KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Repülésbiztonság


szerző:
2019.04.01. 17:30
Repülésbiztonság

A Los Angeles-i rendőrség munkatársai egy lehetséges emberrablás helyszínére érkeznek, de zavarosak a nyomok. Miért van vér a helyszínen? Hova tűnt a család? Miért pont akkor tűnik el mindenki, mikor a családanya üzleti konferenciára utazott?

Az igazságosztó


szerző:
2019.03.31. 10:50
Az igazságosztó

Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

Rossz anyák karácsonya 2019-03-30

A tökéletes karácsony minden anyuka álma és rémálma. Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) azonban feladják a lehetetlen küldetést és fellázadnak. A túlhajszolt trió úgy dönt, hogy idén magasról tesz a karácsonyi felhajtásra, rohanásra és idegösszeomlásra. A terv majdnem beválik, amikor megjelennek az anyák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines), akik a tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódtak. A két világ hamarosan összecsap, és elszabadulnak a rénszarvasok.

Nincs kettő négy nélkül 2019-03-30

Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.

Tűzoltóság Pajkaszegen?!


szerző:
2019.03.30. 20:00
Tűzoltóság Pajkaszegen?!

Pajkaszegre adóellenőr érkezik, ami komoly fejtörést okoz a Polgármesternek, hiszen a könyvelést meglehetősen sajátosan értelmezték az elmúlt években. Mivel sehogy sem sikerül betömködni a költségvetésben tátongó lyukakat, egyetlen megoldás marad: egy tűz, amiben a papírok elégtek. Igen ám, de hol voltak mindeközben a tűzoltók – veti fel a kérdést az adóellenőr, hiszen Pajkaszeg évek óta támogatást kap a tűzoltósága fejlesztésére. A Polgármester szerencsére nem ismer lehetetlent, ha tűzoltóság kell, akkor lesz. Közben Erika különös tünetekkel a Dokihoz fordul, aki kideríti, hogy Erika „betegsége“ mögött nem valami, hanem valaki áll.

Szuperzsaru 2019-03-30


szerző:
2019.03.30. 15:30
Szuperzsaru 2019-03-30

David Speed (Terence Hill) átlagos nyomozó, ám egy rendkívüli akció során megváltozik az élete. Egy egykori indián rezervátumban teljesít szolgálatot, amikor a magasban egy rakétára figyel fel. A nukleáris töltetű rakéta sugárzása új, szinte földöntúli képességekkel ruházza fel a zsarut. Dave ezentúl képes a telepátiára, elég egy gondolat, s bármilyen tárgyat képes elmozdítani. Újonnan szerzett tulajdonságai segítségével nem okoz számára nehézséget a legrejtélyesebb bűntény felderítése sem, s ha a helyzet azt kívánja, egy felhőkarcoló tetejéről is leugrik. Míg más a nyakát törné, neki egy haja szála sem görbül meg. De varázserő ide vagy oda, Davidnek van egy gyenge pontja.

Keleti nyugalom - Marigold Hotel 2019-03-30

A csábos reklám hatására hét angol nyugdíjas elhatározza, hogy a hátralévő éveit jutányos áron az indiai Dzsaipurban, a Hotel Marigoldban fogja élni. A helyszínen azonban a társaság kénytelen szembenézni a kiábrándító valósággal, semmi sem igaz, amit a hirdetésben kínáltak. A szálloda omladozik, nincs víz és telefon, sőt néhány szobának még ajtaja sincs. Ráadásul az élet sokkal zsúfoltabb és hangosabb errefelé, mint amit odahaza megszoktak. Ám, ahogy a filmben halljuk. - A végén minden jóra fordul..., és ha még nem jó, akkor még nincs vége...

Doktor Murphy 2019-03-29


szerző:
2019.03.29. 21:40
Doktor Murphy 2019-03-29

Shaun vezetni tanul, de váratlan helyzetekben leblokkol, ami igen veszélyes. Lea sebészeti példákkal próbálja összefüggésbe hozni a közlekedési helyzeteket, így Shaunnak egyre jobban tetszik a vezetés. A kórházban fogadásokat kötnek, hogy Dr. Andrews kit nevez ki a sebészet vezetőjévé. A két nagy esélyes Dr. Melendez és Dr. Lim. Shaun képtelen empátiát érezni, és azon töpreng, az empátia szükséges-e ahhoz, hogy jó sebész váljon belőle.

Páratlan páros 2019-03-28


szerző:
2019.03.28. 22:50
Páratlan páros 2019-03-28

Sam és Eddie az együtt töltött éjszaka után kissé összezavarodva egy csalót keres, aki gazdag nőkre specializálódott. Hogy visszaszerezzék az ügyfél ellopott pénzét és ékszereit úgy, hogy közben ne ijesszék el a csalót, megpróbálják csőbe húzni, és ehhez Samet használják csalinak, miközben ők sétálnak bele egy sokkal nagyobb csapdába.

Halálos fegyver 3. évad 14. rész

Murtaugh-éknál nagy a felfordulás, mert Trish a kampányára próbál koncentrálni, ezért Rogernek kéne kézben tartani a háztartás és a család ügyes-bajos dolgait. Ráadásul egy riporter cikket ír Trish-ről, és Rogert is meginterjúvolja, aminek katasztrofális következményei lesznek. Eközben Cole is nehéz helyzetben van, mert Rafit egy egyetemi professzor meggyilkolásával gyanúsítják, ő viszont hisz a fiú ártatlanságában. A kínai titkosszolgálat ténykedését sejti a háttérben, és a volt CIA-s feletteséhez, Barnes-hoz fordul segítségért, amelynek eredményeképpen összetűzésbe kerül nem csak Murtaugh-val, de Ericával is.

Jelvény és fegyver


szerző:
2019.03.27. 22:30
Jelvény és fegyver

A viselkedéskutató részleg a kaliforniai Los Angelesbe tart, ahol két nőt egymástól függetlenül gyilkoltak meg két egymás utáni napon a saját házukban. Egyik esetben sem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomokat, mindketten egyedülállók voltak, és mindegyikük fulladásos halált halt, miután egy takaróhoz vagy szőnyeghez hasonló hétköznapi háztartási eszközbe csavarták őket. Amikorra a csapat megérkezik a Los Angeles-i FBI irodába, ahonnan a nyomozást irányítják, egy harmadik, ugyanilyen körülmények között meggyilkolt személy holtteste is előkerül.

A magyarok titkos fegyvere a tűzoltáshoz

Nekünk, magyaroknak nem csak tapasztalatunk volt az olajtüzek eloltásában, de egy titkos fegyverünk is: a Big Wind. A nem mindennapi tűzoltó-készülék egy tank és vadászrepülőgép furcsa párosítása. Olyan, mintha egy sci-fi filmből lépett volna elő, de nemcsak hogy valóságos volt, de kiválóan működött is. A berendezés Kuvaitban is bizonyított, híre pedig az egész világot bejárta. Szabó Ádám filmje a XXI. században.

Házon kívül 2019-03-26


szerző:
2019.03.26. 22:45

Valaki elrabolta Nóra lányát!


szerző:
2019.03.26. 21:40
Valaki elrabolta Nóra lányát!

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Steve: „Képes lettél volna megöletni?!”

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

A törvény embere


szerző:
2019.03.26. 20:30
A törvény embere

Egy texas ranger épp egy fogvatartottat szállít Los Angeles-ből Texasba, ahol gyilkosságért állítanák bíróság elé, ám az autóját megtámadják, őt megölik, a fogvatartott pedig megszökik. Riggs úgy véli, hogy a megyei seriff hivatalában kell keresni a bűnöst, hiszen csakis ők ismerték a transzport útvonalát, Murtaugh viszont elképzelhetetlennek tartja, hogy egy rendőr belekeveredhet ilyesmibe.

Hogy bírja új életét Péter?

Távszerelemnek indult, de nem bírták, dönteniük kellett: Peru vagy Budapest? De mi lesz Tamás lányával? Minden ide kötötte őket, mégis menniük kellett. A férj miatt borult minden, mi lesz Erikáék házasságával? Itthon elismert tanár, kint a cég legutolsó embere. Ládákat pakol és angolt tanul. Hogy bírja új életét Péter?

A vállalkozó anyukák ikonja is feltűnik a Cápák között!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Éjjel-Nappal Budapest 2019-03-25

Szofit reggel a többiek próbálják vigasztalni, hogy még ne adja fel a reményt arra, hogy megmenthetik a fodrászatot. Tamara a hétvégén felhívta az egyik bankos ismerősét, aki eljön ma hozzájuk, hátha tud valami kölcsönt intézni a felújításokra. A kezdeti reménysugár azonban hamar elhalványul, mikor a szakértő első ránézésre csípőből elutasítja, hogy erre bármekkora összeget is fel tudnának venni. Lilinek elege van abból, hogy állandóan kuncsorognia kell Karesznél és Mesinél, ha látni akarja a fiát.

Barátok közt - Ez történik: 2019.03.25.-2019.03.26.

Júlia aggódni kezd, hogy Máté esetleg veszélyben van az ismeretlen csetpartnere miatt, és amikor egyedül marad, megpróbálja feltörni Máté csetprofilját, de nem jár sikerrel. Nórával beszélgetve elhatározza, hogy segítséget kér Attilától.

Drága örökösök 2019-03-25

Sándor titokzatos csomagot vár, Vali dühödten próbálja rátéríteni Kristófot a helyes útra, Stefinek pedig születésnapja van…

Elárulva


szerző:
2019.03.24. 23:45
Elárulva

Will Montgomeryt (Nicolas Cage) elárulják egy bankrablás során, ezért nyolc évre börtönbe kerül. Az FBI és egykori társai szerint Will elrejtette valahol az utolsó akció zsákmányát, tízmillió dollárnyi kötvényt. Régi társa, Vincent (Josh Lucas) viszont mindenképp meg akarja szerezni a pénzt, ezért elrabolja Will lányát, Alisont, és a tízmilliós zsákmányt követeli érte. A frissiben szabadult Will ezért kénytelen a csinos Riley segítségével (Malin Akerman) megtervezni és végrehajtani a tökéletes rablást.

Valentin nap 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 22:00
Valentin nap 2019-03-24

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, és régiek érnek véget, egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések. Morley (Jessica Alba), Liz (Anne Hathaway), Reed (Ashton Kutcher), Holden (Bradley Cooper), Kara (Jessica Biel), Kate (Julia Roberts) és a többiek a szerelem csapdájába estek, és nem tudják, hogyan másszanak ki belőle.

Tóth Edu gyerekének az Elemi ösztön jut esti mese helyett?

A humorista elmondta, mi a különbség aközött, ha anya vagy ha apa határozza meg a gyermeke napirendjét. Az esti rutin például kicsit sem hasonlít.

Mélytengeri pokol 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 21:45
Mélytengeri pokol 2019-03-24

Mike Williams (Mark Wahlberg), a Mexikói-öbölben megépített Deepwater Horizon óriási olajfúró torony vezető technikusa 125 kollégájával együtt, köztük a legendás műszakvezetővel, Mr. Jimmyvel (Kurt Russell) élete legnagyobb megpróbáltatása előtt áll. Amikor az úszó olajfúró-szigetet üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere, Vidrine (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, és pillanatok alatt pusztító tűzvihar tör ki.

Magyar artista a Dumboban! 🐘


szerző:
2019.03.24. 21:00
A Showder Klub bemutatja 2019-03-24

Tóth Edu önálló estje.

A szikla


szerző:
2019.03.24. 21:00
A szikla

Hummel tábornok végzetes lépésre szánja el magát, kommandósaival elfoglalja Alcatrazt, és túszul ejti a turistákat. Amennyiben a kormány nem teljesíti követelését, San Franciscót vegyi támadás éri. A katasztrófa elhárítása egy módon lehetséges: a fegyvereket ártalmatlanítani kell az Alcatrazban. Ám a ki és a bevezető utat csak egy ember ismeri, a börtönben ülő egykori ügynök, aki egy tapasztalatlan vegyifegyver-szakértő segítségével kénytelen úrrá lenni a helyzeten, és megmenteni ötmillió ember életét.

LÁTVÁNYOS: A bombakiemelés egészen közelről!

Közeli felvételeket tettek közzé a szombati, budafoki bombakiemelést végző tűzszerészek. A felvételen jól látszik, hogyan emelték ki az egyenként 1 tonnás robbanószerkezeteket.

Szuperhekusok


szerző:
2019.03.24. 19:00
Szuperhekusok

Három bűnöző kifosztja az egyik detroiti bankot. Bár az egyik tettest még a helyszínen ártalmatlanítják, másikukat pedig börtönbe dugják, a harmadiknak sikerül eltűnnie a húszmillió dollárral. Hét évvel később a börtönből frissen szabadult bankrablót holtan találják Miamaiban. Mivel a rendőrök tehetetlenek, két FBI-ügynök veszi át a nyomozást. Forest (Bud Spencer) és Bennet (Terence Hill) minden tehetségére szükség van, hogy a hét éve eltűnt dollármilliókat és a pénzzel bujkáló gazfickót kézrekerítsék.

Átkozott boszorkák 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 18:55
Átkozott boszorkák 2019-03-24

Sally (Sandra Bullock) és Gillian (Nicole Kidman), a két testvér mindig tudta, hogy nem olyan, mint a többi gyerek. Szüleik halála után különc nagynénjeik nevelték őket, és a háztartásuk egy cseppet sem volt hétköznapi, már kiskoruktól gyakorolták a családjukban öröklődő varázslást. Egy apró gond van csak a csodálatos örökséggel: egy átok, miszerint az a férfi, aki a család egyik nőtagjába beleszeret, idő előtt meghal. Sally igazi szerelemre vágyik, és megpróbál távolmaradni a varázsló praktikáktól, míg Gillian bolondos és csapodár módon élvezi hatalmát a férfiak fölött. Amikor azonban Gillian találkozik Jimmyvel (Goran Visnjic), egyre különösebb dolgok történnek…

Zsivány egyes 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 18:55
Zsivány egyes 2019-03-24

A Lázadók egy csoportja lehetetlen küldetésre vállalkozik. Megpróbálják ellopni a Birodalom szigorúan őrzött bázisáról a Halálcsillag tervrajzait. A pokoli szerkezetét, amely aktiváláskor teljhatalmat biztosít az uralkodónak az egész galaxisban. Jyn Erso pilóta (Felicity Jones) számára különösen fontos ez a küldetés, ugyanis apja a Halálcsillag főtervezője. Ám míg mindenki árulónak gondolja, addig Jyn biztos benne, hogy apja áldozat és fogolyként kényszerítik a munkára.

RTL Híradó 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 18:00
BÚVÁROK szedték a szemetet a Dunából

Országszerte szemetet gyűjtöttek a Te szedd akció részeként. A Mosoni Duna győri szakaszán búvárok tisztították a medred, a Víz Világnapjához kötődően ezt 10 éve vállalja a Győri Búvár Sportegyesület. Egy hintaágy vázának maradványai és gumiabroncsok is előkerültek a víz mélyéről…

Időjárás 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 17:00
Időjárás 2019-03-24

Az új hét, március utolsó hete máris egy markáns hidegfronttal indul. Észak felől érkezik, de délnyugaton vet egy hullámot, vagyis a délnyugati megyékben várható ma csapadék.

Apró Anna a Healthy Cleaningről: „Nem vitt el magával az ötlet...”

Így látta Seres Szilárd, terület és levegő tisztító specialista pitchét Apró Anna és Fehér Gyula!

Mindenütt nő 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 16:45
Mindenütt nő 2019-03-24

Ilyen nincs! Melanie (Reese Witherspoon) gyönyörű, New York egyik legmenőbb ifjú divattervezője és most kérte meg a kezét a város legkívánatosabb agglegénye, aki történetesen nagyon gazdag is: a polgármester fia. Mindez olyan tökéletesen hangzik, hogy az már gyanús. Kell, hogy legyen benne valami kis hiba. Melanie vőlegénye nélkül akar hazautazni, hogy szüleivel közölje a jó hírt. Már csak azért is, mert egyúttal a férjétől is el szeretne válni. Ugyanis még azelőtt, hogy nekivágott a fényes nagyvárosnak, otthon hozzáment az egyik borostás, nagyhangú, neveletlen, sörissza sráchoz. Mielőtt megérkezik a városi vőlegény, muszáj nyélbe ütni a vidéki válópert.

Aranyeső Yuccában 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 15:45
Aranyeső Yuccában 2019-03-24

Buddy (Bud Spencer) egy papírból felállított indiánsereg törzsfőnökének álcázva magát megmenti a gazfickó Girolamót. Ám hamar megbánja jótettét, a túlságosan is ragaszkodó Girolamo ugyanis rendszerint akkor tűnik fel, amikor ő épp evéshez látna. Mivel Buddynak már rendkívül korog a gyomra, pénzük pedig nincs, az útjuk során zsákmányolt bőröndben bízik, amiben azonban arany helyett orvosi műszereket talál. Hogy élelemhez jusson, az újdonsült „doktor” hamarosan gyógyítani kezd. De az élelemben megnyilvánuló segítséget itt sem élvezhetik nyugodtan, mert négy bandita támadja meg őket…

A kezdet


szerző:
2019.03.24. 11:30
A kezdet

Tobias Church meggyilkolása után Prométheusz látszólag vaktában választja ki a következő áldozatait. Felicitynek azonban sikerül kidolgoznia egy olyan algoritmust, ami azt mutatja, hogy tudatosan keres célpontokat, méghozzá Oliver apjának régi listája alapján. A gyilkossághoz használt dobócsillagokat pedig Oliver használt nyílvesszőiből készíti.

Opitz Barbi meglepte az új X-reménységeket

Két éve mutattuk be: elkezdődött. Már javában kereste a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várták a jelentkezőket, és nem mentek üres kézzel. Orosházára például a 2016-os győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Véletlen boldogság 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 09:35
Véletlen boldogság 2019-03-24

Isabelle (Diane Kruger) sikeres és szerelmes, de fél férjhez menni a barátjához, a családi átok miatt. A családban minden első házasság válással végződik. Ezért a testvérével kitalálják, hogy keres valakit, akihez gyorsan hozzámehet, majd elválhat. A véletlen összehozza Jean-Yves-vel (Dany Boon), aki turisztikai újságíró és éppen Kenyába repül.

A HamiKabi tulajdonosa vicces videóban mutatja be, hogyan zajlik általában egy gyerek etetése!

Ha kisgyerekes szülő vagy, biztosan tudod, hogy miről beszél Eszter! Részletek hétfőn este 21:40-től az RTL Klubon a Cápák között következő részében!

Ígéret földje 2019-03-24


szerző:
2019.03.24. 07:25
Ígéret földje 2019-03-24

Steve (Matt Damon) kollégájával, Sue Thomasonnal (Frances McDormand) kerül McKinley kisvárosába, amit az elmúlt évek során letaglózott a gazdasági válság. A páros számára nagyon úgy fest, hogy az itt élők elfogadják majd üzleti ajánlatukat: a talajfúrás jogait szeretnék megvásárolni a helyi birtokokon. A munka elsőre pofonegyszerűnek tűnik, de az elismert helyi tanár, Frank Yates (Hal Holbrook) felveti, hogy a közösség együtt döntsön az ajánlat elfogadásáról, ráadásul Steve az ittléte során megismerkedik Alice-szel (Rosemarie DeWitt). Amikor pedig Dustin Noble (John Krasinski), a dörzsölt környezetvédelmi aktivista is felbukkan, még nagyobb lesz a tét.

Mit nézünk ma? - Vasárnap (03.24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Annabelle 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 22:50
Annabelle 2019-03-23

John (Ward Horton) különleges ajándékkal lepi meg állapotos feleségét, Miát (Annabelle Wallis). A ritka értékes, hófehér menyasszonyi ruhába öltöztetett porcelánbaba régóta hiányzott már Mia gyűjteményéből. Ám Mia nem örülhet sokáig az ajándéknak, szektások törnek rájuk éjjel, hogy megszerezzék a babát, és a támadás tragédiával végződik. Attól kezdve Miát egy gonosz démon üldözi a babában rejtőzve.

Rossz kisfiú 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 22:00
Rossz kisfiú 2019-03-23

Rick Stevens (Nat Wolf) fülig szerelmes Nina Penningtonba (Selena Gomez). A gond csak az, hogy Ninának van barátja, aki senkit nem enged a lány közelébe. Ricknek nem ez az egyetlen gondja. Anyja gyakorta fekszik be elvonóra, bátyja homoszexuális, nővére pedig sztriptíztáncos. Apja már csak hab a tortán, az öreg motelekben keresi az élvezeteket, és az édes hármast sem veti meg. Ilyen körülmények közt Nina meghódítása emberfeletti feladat, ám Rick szereti a kihívásokat.

Kilenc élet 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 21:10
Kilenc élet 2019-03-23

Tom Brand (Kevin Spacey), a vakmerő milliárdos élete legnagyobb dobására készül. Az északi félteke legmagasabb felhőkarcolóját építi, miközben eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer Garner) és lányától, Rebeccától (Malina Weissman), akinek közeledik a születésnapja. Rebecca csak egy macskát szeretne, ezért betér egy furcsa kisállat-kereskedésbe, ahol Felix Perkins (Christopher Walken) egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot szörnyű baleset éri, kómába esik, és a macska testében ébred fel.

A nemzet aranya - Titkok könyve


szerző:
2019.03.23. 20:40
A nemzet aranya - Titkok könyve

Ben Gates (Nicolas Cage) gondban van. Felmerült a gyanú, hogy egyik ősének szerepe volt a Lincoln elnök elleni összeesküvésben. Ben azonnal nyomozni kezd, hogy tisztázza családja nevét, s hamarosan megtudja, hogy az elnöknek birtokában van egy titkos könyv. Az ebben rejlő információkkal nemcsak tisztára moshatja családja nevét, de az amerikai történelem számos nagy rejtélyére is fény derülhet. Két segítőtársával, Abigaillel (Diane Krueger) és Riley-vel (Justin Bartha) az oldalán Ben attól sem riad vissza, hogy betörjön a Fehér Házba, és elrabolja az elnököt (Bruce Greenwood). Ám nem mindenkinek fűződik érdeke ahhoz, hogy a titkok napvilágra kerüljenek.

Ilyen körmenet a világon nincs - de Pajkaszegen van!

Miután a Püspök úr átjutott Stokin, a pajkaszegi körmenet kellős közepén találta magát, amin feltünően sok ikertestvér vett részt. Hogy lehetséges ez? Most kiderül!

Erdélyi Tímea ismét A mi kis falunkban!

No de mit keres ott, és mi dolga akadt Lacikával? Ne addódjatok, a videóból kiderül!

A pajkaszegi asszonyok Szifont üldözik - de nem a szerelmükkel!

Ahogy írva is vagyon (most már): „A pajkaszegi asszonyok bosszújától ments meg Uram, minket!” Kellett ez neked, Szifon?!

Exkluzív jelenet A mi kis falunk 3. évadának folytatásából - Stoki tetten ér!

Matyi, Szifon és Baki egy rejtélyes táskát akarnak elásni, amikor Stoki, a rend éber őre lecsap rájuk! De vajon mi lehet a táskában? Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Stokit majdnem elgázolták!

A rend éber őrét majdnem elsodorta a Püspök úr kocsija, de Stokit sem kell félteni: azonnal intézkedni kezdett, csak aztán közbejött valami, amire senki sem számított volna.... A videóból kiderül, miről van szó!

Kellemes húsvéti ünnepeket Pajkaszegről!

A polgármester egy korábbi átgondolatlan, főleg üzleti szempontokon alapuló megnyilvánulása miatt Pajkaszeg kénytelen húsvéti körmenetet rögtönözni, méghozzá a hagyományokkal ellentétben nem nagyszombaton, hanem húsvét hétfőn...

A Pap kutyaszorítóba kerül a Polgármester miatt!

A Polgármester megint jól elbaltázott mindent... aminek a Pap issza meg a levét! Vagy talán van még kiút a szorult helyzetből? A videóból kiderül!

A Zsivány Egyes felszállásra kész! Íme, 6 érdekesség a filmről!

A Star Wars történet vasárnap este, 18:55-kor debütál az RTL Klubon. Mielőtt azonban akcióba lendülnénk a lázadókkal, nézzünk körül a film izgalmas titkai között.

Így folytatódik A mi kis falunk!

Szombat 20 órától ismét elmerülhetünk Pajkaszeg lakóinak kalandjaiban - ezúttal a húsvéti sürgés-forgás fog magával ragadni minket!

Fókusz Plusz 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 18:55
Egy szál virággal búcsúztassák a gyászolók Baló Györgyöt!

Jövő szombaton, délután kettő órakor lesz Baló György temetése a Farkasréti Temetőben. Ezt a család közölte. Eszerint a búcsúztatás nem sajtónyilvános, és azt kérik, senki ne készítsen kép és hangfelvételt, de szeretettel várnak mindenkit, aki tisztelte a televíziós újságírót. A család azt is kéri, mindenki egy szál virággal rója le kegyeletét, a csokorra vagy koszorúra szánt összeget ajándékozza nehéz sorsú családoknak vagy nemes célú szervezeteknek. Baló György hétfőn, hosszú betegség után, 71 éves korában hunyt el.

Hazárd megye lordjai


szerző:
2019.03.23. 18:30
Hazárd megye lordjai

Luke (Johnny Knoxville) és Bo (Sean William Scott), a két unokatestvér nagykanállal eszi a vidéki életet. A srácok, ha dönteniük kell, ritkán választják a törvényes megoldásokat, és mivel főfoglalkozásban az alkoholcsempészettel foglalkoznak, a helyi rendőrség járőreivel is napi rendszerességgel gyűlik meg a bajuk. Ám az álmos hétköznapokat (hideg sörök, nagy bunyók, gyors nők, és még gyorsabb autók) megzavarja egy felfedezés: a korrupt rendőrfőnök (Burt Reynolds) olyasmiben mesterkedik, ami gazdaggá tenné őt, és koldusszegénnyé mindenki mást a környéken. A srácok nem sokat vacakolnak. Tövig nyomják a gázpedált, felkészülnek az ökölharcra, és kiegyenesítenek pár kanyart. Ez életük legnagyobb bulija: Hazárd megye az ő kezükben van!

BUDAFOKI BOMBA: mi lett volna, ha felrobban?

Óriási pusztítást okozott volna a két világháborús bomba, ha felrobbant volna. Erről mesélt Híradónknak a tűzszerész alezredes. (a Híradó teljes riportja ITT!)

RTL Híradó 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 18:00

Időjárás 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 17:00
ELSŐ FELVÉTELEK: Mutatjuk a kiemelt bombákat!

Az RTL stábja a helyszínen forgathatott a budafoki bombakiemelés után. Mutatjuk az egészen közeli felvételeket azokról az egyenként 1 tonnás robbanószerkezetekről, amelyeket kiemeltek és hatástalanítottak kora délután a tűzszerészek. (a Híradó teljes riportja ITT!)

TŰZSZERÉSZEK: Így dolgoztak - előkészületek

Reggel óta dolgoznak a tűzszerészek a Duna budafoki szakaszánál, ahol második világháborús bombákat emelnek ki a vízből. Stábunk ott volt az előkészületeknél a Duna parton. (a Híradó teljes riportja ITT!)

Apró Anna elárulta, hogy miért adott pénzt a Zooro kutyakefe vállalkozójának!

Így látta Apró Anna és Fehér Gyula Somogyi Róbert prezentációját és termékét, a Zoorót! A prezentálást ide kattintva tudod visszanézni!

Kenguru Jack 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 15:55
Kenguru Jack 2019-03-23

A pénzt beteszi a dzsekibe, a dzsekit ráadja egy kengurura, az meg eltűnik! Ezzel megindul az őrült kenguru-dili - üldözés és kaland a tetőfokon! Két brooklyni srác megérkezik Ausztráliába, hogy eljuttasson ötvenezer dollárt egy bizonyos személyhez. Útjukba akad azonban Kenguru Jack, a kenguruk (ken)guruja, aki fogja magát, és holtából feltámadva elvágtat a zsákmánnyal.

BREAKING: budafoki bombakiemelés - videó a bombáról!

Hatástalanították a Dunában talált két amerikai bombát a tűzszerészek Budafokon. Az egyenként ezer kilós szerkezetet délután 3 órára emelték ki, és a hajókon távolították el a gyújtószerkezetüket. A sajtó munkatársait már beengedték a helyszínre. A lezárásokat is hamarosan megszüntetik, és a lakosok visszamehetnek otthonaikba.

Derült égből apu 2019-03-23


szerző:
2019.03.23. 11:50
Derült égből apu 2019-03-23

A léhűtő Valentín (Eugenio Derbez) élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor exbarátnője, Julie (Jessica Lindsey) megjelenik Mexikóban, és a kezébe nyomja újszülött kislányát, majd szó nélkül távozik. A kétségbeesett férfi azonnal a nő után indul Miamiba, és közben megpróbálja életben tartani a rábízott újszülöttet. A kis Maggie hat évvel később apja legnagyobb támasza lesz, és együtt járnak filmforgatásokra kaszkadőrködni. Valentín belerázódik közös életükbe, és örömmel adja fel a keresést Maggie anyja után. Minden tökéletesnek látszik, amikor váratlanul felbukkan Julie, és visszaköveteli a kislányt.

Ha itt a hétvége, akkor itt a Barátok közt KVÍZ!

Ismét kipróbálhatod a tudásodat! Töltsd ki a tesztet, és kiderül, mennyire vagy képben a sorozattal kapcsolatban!

Hacker-támadás érte Kiss Ramónát

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: az egyik közösségi profilját támadták meg a hackerek Kiss Ramónának. A színésznő-műsorvezető hiába próbált, nem tudott belépni a fiókjába, hamar kiderült, hogy törölték a profilját.

Mi a vágyad, more? Győző Londonban teljesít kívánságokat!

Az RTL+ hamarosan induló, vadonatúj műsorában bármi megtörténhet, és bizony meg is történik! Mutatjuk!

Ez bizony fullasztó párbaj lesz!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

„Nekem ebben benne van mindenem!” - A Cápákon áll vagy bukik, hogyan alakul a vállalkozó élete!

A Flywear szemüvegek megálmodója mindenét feláldozta a vállalkozás érdekében! Részletek hétfőn 21:40-től a Cápák között következő részében!

A ValóVilág legnagyobb sztárjai összecsapnak!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Baukó Éva csapata (Hatodik adás: március 28-án 21:35-kor)

Balázs nappalijában hamarosan összecsapnak a ValóVilág legnagyobb sztárjai! Íme Baukó Éva csapata!

VV Zsófika csapata (Hatodik adás: március 28-án 21:35-kor)

Balázs nappalijában hamarosan összecsapnak a ValóVilág legnagyobb sztárjai! Íme VV Zsófika csapata!

Mit nézünk ma? - Szombat (03.23.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Laci a szerelmével üldözi Solyát, Sziszi féltékeny Kismocsok miatt

A nézők döntésének bejelentése után Csöpke a könnyeivel küzdött, Kismocsok megmondta Sziszinek, hogy Ritával alszik, Laci pedig látványosan vágyakozott a szőke, göndörhajú szépség után.

Daybreakers - A vámpírok kora


szerző:
2019.03.22. 23:25
Daybreakers - A vámpírok kora

2019-ben egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Edward Dalton hematológus kutatón (Ethan Hawke) múlik, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek segítségével a vámpírok fennmaradhatnak, és a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Az idő és a remény azonban egyre fogy, amíg Ed nem találkozik Audreyval (Claudia Karvan), egy túlélő emberrel.

Előző rész (2019. március 21.)

Lili együtt töltötte a napot Tedivel. Teó bosszút forralt Márk ellen. Dia kihasználta a barátait.

Előző rész (2019. március 22.)

Márk több pénzt akart Karolától. Lili egyre jobban érezte magát az anyuka szerepben. Boldizsár segített Erikának.

Márk, Bence és André is szemet vetettek Karola húgára

A fiúk leplezetlenül versengeni kezdtek Adriért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hatalmas siker lett Bagoly és Boldizsár rögtönzött fellépése

Boldizsár és Erika közösen léptek színpadra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Következő rész (2019. március 25.)

Szofi és Tamara próbálták megmenteni a fodrászatot. Lilinek elege lett Kareszből. Evelin megharagudott Dávidra.

Mesinek elege lett! 😵😡


szerző:
2019.03.22. 22:40
Karola húga visszatért Budapestre

Márk több pénzt akart Karolától. Lili egyre jobban érezte magát az anyuka szerepben. Boldizsár segített Erikának.

Szulejmán 5. évad 15. rész


szerző:
2019.03.22. 21:50

Doktor Murphy 2019-03-22


szerző:
2019.03.22. 21:35
Doktor Murphy 2019-03-22

Shaun és Morgan egy vesebeteg páciens fivérét próbálja rávenni arra, hogy segítsen bátyja életét megmenteni úgy, hogy felajánlja az egyik veséjét, de családi viszály miatt ez nem látszik járható útnak. Claire arra kéri Dr. Melendezt, hogy segítsen haldokló rákos barátnőjén. Egy igen kockázatos műtét van kilátásban, ezért barátnője arra kéri, ha meghal, randizzon a férjével. Elpusztul Shaun és Lea aranyhala, Hubert, s Lea teljesen kiborul, hogy Shaun egy halra sem képes vigyázni.

Megmenekült Gergőék cége?

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. március 22-i epizódjaiból!

Következő rész: (2019. március 25.)

Sikerül Zsoltnak lebuktatnia Ilonát? Gergőék egy tanú segítségével legyőzik a zsaroló munkást. Vajon Júlia kideríti, hogy Máté kivel csetel valójában?

Előző rész: (2019. március 22.)

Beletörődik-e Gergő, hogy Kaszás ügyét csak lefizetéssel lehet megoldani? Júlia rádöbben egy veszélyes titokra Mátéval kapcsolatban. Sikerül-e elhelyeznie Ádámnak a kamerát Ilona lakosztályában?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való