KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Invázió


szerző:
2017.11.26. 23:00
Invázió

A földet megtámadják a dominátor nevű földönkívüliek, és elrabolják Olivert, Sarát, Ray Palmert, Theát és Diggle-t. Mind az öten egy alternatív valóságban találják magukat, ahol a korábbi fő ellenségeikkel kell megküzdeniük, hogy kiszabadulhassanak.

Az ügyfél


szerző:
2017.11.26. 23:00
Az ügyfél

Mark (Brad Renfro), a 11 éves kisfiú testvérével játék közben egy szörnyű jelenet véletlen szemtanúja lesz. Egy piszkos ügyekkel foglalkozó ügyvéd maffiakapcsolataitól megrettenve az öngyilkosságba menekül. Halála előtt azonban a közelben lapuló Mark füle hallatára elmondja, hogy gengszter ismerőse, Muldano (Anthony LaPaglia) hová rejtette el a meggyilkolt szenátor holttestét. Mark megmenekül és senkinek nem beszél arról, amit látott és hallott, de a rendőrség mégis rájön, hogy az öngyilkosságnak tanúja volt. Az ügyész (Tommy Lee Jones) mindent elkövet, hogy a kisfiút szóra bírja. Mark azonban hallgat, hiszen a gengszter megfenyegette, hogy megöli, ha beszél. A kisfiú csupán Reggie-re (Susan Sarandon), az ügyvédnőre számíthat, aki életét kockáztatva megpróbál segíteni.

Rendes fickók 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 22:00
Rendes fickók 2017-11-26

Jackson Healy (Russell Crowe) mindig az öklével kérdez. Holland March (Ryan Gosling) a nyugdíjas otthonok fosztogatója. Mindketten magánnyomozók, és véletlenül mindketten ugyanazt a lányt, Ameliát (Margaret Qualley) keresik. Hamarosan szembesülnek egymással és a ténnyel, hogy ellenségeik száma is megduplázódott. Kénytelenek összefogni, és a pornóval tarkított ügyben, minden mindegy alapon, elfogadják a gyönyörű államügyésznő, Judith (Kim Basinger) megbízását, aki szintén Ameliát keresi. Az egyszerű rutinmelóról kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben minden boldog-boldogtalan érintett.

A mestergyilkos: Feltámadás 2017-11-26

Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Egy nap azonban veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, így Bishop kénytelen balesetnek álcázott gyilkosságokat végrehajtani. A mestergyilkos ugyan most is szigorú öntörvényű módszereivel dolgozik, de szövetkeznie kell az egyik kiszemelt célponttal, Max Adamsszel (Tommy Lee Jones), hogy ellenfeleit kiiktatva kiszabadítsa Ginát. Akció indul, amelyben nincs, ami vagy aki megállítsa a mestergyilkost!

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Az angol miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák az angol főváros összes nevezetességét. Csak három ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, Mike Banning (Gerard Butler), a titkosszolgálat vezetője és Benjamin Asher (Aaron Eckhart) angol ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

Az ételművész 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 20:00
Az ételművész 2017-11-26

Adam Jones séf (Bradley Cooper), a két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács egykor igazi sztárnak számított a pályáján. A párizsi gasztronómiai élet különc fenegyerekét kizárólag a bombasztikus ízkombinációk és ételköltemények érdeklik. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, különösen a gyönyörű Helene (Sienna Miller) miatt.

Star Wars V. rész - A birodalom visszavág 2017-11-26

A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedezik a rejtekhelyet, és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo (Harrison Ford), Chewbacca és Leia (Carrie Fisher) a megbízhatatlan Lando Calrissian (Billy Dee Williams) segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker (Mark Hamill) a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával.

Winnetou - Az utolsó csata


szerző:
2017.11.26. 18:30
Winnetou - Az utolsó csata

A rendkívül befolyásos Sanders család örököse (Michael Maertens) nem riad vissza semmitől, hogy bizonyítson apjának (Mario Adorf). Egy véletlen folytán felfedezi, hogy az indiánok földje olajban gazdag. A fiatalabb Sanders ördögi tervet eszel ki, hogy megszerezze az apacsok földjét. Old Shatterhand és Winnetou hamarosan rájönnek, hogy az olajra kiéhezett amerikaiakat az apacsok nem tudják megállítani. Csak a többi törzzsel szövetkezve van esélyük megmenteni az otthonukat. Ám az apacsok és a komancsok időtlen idők óta ellenségek.

Maverick 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 15:05
Maverick 2017-11-26

A vadnyugaton három kedves, ám mindenre elszánt szerencsejátékos és hamiskártyás, Bret Maverick (Mel Gibson), a ravasz Annabelle Bransford (Jodie Foster) és Zane Cooper (James Garner) kergeti a sikert és a nagy-nagy nyereményt, amelytől azt várják, hogy megváltoztatja életüket. Mavericknek, a jóképű csirkefogónak még 3000 dollárja hiányzik ahhoz, hogy benevezhessen álmai pókerversenyére, amely napokon belül kezdődik. A hiányzó összeget kártyanyereményekből és kintlévőségeinek erőszakos behajtásával próbálja megszerezni. A cél érdekében még a lopástól sem riad vissza. Akciói során nemcsak ellenlábasra, hanem partnerre is talál a csinos Annabelle személyében.

Kiskarácsony mindenáron 2017-11-26

Egy kisváros büszke polgára, Danny (Danny DeVito) elhatározza, hogy az idén olyan boldog karácsonyt szervez, amit még az űrből is irigyelni fognak. Annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy a marslakók is jól lássák. Szomszédját, Steve-et (Matthew Broderick) ez a terv rettentően bosszantja és mindenképpen meg akarja akadályozni. A frontvonalak egyértelműek, a lövészárkokat kiásták. Két elvetemült családapa mindenre kész, hogy pokollá tegye a szomszédja életét.

Anyám! 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 09:25
Anyám! 2017-11-26

Úgy tűnik, az egész világ összeesküdött Noah (Dax Shepard) ellen. A fiatalember élete összeomlik, amikor kirúgják a gyógytornászi állásából és az őrjítően ragaszkodó anyja, Marilyn (Diane Keaton) bejelenti, hogy hozzájuk költözik. Otthon már így is telt ház van, amióta a felesége, Clare (Liv Tyler) beengedte oda Myront (Mike White), a lökött unokatestvérét. Most pedig itt van az anyja, aki közli velük, hogy elhagyja a férjét és most velük fog élni. Már ez is kész katasztrófa, de van egy Sammy Higgins névre hallgató kutyája is, aki elválaszthatatlan részét képezi.

Castle 2017-11-25


szerző:
2017.11.26. 00:05
Castle 2017-11-25

Castle-t felhívja élete első komoly ügyfele. Mint kiderül, a megbízó egy régi iskolatársnője, Eva, aki férje hűtlenségére gyanakszik. Arra kéri Ricket, hogy nyomozzon a férfi után. Az egyszerű ügy azonban váratlan fordulatot vesz, amikor véletlenül szemtanúja lesz Eva halálának. Üldözőbe veszi a gyilkost, aki próbál a hullától megszabadulni, majd később Ricktől is.

Ha beüt az élet 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 23:05
Ha beüt az élet 2017-11-25

A vonzó és sikeres Kim (Krysten Ritter) egyéjszakás kapcsolata terhességgel végződik. Kim és lakótársnői, Deena (Kate Bosworth) és Laura (Rachel Bilson) az új jövevény miatt váratlan élethelyzetbe kerülnek. A lány a szülést követően ismét randizni kezd, de rettegve gondol arra, mi lesz ha kiderül, hogy gyermeke van. A titkolózás működik egy darabig a barátnők segítségével, ám elkerülhetetlenül közeleg a pillanat, amikor mindent be kell vallani.

A szobatárs 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 22:15
A szobatárs 2017-11-25

Sara Iowa államból érkezett Los Angelesbe. Alig várja, hogy elkezdődjön az egyetem, és megismerje a nagyvárost. Találkozik a kollégiumi szobatársával, Rebeccával. A gazdag pasadenai lány a szárnyai alá veszi, megmutatja neki a várost, megosztja vele a ruháit. Sara hamarosan másokkal is összebarátkozik, ami, úgy tűnik, rosszul esik Rebeccának. Miután összejön a jóképű Stephennel, egyre kevesebb időt tölt a lakótársával. Rebecca egyre nehezebben viseli mindezt, és Sara gyanakodni kezd, hogy a szobatársa talán mégsem az a bájos, kedves lány, mint akit megismert.

A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse

Jack Sparrow (Johnny Depp) kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones (Bill Nighy), a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightly) kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrow-t a nagy kalandra, amely akár életük utolsó kalandja lehet.

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész 2017-11-25

Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában tér magához. Végre vámpírként élheti életét Edward (Robert Pattinson) oldalán. Ám újra szembe kerülnek a volturik tanácsával, akik úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke pusztító halhatatlan, ezért a gyermeknek meg kell halnia. Edward tanúkat gyűjt, míg Jacob (Taylor Lautner), Rensmee védelmezője összehívja a falkát, hogy együtt küzdjenek meg a mindent eldöntő, nagy csatában.

X-Faktor Finálé szombaton 20:00-tól!

Új mentorokkal és új műsorvezetővel az X-Faktor 7. évada az RTL Klubon! Három évad után győztes mentorként távozott Tóth Gabi az X-Faktorból, a Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott női mentorként. A fiatal énekesnő hatalmas lelkesedéssel várja, hogy rátaláljon mentoráltjaira és segítse őket tehetségük kibontakozásában. Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci már készen állnak a feladatra, hogy Gigivel kiegészülve véleményezzék az énekeseket és zenekarokat. A tehetségkutató idei sorozata az új női mentoron kívül új műsorvezetőt is kap Kiss Ramóna személyében.

Az őserdő hőse


szerző:
2017.11.25. 18:45
Az őserdő hőse

A vadromantikus George-figura először a hatvanas évek rajzfilmhőseként hódította meg a közönség szívét. Ehhez hasonlóan ennek a filmnek a története pergő és mozgalmas, kicsiktől a nagyokig mindenki meglelheti benne a kedvére valót. George, Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, végül mégis úgy dönt, visszatér a dzsungelbe, hogy elűzze a könyörtelen orvvadászokat, és megvédje barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot. Végül Ursulával az oldalán George rádöbben arra, hogy a szerelem mindent legyőz, és elfoglalja az őt megillető trónt, vagyis a dzsungel királya lesz.

Trip to the Moon 2017-11-25

Kitaláltuk, hogy elindulunk és körbezenéljük egész Európát. Több hete úton vagyunk és egyre messzebb jutunk Budapesttől. Honvágyunk van és hiányzik minden, amit magunk mögött hagytunk. Talán legjobban az otthon hagyott szerelmeink hiányoznak.

Rágcsávók 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 15:25
Rágcsávók 2017-11-25

Titkos kormányprogram keretében Amerikában már hosszú évtizedek óta képeznek ki állatokat különféle hadicélokra. A kísérletek új fázisba lépnek, amikor áttörést érnek el egy új felfedezéssel. Megalakul a G-Force különítmény, amelyet a legmodernebb kémfelszereléssel látnak el. Az osztag vezetője a tengerimalac Darwin. Az egység tagjait a legjobbakból verbuválta, ott van a fegyverspecialista Blaster, Juarez, a szexi harcművész, Mooch, a bögöly, a kiváló felderítő, valamint a számítógépes szakértő vakond, Speckles. Feladatuk, hogy megállítsák a világuralomra törő ördögi milliárdost.

Jön a baba 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 15:00
Jön a baba 2017-11-25

Egy pár, akik lebontják a sztereotípiákat! Viki, a kismama 35 éves, férje Bálint pedig 28. De náluk a korkülönbség nem számít. Bálint még egyetemista volt, amikor megismerkedett az akkor gyermekét egyedül nevelő, elvált anyával. Nagy szerelem lett! A férj és Viki kisfia tehát egyszerre jártak iskolába, mondhatni egy ideig együtt „nevelkedtek”. Bálint mára családfenntartó apuka lett, de továbbra is igen lazán fogja fel az életet. Életük újabb nagy kalandjának indultak neki, amikor eldöntötték, hogy jöhet a közös baba. Egy rendhagyó család, nem szokványos apás szülésének történetét láthatják a Jön a baba második epizódjában.

A mentalista 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 14:25
A mentalista 2017-11-25

Noah-t, a matematikai zsenit megölik. A férfi olyan szerkezet elkészítésére kapott megbízást, amivel bármilyen kódot, vagy rejtjelet meg lehet fejteni. Nem sokkal azután, hogy elkészül vele, veszélyesnek nyilvánítja, és nem adja át megbízójának a szerkezetet. A gyanú értelemszerűen a megbízó, Tolman Buntingra terelődik. Patrick azonban mélyebbre ás, és megdöbbentő eredményre jut. A férfi még kétmillió dollárt is visszautasított, csak hogy a becsületét védje.

Az álmodó 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 13:00
Az álmodó 2017-11-25

Ben Crane (Kurt Russell) a legjobb tréner a lovaspályán, ám karrierje egy csapásra véget ér, mikor díjnyertes lova, Sonya eltöri a lábát. Palmer (David Morse), a tulajdonos számára értéktelenné válik mind ló, mind pedig a gondozója, ezért kirúgja Bent és csapatát a lóval együtt. Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Cale (Dakota Fanning), Ben lánya lehetetlen kéréssel fordul apjához: gyógyítsák meg Sonyát, hogy újra versenyezhessen.

Autogram 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 11:45
Autogram 2017-11-25

Autogram – az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában – Autogram – minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

Összhang


szerző:
2017.11.24. 23:15
Összhang

Mivel a múltban minden megváltozott, új helyzet előtt találja magát Raimy és Frank. Joe-t letartóztatják lopásért Frank időzónájában, de kiengedik. Raimy kórházba szállítja Meghan súlyosan sérült öccsét, aki annak idején megszökött, és álnéven kezdett új életet. Raimy tippjére Frank előkeríti a múltban. Joe pedig feladja magát.

Daybreakers - A vámpírok kora


szerző:
2017.11.24. 23:00
Daybreakers - A vámpírok kora

2019-ben egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Edward Dalton hematológus kutatón (Ethan Hawke) múlik, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek segítségével a vámpírok fennmaradhatnak, és a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Az idő és a remény azonban egyre fogy, amíg Ed nem találkozik Audreyval (Claudia Karvan), egy túlélő emberrel.

Beugró X 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 22:00
Beugró X 2017-11-24

Újra itt a Beugró! Jubileumi évaddal, Beugró X néven tér vissza a tévébe a rögtönzések díjnyertes klasszikusa. Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető Novák Péter 10 éve lépett először a világot jelentő improvizációs deszkára, hogy később Debreczeny Csabával kiegészülve meghódítsák a nézőket. A meglepetések műsora a régiek mellett sok új játékkal érkezik, és még több szórakozást ígér.

Az utolsó boszorkányvadász


szerző:
2017.11.24. 21:00
Az utolsó boszorkányvadász

Ötszáz éve háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak a gonosz ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült megölnie a boszorkányok királynőjét. Ám a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.

Pompeji


szerző:
2017.11.24. 19:00
Pompeji

Pompeji, 79. A Római Birodalom kikötőjében lakók mára szinte elfeledték a Vezúv tűzhányó pusztító erejét. A vulkán azonban egy nap újra kitör, és hamuesővel, izzó lávával árasztja el a várost és környékét. A mindent megsemmisítő természeti csapás közben Milo, a népszerű gladiátor (Kit Harington) az idővel versenyt futva igyekszik megtalálni és megmenteni szerelmét, Cassiát (Emily Browning). Ám a kilövellő, forró láva és a szüntelenül aláhulló kőzáporban lehetetlen előrejutni.

A legsebezhetőbb


szerző:
2017.11.23. 23:00
A legsebezhetőbb

Miután kiderítették, kikből áll a CIA afgán csoportja, Philipék igyekeznek megtalálni köztük a legsebezhetőbb személyt. Úgy tűnik, Ted Paaswell az, aki a válása miatt árulja a házát. Az FBI azonban figyeli Paaswellt és a kollégáit is, így gyanússá válik nekik Philip és Elizabeth, és követni kezdik őket. Martha újra felhozza a gyerekvállalás témáját, ezúttal nevelőszülőt szeretne csinálni Clarkból.

Csapda


szerző:
2017.11.23. 23:00
Csapda

Az üzletember John Matthewst (Dwayne Johnson) letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára, Jasonre (Rafi Gavron) minimum tíz esztendei, kötelezően letöltendő börtönbüntetés vár. A fiút olyan csomaggal a kezében kapták el, amit a barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant (Susan Sarandon), hogy inkább hadd épüljön be ő a drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog Malik (Michael Kenneth Williams) bandájába, ám miközben fiát próbálja megmenteni, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Válótársak 2017-11-23


szerző:
2017.11.23. 22:40
Válótársak 2017-11-23

A fiúk elhatározzák, hogy kempingezni mennek. Kiderül, Péter elárulta Zsófinak, hogy Bálint kölcsönt kért tőle. Bálint dühében beront öccse irodájába, kínos helyzetbe hozva magát. Dávid ki akarja békíteni a testvéreket, ezért titokban Pétert is elhívja túrázni. A kiruccanás rosszul kezdődik: otthon hagynak véletlenül minden kaját, Dávid pedig lesérül. Bálint kiakad, hogy testvére is eljött. Hiába a nyugodt erdő, az évek alatt felhalmozott sérelmek előtörnek, Bálint és Péter egymásnak esnek.

Rohanás


szerző:
2017.11.23. 21:00
Rohanás

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönből, és tudja, hogy legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk, nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége. Tudja, hogy csak néhány órája van, mert a nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen.

Mocskos állomások, eltűnt TAO-pénzek

Mocskosak és undorítóak a gyönyörű állomások. 450 milliárd ment el a 4-es metróra, takarításra viszont már nem maradt. Aztán: Hová lettek a TAO-pénzek? Kollégium helyett szálloda, gyerekek helyett jól fizető vendégek. Másra ment a félmilliárd, mint amire kérték.

A graffiti


szerző:
2017.11.22. 23:00
A graffiti

Egy hajléktalanokat kilakoltató tisztviselőt brutálisan meggyilkolnak, szabály szerint széttépik. A nyomozók szerint ember nem képes ilyet tenni. További hasonló gyilkosságok történnek, Scully anyja az intenzívre kerül, ezért ő kezdetben nem vesz részt a nyomozásban. Ám amikor anyja meghal, úgy érzi, dolgoznia kell.

A bombák földjén


szerző:
2017.11.22. 23:00
A bombák földjén

Az Irakban dolgozó amerikai bombaosztag tagjai talán a világ legveszélyesebb munkáját végzik. Nap mint nap bombákat hatástalanítanak a háborús övezet kellős közepén. Életük azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelő zsinórt elvágni idejében, mielőtt valaki felrobbantaná az elrejtett tölteteket. Számukra Bagdadban mindenki potenciális ellenség, ezért belső konfliktusaik ellenére össze kell tartaniuk. William James őrmester (Jeremy Renner) megszállottan nem vesz tudomást a halál közelségéről társaitól eltérően, akik egyszerűen csak túl akarják élni a már alig néhány napos küldetést. Összebarátkozik egy helyi kisgyerekkel, Beckhammel, és amikor egy bombaraktárban hozzá hasonlító holttestre bukkan, keresni kezdi a tetteseket.

Szulejmán 2017-11-22


szerző:
2017.11.22. 22:40
Szulejmán 2017-11-22

A szultán sebei egyre súlyosabbak, a páncél már szinte elviselhetetlen fájdalmat okoz számára, ezért hazatér. Hürrem tudomást szerez az uralkodót gyötrő betegségről, és saját kezébe veszi a gyógyítását. Szelim és Bajazid herceg között kiújul a viszály, amikor Dzsahángír értesíteni akarja bátyját, Musztafát az uralkodó állapotáról annak ellenére, hogy az uralkodó mindenkinek megparancsolta a teljes titoktartást.

A feláldozhatók 2.


szerző:
2017.11.22. 21:00
A feláldozhatók 2.

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a Kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) még bővülnek is, amikor Mr. Church (Bruce Willis) összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

Lakodalom van a mi utcánkban...

Ezredik lakodalmába hívta a 21. század stábját egy gyulai vőfély. Hunyadvári József majd’ 50 éve kíséri az ifjú párokat, tudja, mi kell ahhoz, hogy a násznép még évek múlva is emlegesse az esküvőt. Fél évszázada az asszonyok még maguk vitték a tyúkot a lagziba, közösen kopasztottak, sütöttek, főztek. Ma személyzet szolgálja fel a vacsorát, a menyasszonyi tortát pedig mestercukrász díszíti. Az, hogy mi változott még 50 év alatt, kiderül Wagner Bea filmjéből, a XXI. században.

Üss vagy fuss!


szerző:
2017.11.21. 23:10
Üss vagy fuss!

A rablás miatt álnéven élő Charlie (Dax Shepard) kilép a tanúvédelmi programból, hogy barátnője, Annie (Kristen Bell) álommunkájának megszerzésében segíthessen Los Angelesben. Annie volt pasija, Gil (Michael Rosenbaum) azonban rájuk szabadítja Charlie korábbi társait, akik Alex (Bradley Cooper) vezetésével a fiatal pár nyomába erednek. S hogy végképp összekuszálódjanak a szálak, Charlie után indul a védelmével megbízott kétbalkezes szövetségi ügynök, Randy (Tom Arnold) is.

Kettős ügy


szerző:
2017.11.21. 23:00
Kettős ügy

A helyszínelők egy pedofil nyomában vannak, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta az egyik FBI-ügynök feleségét és elrabolta a gyerekét.

Castle 2017-11-21


szerző:
2017.11.21. 22:40
Castle 2017-11-21

Wendy Dupree-t holtan találják egy olcsó szállodában. Halála előtt a saját vérével ír üzenetet, hogy a rendőrség megtalálja a gyilkosát. Castle-ön a sor, hogy megoldja a krimibe illő rejtélyt, miközben meg kell birkóznia azzal is, hogy Alexis egyetemre megy és elköltözik otthonról.

12 dühös ember


szerző:
2017.11.21. 21:00
12 dühös ember

Brennan esküdtként vesz részt Peter Kidman, a népszerű sportoló tárgyalásán. A férfit azzal vádolják, hogy megölte a feleségét. Bár az esküdtek nagy része bűnösnek gondolja a sportolót, Brennan úgy érzi, nincs elegendő bizonyíték, ami ezt alátámasztaná. Eközben azonosítják a Jeffersonba érkezett vízi hullát, amelyről kiderül, hogy összefüggésben az éppen zajló perrel. Cam nagyon megdöbben, mikor megtudja, kinek is köszönheti, hogy kisemmizték.

Erőnek erejével


szerző:
2017.11.21. 21:00
Erőnek erejével

Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) egy balsikerű művelet miatt elhagyja a Los Angeles-i rendőrség kábítószerosztályát, és seriffként vigyáz egy jelentéktelen határváros rendjére. A békés időknek azonban egyik pillanatról a másikra vége szakad, amikor a hírhedt drogbáró, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) elképesztő vakmerőséggel megszökik az FBI rabkonvojából. Kíméletlen zsoldosok segítségével, akiket a jégszívű Burrell (Peter Stormare) vezet, Cortez az amerikai-mexikói határ felé száguld extrákkal felspécizett kocsijával, FBI-tússzal az oldalán.

Lángoló jég


szerző:
2017.11.21. 19:00
Lángoló jég

Alaszka maga a romlatlan, háborítatlan természet, az Aegis olajtársaságot azonban ez nem érdekli. Amikor a cég egyik szakembere, Taft (Steven Seagal) tudomást szerez a környezetromboló tervekről, amely a helybeli lakosság megélhetését is kockáztatná, úgy érzi, tennie kell valamit. Miután halálosan összekülönbözik a cég elnökével, Jennings-szel (Michael Caine), a szép helybeli aktivista, Masu (Joan Chen) pártjára áll. Taft és Masu tudja, veszélyes vizekre merészkedtek, de Jennings is sejti, hogy a tűz-jég kombináció halálos is lehet.

102. rész (előzetes) - Se veled, se nélküled!

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Dr. Csont 2017-11-20


szerző:
2017.11.20. 22:40
Dr. Csont 2017-11-20

Bones és a csapat ezúttal egy szenátor halálának ügyében nyomoz, amit behálóznak a kusza magánéleti és politikai szálak. Jessica Warrenről kiderül, hogy egyetemistaként Green Peace-s lázadó aktivista volt, ami miatt nem biztos, hogy dolgozhat ezen a kényes ügyön. Kedvességével és őszinteségével viszont sikerül meggyőznie Aubreyt, aki egyre szerelmesebb lesz belé.

Barátok közt - Ez történik: 2017.11.20. - 2017.11.21.

László és Gizella kapcsolata egyre inkább megsínyli a vitákat, és egyértelműen látható, hogy nincs minden rendben köztük. Vajon hogy reagál Natasa, amikor megtudja, Emília megkérte Rudit, hogy szakítson vele?

Showder Klub 2017-11-20


szerző:
2017.11.20. 22:00
Showder Klub 2017-11-20

A 156. (20. évad 4.) részben Mogács Dániel, Felméri Péter és Elek Péter estjét láthatjuk.

Édes anyaföld


szerző:
2017.11.20. 22:00
Édes anyaföld

Rövid időn belül nyomtalanul eltűnik négy fiatal és sikeres férfi. Amikor az egyik eltűnt férfi holtteste előkerül, teljesen meg kell változtatni a profilt. Az áldozatban ugyanis rengeteg nyugtatót találtak, ami arra utal, hogy az elkövető fizikai hátrányban van, tehát nagy valószínűséggel nő. Másnap újabb holttestet fedeznek fel a folyóban, ami cseppet sem könnyíti meg a nyomozást, az elkövetőt szinte lehetetlen nyomon követni.

A probléma neve: Maria


szerző:
2017.11.20. 21:00
A probléma neve: Maria

Amikor egy hullát találnak egy felüljárón, Riggs döbbenten ismeri fel benne azt a férfit, akit pár órával korábban Palmerrel látott beszélgetni. Azonban hiába keresi a nőt, nem tudja elérni, majd megtalálja a telefonját egy védett házban, ahol rengeteg vérnyomot is találnak. Az aggodalom hatására ismét elveszti az önuralmát, és olyasmit követ el, aminek következtében a városi ügyész, Delgado felfüggeszti. Murtaugh azonban az ő oldalán áll, és ketten illegális akcióba kezdenek.

Rocky III


szerző:
2017.11.20. 21:00
Rocky III

Rocky (Sylvester Stallone) a ring királyának számít, és az emberek is rajonganak érte. Ám a brutális Clubber Lang (Mr. T) egy megalázó viadalon könnyen kiüti az elkényelmesedett sztárt, és elhódítja tőle a világbajnoki címet. Rocky összeomlik, és amikor a meccs végén meghal apjaként szeretett edzője, mindent felad. Mielőtt azonban szögre akasztaná kesztyűit, egykori ellenfele, Apollo (Carl Weathers) meggyőzi arról, hogy csak úgy szerezheti vissza becsületét, ha ismét megküzd a fekete óriással.

Éjjel-Nappal Budapest 2017-11-20

Tamara péntek este majdnem csókolózott Teóval, ez teljesen megzavarja. Le sem tagadhatná, hogy egyre jobban vonzza a férfi. Mikor még Gyöngyi is sürgeti, hogy jöjjön össze végre Teóval és járjanak, Tamara rájön, hogy ez neki nem megy. Nehezen ismeri be önmagának is, de képtelen szabadulni Joe emlékétől. Ezért úgy dönt, egyszer s mindenkorra tisztázza vele, lehet-e köztük még bármi is. Amikor találkozik Joeval, aki zavartan közli vele, hogy köztük mindennek vége, de még figyelmezteti, hogy vigyázzon Teóval.

Oltári csajok 15-16. epizód

Karola benevezte a Bürót egy versenyre, amire Hajnalnak kell főzni. Hajnal idegesen készül a versenyre, amihez János boldogan ajánlja fel a segítségét. Piros Béla után nyomoz, és hazugságon kapja. Márk Hajnal helyett Angélával megy tánciskolába, és kérdéses, mihez vezet a vad tangó.

Forró pénz


szerző:
2017.11.20. 20:05
Forró pénz

Egy gyártelep tartályában holttestet találnak. Kiderül, hogy egy brókercég dolgozója, Antonio Castro az áldozat, akit már majd egy éve eltűntnek nyilvánítottak. A CBI forró nyomon indul, és megtudják, hogy Castro az eltűnése előtt komoly összegeket sikkasztott a vállalatnál, amiről addig a cég vezetői nem beszéltek, hogy megőrizzék jó hírnevüket. Jane-nek megvan a maga gyanúsítottja, de mert szinte lehetetlen rábizonyítani a gyilkosságot, Jane különös módszerhez folyamodik.

Mérgezés


szerző:
2017.11.20. 19:10
Mérgezés

Egy nagyon tehetős ember meghal az otthonában. A rendőrség letartóztat egy parkolófiút, akinek az ujjlenyomataival tele van a ház. Az eset megoldottnak tűnik, ám Rosewood úgy véli, nem a fiú ölte meg a férfit. A boncolás során kideríti, hogy az áldozatot megmérgeztél, és alapos vizsgálat után kiderül, a hűtőjében minden élelmiszert fagyállóval manipuláltak. Utolsó percben érkeznek a börtönbe, mert gyanítják, hogy a letartóztatott fiún is jelentkeznek a mérgezés tünetei.

A Konyhafőnök VIP 2017-11-20

A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint. A műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetők. A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP 2-ben.

Élve eltemetve


szerző:
2017.11.20. 18:15
Élve eltemetve

A 17 éves Steve elindul a bankettjére, de soha nem ér oda. Holttestét egy focipálya mellett találják meg. A helyszínelők döbbenten tapasztalják, hogy a fiút élve temették el. 26 évvel később egy szklerózis multiplexben szenvedő férfi besétál a rendőrségre egy lapáttal, és azt állítja, mindent tud a gyilkosságról…

101. rész (előzetes) - Ma megtudod az igazságot!

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

A hidegsebész


szerző:
2017.11.20. 16:25
A hidegsebész

Ethan és Curtis gyönyörű halott lány ügyében nyomoznak. A lány ikertestvére mindkét férfi érdeklődését felkelti. Eközben Megan ellátogat egykori munkahelyére, ahol az egyik elhunyt beteggel kapcsolatban gyanús dolgokra lesz figyelmes, ezért nyomozásba fog. A kórház vezetése azonban nem örül volt orvosuk kellemetlen kíváncsiskodásának.

Graceland - Ügynökjátszma 3. évad 7-11. rész

Mike-ot egyre inkább legyűri a gyógyszerfüggősége. Amikor napokig haza se megy, a többiek megpróbálnak beszélni vele, hogy jobb belátásra bírják. Charlie és Amber Floridába mennek, hogy nyélbe üssenek egy álca-üzletet, de a dolog balul sül el, amiért Charlie súlyos árat fizet. Briggs, Jakes és Johnny csapdát állítanak a Sarkissian család három fejesének, ám úgy tűnik, hogy árnyékra vetődtek.

Nyomás alatt


szerző:
2017.11.20. 10:50
Nyomás alatt

Gates az intenzív osztályon Moretti legnagyobb megelégedésére letett annyit az asztalra, hogy örömmel visszahívja őt a sürgősségire. Morris Hope távollétében küzd a hiányérzettel, miközben soha nem látott zsongás veszi körül szebbnél szebb nők részéről. Neela mellé meglehetősen egyéni, új rezidens kerül. Abby Kovac hiányában egyértelműen elindul a lejtő, aminek jeleit már környezete is tapasztalni kezdi.

Portré 2017-11-19


szerző:
2017.11.20. 00:15

CSI: A helyszínelők


szerző:
2017.11.20. 00:00

Dr. Csont


szerző:
2017.11.20. 00:00

Kavarás


szerző:
2017.11.20. 00:00

Lángoló jég


szerző:
2017.11.20. 00:00

Rocky III.


szerző:
2017.11.20. 00:00

Házibuli Attilával


szerző:
2017.11.20. 00:00

Klip Válogatás


szerző:
2017.11.20. 00:00

Retro Disco


szerző:
2017.11.20. 00:00

A Széf


szerző:
2017.11.20. 00:00

1 perc és nyersz!


szerző:
2017.11.20. 00:00

Mónika


szerző:
2017.11.20. 00:00

A szupercsapat


szerző:
2017.11.20. 00:00

Benny Hill Show


szerző:
2017.11.20. 00:00

Az ételművész


szerző:
2017.11.20. 00:00

Beugró X


szerző:
2017.11.20. 00:00

Showder Klub


szerző:
2017.11.20. 00:00

A farm, ahol élünk


szerző:
2017.11.20. 00:00

Szulejmán


szerző:
2017.11.20. 00:00

Az igazságosztó


szerző:
2017.11.19. 23:00
Az igazságosztó

Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

A mestergyilkos 2017-11-19


szerző:
2017.11.19. 22:20
A mestergyilkos 2017-11-19

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos mindig tiszta munkát végez. Ám amikor megölik Harryt (Donald Sutherland), a mentorát, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Most maga választ célpontot. A feladat tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de ezúttal kénytelen elfogadni Harry fiának az ajánlatát. Maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és vele együtt egy újabb problémát.

Menyasszony kerestetik 2017-11-19


szerző:
2017.11.19. 22:15
Menyasszony kerestetik 2017-11-19

Nardo (Thomas Middleditch) legénybúcsút tart a két legjobb barátja, Evan (Adam Pally) és Jason (T.J. Miller) társaságában. A részegség utolsó stádiumában elbizonytalanodik a házasságot illetően, ezért Jason, barátja megmentése érdekében, megakadályozza az esküvőt. A csalódott és dühös Tracy (Shannon Woodward) egyedül megy el a nászútra Mexikóba. Nardo kétségbeesve utánamegy, de elrabolják az autóját, és otthagyják meztelenül a sivatagban. Csak Jasonra és Evanre számíthat, akiknél rosszabb megmentőket nem hordott még a föld a hátán.

Támadás a Fehér Ház ellen


szerző:
2017.11.19. 21:00
Támadás a Fehér Ház ellen

Asher elnök (Aaron Eckhart) válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning (Gerard Butler), az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

Hogyan írjunk szerelmet 2017-11-19

A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels egyszer csak azon kapja magát, hogy egy ötvenhez közelítő, elvált férfi lett, aki évek óta nem írt sikeres filmet. Szerencsére ügynöke nem felejtette el, és szerzett neki egy munkát: az uncsi kisváros egyeteme tanárt keres. Mivel zsebe üres, Keith nem mondhat nemet. Nem találja a helyét a tanári karban és meglehetősen félvállról veszi a tanítást. Ám megváltozik a hozzáállása, amikor találkozik Hollyval, akivel hamarosan rájönnek, hogy mindketten ugyan azt várják az élettől: egy második lehetőséget.

Csillagok háborúja IV. rész - Új remény 2017-11-19

Réges-régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő (Carrie Fisher) két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak (Alec Guinness). Az idős jedi Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca (Peter Mayhew) társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader (David Prowse) fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

Winnetou - Az Ezüst-tó kincse


szerző:
2017.11.19. 19:00
Winnetou - Az Ezüst-tó kincse

Old Shatterhand (Wotan Wilke Möhring) beleszeret Nso Csiba (Iazua Larios), Winnetou húgába, a szépséges sámánba. Winnetou (Nik Xhelilaj) bátorítja barátját, aki azonban fél az elköteleződéstől és az indián életformától. Visszautasítja a nőt, és elhagyja a törzset. Hamarosan néhány elvetemült mexikói bandita elhurcolja a Nso Csit, hogy kivételes képességének segítségével megkeresse az Ezüst-tó kincsét. Winnetou és Old Shatterhand azonnal a segítségére sietnek, ám ők is fogságba esnek.

A Fal - 1. rész (2017-11-19)


szerző:
2017.11.19. 18:45
Csillagok háborúja negyedik epizód - Új remény - MoziKvíz

Játsszon velünk mozikvízünkkel!

Időjárás 2017-11-19


szerző:
2017.11.19. 17:00
BALLONTENGER: Beborították az eget a különös figurák

Több ezer köbméteres focilabda, tatu, papagáj, bohócfej, bálna, és mindenféle más furcsaság pöttyözte az eget a mexikói város, Leon felett. Megkezdődött a Nemzetközi Ballon Fesztivál. A négy napos rendezvényen több mint 200 ballon emelkedik a magasba, a résztvevők 15 országból érkeztek, és a rendezők szerint akár 500 ezer ember láthatja idén eseményt. Mi is mutatjuk!

RENDKÍVÜLI: 217 ejtőernyős kapaszkodott össze

Megmutatjuk, hogyan formált több mint 200 ejtőernyős hatalmas virágot a levegőben! A világrekordot Amerikában, az arizonai sivatag fölött hajtották végre. Nézze meg a Híradó riportját, amelyben a magyar résztvevők is megszólalnak!

Hatoslottó 2017-11-19


szerző:
2017.11.19. 16:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!