KERESÉS search-close

"Lengyel Nikolett" szerzővel ellátott tartalmak

Lengyel Nikolett

Lengyel Nikolett által létrehozott tartalmak (100):

Lengyel Nikolett társszerzői:
A magyar kutyakozmetikus, akit házhoz hívnak a világhírességek!

Bea a világ egyik legkreatívabb kutyakozmetikusaként volt már gésa nemzetközi versenyen, és milánói munkahelyén pedig Lady Gaga is törzsvendég.  

A megtelt táblát kellene kitenni a budapesti bulinegyed elé?

Három hónap alatt egymillió külföldi fordult meg a hatodik, hetedik kerületben. Miközben kevés a rendőr, elviselhetetlen a zaj és egekben az árak. Mégis mire kíváncsiak a turisták, miért jönnek a magyar fővárosba?

Hét éve nem láthatta kislányát az apa

Közös nyomozócsoportot hoz létre a magyar és az olasz rendőrség egy hét éve eltűnt olasz-magyar kislány ügyében, erről az olasz és magyar belügyminiszter egyeztetett nemrég. A gyereket jogerősen olasz apjának ítélte az ottani bíróság, de a magyar anyuka a kislánnyal együtt 2012-ben eltűnt. Az apával legutóbb 2014-ben forgatott a Fókusz, ide kattintva nézheted meg.

Falatnyi bikiniben mutatta meg szülés utáni alakját Eva Longoria

A latin-amerikai származású sztár 10 hónapja, tavaly júniusban adott életet kisfiának, Santiago Enrique-nek. A Golden Globe-díjra jelölt színésznő most egy apró, tűzpiros bikiniben tette közszemlére idomait.

Demjén Ferenc kényszerből mondta le koncertjeit

Bár csípőműtétje után áprilisra tervezte nagy visszatérését, most már biztos, hogy májusi koncertjeit sem tudja megtartani. Az énekes menedzsmentje ezt azzal indokolta, hogy az énekes „rehabilitációs kezelése folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát”.

Robbanásszerűen megnőtt a hibrid járművek használata Magyarországon is

A japán autómárka népszerű modelljeinek hibrid változatát új köntösben dobja piacra. Évente 86 millió új autót vásárolnak világszerte. Nem mindegy, hogy a káros üzemanyag kibocsájtást a gyártok ilyen módon csökkenteni tudják.

Körkép: Ki mit nem tud a húsvétról?

Te tudod, hogy miért festünk piros tojást? És azt, hogy miért locsolkodunk húsvétról? Az utca emberét is megkérdeztük a piros betűs ünnepről!

Az egész világot sokkolta, ami a párizsi Notre-Dame-mal történt!

A Magyarországon élő franciák, vagy francia ősökkel is bíró magyarok tehetetlenül és letaglózva figyelték hétfő este a Párizsból érkező felvételeket. Képtelenek voltak aludni, amíg a lángoló Notre-Dame-ot látták. Az egész világ összefogott a világhírű épület és nemzeti jelkép újjáépítéséért. Hírességek és üzletemberek ajánlottak fel már mostanáig száz milliókat.

A magyar Billy Elliot, Sárközi Gyula a Portréban

A VIII. kerületi cigány családból származó táncos, koreográfus, az ország első musical iskoláját alapította és vezeti immár tizennyolc éve. Azt mondja, két dolognak köszönheti, hogy az lett, aki lett: a táncnak és a származásának.

26 emeletet zuhant, majd felpattant és elsétált

Csodával határos módon élte túl a mintegy 70 méteres zuhanást egy 6 éves kínai lány. A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy kiesik a 26. emeleten lévő ablakból, és pár kiálló eresz felfogja az esését. A földre érve a törmelékek között szép lassan feláll és egyszerűen eltotyog.

Cicciolina megszabadul a ruháitól

Egy árverésen tervezi eladni holmiait, még a bugyiját is. Adótartozásai miatt zárolták a számláját, ezért döntött úgy, hogy mindenét pénzzé teszi.

Elveszíti a szaglását Csonka Bandi?

Azt gondolta agydaganata lehet, Csonka András szaglásának megváltozása miatt ment orvoshoz. Miért fontos, a látszólag jelentéktelen tünet miatt szakemberhez fordulni? Bandi furcsa tünete akár az Alzheimer első jele is lehetett volna. A színész elmondja miért nem tudott nyugodni, és hogy most milyen kezelést kap. A teljes interjút ITT nézheted vissza!

Több mint kétezer embernek kellett elhagynia otthonát a BAH-csomóponton talált bomba miatt

Világháborús bombák miatt zárták le ma Budapest egyik legforgalmasabb csomópontja, a BAH- csomópont környékét reggel, a környező utcákból mindenkit kitelepítettek. Hat robbanószerkezetet találtak, ezek közül kettő még éles volt.

Meglepetés esküvő után izraeli nászúton romantikáztak Fésűs Nellyék

Atrocitás és válás nélkül végződött Fésűs Nelly és Vajtó Lajos nászútja. Nelly szerint ez a közös nyaralás csak megerősítette kapcsolatukat, hiszen az öt nap alatt egyszer sem veszekedtek. Pedig az újdonsült házaspár óriási nehézségekkel indult neki a kalandnak. Legalábbis Lajos részéről. Az esküvő után bizonytalanná vált, hogy egyáltalán lesz-e idejük a pihenésre. Végül csak öt napot tudtak Izraelben tölteni. De évek óta először utaztak kettesben. Ez pedig vízválasztó volt.

Gyilkosságot akadályozott meg egy cég biztonsági vezetője!

Március 19-én a soproni a Deák tér egyik lépcsőházában esett neki volt feleségének egy férfi. Németh Zoltánnak köszönhető, hogy a támadónak nem sikerült elkövetnie a gyilkosságot.

Óraátállítás: új időszámítás kezdődik!

Szombatról vasárnapra virradóra állítjuk át óráinkat a nyári időszámításra. Vagyis hajnal kettőkor máris három lesz. Az elkövetkezendő két évben kellene eldönteni az Európai Unió országainak, hogy a nyári vagy a téli időszámítás mellett döntenek-e. Van olyan nézet, hogy Magyarországnak időzónát kéne váltania ahhoz, hogy két és fél hónappal több napos óránk lehessen!

Bombaformában az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Nyakunkon a bikiniszezon, és a legtöbben még nem vagyunk felkészülve a lenge ruhadarabokra. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai viszont egész évben igyekeznek megőrizni bombaformájukat, amit a legtöbben a kamerák előtt is szívesen vállalnak. Bár Joe-t és Kareszt kicsit zavarta a vaku kattogása, akadt akiket nem lehetett zavarba hozni, Bécynek péládul már az lenne fura, ha nem fotóznák.

Szakított VV Vivien és Krisztián

Szakított a ValóVilág 9. szériájából ismert Vivien és Krisztián. A két fiatal még a műsor alatt talált egymásra, és szerelmük a reality show után is kitartott. Olyannyira, hogy épp egy hónapja boldogan jelentették be, hogy közös gyermeküket várják. A babavárásról Vivi itt mesélt hosszabban.

Különleges lakója lett a gdanski állatkertnek

A pingvin bébinek még nincs neve, mert egyelőre nem akarták kitenni annak a sokknak, amit egy alapos orvosi vizsgálat jelentene számára. A decemberben világra jött különleges állatot társaitól elkülönítve, állatorvosi felügyelet mellett nevelik, mert az is félő, hogy fiatalabb társai bántanák a mássága miatt.

Három év után végre elkelt Rod Stewart kastélya

Három évig tartó hirdetés után Rod Stewart és felesége végül eladta essexi otthonát. Az eredeti árnál csak nem 3 millió fonttal kevesebbért: 4,725 millió fontért, azaz 1,7 milliárd forintért tudták értékesíteni a több, mint 110 ezer négyzetméteres birtokon lévő házat.

 

A britek megtették tétjeiket Harry és Meghan első gyermekének nemére

A briteknek már szokásukká vált a királyi család életeseményeire is fogadást kötni. Így Harry és Meghan első gyermekének nemére, sőt a leendő kisbaba nevére is megtehették tétjeiket.

Barbra Streisand nem is úgy gondolta

Barbra Streisand bocsánatot kért a Jackson botránnyal kapcsolatos kijelentése után. A színésznő szombaton ezt nyilatkozta:
„Olyanok voltak Michael Jackson szexuális szükségletei, amilyenek, bármilyen is volt a gyermekkora, vagy bármilyen is volt a DNS-e. Beszélhetünk molesztálásról, de azok a gyerekek – ahogy azt el is mondták – örültek, hogy Neverlandben lehettek. Most mindketten házasok, gyerekeik is vannak, szóval ez nem ölte meg őket.”

Apás szülés: pro és kontra érvekről sztárapukákat kérdeztünk

Mindig is foglalkoztatta párokat az a döntés, vajon az apukáknak is bent a helye a szülőszobában? Valakiknek egyértelmű, hogy igen. Van viszont, aki több okból is ódzkodik ettől. A pro és kontra érvekről sztárapukákat is kérdeztünk. Sőt azt is megtudtuk, az apás szülés már az ősidők óta természetes jelenség.

Néptánc a levegőben


szerző:
2019.03.19. 19:55
Néptánc a levegőben

Fenn a levegőben és fejjel lefelé is táncol a Fricska. A leggyorsabb lábú néptáncos fiúk újra nagy fába vágták a fejszéjüket. Elhatározták, a levegőt is meghódítják új előadásukban.

17 éves a legújabb magyar szupermodell

Nagy Evelin még csak 17 éves, de már a legnagyobb divatmárkák versengenek érte, és már a legkomolyabb divatbemutatók kifutóit is megjárta. Az álma már nagyjából valóra vált, teljesen megváltozott az élete, azóta már magántanuló lett, most épp New Yorkban él, onnan üzent nekünk.

Bármikor meg tudja ríkatni a babákat – ez a foglalkozása

Ez a legújabb furcsa foglalkozás Hollywoodban. A munka abból áll, hogy sírva kell fakasztani kisgyerekeket azért, hogy a filmforgatások felvételén azonnal bömböljenek. Elaine Hall bármikor képes elérni, hogy a babák akkor ordítsanak, amikor a rendező akarja. Anélkül, hogy bántaná őket. Azt mondja, a módszere 100 százalékos. Íme!

Kajdi Csaba és Annoni Zita szópárbajától hangos az internet

A modellügynök és az egykori modell szópárbajától hangos az internet. Kajdi Csaba rendszerint megtalálja véleményével vagy megjegyzéseivel a sok követővel rendelkezőket. Anonni Zita is ilyen. De rajta kívül eddig még senki sem vette fel a kesztyűt.

Végleg elfordult lánya Mc Hawertől

Az utolsó vita egy ki nem fizetett telefonszámla miatt kerekedett a zenész és lánya között. Mc Hawert most nála 33 évvel fiatalabb párja vigasztalja, és próbál közvetíteni apa és lánya között. Ugyanakkor az ő kapcsolatuk is megingott VV Zsuzsu miatt, pontosabban VV Zsuzsu rajongóinak kommentáradata miatt. 

Hat lábujjú macska is volt a nemzetközi macskakiállításon!

Kurta farkú és hat lábujjú cicák is szerepeltek a nemzetközi macskakiállításon, ahol a legdrágább cicák a nagymacskákra hajazó a bombay, toyger és bengáli fajták voltak.

Babavárás, viharos románcok és egy közös tetoválás - élet a VV után

A ValóVilág 9 játékosai nem a türelmükről híresek, már közös tetováláson gondolkodnak. Lehet, hogy ezt is megbánják majd? Babavárás, viharos románcok és barátság: a villakapcsolatok teljesen átalakultak mióta mindenki visszatért az eredeti életéhez. A nyertes Zsuzsunak a 36 milliós főnyereményével könnyebb dolga van, de mihez kezdenek a többiek a Villalét után?

Dobó Ági karácsonyi sütije

A karácsony közeledtével Dobó Ági egy igazi klasszikus kedvencet készített barátainak. Elmesélte, mi az isteni meggyes pitéjének a titka?

Három év után először nálunk szólalt meg Bálint Antónia

Bálint Antónia megszólalt! 3 év után először a Story Extrának ad interjút a volt szépségkirálynő. Elmeséli az öngyilkosság gondolata is megkörnyékezte, amikor elvették a koronáját. Most egy nyomdokaiba lépő fiatal szépség mellett is kiáll, akit plasztikáztatással vádol most a közvélemény úgy, mint egykor Toncsit.

Jeremy szerelme is indulna a Survivorben?

A Survivor csupa szív versenyzője 2 éve él együtt barátnőjével, aki a műsor forgatása alatt drukkolt és kitartott mellette a kínzó 10 ezer kilométer távolság ellenére is. Most Viki is a Survivor jelentkezésen gondolkodik. De vajon mit szól ehhez Jeremy?

A mai napig nincs túl Alexandra édesanyja az autóbaleseten!

Demeter Alexandrát fékezés nélkül gázolta el egy autó. A Survivor döntőbe jutott doktornője csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Édesanyja viszont a mai napig nem dolgozta fel, hogy lányát elütötték. A Fókusz riportját ITT nézheted meg a balesetről!

Judy kislánya meglepte anyukáját a Groovehouse 20. jubileumi koncertjén

A tornásznak készülő alig 7 éves Maja a Groovehouse próbáit is rendszerint végig táncolja. Judy szerint lánya nem csak a kulisszákban érzi jól magát, de még a sok utazással járó turnékon is. A Groovehouse 20. fennállását egy óriási bulival ünnepelték.

Mama hotel: Csepregi Éva és fia elválaszthatatlanok

Csepregi Éva és felnőtt fia elválaszthatatlanok. Olyannyira, hogy az énekesnő eladta a családi házukat és fia után költözött, így Dávidnak sem kell nélkülöznie a Mama hotelt.

Csuja Imre a Mikulás bőrébe bújt egy mesedarab kedvéért!

El tudják képzelni Pajkaszeg polgármesterét Mikulásnak öltözve? Ha nem, akkor mi most segítünk! Csuja Imre egy rendhagyó gyermekdarabban, Télapó bőrébe bújik majd. Az elképedés garantált, hiszen a készítők mindent felvonultatnak majd, ami egy valamirevaló mesejátékhoz kell. Lesznek manók, ufók, tűzijáték, lufik, hóesés és buborékok, na és a Mikulás csal mosolyt az apró nézők arcára.

Egy hajszálon múlott a győzelem a Survivorben

Fanni és Dávid egyelő szavazatott kapott és végül párbaj döntötte el ki nyeri meg a 20 millió forintot. Dávid került ki győztesen. Ez a fiú mindenkit legyőzött, de vajon hogyan csinálta? Erre a kérdésre próbáltuk megtalálni a választ.
Már lehet jelentkezni a következő évadra, akár ide kattintva is.

Páratlan hangú énekesekkel telt meg a Mentorház

Gáspár Laci és Gigi a jó hangokat, ByeAlex és Peti az egyéniségeket kereste a versenyzőkben. Ezen a ponton már nem egyszerű a döntés, ráadásul kategóriánként két versenyző közül egyet a más szempontokat képviselő mentortársakra kellett bízni.

Radics Gigi az X-Faktor Mentorházban vezette körbe a Story Extra stábját!

Az X-Faktor Mentorházban nehéz dolga lesz a zsűrinek, a székfoglalón megmaradt hat versenyzőből csak hárman mehetnek tovább kategóriánként. A hétvégén tehát kezdetét veszi az X-Faktor Mentorház!

Ki nyerheti meg a Survivort 2018-ban?

Péntek este kiderül kié lesz a túlélő cím és ki viszi haza a 20 millió forintot a Survivor nyerteseként. A Story Extra stábja összegyűjtötte, milyen nehéz utat járt be a két finalista, Dávid és Fanni.

Sztárok a kifutón a Marie Claire Fashion Days-en

A legkülönfélébb hangulatú ruhák hozták el újra a nyarat a hétvégi Marie Claire Fashion Days-re. Az élénk selyem pirosnak épp annyira helye van a 2019-es tavasz-nyári divatbemutatón, mint a játékosan hűvös rózsaszínnek, vagy a fekete-fehér outfitteknek.

Ki lesz a legszenzációsabb 30+-os sztár?

Vasárnap végre eldől, hogy ki a legszenzációsabb 30+ éves sztár. Tóth Gabi, Nagy Alex, Szabó Simon vagy Éjjel-Nappal Budapest Lali? A 30+-os csapatként remekül helyt álltak, na de miben lesznek egyenként erősebbek vagy éppen gyengébb társaiknál? Őket kérdeztük.

Két rajongóval elemeztük a Survivor játékosok taktikázását!

Két Survivor rajongóval beszélgetünk a Survivor nagy jeleneteiről. Elemeztük a játékosok taktikáját, vajon ez alapján kiderülhet ki lesz a befutó? A Survivor háttérműsorát vezető Sixx-et is kérdeztük. Vajon ő hogyan csinálná jobban? Miért is rajong ezért a játékért, és természetesen elég-e az ügyes taktika, ha a győzelem a cél?

A Survivor idei évadában különösen erős nők harcolnak a fődíjért

A Survivor idei évadában nagyon erős nők küzdenek meg egymással, sőt, sokszor dominálnak a férfiakkal szemben is a közösségben. Michl Juli színésznő rendszeresen nézi az adásokat, és megvan a véleménye a női erőről, ahogy duett társának, Szalay Bencének is.

Sztárok lettek a színművészetis osztálytársakból

Kamarás Iván, Shell Judit, Anger Zsolt, Hajdú Steve vagy Gregor Bernadett - sztár osztály voltak már a színművészeti főiskolán is, de ők hogyan élték meg az elmúlt negyed évszázadot? Az Osztálytalálkozó című filmben megismerhetjük a történetüket.  

A test-pozitív gondolkodásról

A telt idomok nagyon is szexik, és ezt szerencsére már nem csak az amerikai szórakoztatóiparban ismerték fel.

1995! - a Színművészeti osztálytalálkozóján jártunk

A Színművészeti legendás évfolyamának osztálytalálkozóján jártunk. Kiderül, hogy Hajdu Steve és Schell Judit igazi álompár volt.

Mitől válik valaki hőssé?

Hősökkel leginkább a filmvásznon találkozunk. A főszereplők példaképeinkké válhatnak. Egy maroknyi embernek a Survivor-ben lehetősége nyílik hőssé válni, megtapasztalni milyen rejtett ösztönök rejtőznek bennük. De vajon mitől válik hőssé a szemünkben egy-egy játékos?

Az érzelmi hullámvasút nem ér véget a Szenzációs Négyesben

Meghatódottság és sírás jellemezte a Szenzációs Négyes hatodik élő showját. Nagy Alexandra és Szabó Simon gyászukat oldották fel közös produkciójukban. Oláh Gergő megható száma után pedig ÉNB Lali már nehezebben érvényesült Szabó Zsófi klipparódiájával.

Hatalmas a balhé VV Mici és Zsolti között! De honnan indult a botrány?

Meztelen képet posztolt magáról a ValóVilág egykori szereplője. Nem sokkal azután , hogy Mici és Krisztián levetkőzős bulit tartottak. Később kiderült: ez válasz volt a sértésre, amit Mici szerint egykori villalakó társa, Zsolti követett el. Utánajártunk, hogy ez egész botrány honnan indult, és azt is kiderítettük, hogy pontosan min veszett össze Mici és Zsolti.

Szabó Zsófi Lali bőrébe bújt

A Szenzációs Négyes adásában Zsófi Lali bőrébe bújva kedvenc dalát adta elő, és nem kis sikerrel. Megkérdeztük Zsófitól ő Lali helyében hogyan tudna sikeresebb lenni a nők körében?

Fenyő Miklós mesébe illő világa

Fenyő Miklós mesébe illő világában kalauzolt el minket. A Story Extrának megmutatta azt a helyet is, ahol gyerekként sokat játszott és ahova később, az Amerikában töltött évek után is visszatért. A Hotel Menthol dalát övező inspirációjáról is lerántja a leplet.

Egy játékos már távozott a Gagamba törzsből

A Survivor előző évadának győztese csínján bánt a 20 milliós nyereménnyel. Az ideiek még küzdenek. Kérdés, ki lesz a győztes!

Már a mozikban a Napszállta!

Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta már világpremierjén elnyerte a nemzetközi filmkritikusok díját Velencében. Lászlótól és csapatától megtudtuk, milyen mértani pontossággal készült a film.

Hogyan lehet megnyerni a Survivort?

Kitartás, taktikus gondolkodásmód, céltudatosság, nyugalom. Ezekkel az erényekkel mindenképp rendelkeznie kell annak a játékosnak, aki szeretné megnyerni a ma este induló Survivort. Legalábbis az előző széria versenyzői szerint. De mi kellhet még a győzelemhez? Iliász, Anita, Szandi és Benedek elárulták nekünk!

Hajdu Steve javíthatatlanul optimista!

Hajdu Steve-et mindenki mosolygós, kedves és szórakoztató embernek ismeri. Fiatalos lendülete és energikussága a Szenzációs Négyes adásain is keresztül is átjön. Kiderült rengeteg mindent tesz azért, hogy mindezt megőrizze.

Lehet, hogy megvan a Szenzációs Négyes első álompárja?

Lopott csók és büszke pillantások övezték Lali vasárnap esti showját a Szenzációs Négyesben. A reményteljes hősszerelmes (Lali) próbái közben sem bírta levenni a szemét a Barátok közt színésznőjéről.

Jelesre vizsgáztak túlélésből a Barátok közt színészei

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs akár a Survivor-ben is megállnák a helyüket. A Barátok közt színészei egy nem mindennapi akadálypályán tesztelték ügyességüket.

Benkő László tiszta vizet önt a pohárba!

Nem írta meg végrendeletét és nem készül a halálra Benkő László. Az Omega billentyűsének egészségi állapotáról számos téves hír reppent fel a bulvársajtóban. Azonban a Story Extrának adott interjújában elmondta, noha folyamatosan kontrollra jár, a pletykákkal ellentétben igenis jól van és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez még sokáig így is maradjon...

Lali tökélyre fejlesztette késdobáló mutatványát

Az RTL Klub saját formátumú műsora minden eddiginél izzasztóbb adással jelentkezett vasárnap. Mindenki lélegzetvisszafojtva szurkolt Lalinak, de leginkább a célba vett késdobáló mesternek. Mi is ott voltunk.

Niki Beluccinak mindenről van véleménye!

Niki Belucci nagybetűs anyuka lett. Mesél arról mi volt a legboldogabb és a legnehezebb pillanat az anyává válás során. Megtudhatják, hogy mit gondol a nyilvános szoptatásról, és hogy sikerül összeegyeztetni az anyaságot a dolgos éjszakai élettel. De fény derül arra is, hogy miért szedte le közösségi oldaláról a kisbabás fotókat.

Sokat változott Thuróczy Szabolcs szerepe kedvéért

Thuróczy Szabolcs új oldala: a színész egy irodalomtanárt alakít, de olyan dolgot is elárult magáról, amit eddig nem sokan tudtak.

 Munkában a sztáranyuka!

Két hónapja született meg kisbabája, de már filmet forgat Földes Eszter. Vajon, mi a trükkje a színésznőnek? És, hogy bírja ezt a tempót?

Megőrülnek az AK26 újragondolt stílusáért

Gazdagságról és menőségről énekelnek, amitől menők és lassan már gazdagok is lesznek. Egy testvérpár rapduó óriási népszerűségre tett szert, Blöff című slágerük hat hónapja került ki a videó megosztóra, és már több mint 18 millió megtekintésnél jár.

Pintér Tenyát rávette barátnője, hogy elköltözzön a ló farmról

Fridának nem volt egyszerű dolga, hiszen a magyar Tarzan imád kedvenc lovai szomszédságában élni, de végül beadta a derekát. Na de, hogy mivel sikerült meggyőznie fiatal szerelmének és, hogy miért ápol még mindig szoros kapcsolatot exeivel, elárulja.

Időutazás Nemes-Jeles új filmjével

A világ egyik legjelentősebb filmfesztiváljára készül Nemes-Jeles László új filmjével, a Napszálltával. A velencei filmfesztivál Arany Oroszlánjára esélyes filmből először csak egy elnyújtott snittet láthattak az érdeklődők. A napokban azonban kijött az előzetes is.

Egyszer ciki, máskor trendi - stílusnapló Iszak Esztivel és Kovács Dórival!

Mindannyian emlékszünk kedvenc trapéznadrágunkra, és unalomig viselt cipőinkre gyerekkorunkból. Mindig meglepő, amikor a divat piacára ismét kikerülnek gyerekkori emlékeink. Mi az, ami régen menő volt, ma már ciki hordani? És mi az, ami épp, hogy ciki volt, ma pedig újra imádjuk? Kovács Dóri és Iszak Eszti emlékeiből és mai stílusából merítettünk.

Kovács Dóri körül izzott a levegő

Kovács Dóri legutóbbi buliján nem csak a nyári napsütés miatt volt forró a hangulat. Megmutatjuk, hogyan korbácsolta fel dj a kedélyeket.

Japánba jár haza Survivor Klaudia

A túlélő-show egykori szereplőjének szíve már foglalt! Legalább is egy része biztosan. A szőkeség ugyanis beleszeretett az ázsiai szigetországba. És hogy miért ennyire távol Magyarországtól talált rá a boldogság? Azt ő maga árulta el!

Milyen diétára esküsznek most a sztárok?

Hallottak már a rágcsáló diétáról? Elég furán hangzik, de ne ijedjenek meg! Az a lényege, hogy 30-szor rágjuk meg az ételt, mielőtt lenyeljük. Állítólag ezzel is jól lehet fogyni, de a következő riportban nemcsak furcsa diétákról lesz szó, hanem megtudhatjuk, milyen diétára esküsznek most a sztárok.

Így ünnepelte első házassági évfordulóját Molnár Andi

Az első házassági évfordulóját ünnepelte nemrég Molnár Andi és férje. Az esküvő is különleges volt, így az évforduló is nagyon romantikusan telt Andiéknál.

Az anyaság kihívásaival a sztármamiknak is meg kell küzdeni

Sztáranyukákat kérdeztük arról, hogy vajon tartották-e őket már rossz anyának.

Így pattintja ki testét Szabó Győző

Heti négyszer sportol Szabó Győző, hogy formában tartsa magát. Még edzőteremre sincs szüksége: bárhol nekifog teste kipattintásának.

 

Dés László elárulta a siker receptjét

 A Kossuth-díjas zeneszerző szerint semmi sincs kőbe vésve, ma is ugyanúgy küzd az elismerésért, mint pályája elején.

„Otthon, édes otthon” - Istenes Bence itthon

Istenes Bence hazatért a trópusi forgatásáról. 50 napig 40 fokban forgott a Survivor második évada. Bence elmondja, hogy vészelte át családjától távol.

Ábrahám Edit újra szerelmes

Ám egyelőre nem egy férfi, hanem egy vérpezsdítő tánc rabolta el a szívét. A néha még Berényi Claudiaként felbukkanó Edit egyenesen sugárzik, amikor tangózni kezd. Nőiességében is erősíti a társas tánc, hiszen teljesen rá van utalva táncpartnerére.

Magyar hírességen próbáltuk ki az öregítő szoftvert

Öregítő szoftver segítségével Sári Évi arcát is idősebbé tettük. Mutatjuk, ő mit szól 60 éves önmagához.

Kutya vagy pasi? Hogyan lehet tucatnyi állattal ismerkedni?

Kutyás, macskás sztárhölgyek következnek, akik bár gyönyörűek, fejenként 10 állatról gondoskodnak - akár egyedül is. Ez nagy felelősséggel és bizony, sok kosszal is járó házimunka, amit csak türelemmel lehet végezni. Tornóczky Anitát és Budai Zsuzsit kérdeztük, vajon mennyire nehéz kedvenceik mellett ismerkedni.

Kelemen Anna fenéktudata

A látványos szőkeség szárazjéggel tartja karban bőrét. Fenéktudata kialakításán is dolgozik.

Juli: hidakat emelt műfajok és generációk között

Vannak olyan régi slágerek, amire fiatal és idős egyaránt táncra perdül. Fábián Juli állandó zenekara a Zoohacker mellett egy különleges zenei formáció tagjaként hidakat emelt műfajok és generációk között.

Istenes Bence elindult!

A Survivor házigazdája már a Fülöp-szigetekről posztolt, de még utazás előtt beszéltünk vele.

Szexi bikiniben a forró napon

Budai Zsuzsi egzotikus szépsége Mauritiuson, a pálmafák alatt is tündökölt. Ezt a nyaralás alatt készült képei is bizonyítják!

Nagy Ervin bébi csősz szerepben, A Tanárban

Az RTL legújabb sorozatának kémia tanára szombaton bébi csősz szerepben találja magát. Miközben pelust cserél, az állásával játszik. De ez sem rettenti vissza, hogy a végére járjon, mit tehetne diákjáért.

Ott voltunk A Tanár sajtóvetítésén

Nagy Ervin még egy ablakon is kiugrott, hogy lekösse diákjai figyelmét. A sorozat sajtóvetítésén jártunk. Az izgalmas helyzeteket legjobb tudása szerint kezelő Nagy Ervint, azaz A Tanár-t, szombat esténként, 20:00-kor láthatják az RTL Klub képernyőjén.

Bemutatjuk Miller Dávidot

Miller Dávidnak fontos, hogy a saját jogán vívja ki a szakma tiszteletét. Ullmann Móni és volt férje, Miller Zoltán színész-énekes is hagyja, hogy fiúk egyedül találjon rá az útjára. A színész újonc nem panaszkodhat, sorra kapja a felkéréseket.

Magyar lány Hollywoodban

Coco König néhány napja tűnt fel az Oltári csajokban. A színésznő Londonban él, mi pedig elkísértük egy napjára.

Hölgyek, akik jó családba házasodtak

Nem várt szerelem, vagy tervezett csábítás áll a királyi családokba beházasodó gyönyörű nők sikerének hátterében? Kiderül, hogyan csavarta el például Meghan Markle, Harry herceg fejét, és hogy mit mond erről a menyasszony testvére?

Létezik irigykedés nélküli barátság a színésztársadalomban?

Trokán Nóra, Pálmai Anna és Borbély Alexandra elválaszthatatlan barátnők évek óta. Bár mindannyian a színészi pályán aratják sikereiket, magas szőke barátnőjük nem csak hajszínével és centikkel emelkedik ki most a trióból, hanem az Oscar-ra jelölt film főszerepe miatt. De barátnői azt állítják náluk nincs szó irigységről.

Hogyan nyerjük vissza az önbizalmunkat? Pirner Alma tanácsai

Napjainkban még mindig az egyik legnehezebb dolog, hogy elég önbizalmunk legyen, vagy visszaépítsük azt, egy romba dőlt kapcsolat után. Ismerjék meg Pirner Alma tanácsait.

A sztárok télen is bikinit hordanak?

A Survivor két hősnője nem tud ellenállni a kalandoknak, ezért most Afrikát szemelték ki maguknak. A nyaralás annyira élmény dús volt, hogy lényegében egy fikarcnyit sem pihentek.

Hogyan ünnepelte 71. születésnapját Dévényi Tibor?

Dévényi Tibi bácsinak még a 71. születésnapját is a Papp László Sportarénában ünnepelték az Irigy Hónaljmirigy hathatós közreműködésével.

 

Survivor válogatás!


szerző:
2018.02.09. 16:20
Survivor válogatás!

Keresik az utódokat. Még mindig lehet jelentkezni a Survivor 2018-as szériájába!

 

Etikett a Story-gálán!

Medveczky Ilona rutinos gálázó, így már tisztában van a szabályokkal. Michl Julit pedig egy profi készítette fel!

Új fordulatot vett a Survivor játékosainak élete

Mindannyian azt állítják, a műsornak köszönhetően lettek képesek küzdeni a céljaikért. Az elszántság mellett örök barátságok is születtek.

Benkő László kigyógyult a rákból!

Benkő László, az Omega legendája fél év alatt kigyógyult a rákból! Őszintén mesél a nehézségekről, és arról, minek köszönheti a felépülést!

Iliász hongkongi akciófilm-sorozatot forgat

Ki ne szeretne akciófilm hős lenni? Ez a jövőbeni terv valószínűleg sok kisfiú kívánságlistáján szerepel. A Survivor győztesének, Iliásznak pedig most megadatik ez a lehetőség! Nagyszabású hongkongi akciófilm-sorozatban szerepelhet, amit épp ezekben a napokban forgatnak itt, Budapesten.

Elkezdődött a Survivor castingja!

20 millió forint, egy trópusi sziget és a végtelen kék tenger. Ez akár egy felejthetetlen nyaralás is lehetne, csak van egy kis bökkenő: az ételt magunknak kell levadászni, a lakhelyet nekünk kell elkészíteni, és csak akkor érkezik egy kis segítség, ha mindezek mellett még a játékokon is helyt állunk. A Survivor casting elkezdődött!

A Válótársak 3. évada nagyot szól majd

A széria első epizódjában már megbizonyosodhattunk arról, hogy mi mindenre képes az ember, ha szerelmes vagy, ha válni akar. A sorozat ismét szórakoztat és elgondolkodtat majd. Alföldi Róbert is feltűnik két részben.

Hogyan legyünk trendik 2018-ban is?

Extrém lábbelik, élénk színek és a hoodie, azaz a kapucnis pulcsi lesznek a legnagyobb slágerek. Tóth Andi már le is csapott pár ötletre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való