KERESÉS search-close

"Kosztin Emese" szerzővel ellátott tartalmak

Kosztin Emese

Kosztin Emese által létrehozott tartalmak (5):

Kosztin Emese társszerzői:
A 80-as évek szépségei, akiket véletlenül fedeztek fel!

Profi modellekké váltak – de honnan indultak? Minek köszönhetik karrierüket az első legnagyobb nevek a magyar modell szakmában? Pataki Ági arról beszélt, hogy mit nem szeretett a modellkedésben. Rábaközi Andrea elárulta, hogy mit tanít a kezdő manökeneknek, Sütő Enikő pedig, hogy miért nem akart külföldi karriert.

Balázs Fecó küzd a betegségével

Dalok hatalmas energiával, erővel és mondanivalóval – mindez egy legendás magyar előadótól, aki régebben egy év alatt 460 koncertet adott a Korál zenekarral, volt, hogy egy nap négyet. Bele is fáradt a szíve: Balázs Fecóval otthonában elevenítettük fel a múltat.

Az úriember sosem megy ki a divatból

Vesznek – e még virágot a férfiak? Vagy észreveszik-e, ha egy hölgy segítségre szorul? És egyáltalán mi mit szólnak mindehhez a nők? Fenyő Iván, Nagy Sándor és Gianni Annoni elmondták nekünk, hogy mit jelent manapság úriembernek lenni, és hogy ők azok-e.

DJ-k hálószobatitkai!

Vokság Virág, Edo Denova és Kovács Dóri is megmutatta nekünk otthonát, sőt, hálószobájukat is. Ezek azok a nyugodt zugok, ahol egy jól sikerült buli után ki tudják pihenni magukat.

Ilyen volt Caramel lemezbemutató szuperkoncertje!

Caramel legújabb, hetedik albumán régi slágerek és új dalok is felcsendülnek. Az énekes a lemezbemutató szuperkoncertjén azt is elmondta, hogy kiknek írta ezeket a dalokat és miről szólnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való