KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

November Man


szerző:
2018.04.29. 23:25
November Man

Devereaux-t (Pierce Brosnan), a legprofibb ex-CIA ügynököt csalinak használják. Amikor megölik eltitkolt szerelmét, kénytelen beszállni a játszmába. Meg kell védenie egy szemtanút, Alice-t (Olga Kurylenko) az ügynökségtől és az orosz maffiától. Ezzel Peter maga is célponttá válik, ráadásul egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, Masont (Luke Bracey) küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt.

Halálos fegyver 4.


szerző:
2018.04.29. 21:00
Halálos fegyver 4.

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz (Joe Pesci) segítségével újra romba döntik a várost. Ezúttal a kínai triádokkal kerülnek összetűzésbe, melynek kíméletlen vezetője (Jet Li) Amerikában akar illegális pénzügyleteket bonyolítani. Ráadásul ezúttal minden szülésre képes nő terhes: Lorna Riggs gyermekét várja, míg Murtaugh lánya egy zsarutól állapotos.

Beépített szépség 2.


szerző:
2018.04.29. 18:50
Beépített szépség 2.

Az előző szépségversenyen történt bevetése és új média-szerepköre különös személyiség-torzulásokat indított el a korábban legendásan slampos Gracie-nél (Sandra Bullock). A szükségesnél nagyobb fontosságot kezdett tulajdonítani a külsejének és ennek következtében igencsak elpuhult. Amikor azonban legjobb barátait, Cheryl Fraziert (Heather Burns), a szépségverseny győztesét, illetve Stan Fields (William Shatner) műsorvezetőt Las Vegasban ismeretlen tettesek elrabolják, a Barbie-ügynök bűnüldöző ösztönei újra megmutatkoznak. Amikor világossá válik, hogy a barátai kiszabadításával megbízott Collins felügyelő (Treat Williams) zsákutcába viszi a nyomozást, Gracie akcióba lép, és ismét bebizonyítja, hogy semmitől sem riad vissza, ha egy nehéz esetről vagy a barátairól van szó.

Tűzgyűrű


szerző:
2018.04.28. 20:30
Tűzgyűrű

Raleigh Becket (Charlie Hunnam) és bátyja egykor a legmenőbb Jager-pilóták voltak. Párosuk legyőzött minden idegent. A kaidzsuk Godzilla méretű pusztítók, akik a Csendes-óceán törésvonalai mentén létrejövő dimenziókapun át érkeznek a Földre. A kaidzsuk azonban megerősödtek, és az emberiség védtelenné vált. Mindössze négy óriás Jager maradt épségben, és Rileynak mielőbb társat kell találnia, hogy felvehesse a harcot az idegenekkel szemben. A szép Mako (Rinko Kikuchi) ideális lenne, ám még nem volt éles bevetésen.

Már megint bérgyilkos a szomszédom

Jimmy Tulipán Tudesky (Bruce Willis), a visszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas Oz Oseransky (Matthew Perry) hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, és így sikerült átejteni fő ellensége, Gogolák bandáját. Tulipán most takarít, kertészkedik és főz. Mindezeknek felesége, Jill (Amanda Peet) nem örül. Hirtelen megjelenik Oz, és lélekszakadva meséli, hogy a Gogolák banda elrabolta a feleségét. Jimmy hallani sem akar az egészről, ez már nem az ő ügye. Ám Oz nyomában felbukkan a frissen szabadlábra helyezett bandavezér, Gogolák László (Kevin Pollak) és verőlegényei, akik Los Angelestől követték a gyanútlan Ozt...

Daybreakers - A vámpírok kora


szerző:
2018.04.27. 23:25
Daybreakers - A vámpírok kora

2019-ben egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Edward Dalton hematológus kutatón (Ethan Hawke) múlik, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek segítségével a vámpírok fennmaradhatnak, és a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Az idő és a remény azonban egyre fogy, amíg Ed nem találkozik Audreyval (Claudia Karvan), egy túlélő emberrel.

Interferencia


szerző:
2018.04.27. 23:00
Interferencia

Raimy és Satch nyomozásuk során megdöbbentő szálra bukkannak Nightingale első áldozatával kapcsolatban. Ahogy Raimy beszámol erről az apjának, Frank azonnal dolgozni kezd az ügyön. Közben Frank és Julie egy váratlan fordulatot hozó, őszinte beszélgetésre kényszerülnek; Raimyhez pedig nem kis meglepetést okozva egy látogató érkezik.

Penge


szerző:
2018.04.27. 21:00
Penge

Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő (N'Bushe Wright), akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost (Stephen Dorff) a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.

2. évad 50. rész (előzetes) - Dönts, igen vagy nem!

Zsebe (21) és Alexandra (24) 5 éve élnek együtt, ebből a kapcsolatból született egy 3 éves gyermek is. Zsebe szeretne boldog lenni, de mindezt beárnyékolja Alexandra beteges féltékenysége. Ha Zsebe kedveli egy lány fényképét a Facebook-on, már az is okot ad a veszekedésre, és ezt a fiú már nem bírja tovább. Emilie (25), aki egy kisgyerek kora óta Magyarországon élő színesbőrű lány és Roland (25) 5 éve élnek párkapcsolatban. Egyetlen probléma miatt nem tökéletes a kapcsolatuk: az elmúlt 5 év alatt nem sikerült elköltözniük Roland édesanyjától. Emilie azért érkezik hozzánk, hogy elmondja a párjának, rövid határidőn belül el kell költözniük a mamától, különben nem megy hozzá feleségül. Egy nagyon furcsa párosról szól ez a történet, Éva (53) és Imre (39) csupán néhány hónapja vannak együtt, egy szilveszteri bulin ismerkedtek meg, azóta járnak egymással, de még össze se költöztek. Imre nagyon sok csalódást élt meg korábbi párkapcsolatai miatt, és ezért nehezen fejezi ki bizalmát társai felé. Éva a rövid idő ellenére hosszú távra tervez Imrével, ezért elhatározta, megkéri párja kezét. „És ha nem adja a kezét, akkor a lábát” – fogalmazott Éva a stúdióban... Tamás (23) és Orsi (33) 3 éve vannak együtt, de Orsi talán szerelmesebb Tamásba, mint fordítva. Tamás lelkét ugyanis még mindig bántja, hogy korábban többször is megcsalta Orsit, amelyet sosem vallott be a párjának, aki 10 évvel idősebb, és mindent feladott ezért a kapcsolatért. Tamás azért érkezik hozzánk, hogy színt valljon Orsinak korábbi tetteiről, bocsánatot kérjen és tiszta lappal folytassák kapcsolatukat…

Fenegyerek


szerző:
2018.04.26. 23:20
Fenegyerek

A fiatal JR-t (Brenton Thwaites) egy kisebb stikli miatt hűvösre vágják. A börtönben nehéz megmaradni védelem nélkül, de JR-t Brendan Lynch (Ewan McGregor), Ausztrália leghírhedtebb bűnözője veszi a szárnyai alá. Ám ennek ára van, JR-nek a szabadulását követően segítenie kell kívülről Brendan szökésében. JR kötélnek áll, majd az első rablásnál beszáll a buliba védelmezője mellett. A több milliós aranyrudak miatt azonban halálos macska-egér játék veszi kezdetét.

A vírus


szerző:
2018.04.26. 23:00
A vírus

A csapat nagy meglepetésére Nas csatlakozik hozzájuk, ugyanis éppen a Nemzetbiztonsági Ügynökségtől loptak el egy veszélyes elektronikus vírust. Blake és Roman között egyre szorosabb kötelék alakul ki; Crawford lánya egy pókerpartin vesz részt, hogy behálózzon egy apjának fontos embert.

Halálos fegyver 2018-04-26

Mindenki alig várja már a karácsonyt. Riggs meghívást kap Mollyékhoz, a Murtaugh család pedig Hawaiin tervezi tölteni az ünnepeket. Azonban közvetlenül az utazás előtt megölik Murtaugh egy régi pártfogoltját, Diegót. A nyomozás során eljutnak a fiú volt munkahelyére, egy elit klubba, ahol egy olyan kaliberű fegyvert találnak az egyik alkalmazott szekrényében, amilyennel Diegót megölték.

Támadás a Fehér Ház ellen


szerző:
2018.04.26. 21:00
Támadás a Fehér Ház ellen

Asher elnök (Aaron Eckhart) válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning (Gerard Butler), az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

UEFA Európa Liga: Arsenal FC- Atlético de Madrid 2018-04-26

2015 ősszel a futball is visszatért az RTL Magyarországhoz, ugyanis az RTLII csatorna 3 évre megvette az Európa Liga közvetítési jogát. 2015. szeptember 17-től az RTLII-n láthatják minden játéknap legizgalmasabb mérkőzését. Összesen 15 meccset, köztük a döntőt izgulhatják végig a sportrajongók, a műsorvezető: Világi Péter mellett pedig két szakértő elemzi majd a látottakat. A közvetítés után egyórás összefoglaló a többi mérkőzésről, és 12 alkalommal egyórás Európa Liga Magazinnal is jelentkezünk a szezonban.

2. évad 49. rész (előzetes) - Légy az életem része!

Niki (18), a fiatal leszbikus lány a nagymamájával él már 5 éves kora óta, mert az édesanyja, Anita (42), aki rockzenész, a zenekarát választotta helyette… Csak ritka alkalmakkor találkoznak, Anita sokszor hagyta magára a lányát és sokszor még a szülinapjára sem ment el fellépések miatt. Niki szeretné, ha sokkal többször találkoznának, illetve szeretné, ha Anita elfogadná végre az identitását, ami jelenleg a legnagyobb akadálya, hogy felhőtlen legyen a viszonyuk… Alex (18) és Erik (21) unokatestvérek. Erik egy buli alkalmával rányomult unokatestvére akkori barátnőjére, aki akkor érthető módon nagyon megharagudott rá, és már egy éve nem beszélnek emiatt. Alex most mégis békülni szeretne, csupán egyetlen feltétele van: soha többé nem mutatja be Eriknek az aktuális barátnőjét... Beatrix (21) és István (23) 5 éve vannak együtt. Másfél éve, gyermekük megszületése után megromlott a kapcsolatuk, és kölcsönösen megcsalták egymást. Mindketten elég rosszul érzik már magukat ebben a kapcsolatban, a lány pedig döntött: elköltözik a gyermekével a testvéréhez. Ákos (26) néhány hónapja ismerte meg Szandit (19), akibe mára már nagyon szerelmes. Most az érzéseiről szeretne vallani, egy verset is írt neki, de felkészült arra az esetre is, ha a lány visszautasítaná őt: ebben az esetben egy búcsúlassút szeretne kérni a lánytól.

Hat töltény ára


szerző:
2018.04.25. 23:20
Hat töltény ára

Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) veterán zsoldos visszavonultan éli a mindennapjait. Amikor azonban találkozik egykori barátjával, Andrew Faydennel (Joe Flanigan), s megtudja, hogy barátja lánya, Monica (Anna-Louise Plowman) emberrablók fogságába esett, nem habozik a segítségére sietni. A bűnözőket likvidálva kétszemélyes könyörtelen akciót indítanak a gengszterek ellen a lány kiszabadításáért...

A gördeszkás fiú esete


szerző:
2018.04.25. 23:00
A gördeszkás fiú esete

1995-ben nem sikerült azonosítani egy fiatal fiú holttestét. A nyomozókat az áldozat öccse keresi fel egy gördeszkával, ami kétségtelenül bizonyítja az áldozat kilétét. Nash kiváló gördeszkás volt, ezért a nyomozók eleinte a vetélytársára gyanakszanak.

Szulejmán 2018-04-25


szerző:
2018.04.25. 22:45
Szulejmán 2018-04-25

Szulejmán végre hazatér a hadjáratról. Bajazid vonakodik elindulni, hogy leverje a felkelést, amit egy csaló vezet, aki Musztafának adja ki magát. Szelim aggódik, hogy kiderül szövetsége Ahmed pasával, aki arra buzdítja, hogy pénzelje le a lázadókat, hogy Bajazid kudarcot valljon. Mihrimah könyörög apjának, hogy kímélje meg Rüsztem életét.

Parker


szerző:
2018.04.25. 21:00
Parker

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

2. évad 48. rész (előzetes) - Te vagy a kedvenc sztárom!

Anett (19) azért érkezik, hogy találkozhasson végre a kedvencével, Alexával. Stílus tanácsokat kér tőle, és szeretné, ha a közelgő születésnapját együtt tölthetné Alexával, akinek egy ajándékkal is készült. Anikó (62) azért érkezik, hogy találkozhasson végre Nyertes Zsuzsa színésznővel, aki évtizedek óta a kedvence. Készült neki egy saját készítésű, megható verssel is, amit Zsuzsáról írt. Mónika (25) vágya, hogy megköszönje kedvenc mulatós énekesének, Didi Lamournak, hogy erőt ad neki az életben. Didivel évekkel ezelőtt találkoztak egy koncerten, Móni azóta minden fellépésre el is megy. A hányatott sorsú lány apaként szereti és tiszteli Didit. Hatalmas meglepetéssel készül számára. Didihez érkezik egy másik rajongója is, Ibolya (60), akinek Didi bejön, mint pasi, a randin kívül egy táncot is kér tőle… Niki (37) Czutor Zolihoz érkezik, akivel szinte már barátok lettek egy fellépés és egy rádióműsor jóvoltából. A lány nem mindennapi kéréssel érkezik: azt szeretné, ha az énekes a kislánya keresztapja lenne! De vajon mit szól mindehhez Zoli?

A harag tüze


szerző:
2018.04.24. 23:50
A harag tüze

Russell (Christian Bale) és öccse, Rodney (Casey Affleck) egy pennsylvaniai iparvárosban élnek. Folyton arról ábrándoznak, hogy meglépnek onnan, és új életet kezdenek. Amikor azonban Russellt lecsukják, Rodney egy kegyetlen bűnbandához csapódik, majd egyik nap eltűnik. Amikor Russell szabadulása után megtudja, hogy a rendőrség nem jutott eredményre, az eszközökben nem válogatva Rodney nyomába ered és kíméletlenül igazságot szolgáltat.

Az abszurd humor koronázatlan királya a XXI. században!

Galla Miklóst mindenki ismeri a Holló Színház és a Besenyő család ma már klasszikusnak számító jeleneteiből. Azt viszont kevesen tudják, milyen út vezetett el az országos hírnévig, hogy került gyerekkorában Afrikába, majd ott szerzett angol-tudásának köszönhetően a show-businessbe. Sok mindent kipróbált, míg végül rátalált saját műfajára - az abszurd humor koronázatlan királya a XXI. században, Pásztor Gábor filmjében.

Vakbélcsere


szerző:
2018.04.24. 23:00
Vakbélcsere

Elrabolják Henryt, az iroda egyik munkatársát az éjszakai váltáskor. Néhány órával később kiderül, hogy Nick és a többi kolléga áll a háttérben, akik rendhagyó szülinapi ajándékot eszeltek ki. A kaland hajmeresztő fordulatot vesz, amikor a sivatagban autóbalesetet szenvednek, és senkit sem tudnak értesíteni. A négy férfi hosszas gyaloglás után egy hotelhez érkezik. Üres szoba helyett azonban csak egy hullát találnak.

Házon kívül 2018-04-24


szerző:
2018.04.24. 22:45
Házon kívül 2018-04-24

Gyárfás Tamás bilincsben. Egy 20 évvel ezelőtti gyilkosság lenne a veszte? Üzleti vita miatt lőhették szitává Fenyő Jánost, a ’90-es évek dúsgazdag médiavállalkozóját. Aztán: Letilthatták a miniszterelnökről szóló komédiát a fideszes városban. Mi baj a darabbal és mi a baj Alföldi Róberttel?

Halálszobrász


szerző:
2018.04.24. 21:00
Halálszobrász

Egy roncstelepen összetömörített autóban emberi maradványokra talál két csavargó. Booth kideríti, hogy a roncs egy alternatív szobrászhoz köthető, akinek több hasonló alkotása is volt, ám ezúttal nagy valószínűséggel ő az áldozat. Gyanúsítottá válik Angela egykori főiskolás barátnője is, aki az áldozat szeretője volt, de Angela biztos Roxie ártatlanságában.

Nincs alku


szerző:
2018.04.24. 21:00
Nincs alku

Pattanásig feszült a helyzet a chicagói rendőrség belső ügyeit vizsgáló osztály központjánál. Rendőrségi helikopterek köröznek a 20. emelet körül, mesterlövészek állnak készenlétben a szomszédos háztetőkön, s távcsöves puskájukat egy férfira szegezik. A célpont Danny Roman (Samuel L. Jackson), aki viszont a maga fegyverével tartja sakkban a hivatal vezetőjét és munkatársait. Roman azért szánta el magát erre az elkeseredett lépésre, mert tisztázni akarja magát gyilkosság és sikkasztás vádja alól. Időt kell nyernie, s Roman pontosan tudja: addig figyelnek rá, míg emberek élete forog kockán. Tökéletesen meg van győződve igazáról - hiszen Danny Roman chicagói rendőrtiszt a túszügyek legkiválóbb szakértője. Csakhogy most maga Roman szedett túszokat, mert szüksége van valakire, aki meghallgatja őt. Ezért azt követeli, hogy a másik kerület ismert s hozzá hasonlóan tapasztalt közvetítőjét, Chris Sabiant (Kevin Spacey) hívják el tárgyalni. Végül Sabian is kénytelen szembesülni ugyanazzal a kérdéssel, ahová Roman is eljutott: ki mozgatja a szálakat a háttérben? És hogyan illik a képbe Roman?

2. évad 47. rész (előzetes) - Ha nem változol, én jobbra, te balra!

Arnold (21) érkezik a stúdióba, aki apjával szeretné megjavítani kapcsolatát. Elmondja, hogy amióta a szülei elváltak, apja csak akkor hívta, ha anyja felől érdeklődött. Három éve egyáltalán nem is találkoztak, akkor is csak azért, mert összefutottak véletlenül a villamoson. Amikor az apa, Gábor (48) megérkezik, a fiú egyből sírásban tör ki… Joe (35) feleségét szeretné lebeszélni a válásról! A kommunikatív, bohókás Joe-n látszik, hogy fülig szerelmes és bármit megtenne feleségéért, Nikiért (34). Elmondja, hogy élete kicsit megborult és az italhoz nyúlt, de szerinte nem vált függővé, viszont belátja, hogy amikor ivott, nem mindig viselkedett jól. A férfi szinte kétségbeesetten próbálkozik, hogy elkerülje a válást, tudja, hogy ez az utolsó lehetősége. Katika jön a stúdióba, aki annak ellenére, hogy 60 éves, tele van energiával. Vicces, karakteres fiatalos, aki büszkén meséli, hogy megismerkedett az interneten a jelenlegi kedvesével. Állítása szerint nem megy simán minden, mert a férfi betegesen féltékeny, de mégsem figyel rá oda eléggé. Olcsó virágot vesz neki, mániákus hazudozó, legutóbb még gyroszozni sem vitte el, ráadásul egy céges bulin megfogdosta a kolléganője fenekét… Kati mindezekkel szembesíti a párját, és hogy mi lesz a kapcsolatukkal, az az adásból kiderül. Egy 29 éves fiatal nő, Szabina érkezik, aki szeretné, ha édesanyja végre igazi szülő és nagymama lenne. Elmondja, hogy a nő jelenlegi párja, akivel 7 éve vannak együtt, lehúzza, és emellett egy agresszív, iszákos ember. Egyetlen célja van, hogy édesanyját lebeszélje Imréről. Tünde (50) védi is a párját, meg nem is, de képtelen dönteni, utána viszont a stúdióba érkezik Imre (58) is…

A Lazarus-terv


szerző:
2018.04.23. 23:20
A Lazarus-terv

A feltételesen szabadlábon lévő Bennek (Paul Walker) szép felesége, imádni való kislánya és állandó munkája van. Amikor azonban a férfi váratlanul elveszíti a munkáját, kétségbeesett lépésre szánja el magát. A szintén börtönviselt öccse, Ricky (Shawn Hatosy) biztatására beszáll egy könnyűnek ígérkező balhéba. Az akció azonban balul üt ki, Ricky és egy másik ember meghal, Bent pedig visszaesőként halálra ítélik. Ám a kivégzés nem az, aminek látszik, a méreginjekció beadása után Ben magához tér...

CSI: A helyszínelők 2018-04-23


szerző:
2018.04.23. 22:45
CSI: A helyszínelők 2018-04-23

Grissomék gyilkossági ügyben vizsgálódnak, ahol a gyanúsítottat éppen akkor leplezték el, amikor eltemette áldozatait. Catherine és Warrick halott nő után nyomoznak, akit a hotel medencéjében találtak meg. Többféle variáció is felmerül bennük, de vajon mi is történt valójában?

Showder Klub 2018-04-23


szerző:
2018.04.23. 22:00
Showder Klub 2018-04-23

A 21. évad harmadik részében (163. adás) Janklovics Péter, Ráskó Eszter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda estjét láthatjuk.

Vérségi kötelékek


szerző:
2018.04.23. 22:00
Vérségi kötelékek

Két nyugat-virginiai család régóta tartó viszálykodása kettős gyilkossághoz vezet. Melyik családban van a tettes?

Éjjel-Nappal Budapest 2018-04-23

Evelin könyörög Orsinak, hogy próbáljon meg még egyszer beszélni Joe-val, hogy megakadályozza a lakás eladását. Orsi még mindig haragszik Joe-ra, de mégi megkeresi Joe-t, hogy beszéljen vele. Joe már az eladás kellős közepén tart és durva veszekedésre kerül sor közöttük.

Az orvlövész


szerző:
2018.04.23. 21:00
Az orvlövész

Júlia egy csomag marihuánát talál Alex szobájában, ám volt férje kizártnak tartja, hogy Alex drogos lenne. Két gyilkosság is történik, befolyásos embereket lő le egy orvlövész. Viktor azonnal kikéri Szimat segítségét, aki a helyszíni szagmintákból profilt készít a gyilkosról. Viktor úgy véli, az orvlövésznek van még egy potenciális áldozata.

3 nap a halálig


szerző:
2018.04.23. 21:00
3 nap a halálig

Ethan Renner (Kevin Costner) az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

Barátok közt - Ez történik: 2018.04.23. - 2018.04.24.

Vajon hogy kezeli Miklós és Júlia az egymás iránti fellángolásukat? Luca fájdalmas időszakon megy keresztül, de Zsolt is maga alatt van Andrea miatt. Urbán újra betámadja Vilmost, aki egészen meglepő helyről kér segítséget.

Vértestvérek


szerző:
2018.04.23. 20:05
Vértestvérek

Egy erdei iskolában gyilkosság történik. Az egyik diákot holtan találják az erdőben. Az egyébként is problémás gyerekekkel foglalkozó intézményben gyakorlatilag bárki gyanús lehet. Pláne miután kiderül, hogy a diákok a helyi hiedelem hatása alatt élnek, és titkos társulatot is létrehoztak a legenda megőrzésére. A jelek szerint az alapítója maga a gyilkos, de annak kilétét nem lehet megállapítani, miután a szekta tagjai maszkban találkoznak, és csak írással, vagy jelbeszéddel kommunikálnak. Patrick úgy dönt, a legendát valóra váltja.

A kulisszák mögött


szerző:
2018.04.23. 19:10
A kulisszák mögött

Rosewood és Villa egy tévésorozat sztárjának halála ügyében nyomoznak, és egyben betekintést nyernek a kulisszák mögötti intrikus világba. Közben kettejük kapcsolatát is megpróbálják helyesen értelmezni. Erica egyre nagyobb teret kap Rosewood magánéletében, aminek Donna egyáltalán nem örül. Villa kibékül anyjával, és próbálja elviselni a csapongásait.

a Konyhafőnök 2018-04-23

A 7. évadban minden eddiginél komolyabb kihívást jelentő feladatok várnak a versenyzőkre, akiknek főzőtudományukkal és kreativitásukkal le kell nyűgözniük a magas követelményeiről híres zsűrit. A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat.

Célpontban


szerző:
2018.04.23. 17:20
Célpontban

Sharont és csapatát a bevetési alakulat hívja ki egy hármas gyilkossághoz. Két rendőrtiszt és egy idős civil halt meg a lövöldözésben. A rendőrtisztek autójában ott volt még egy El Salvador-i férfi, az egyik legnagyobb drogcsempész hálózat fejének unokaöccse. Az első feltételezés szerint a bandája, az MS-13 mentőakciójának esett áldozatul a két járőr. Ahogy a rendőrök vizsgálódni kezdenek, kiderül, hogy a szemtanúk még egy rendőrautót láttak a helyszínen.

2. évad 46. rész (előzetes) - Neked adom a szívem!

Dóri (19) és Endre (22) egyetlen egyéjszakás kalandot töltöttek el együtt. Endrének azonban annyira bejön a lány, hogy azóta rájött: Dóri neki az igazi és ezt a stúdióban a lány tudtára is adja. A lány vonakodva bár, de elfogadja a szívet és egy randit. A bökkenő csak az, hogy a lánynak van egy igen féltékeny és vehemens pasija, Zoltán (21), aki harmadiknak bejön a stúdióba… Eszter (25) két hónapja van túl egy nehéz szakításon és az életében felbukkant egy új udvarló, Ricsi (23). Eszter szeretne kapcsolatot, de még korainak tartja a váltást, ráadásul túl nyomulósnak tartja a fiút. A leszbikus Deni (27) és Kíra (19) négy éve vannak együtt. Kapcsolatuk jelenleg gyenge lábakon áll, mert Kíra rettenetesen féltékeny típus, ráadásul hisztis is. Napi szinten vitatkozik Denivel, amit a lány már nem bír tovább. Deni ultimátumot akar adni párjának, hogy vagy változik, vagy vége. Na de mi lesz a szív sorsa? Attilának (40) két párkapcsolata van. Van egy élettársa 11 éve, Szilvi és van egy szeretője, Zoli (47). Hiszen Attila biszexuális és ezt teljesen nyíltan vállalja is. Attila szerint Zoli túlzottan nyomul és ki akarja sajátítani őt, azért jön, hogy ezt megbeszélje vele, Zoli pedig azért érkezik, mert elege van abból, hogy ő a második, Attila végre döntsön: Szilvit vagy őt választja.

Farah Elliot


szerző:
2018.04.23. 16:25
Farah Elliot

Jessica King nem hisz a szemének, amikor a sorozatgyilkos Seymour Keegant szabadlábon látja a városban. Seymour öt évvel ezelőtt megölt egy tinilányt, de Jess nem tudta rábizonyítani a tettet. Jess megpróbálja csapdába ejteni a gyilkost, de ismét csak közvetett bizonyítékokig jut, ezért Graci elveszi tőle az ügyet. Ez sem tartja vissza azonban Jesst, és megkérdőjelezhető módszerek segítségével a saját szakállára ered Seymour nyomába.

A nosztalgia bár

Taylorék egy népszerű bár tulajdonosának halála ügyében nyomoznak.

Egy amerikai Párizsban


szerző:
2018.04.23. 10:50
Egy amerikai Párizsban

Carter Párizsban találkozik Kemmel, de bármennyire biztos is szerelmében, nehezen törik meg kettejük közt a jég, és Kem se könnyíti meg a helyzetet. Sam és Kovac párterápiára kezd járni, és egyre világosabbá válik köztük, hogy alapvető gond van a kapcsolatukkal. Abby, Neela és Ray sorozatban követ el szarvashibákat, ami feletteseiket komoly aggodalomra készteti, tekintve, hogy hamarosan nekik maguknak is oktatniuk kell majd az utánuk jövőket.

John Wick: Második felvonás 2018-04-22

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos totális csatatérré változtatta New Yorkot, de ez még csak a kezdet. Wick egykori társa egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét támogassa őt. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. Arra még ő sem számít, hogy egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Most jó 2018-04-22


szerző:
2018.04.22. 22:00
Most jó 2018-04-22

Tessa (Dakota Fanning) tizenhét éves, és szenvedélyesen szereti az életet. Ám csak néhány hónapja van hátra, ugyanis leukémiás. A halálos betegség árnyékában összeállítja a bakancslistáját, csupa olyan dolgot, amelyről minden hasonló korú lány álmodozik, beleértve a szüzessége elvesztését is. Miközben a családja igyekszik megemészteni a helyzetet, Tessa elhatározza, olyan intenzíven fog élni, amennyire csak lehetséges. Ám rá kell döbbennie, nem könnyű megszerezni azt, amire vágyunk, és néha a legváratlanabb dolgok a legfontosabbak.

Focus - A látszat csal


szerző:
2018.04.22. 20:50
Focus - A látszat csal

Nicky (Will Smith), a zseniális szélhámos beveszi a csapatba a gyönyörű csalót, Jesst (Margot Robbie), aki igazi tehetségnek bizonyul. Jess szinte tökéletes tanítvány, hamarosan mégis mennie kell. Nicky beleszeret, márpedig ebben a szakmában az ilyesmi egyenlő a lebukással. Néhány évvel később váratlanul újra találkoznak, és mindketten a spanyol aranyifjú, Garriga (Rodrigo Santoro) vagyonára pályáznak. Ezúttal azonban egyforma esélyekkel indulnak életük nagy fogásáért.

Szemfényvesztők 2. 2018-04-22


szerző:
2018.04.22. 20:10
Szemfényvesztők 2. 2018-04-22

A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), és a karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) arra készülnek, hogy csőbe húzzák Walter Mabryt (Daniel Radcliffe), a zseniális számítógépes gurut. Ám Mabry egy lépéssel előttük jár, és erőszakkal kényszeríti a lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be, ha életben akarnak maradni. Nincs más választásuk, mint végrehajtani a példátlanul nehéz mutatványt. Da csak úgy tűnik, hogy nincs választásuk.

Cobra 11 2018-04-22


szerző:
2018.04.22. 18:55
Cobra 11 2018-04-22

Felix épp arról beszél húgának egy étkezdében, hogy hamarosan kirándulni viszi. Amikor egy elegáns férfi lát, felpattan, mintha nekiütközne, közben meg kizsebeli. Felix ugyanis zsebtolvajlásból él. Ám ezúttal egy adathordozót zsákmányol, ami miatt a gengszterek a nyomában vannak. Amikor meghal, húga, Lisa, nem túl segítőkész a rendőrökkel. Mindkettejüket egy Marco nevű kétes alak karolta fel, és kiképezte őket, több társukkal együtt, zsebtolvajnak. Marco most pénzt kér a gengszterektől az adathordozóért.

Beépített szépség


szerző:
2018.04.22. 18:40
Beépített szépség

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű, be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap. Újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig...

Hogyan írjunk szerelmet 2018-04-22

A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels egyszer csak azon kapja magát, hogy egy ötvenhez közelítő, elvált férfi lett, aki évek óta nem írt sikeres filmet. Szerencsére ügynöke nem felejtette el, és szerzett neki egy munkát: az uncsi kisváros egyeteme tanárt keres. Mivel zsebe üres, Keith nem mondhat nemet. Nem találja a helyét a tanári karban és meglehetősen félvállról veszi a tanítást. Ám megváltozik a hozzáállása, amikor találkozik Hollyval, akivel hamarosan rájönnek, hogy mindketten ugyan azt várják az élettől: egy második lehetőséget

Most jövök a falvédőről 2018-04-22

A szép, de butácska Billie (Melanie Griffith) többszörös milliomos barátja elhatározza, bevezeti a lányt a washingtoni társaságba. Ehhez azonban Billie-nek még tanulnia kell, barátja tehát tanárt fogad mellé.

Kéjlak 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 23:10
Kéjlak 2018-04-21

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar lakáson, amit titkos randevúkra és egy éjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen, halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Christ, Luke-ot, Martyt és Philip-et, hogy együtt próbálják összerakni, mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki.

A sas és a sárkány


szerző:
2018.04.21. 23:00
A sas és a sárkány

Huo Ant (Jackie Chan), a nagy tiszteletben álló parancsnokot és századát egy elhibázott akció miatt rabságra ítélik, és egy város újjáépítésén kell letölteniük büntetésüket. Kiderül, hogy mindössze két hetük van a város felépítésére, amikor újabb csapás éri őket. A romos falaknál megjelenik a római Lucius (John Cusack) kiéhezett seregével. A két, harcra kész vezér rájön, hogy össze kell fogniuk, ha le akarják győzni az áruló Tiberiust (Adrien Brody), aki Lucius nyomában könyörtelenül végez mindenkivel.

CSI: Miami helyszínelők 2018-04-21

Utcai lövöldözés során egy nő karambolozik, és ketten az életüket vesztik. A helyszínen megtalált két holttest között nem találnak egyértelmű kapcsolatot, feltételezhetően szeretők voltak, és egy féltékenységi leszámolás áll a háttérben. Hamarosan azonban kiderül, hogy a nő és a férfi nem is ismerték egymást, és egyikőjük véletlen áldozat.

Förtelmes főnökök 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 21:10
Förtelmes főnökök 2018-04-21

Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

Egyiptom istenei


szerző:
2018.04.21. 20:40
Egyiptom istenei

Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit Egyiptomban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata a vakmerő tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites) az élen, szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt bizonyítaniuk kell bátorságukat és állhatatosságukat, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

Klaudia féltékeny lett Szilárdra?

Szilárdnak Klaudiával közösen kell megszerveznie az iskolai nyílt napot. A szervezéssel kapcsolatban a szülőkkel való megbeszélés során Szilárd megismerkedik az életvidám Emesével és vele tölti az éjszakát. Ám nem ő az egyetlen, aki szemet vetett Emesére – és amikor Emese fia, Máté is tudomást szerez az anyja viszonyairól, az a veszély fenyeget, hogy a nyílt nap katasztrófába torkollik.

Colombiana 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 20:00
Colombiana 2018-04-21

A kilencéves Cataleyának (Amandla Stenberg) a szeme láttára ölik meg a szüleit. Miután megússza a mészárlást, gengszter nagybátyjához, Emilióhoz (Cliff Curtis) menekül az Egyesült Államokba. Tizenöt évvel később már profi bérgyilkosként dolgozik neki. Névjegye az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea, amely egyben üzenet is a szülei gyilkosainak. Cataleya (Zoe Saldana) mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

A szerelmi háromszögnek néha négy oldala van

Szilárdnak Klaudiával közösen kell megszerveznie az iskolai nyílt napot. A szervezéssel kapcsolatban a szülőkkel való megbeszélés során Szilárd megismerkedik az életvidám Emesével és vele tölti az éjszakát. Ám nem ő az egyetlen, aki szemet vetett Emesére – és amikor Emese fia, Máté is tudomást szerez az anyja viszonyairól, az a veszély fenyeget, hogy a nyílt nap katasztrófába torkollik.

Nemzetbiztonság Bt.


szerző:
2018.04.21. 18:50
Nemzetbiztonság Bt.

Earl és Hank, az egyik tizenkilenc, a másik még annyi se. Mindkettőjük közös vonása, hogy kirúgták őket a rendőrségről. Mégis mindketten a kék zubbony vonzásában élnek, és egy őrző-védő céghez szegődnek. Véletlenül belecsöppennek életük legnagyobb bűnügyébe: egy csempészbanda, Nash (Eric Roberts) és bandája után nyomoznak. Élvezik az üldözéseket, imádják a robbanásokat, szeretnek rendőrösdit játszani. Csak egymást utálják. De ha nem fojtják meg egymást, ha túlélik mindazt a veszélyt, aminek a fele se volna, ha ők nem olyan kétbalkezesek, akkor talán sikerül nekik, ami az igazi zsaruknak sem, elcsípni a csempészeket.

A Negyedik 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 15:40
A Negyedik 2018-04-21

John Smith, a Negyedik (Alex Pettyfer) a Lorien bolygóról származik, akinek hazáját leigázták a mogok. Csak kilenc fiatalnak sikerült elmenekülnie a Földre, azonban nyomukban ott lihegnek az üldözőik. Három társát már levadásztak, most a Negyediken a sor. John egy ohiói kisvárosban húzza meg magát a védelmezőjével. Miközben egyre jobban kibontakoznak rendkívüli képességei, szerelmes lesz. Hamarosan rájön, hogy nem menekülhet egész életében, előbb vagy utóbb szembe kell néznie a sorsával.

Casanova 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 12:50
Casanova 2018-04-21

Casanova (Heath Ledger) a világ legnagyobb csábítója, az átváltozás és a humor nagymestere, akinek nő még nem tudott nemet mondani. Legalábbis így volt ez mostanáig. Életében először ugyanis ellenállásba ütközik, amikor útjába kerül Francesca (Sienna Miller), a velencei szépség, aki visszautasítja. Casanova nem is sejti, hogy élete legveszélyesebb játszmája ez: nem csak hírnevét és életét teszi kockára, de az egyetlen esélyét is, hogy elnyerje az igaz szerelmet.

KölyökKalauz 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 09:40
Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

Ha ikerpárok, akkor Hagyjál főzni!

Pont egy évvel ezelőtt a híres főzőműsorban az ikerpárok ideje jött el. Nem lehet egyszerű mutatvány egyszerre két gyereket irányítani a konyhában, főleg nem akkor, ha csúszós a talaj. Az egyik alkalommal Aurelio akkora hátast dobott, hogy kész csoda, hogy felállt. Az esést látva nehéz elhinni, hogy a főzések előtt valaki titokban nem vakszolta fel a konyha kövét.

Mit nézünk ma? - Szombat (04.21.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Harcosok klubja


szerző:
2018.04.20. 23:15
Harcosok klubja

Tyler (Brad Pitt) és Jack (Edward Norton) egy különös, titkos társaság, a Harcosok Klubjának megalapításával próbál megszállottan úrrá lenni a világ káoszán. Ha éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott, ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az is a Klub műve, s ha egy bank parkolójának összes autóját összerondítják a galambok, az sem véletlen. A Harcosok Klubja vigyáz a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán; és még csak most készülnek a végső dobásra...

Következő rész (2018. április 23.)

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Joe nem erre számított...


szerző:
2018.04.20. 23:00
Milán versenyt futott az idővel, hogy megállítsa Ayse-t

Milán és Karesz másnaposan ébredtek egy hajón, ami nem az övék volt. Miután meggyőzték a kapitányt, hogy tegye ki őket, Milán kétségbeesve próbált időben odaérni Aysehoz, hogy megakadályozza a lány távozását Törökországba.

Tamara durván kihasználta az érte epekedő Joe-t

Miután Regina kicsit jobban megismerte Tamarát, szembesítette a lányt azzal, hogy szerinte igenis Joe-t szereti még. Eközben Teónak anyagi problémái voltak, nem volt elegendő tőkéje a saját bárja elindításához. Gyöngyi azonban kitalálta, hogy Tamara kérhetne Joe-tól pénzt. A lány nagy nehezen rávette magát, hogy felkeresse Joe-t, aki szörnyen csalódott volt, amiért szerelme csak ezért kereste őt meg. Joe belement abba, hogy pénzt adjon Tamarának, amitől Teó majd kiugrott a bőréből.

Rolandnak kellett kidobnia a Bécy-házban balhézó Sanyát

Annát sokkolta, amikor Sanya megjelent a Bécy-ház előtt, hogy magával vigye őt Muronyba. Aztán amikor Sanya ultimátumot adott Annának, és azt állította, hogy Roland csak szánalomból törődik a lánnyal, Anna elbizonytalanodott. Ráadásul Roland is megerősítette ebben a hitében Annát, így Roli hiába magyarázkodott, Anna már nem tudta, mihez kezdjen.

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Előző rész (2018. április 20.)

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Miklós szenvedélyesen megcsókolja Júliát

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. április 20-i epizódjaiból!

Milán kiüti Bandikát! 😰😁


szerző:
2018.04.20. 21:50
Előző rész: (2018. április 20.)

Mit tesz Milán, miután megtudja, hogy Luca csókolta meg Bandit? Zsolt körül minden összeomlik. Hogyan végződik Júlia és Miklós szerbiai kiruccanása?

Következő rész: (2018. április 23.)

Mit tesz Júlia és Miklós, miután megcsókolták egymást? Hogyan viseli Luca Milán távozását? Tóbiás és Kristóf együtt éjszakáznak.

Barátok közt: Ez történt a 16. héten

Gigi és Ádám boldogok, mert úgy tűnik, minden a legjobb úton halad Hedviggel, ám a kismama egyre inkább kötődni kezd a babához. Nóránál váratlan látogató bukkan fel, aki még alig érkezett meg, máris bajt kever. Zsolt elkeseredésében rátámad Krisztiánra, amivel majdnem végzetes tragédiát okoz. Luca harcol a lelkifurdalással Bandi miatt, de végül döntő lépésre szánja el magát. Júlia még mindig nem tud dűlőre jutni érzelmeit illetően. Vajon van még visszaút Attilához?

Éjjel-Nappal Budapest 2018-04-20

Kiderül, hogy Teó nem kapott elég kölcsönt a bárra. Gyöngyinek az a mentő ötlete támad, hogy Tamarának simán lehetne kérnie Joe-tól, hiszen úgyis most adja el a lakását. Teó is bíztatni kezdi, a vonakodó Tamarát. Amikor a lány ellenáll, Teó azzal vádolja Tamarát, hogy azért nem akar Joe-tól pénzt kérni, mert még mindig kötődik Joe-hoz.

RTLII Híradó 2018-04-20


szerző:
2018.04.20. 21:30
Zé: „Sovi, mi a helyzet a fasírtgyárban?”

Csalódások, kacajok, jól sikerült, mégis rosszul promózott tányérok és feszült izgalom az utolsó kóstoláson. Vajon a zsűri melyik csapatnak ítéli oda a nap utolsó pontját?

Dugd el: a pirosak bármit elvehettek a zöldek pultjáról!

Veszélyes hátráltatást kaptak a zöldek: a piros csapat bármilyen készülő elemet elvehetett a pultjukról. Persze, Péterék nem hagyták magukat: amit csak tudtak, eldugtak, sőt ráadás főzelékekkel is készültek.

Jó csajok között nyugisabb a kóstolás

Bizarr polip zselék, feszült izgalom és finom ízek. A második kóstoláson a zsűri górcső alá vette a csapatok vízparti növényekből készült ételeit.

Soviból kirobbant a pánik!

A pirosak konyhafőnöke szokásos pörgése most is megvolt, azonban végre megpróbált a káosz közben a társaira is odafigyelni. A néha nyugodtnak tűnő Sovi azonban nem egyszer vulkánként tört ki, és üvöltve pánikolt.
 

Andrea és Flóra kirekesztették Pétert a csapatból?

Hiába mondogatta Péter, hogy nagyon profi vajmártás készítésben, a lányok nem foglalkoztak a tanácsaival. Sem a mártás, sem a hús készítésénél nem foglalkoztak a véleményével.

A piros csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

Emerencia majdnem rosszul lett a hátráltatásuktól!

Miután a zöldek húzták be az első pontot, ők mehettek a titokszobába a zsűrivel. Itt különféle főelemeket választhattak a pirosaknak, ők végül a polipra szavaztak. Emerencia bánatára...

A zöld csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

Merülj el a Séffel a vízparti növények világában!

Vizi gesztenye, torma, spárga vagy éppen algák? A második feladatban ezeknek az alapanyagoknak a felhasználásával kellett főételt alkotnia a csapatoknak. A Séf mindegyik elemről mesélt, hogy a versenyzők felkészülten láthassanak neki a főzésnek.

A piros csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

Zé: „Ez most legalább nem fityeg!”

A kóstoláson akadtak büszke pillanatok: Bea teljesen odáig volt a zöld csapat éttermi minőségű ételeiért. A pirosaknál viszont jóval megosztottabbak voltak a vélemények: furcsa céltáblák, túltolt pürék és nem fityegő répák pihentek a tányérjaikon.

A piros csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

A zöldeknél is megindultak a harcok?

Andi ismét katonás ütemben osztogatta a feladatokat, azonban Péter a folyamatos vissza kérdezéseivel kezdte elrúgni nála a pöttyöst. Egy idő után már egyre hevesebben szóltak egymáshoz... vajon a zöldeknél is megindul egy háború?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!