelin csillagos séfjét, a Konyhafőnök egyik sztárját különleges fotózásra kísértük el. Abból az alkalomból örökítették meg egy hatalmas hallal, hogy ő lett az év férfija az alkotó kategóriában a Playboy Man Of The Year gálán.

Kiss Ramónával töltöttük fia születése utáni első munkanapját!

Átértékelte a fáradtság és a fájdalom fogalmát is, Kiss Ramóna kisfia születése óta először tért vissza munkahelyére. Rami nyugodtan hagyta apukájára gyermeküket, szerinte Mátéval pontosan olyan biztonságban és szeretetben van Noé, mintha vele lenne.

Dallos Bogival bővült a 2019-es X-Faktor mentorcsapata

Dallos Bogival bővült a 2019-es X-Faktor mentorcsapata. Szerda délben egy rendhagyó sajtótájékoztatón jelentették be, hogy idén a még csupán 22 éves énekesnő ülhet a női mentorszékbe. Mi elkísértük és megmutatjuk, hogyan zajlik Bogi egy napja.
Ide kattintva elmondja mit vár a legjobban új feladatában és mire számíthatnak tőle mentortársai.

Naponta akár 200-szor is csinálhatjuk, és a kezünk árulja el róla a legtöbbet - vajon mi ez?

Egy felmérés szerint, amikor két idegen ember először találkozik, pár percen belül máris füllentenek valamiről egymásnak. Egy átlagos ember naponta legalább tízszer, de akár kétszázszor is ferdíthet a valóságon úgy, hogy mások észre sem veszik. A hazugságnak sokféle oka lehet: füllenthetünk büntetéstől való félelem, megfelelési kényszer, nyerészkedés, önmagunk fényezése vagy konfliktus elkerülése miatt is. De hogy állnak a kérdéshez a Barátok közt színészei?

Kiss Ramóna vezeti a 2019-es X-Faktort!

Kiss Ramóna vőlegénye időbeosztásától tette függővé, hogy pici babájuk mellett el tudja-e vállalni a tehetségkutató műsorvezetését, amire végül igent mondott. Riportunkból az is kiderül, hogy mi lesz a mentorok sorsa!

Ilyen volt a legrangosabb magyar zenei díjátadó gála, a Fonogram!

Összesen 19 kategóriában adtak át díjakat a Fonogramon, ezek közül 15 hazai díjazott lett, akiknek a sorsáról egy összetett szakmai zsűri döntött.

Közös ügy mellett áll ki Elton John és George Clooney

Elton John Twitterén írt arról, hogy kiáll a melegek diszkriminációja ellen, amely Brunei-ben tapasztalható és ezzel csatlakozik George Clooney bojkottjához. A színész pár nappal korábban nemzetközi tiltakozó akciót indított Brunei Szultanátus szigorodó iszlám törvénykezése ellen.

Nagy bejelentés: Radics Gigi ezért búcsúzik az X-Faktortól!

Radics Gigi volt az X-Faktor történetének legfiatalabb mentora. Miközben a Forbes magazin az egyik legértékesebb magyar celebritásnak választotta. Radics Gigi a két legsikeresebb évad után búcsúzik a tehetségkutatótól és minden jel szerint nemzetközi karrierjét építi. Quincy Jones a világ legjobb öt hangja között emlegeti, és úgy tűnik az ő barátsága igazi mentorkodás is Gigi életében.

Sebestyén Balázs nappalijában a Villalakók!

Sebestyén Balázs ma azokat a fiatalokat hívja meg a nappalijába, akik közül többen hetekig, hónapokig uralták a címlapokat és biztos, hogy szóba kerültek a legkülönfélébb baráti társaságokban. Ők azok, akik a ValóVilág villájában viselkedésükkel, kinézetükkel vagy éppen üzeneteikkel valóságshow történelmet írtak. Vajon mi lett velük a VV óta, és lenyeli- e őket Balázs vacsorára?

Zámbó Krisztián és az ő „jó asszonya”

A jó asszony tényleg mindent megbocsájt? Az anno nagy vihart kavart Zámbó Jimmy nótát most a fia dolgozta fel. Krisztán még videóklipet is forgatott édesapja slágeréből VV Béci, alias Young G és VV Leo segítségével. És még a barátnője is ott volt, de vajon egyetért a dalszöveggel?

Már megint ellopták a Gyöngyhajú lányt

Az Omega slágerét most egy brit tévésorozat használta fel engedélyek nélkül. Még Kóbor János hangját is benne hagyták, bár az énekest ez egyáltalán nem zavarja. Per lesz a botrányból vagy sikerül megegyezni?

 

Mobil a gyereknek: elkerülni nem lehet, okosan használni igen!

Tanítsuk vagy tiltsuk a mobiltelefon használatát? Napjaink egyik legfőbb gyereknevelési kérdése, minden szülő máshogy áll a kérdéshez. A mai gyerekek már szinte kivétel nélkül úgy nőnek fel, hogy előttük a példa: ébredés után a felnőttek is azonnal a készülékünkhöz nyúlnak és lefekvéskor ez az utolsó, ami a kezükben van.

Radics Gigi ismét világsztárok előtt csillogtatta meg tehetségét!

Radics Gigi január közepén, a családjával együtt utazott Amerikába. Rengeteg tapasztalatot és nyelvtudást is szerez ott, de a szakmát sem hanyagolja: igyekszik a lehető legtöbbet tanulni a kinti zenészektől. Nincs nehéz dolga: az egyik legjobb barátja ugyanis az a Quincy Jones, aki rengeteg világhírű művésszel dolgozott már együtt. A tavalyihoz hasonlóan Gigi most szombaton is ott lehetett a producer privát születésnapi buliján. Az eseményről pedig kizárólag a Fókusz nézőinek mesél most videóüzenetben!

Magyar induló is volt a világ legkülönlegesebb földkerülő vitorlásversenyén

Tavaly július elsején, Franciaországból startolt el a világ legkülönlegesebb földkerülő vitorlásversenye, amelynek indulói között ott volt Kopár István is. Ma, 12 óra előtt pár perccel, 263 nap után dudaszó és füttyök kíséretében szakította át a képzeletbeli célszalagot, a Golden Globe Race egyetlen magyar indulója. A második versenyen 2018-ban 35-en jelentkeztek a versenyre, ám a felkészülés olyan nehéz volt, hogy mindössze 17-en álltak a rajtvonalhoz.

Egy utcai fa törzsében él a hajléktalan férfi Budapest belvárosában

Budapest szívében, a Kodály köröndön egy 150 éves platánfában él Mucska Péter, aki Szlovákiából érkezett Magyarországra. A férfi elképesztő története a riportban!

17 perces élő videóban közvetítette az elkövető a tömegmészárlást!

Megrendülten nyilatkozott az a mentőtiszt, aki elsőként érkezett a kollegáival az új-zélandi Christchurchbe ahhoz a muszlim mecsethez, ahol pénteken egy férfi lövöldözni kezdett. Az elkövető válogatás nélkül lelőtt mindenkit, aki az útjába került, mindezt pedig egy 17 perces élő videóban közvetítette Facebookon. A támadás során ötvenen meghaltak, negyvenkilencen pedig súlyosan megsérültek.

A britek 55 millió forintnyi összegre akarják büntetni Nicki Minajt!

Nicki Minaj nemcsak Budapesten kezdte késéssel a koncertjét, a hétfői londoni koncerten sem tudta tartani az időrendet. Háromnegyed 9 helyett csak valamivel 10 óra előtt lépett színpadra, így esélye sem volt 11-kor befejezni a koncertet. Fél 12-kor még javában tartott a buli, ám a britek nem hagyják ennyiben. A csendrendelet miatt szigorúan veszik a koncertek befejezését, így Nickiék közel 55 millió forintos büntetésre számíthatnak.

Hogy él az a magyar férfi, aki Michael Jacksonnak köszönheti az életét?

A Fókusz felkereste azt a magyar fiatalembert, aki gyerekként a címlapokon szerepelt, amikor Michael Jackson kifizette a májátültetését. A sors furcsa fintora, hogy Tamás az egyik kisfiát elvesztette, mert ugyanaz a betegsége volt, mint neki, de nem volt pénze a műtétekre. A Fókusz arról is kérdezte a férfit, hogy mit szól ahhoz, hogy pedofíliával vádolják a pop királyát!

 Csúnyán átverték David Beckham-et!

Az amerikai színész-komikus, James Corden készíttetett egy szobrot a világklasszis focistáról, de az alkotásnak nem sok köze volt Davidhez. A torz alkotás leleplezésére Beckhamet is elhívták, és egy tévéstáb rejtett kamerákkal figyelte a reakcióit.

Jennifer Lopezt eljegyezték!


szerző:
2019.03.14. 19:24
Jennifer Lopezt eljegyezték!

Jennifer Lopez és párja, Alex Rodrigez a hétvégén ugyanazt a képet hozta nyilvánosságra és osztották meg követőikkel az örömhírt: jegyben járnak. Szerdán további négy képet posztoltak, amelyeken látszik, ahogy Alex letérdel, felteszi a nagy kérdést, majd az igen után egymás nyakába borulnak. Hogy mennyibe kerülhet a jegygyűrű az is kiderül a riportból!

Katalin hercegnének szívügye a gyermekek jóléte

Egy dél-londoni gyerekközpontba látogatott el Katalin hercegné, hogy megismerje a helyi szervezetek munkáját. A fiatalok és a családok támogatása érdekében először egy kerekasztal beszélgetésen vett részt, ahol elmondta, hogy szívügye a gyermekek jóléte és szeretné támogatni az alapítványt.

Ökörapáti polgármestere a magánéletben egészen más ember

Otthonában fogadott minket, gyerekeivel és feleségével együtt Ökörapáti polgármestere. A Drága örökösök minden hájjal megkent faluvezetőjét és panziótulajdonosát alakító Haagen Imre a világ egyik legboldogabb apukája. Azt mondja a sorozat már most megváltoztatta a mindennapjaikat.

Büszke, kétszeres anyuka már a kajakkirálynő

Kovács Kati második kislánya olyan villámsebességgel érkezett, hogy az apukáját is leelőzte. Júlia kb. hét percet szánt a megszületésére és azóta is ő irányítja a család napirendjét. A kajakkirálynő azt mondja, ha fiatalabb lenne, talán még egy harmadik gyereket is bevállalna. Kovács Kati hosszabb interjúja ITT!

Minek köszönhetik vagyonukat a világ leggazdagabb emberei?

Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffet, Bernard Arnault, Carlos Slim, Amancio Ortega és Larry Ellison – jelenleg ők a világ 7 leggazdagabb embere. Hogy, minek köszönhetik vagyonukat arra a Cápák között egyik befektetőjével, Balogh Péterrel kerestük a választ!

Mi marad a Drága örökösökre és mit örökölhet egy macska?

Az egyik legkényesebb családi téma: az öröklés. Kinek, mi jár és örökölhet-e mindent például egy macska? Sztárok milliárdos hagyatéka, de akár egy parcella föld is vezethet családi botrányhoz. Mit mond az ügyvéd?

Óriásformációvá állt össze a Quimby

Különleges óriásformációvá állt össze a Quimby és a főpróbán kizárólag csak Fókusz stábja lehetett ott. Ráadásul egy meglepetés születésnapba is belecsöppentünk.

Adócsalással vádolják Shakirát

A vád szerint az énekesnő 14,5 millió euró – átszámolva körülbelül 4,5 milliárd forint értékű adót csalt. A sztár vitatja a követelés jogosságát, ennek ellenére egy éve állítólag 20 millió eurót utalt át 2011-es adótartozása fejében, majd decemberben további 14,5 millió eurót a fennmaradó időszakra.

Selma Blair komoly betegségben szenved

A Doktor Szöszi, az Édes kis semmiség és a Pokolfajzat filmekben főszerepet játszó Selma Blairnek komoly betegsége van. Tavaly ősszel robbant a hír, miszerint a színésznő sclerosis multiplexben szenved.

 

Youtube-történelmet írt a Despacito

Louis Fonsi és Daddy Yankee 2017-es gigaslágerének klipje lett a videomegosztó eddigi történetének első olyan videója, amely elérte a hatmilliárdos nézettséget.

Gyermeket vár az X-Faktor felfedezettje

Antal Timi még csak 25 éves, de már férjével életük egyik legnagyobb kalandjára készülnek: ugyanis már úton van az X-Faktor bébi! A sztárpárral készült teljes interjút ITT lehet visszanézni!

A baba nevét már tudják, a nemét még nem döntötték el - Ráskó Eszter a babavárásról

Szerda este egy vlogbejegyzésben jelentette be a Showder Klub egyetlen női humoristája, Ráskó Eszter, hogy babát vár. Jelenleg 5 hónapos terhes, eddig azonban az intimitás miatt titkolta állapotát. A Dumaszínházban találkoztunk vele, hogy kifaggassuk a részletekről! Ha még hosszabban is megnéznéd az interjút, kattints IDE!

Cikis randi körkép


szerző:
2019.02.14. 19:35
Cikis randi körkép

A legkínosabb randik, amikor mindenki másra számít. Hogyan viselkedjünk egy kellemetlen találkozón és miket tapasztaltak a magyar hírességek? | Még több sztori a sztátroktól ITT!

Csodás helyeken: Ripli Zsuzsi és Iszak Eszti élménybeszámolója

Őserdőben orángutánokat figyeltek meg és teknősrezervátumban járt Ripli Zsuzsi és férje. De mit kerestek a téli nyaraláson egy olajfúrótornyon? Amíg A mi kis falunk fitneszlédijét kalózoktól védték, addig Iszak Esztiék a Szaharában reggeliztek.

10 éve és most: ennyit változtak a sztárok

A közösségi oldalakat 10 évvel ezelőtti fotók lepték el az „akkor és most” kihívás miatt. Magyar hírességeket kérdeztünk az elmúlt 10 évükről! Ha arra vagy kíváncsi, gogy büszkék-e sztárjaink mostani énjükre, akkro nézd meg extra videónkat: ITT!

Lady Gagát is megelőzte Radics Gigi a slágerlistán!

Radics Gigi angol nyelvű slágere nyolcadik hete tör előre a slágerlistán, jelenleg a 16. és Lady Gaga mellett olyan világsztárokat is maga mögé utasított, mint Dua Lipa, Ariana Grande vagy Selena Gomez. Az X-Faktor mentora azt is megosztotta velünk, hogy miért látogat Amerikába! A Radics Gigivel készült extra interjúnkat ITT nézheted meg, ha pedig az énekesnő szerelmére vagy kíváncsi, akkor nézd meg galériánkat!

Istenes Bence médiatörténelmet írt, miközben élete legnehezebb évén van túl

Élete legdurvább évén van túl Istenes Bence. Két magyar és egy német showműsor házigazdája volt, utóbbival médiatörténelmet is írt, ugyanis a világon senki nem vezette még két különböző nyelven, két különböző országban az X-Faktort. Budapest belvárosában találkoztunk vele, hogy felelevenítsük az elmúlt év történéseit.
A beszélgetésből még több részletet ide kattintva láthat.

Lakatos Márk és az Amnesia amerikai sikere!

Prokai Éva és csapata hatalmas sikert értek el Miamiban, a divatbemutatón felvonultatott ruhákból még Sharon Stone is vásárolt!

Lakatos Márk nyakába vette Miamit - szerencsére fel is vette a kalandjait!

Lakatos Márk Miamiban! A Reggeli házigazdája nemrég Amerikába utazott egy különleges divatbemutatóra.A divatbemutató egy exkluzív vacsora része volt, amelyet az ikonikus Versace palotában rendeztek. Márk szerencsére mindent rögzített, mutatjuk is a részleteket!

Magyar siker Németországban!

Zengő Réka és Hoffer Hanna gyerekkoruk óta szerelmesek a lovaglásba, ami már nem csak a hobbijuk. Aachenbe kísértük el őket a Story Extra stábja, ahol megmutatták nekünk a felkészülés fontos lépéseit!

2018 a búcsúzások éve volt

Tahi Tóth László, Székhelyi József is már az égi közönséget szórakoztatja játékával.

Megvan a győztes!


szerző:
2018.12.17. 16:20
Megvan a győztes!

Szombaton kiderült ki nyerte az X-Faktor 8. évadát. Most sem hagytuk ki, hogy a színfalak mögül tudósítsunk.

Divatosan a játszótéren: sztáranyukák tanácsai

Dobó Ágihoz képest Gyulai Viki egyelőre kezdő anyuka, de ami a baba divatot illeti, egyáltalán nem kispályás. Nem véletlenül fordultunk ehhez a két sztár mamihoz, hogy megtudjuk, milyen szettekben tologathatják a gyerekek igazán trendin a csattogós lepkét a játszótéren.

Újabb világsztár az X-Faktor színpadán!

Az Ofenbach nevű francia DJ páros Magyarországra érkezett, hogy szombaton fellépjen az X-Faktorban!

Miért folyamatos a feszültség Kovács Dóri és Király Peti között?

Hatalmas a feszültség a Konyhafőnökben! Kovács Dóri és Király Peti 5 évig alkotott egy párt, így nem meglepő, hogy sokkal több mindent engednek meg egymással szemben a műsorban. A Story Extrának elsőként mesélnek arról: milyen magukat visszanézni a tévében, megbántak-e valamit és azt is elárulják, hogy mi is a kettejük közti folyamatos feszültség oka.

Így néz ki Malek Andrea egy napja!

Malek Andrea lélekgyógyító új dalai közül először a Story Extrában hallhatnak részletet, de megmutatjuk azt is, hogy milyen egy zenei stúdió belülről, illetve, hogy hogyan is készülnek a slágerek. Andi pedig azt is elárulja, hogy hogyan tudja összeegyeztetni az anyaságot a munkával.

Rendhagyó jógaórára kísértük az X-Faktor döntőseit

Egyre kevesebben vannak versenyben, ezzel együtt a tét is folyton növekszik. Hogy a tehetségek kicsit kikapcsolódjanak a nagy hajtásban, jógázni vittük őket, ahol azt is elárulták: ki az utolsó, akire színpadra lépés előtt gondolnak!

27 éve távozott Freddy Mercury!

A szomorú évforduló alkalmából Wolf Katival és a Reggeli házigazdájával, Papp Gergővel emlékezünk Freddy Mercury-ra.

Kocsis Dénes tanulni szeretne A Konyhafőnök VIP-ből!

Kocsis Dénes májusban lett 30 éves. Az Operettszínház művésze mindig nyitott az új dolgokra, és sohasem felejti el, hogy honnan jött. Talán ezért is jelentkezett a Konyhafőnök VIP harmadik szériájába, és ezért lepi meg barátait mindig egy kis kedvességgel.

Baukó Éva már az anyaságra készül!

Baukó Éva életében a ValóVilág után nehezebb időszak következett, ám szerencsésen túllépett a nehézségeken. Öt és fél éve egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, még a koffeint is kerüli. Az elmúlt hónapokban öt kilótól szabadult meg, bomba formában van és sugárzik a boldogságtól.

Elárulták: ezért annyira szoros a kapcsolat Kiss Rami és húga között

Kiss Ramóna élete legnagyobb ajándékának tartja húgát, akivel napra pontosan 10 év különbség van köztük. A szoros kapcsolat titkának jártunk utána és Ramiék leendő családi fészkének előkészületeibe is beleshetnek!

X- Faktor a színfalak mögül

A szombati élő showban 3 versenyzőtől búcsúztunk. Megmutatjuk, mi zajlott a háttérben: hogyan készülődtek a versenyzők, mit vártak tőlük a mentorok, Kiss Ramóna pedig elárulta, mi vagy ki volt az utolsó gondolata, mielőtt műsorvezetőként a színpadra lépett.

Szombaton már élőben bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői

Szombaton màr élőben bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői, és rögtön 4 versenyzőtől búcsúzhatnak a nézők. Az izgalmas új szabályokat is ismertetjük.

 VV Kinga kisbabája kiakasztotta a cukiságmérőt!

Az egykori villalakó három hónapja hozta világra első gyermekét. Kinga a szülésről, az anyai nehézségekről is mesél, valamint megmutatjuk az első babamasszázs oktatást is, amelyre kizárólag a Story Extra kísérhette el.

Nádai Anikó megmutatta, hogy hol élnek a villalakók

Még a beköltözés előtt csíptük el a Villában Anikót, aki megmutatta nekünk: hol és milyen körülmények közt fognak élni a villalakók! Kiderül az is, hogy melyik volt az ő kedvenc helye a Villában és azt is elárulja, hogy újra bevállalná-e a valóságshowt!

Kiss Ramóna megmutatta, amit az X-Faktor adásaiban nem láthatnak

Kulisszák mögött jártunk, mert hétvégén lezajlott az X-Faktor Táborhétvégéje. Ott voltunk a backstage-ben és Kiss Ramóna segítségével megmutatunk mindent, amit a műsorban nem láthattál! Rami még azt is elárulja, hogy mi a legnehezebb feladata műsorvezetőként.

Peti megsúgta, hogy idén Gáspár Laci kaphatná az X-Faktroll címet

Hétvégén az X-Faktor idei, nyolcadik évadának talán legizgalmasabb dupla adása következik. Elérkezett a Tábor ideje, ahol kiderül, hogy a mentorok melyik kategóriát kapják, illetve az is, hogy kik kerülnek még egy lépéssel közelebb az élő showhoz.

Puskás Peti és Nádai Anikó félreérthető helyzetben!

Fura helyzetben kaptuk rajta Nádai Anikót és Puskás Petit, vagyis a ValóVilág9 Powered By BigBrother műsorvezetőit! Na de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk!

Nagy Krisztián nem adja fel az X-Faktort

Nagy Krisztián idén újra megméretteti magát az X-Faktorban. Tavaly az élő show előtt szállt ki a küzdelmekből - de mennyi esélye van most?

Nádai Anikó és Puskás Peti már új feladatukra készülnek

Nádai Anikó és Puskás Peti már javában gyakorol a ValóVilág9 powered by Big Brother műsorvezetésére, ezért a két műsorvezetőt elkísértük a kampányfotózására, ahol alaposan kifaggattuk őket, hogy miként készülnek. Peti elárulta, hogy kitől kér tanácsot, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából.

Tűz és víz: Zámbó Krisztiánék őszintén meséltek viharos kapcsolatukról

Zámbó Krisztián és Zsuzsi 8 éve alkotnak egy párt, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Kapcsolatukat a sajtó mindig figyelemmel kíséri, legutóbbi szakításuk is nagy port kavart. Krisztián új életet kezdett, de szerelme mégis helyet kapott benne. De mi a lángolás titka és miért térnek vissza mégis egymáshoz?

Egyedülálló koncertet adott Dolhai Attila

A nemrég visszatért musicalénekes múlt héten legnagyobb rajongóit lepte meg egy különleges koncerttel, amin természetesen mi is ott voltunk. Janza Katát és Szinetár Dórát faggattuk, Attila pedig elárulta: mitől félt a legjobban a koncert kezdete előtt.

Ma este startol az RTL II-n a Showder Klub legújabb szezonja

10 sikeres éven van túl a népszerű stand-up show, a Showder Klub és a kerek évforduló alkalmából új főcímet is forgattak. Ebből részleteket elsőként itt a Story Extrában láthatnak, amelynek a kulisszái mögé is beleshetnek velünk.

Szombaton elstartol az X-Faktor

Stábunk ott volt a válogató forgatásán, ahol a mentorok elárulták, mit várnak az új évad versenyzőitől! Rami pedig beavatott minket abba, hogy idén hogyan készül a műsorvezetésre.

Extrém körülmények között turnézott hétvégén a Tankcsapda

Magyarország legnépszerűbb rockbandája már rengeteg helyen járt a világon, de még sosem utaztak együtt motorral. Na de miért pattantak nyeregbe a fiúk?

Ilyen volt A mi kis falunk közönségtalálkozója!

A Pajkaszeg fanatikusok eredményes hétvégét zárhattak: Szombaton az RTL Klub képernyőjén keresztül, vasárnap viszont személyesen találkozhattak a Mi kis falunk színészeivel. A népszerű sorozat egyik szereplőjének azonban nem sikerült befutnia kezdésre. Csuja Imre indokoltan érkezett később a jeles eseményre...

Rátalált a szerelem Radics Gigire

Gigi egy Bahamákról származó modellbe szeretett bele, aki az énekesnő születésnapja miatt Budapestre utazott. A Story Extrának elsők közt adtak interjút, miközben Gigi még egy kis városnézésre is elvitte a férfit. De nem csak ez az egy újdonság van az életében...

Kibogoztuk Palvin Barbi románcainak bonyolult szálait

Az évek során tucatnyi sztárral és kevésbé ismert férfival hozták össze Palvin Barbit, ezért kísérletet tettünk arra, hogy kibogozzuk a bonyolult szerelmi szálakat.

Megelevenedtek a Quimby dalok!

Tehetséges, fiatal alkotók formáltak 9 Quimby dalt képekké - elképesztő megoldások születtek. A különleges kiállítás helyszínén a zenekar frontembere, Kiss Tibi és a trombitás, Kárpáti József, azaz Dódi vezettek körbe minket. Eközben elárulták, hogy mi tartja össze közel 30 év után is a zenekart és néhány olyan információt is kiszedtünk belőlük, amiket csak nagyon kevesen tudhatnak róluk!

Csonka András őszintén mesélt nekünk arról, mi hiányzik az életéből

Csonka András: színész, énekes, műsorvezető. Semmit nem bánt meg az életében, és igyekszik mindig hálás lenni. Bár a magánélete nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Andrásra most új kihívás vár, vasárnap estétől ugyanis a Szenzációs Négyesben küzd az 50+-os kategóriában. Nagyon szereti a kihívásokat és mivel nagyon hiúnak tartja magát, a műsorban azt szeretné képviselni, hogy nincsenek életkori határok.

Strandröpi World Tour Siófokon

A hétvégén élete első 1 csillagos World Tour versenyén vett részt Hajós András fia, Artúr.

Tabuk nélkül Hevesi Krisztával és Horváth Évával

A hölgyek a mai párkeresés árnyoldalairól meséltek nekünk. Beavattak minket a nehézségekbe és az is kiderül, hogy hol és miként érdemes 2018-ban társat keresni!

Környezettudatos fesztiválozás Pimaszúrral

Önök tudják, hogy milyen a környezettudatos fesztiválozás? A Reggeli házigazdájával, Papp Gergellyel járt utána a Story Extra stábja, hogy miért is fontos, hogy bulizás közben is odafigyeljünk a környezetünkre.

Nagyot dobott: Caramel slágere a brazil toplistán is az élre tört!

Még a tengerentúlon is imádják Caramelt! A bársonyos hangú énekes Elzárt övezet című dala első lett az egyik brazil toplistán, méghozzá magyar nyelven. De mit szólt ehhez ő maga?

Hírességek a WC-n - rendhagyó fotókiállítás a Szigeten

Rendhagyó vagy inkább kicsit furcsa fotó kiállításnak lehettek szemtanúi azok, akik meglátogatták a Sziget fesztivál VIP szekciójának mellékhelyiségét. Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője kalauzolt el bennünket a tárlaton és mesélte el annak történetét. Na meg egy kis kulisszatitkot is elpletykált nekünk.

Kulisszatitkok a Szigetről!

A backstage-ben követte végig a Story Extra stábja a The Biebers és az Irie Maffia koncertjét.

Taroltak Hajós András gyerekei az Országos Strandröplabda Bajnokságon

Hétvégén véget ért az Országos Strandröplabda Bajnokság 2018-as szezonja, amely különleges izgalmakat tartogatott a népszerű humorista és műsorvezető, Hajós András gyermekei számára.

Sziget-programok Radics Gigivel!

Az X-Faktor mentorával jártuk körbe Magyarország legnagyobb fesztiválját, hogy megmutathassuk: milyen izgalmas programok várnak azokra, akik nem csak a koncertek miatt mennek el a Hajógyári-szigetre.

Clean Bandit és Kendrick Lamar a Sziget első napján!

Gőzerővel indított tegnap este a Sziget Fesztivál! A nagyszínpad első fellépője a Clean Bandit volt, akik az utóbbi években több koncertet is adtak Magyarországon.

Kik azok a sztárok, akik elvegyülnek a Szigeten?

Magyarország legnagyobb fesztiválja a Sziget Fesztivál. A kapunyitás előtti utolsó órákban a Story Extra bejutott a VIP részlegbe, ahol a hazai celebeken kívül a fellépők is gyakran megfordulnak. Kádár Tamást faggattuk arról, hogy kik azok a világsztárok, akik kiléptek a kulisszák mögül és a fesztivál közönségében elvegyülve folytatták a bulit.

A Balaton vagy a Velencei-tó szabadstrandja jobb? Leteszteltük

Az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjét hívtuk segítségül, hogy leteszteljük Magyarország két legnépszerűbb tavát. Tamara és Tamás segítségével péntek délután útnak indultunk, hogy kiderítsük: a Balaton vagy a Velencei-tó szabadstrandja jobb?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való