KERESÉS search-close

"Ládi László" szerzővel ellátott tartalmak

Ládi László

Ládi László által létrehozott tartalmak (2):

Ládi László társszerzői:
Az ország minden részén teltház van a szállodákban

Bár a tavalyihoz képest 5-10 százalékkal emelkedtek a szobaárak, mégis teltház van a szállodákban az ország minden részén. A legtöbben 4 napot foglaltak, így a teljes hosszú hétvégét szállodákban, vagy panziókban töltik a vendégek. A drágulást elsősorban a munkabérek emelkedése okozta - a nemcsak a hotelekben, hanem a vendéglátóhelyeken is.

Mindennel versenyeztek, ami elsüllyedhet

Olajos hordók, hólapát és vaságy. Ezekből az alapanyagokból már készült hajó a népszerű „úszó alkalmatlanságok” versenyére. A feladat elsőre furcsán hangzik: olyan hajót kell készíteni, amivel képtelenség fennmaradni a vízen. Idén hatodszor rendezték meg a versenyt Felsőtárkányban, de az indulók még mindig képesek voltak megdöbbenteni a nézőket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való