KERESÉS search-close

"Kecsmár Alexandra" szerzővel ellátott tartalmak

Kecsmár Alexandra

Kecsmár Alexandra által létrehozott tartalmak (100):

Kecsmár Alexandra társszerzői:
Lilu a föld felett lebeg a boldogságtól

A műsorvezető szinte egy másik bolygón érzi magát, mióta megszületett második kisfia. Imádta a kismama időszakot is, aminek aztán hamarabb vége lett, mivel a kis Félix már alig várta, hogy láthassa az édesanyját.

Rejtett kamerával jártunk utána, hogy valóban rezidensek dolgoznak-e ápolóként a kórházban

A Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján rezidens orvosok dolgoznak ápolóként, legalábbis ez áll abban a levélben, amit a napokban egy névtelen nézőnktől kaptunk. A levélíró szerint a rezidens orvosokat nővéri beosztásban, ápolóként alkalmazza az intézmény, teljesen jogtalanul. Ennek okát a vezetőség - nekik - az orvosi készségek bővítésével és a nővérhiánnyal magyarázta. Azért hogy kiderítsük, mi igaz ebből, rejtett kamerával indultunk útnak.

Bulldog-találkozó és „szépségverseny” félezer kutyussal

Félezer bulldog és gazdijaik "bandáztak" a Velencei tónál. Bármilyen hihetetlen, szépségversenyük is volt, mutatjuk a legfalánkabb, legfotogénebb és legbőbeszédűbb résztvevőket.

Ezt tudjuk eddig Harry herceg és Meghan Markle közös gyermekéről

Hétfőn helyi idő szerint 5 óra 26 perckor megszületett Meghan és Harry első közös gyermeke, akiről azt is elárulták, hogy kisfiú. II. Erzsébet nyolcadik dédunokája 3300 grammal jött a világra.

Sorra mondanak fel műtőssegédek a kórházakban

A Fókusznak egy állami kórházban dolgozó műtőssegéd beszélt arról, hogy miért mondanak fel egymás után: senki sem becsüli meg a munkájukat, pedig nélkülük operációk maradnak el. A megalázóan sok munka és az azért járó kevés fizetés miatti feszültséget pedig aligha bírják már sokáig.

 27 nyelven tanult meg Ottó, elárulta nekünk a titkát!

Szinte hihetetlen, mégis 27 nyelven beszél Ottó, és ami talán még hihetetlenebb, hogy milyen gyorsan tanulta meg ezeket! Annyira beleásta magát a különböző kultúrákba, hogy rájött közben a nyelvtanulás titkára, amit stábunknak is elárult!

Így képzik ki a vakvezető kutyákat

Magyarországon közel 60 ezer látássérült ember él, vakvezető kutya viszont csak 1%-uknak jut. Pedig a négylábúak mindennél nagyobb segítséget jelentenek a mindennapokban. A Fókusz riportjából az is kiderül, hogyan lesz egy kutyából vakvezető?

Szemtanúk mesélik el milyen volt a notre-dame-i tűz

A katasztrófaturisták sem mehetnek a Notre-Dame közelébe. A tűzoltók vizsgálják a leégett épületet, miközben a környéken egyre több a virág. Szemtanúk és párizsi kiránduláson lévő magyar diákok is megszólalnak a Fókuszban.

Tudósítónk Párizsból jelentkezik

Éppen 24 óra telt el azóta, hogy felcsaptak a lángok a felújítás alatt álló Notre-Dame tetejére épített állványzaton. A helyszínen ott van tudósítónk, Kecsmár Alexandra.

Világsztárok és hasonmásaik!

Az orosz származású Regina Kova szerencsés adottságait kihasználva Angelina Jolie-ra műtette az arcát és a végeredmény szinte tökéletes lett. De megtalálták már Megan Fox, Hugh Laurie és Leonardo DiCaprio alteregóját is, aki egyébként biztonsági őrként dolgozik.

100 kilót fogyott a világ legkövérebb kisgyereke!

Nem mindennapi változáson ment át a világ legkövérebb gyermeke, az indonéz Arya Permana-t, akinek szigorú diétával, mozgással és több műtéttel sikerült megszabadulnia 100 kilótól.

Thando Hopa lett az első olyan modell, aki albínóként címlapon szerepel!

Thando Hopa lett az első olyan modell, aki albínóként került az egyik világhírű divatmagazin címlapjára. Habár a dél-afrikai lány sosem akart modell lenni, mégis egy híres New York-i ügynökségnél dolgozik. Az első fotózását csak azért vállalta el, hogy megmutassa, egy albinizmussal élő lány is lehet szép és magabiztos.

Költészet napja: színészből lett rendőrségi szóvivő szaval

A költészet napja alkalmából a színészből lett rendőrségi szóvivő is szaval az interneten. Nem is akármit és nem is akárhogyan! Gál Kristóf a Bëlgától a Rendőrmunka című alapművet adja elő, elementáris erővel és átéléssel. Lehet, hogy színészből lesz a legjobb rendőr?

30 éves az Animal Cannibals!

30 éves lett az Animal Cannibals, amely az elmúlt 3 évtizedben 16 lemezt és több tucat dalt írt. A jubileumi évet természetesen a rajongókkal is megünneplik, augusztus közepén egy két órás koncerten adják majd elő az elmúlt harminc év legemlékezetesebb dalait!

Az idei nyáron lesz mindenidők legszexibb bikini divatja!

A 2019-es bikini divat minden idők legszexisebbje és leglátványosabbja lesz. És a férfiak kedvence. A tervezők idén spóroltak az anyaggal, és az úgynevezett mikrobikini fogja meghódítani a strandokat!

37. Magyar Sajtófotó Fesztivál: meghökkentő és izgalmas!

Pandának öltözött és fél éven át így követte a pandák életét és készítette el egyik leghíresebb fotósorozatát. Az amerikai Amy Vitale volt az egyik zsűrije a 37. Magyar Sajtofotó Pályázatnak.

Hogyan becézik egymást a sztárok?

A Reggeli műsorvezetőjét a Nyerő Párosban egy ország ismerte meg Mikikeként, és valahogy mindenki Mikikéje is lett. Peller Annáék képesek szinte minden nap más becenéven szólítani egymást és ez a szakértő szerint nemcsak kapcsolatuk mélységét és intimitását mutatja, de a kreativitásukat is jelzi. De, mi van akkor, ha egy becenév bántó, külső fülnek nevetséges, vagy ha nincs becenév otthon?

Nicolas Cage negyedszer is elvál, ezúttal 4 nap után!

Nicolas Cage elválna. A színész a hírek szerint szombaton fogadott örök hűséget párjával Las Vegasban, akinek eddig a létezéséről sem tudtunk. Úgy tűnik Nicolas kemény 4 nap után meg is unta a házaséletet, ugyanis szeretné, ha érvénytelenítenék a házasságát.

Gyermeke megszületése után 26 nappal ikreket szült egy nő!

A gyermeke megszületése után 26 nappal ikreket szült egy bangladesi nő. Mint kiderült a 20 éves anyukának két méhe van, ezért volt lehetséges, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt újra teherbe essen. Szerencsére mindhárom baba egészséges, a kórház szülőorvosa pedig elmondta, hogy még soha nem találkozott hasonló esettel.

Scarlett Johansson harmadszor is férjhez megy?

A pletykák szerint Scarlett Johansson harmadszor is férjhez megy. Colin Jost és színésznő kedvese készen áll arra, hogy szerelmüket egy esküvői fogadalommal is megerősítsék.

Január óta több mint 1100 elpusztult delfint találtak Franciaország partjain!

A kisodródott állatok többségét a halászok még a vízben megcsonkították. Legtöbbjük véletlen akad fenn a halászhálón, kimenekítésük során viszont levágják bizonyos testrészeiket, hogy a háló ne sérüljön, amit a vízi emlősök nem élnek túl.

Látványos: forgalmas turisztikai hellyé vált az ausztráliai rózsaszín tó!

2013 óta turisták tömkelege utazik Ausztráliába, méghozzá azért, hogy láthassák a rózsaszínűvé vált tavat.

Magyar fiú hozta el a fődíjat egy amerikai kamionversenyről!

Egy magyar fiú nyerte meg az egyik legrangosabb amerikai kamionversenyt, a The Bandit Big Rig-et. Molnár Bendegúz életében először indult ezen a futamon és mindössze csak három napot gyakorolt, mégis neki sikerült elhoznia a 10 ezer dolláros fődíjat.

Veszélyes az alvajárás?

Sokan egyáltalán nem emlékeznek semmire, pedig beszélnek, járkálnak, sőt még a házat is elhagyják éjjelente anélkül, hogy tudnának róla. Sőt, van olyan is, aki még kocsit is vezet…

Öt díjat kapott az RTL a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén

Tegnap a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén öt díjat is hazavihetett az RTL. A győztesekről most nem a nézők, hanem egy szakújságírókból álló zsűri döntött, akik összesen 12 kategóriában díjazták a média legjobbjait. Az X-Faktor mellett díjat kapott a Survivor, A Tanár, a Konyhafőnök VIP, a legjobb műsorvezető 2018-ban pedig Istenes Bence lett.

Van, aki szerint bűnös, más ártatlannak tartja a néhai popkirályt!

Tovább dagad a botrány Michael Jackson körül. A napokban egykori filmproducer kollégája, Rudi Dolezal is megszólalt a pedofil üggyel kapcsolatban. Ő minden szavát elhiszi a két áldozatnak. Szerinte egyértelmű, hogy a popkirály gyerekeket molesztált és azt is megérti, hogy Wade Robson és James Safechuch csak most beszélt az ügyről. Ehhez képest Michael Jackson testőre, Bill Withfield ennek az ellenkezőjét állítja.

Baló Györgyre emlékezünk

Műsorvezetőként ismerték, de ő igazából mindig is szerkesztőnek tartotta magát. Baló György óriási szakmai tudással és tapasztalattal bírt, amiből szívesen át is adott, amikor másokat tanított. Egy interjúban egyszer azt mondta, hogy nem sikerült rájönnie, hogy mitől lesz valaki igazi televíziós személyiség?! Ő kétség kívül az volt.

Alopecia areata universalis: egy betegség, aminek vége a teljes szőrtelenség

A haj- és szőrhullás egyik legritkább változata az alopecia areata universalis, ami nem csak a fejet, hanem az egész testet érinti. Gabi néhány hónap leforgása alatt minden szőrzetét elvesztette. A Fókusz stábja egy olyan családot is felkeresett, ahol apa és lánya is a furcsa betegséggel küzd!

Nehéz helyzetben lévő nőknek kedveskedtek nőnapon

Fodrászok, sminkesek, körmösök nőnapon fodrászkodtak, sminkeltek, körmöt vágtak és lakkoztak. Most az utcán, hajléktalan vagy átmeneti szállókon élő lányok, asszonyok, anyukák, nagyik vehették igénybe a kényeztetést. A nap végére nem csak szépnek, ápoltnak érezhették magukat, de embernek is, akit tényleg emberszámba vesznek.

Egy 11 éves magyar kislány hódította meg a Kilimandzsáró csúcsát!

Happ Annának nagy álma volt, hogy feljusson az 5895 méter magas Uhuru csúcsra. A lány azt mesélte, hogy annyira meghatódott, amikor megérkeztek a célhoz, hogy sírva fakadt. Anna egyébként nem a legfiatalabb magyar hegymászó, aki megtette ezt a távot. 2013-ban egy 10 éves kisfiúnak sikerült már teljesítenie az utat, akkor ő volt a legfiatalabb, aki a csúcsot elérte

 Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub!

A Házasodna a gazda című dokureality-ben olyan vidéken élő, és egyedülálló emberek keresik a szerelmet, akik gazdálkodásból élnek. Idén először a férfi gazdák mellett gazdasszonyok jelentkezését is várjuk a műsorba. Ahogy azt már az első évadból is kiderült: a gazdák olyan párt keresnek, akik szívesen kiveszik a részüket a mezőgazdasági teendőkből és az állattartási feladatokból is. A műsorba az rtl.hu/gazda oldalon tudnak jelentkezni.

Bemutatták a világ legdrágább autóját egy svájci autószalonban

A Bugatti 110. születésnapjára készült La Voiture Noire, vagyis a fekete autó összesen 11 millió eurót, vagyis több mint 3 milliárd forintot ér. Az autó egyedi kivitelezésű, karosszériáját különleges szénszálból készítették. A luxusjármű mindössze egyetlen példányban készült el, és nem is terveznek többet gyártani belőle.

Megmutatjuk, hogy a nőiesség kortalan!

A reklámfilmekben és a divatszakmában is mára már teljesen megszokott, hogy a fiatal lányok mellett éltesebb korú hölgyek is kifutón vonulnak. Örvendetes, hogy a szépségipar manapság azt sugallja, hogy igenis minden kornak megvan a szépsége, és a nőiesség kortalan.

Megmutatjuk, hogy mi van a szennyvízcsatorna labirintusában!

A Fókusz stábja a fővárosi szennyvízcsatorna hálózatban járt, ami hatezer kilométer hosszú és néhol 30 méter mélyen fekszik! A riportból az is kiderül, hogy mi lesz azzal a rengeteg dologgal, amit a wc-n, mosdókagylón, mosógépben eresztünk le magunk, vagyis a város alá!

Miért merészkedett fel egy belvárosi tetőre A Tanár stábja?

A videó megosztó oldalak telis-tele vannak hátborzongatóbbnál hátborzongatóbb felvételekkel. A lájkokért egyre felelőtlenebb dolgokra vagyunk képesek. A ma esti epizód kedvéért egy teljes napon át magaslati levegőt szívott A Tanár stábja, komoly biztonsági előírások mellett felmerészkedtek egy belvárosi tetőre.

 Ed Sheeran titokban megnősült?

Ed Sheeran titokban megnősült, legalábbis ezt állítják a brit újságok. A zenész titkos, zártkörű szertartáson fogadott örök hűséget gyerekkori szerelmének, Cherry Seaborn-nak.

Michael Jackson emlékét újra pedofil vádak árnyékolják be

Michael Jacksont még halálában sem hagyják békén, újra pedofíliával vádolják ráadásul egy brutálisan kemény dokumentumfilmben, amiről most a testvérei először beszélnek.

Kacérkodás vagy felelőtlenség: küldhetünk-e magunkról szexi képeket?

Egy amerikai kutatás szerint az egyetemisták 50%-a kapott már szexi fényképet a telefonjára, 64%-uk pedig küldött is. A technológia fejlődésével szinte már átlagosnak számít, ha okos telefonunkba elmentünk néhány erotikus fotót magunkról. Viszont azt hogy ezeket kinek küldjük tovább, jobb ha alaposan átgondoljuk, hiszen nem tudhatjuk hogy ki mit kezd vele. Celebek és politikusok is megtapasztalták már, hogy mennyi kockázattal, esetleg botránnyal jár, ha erotikus fotóik miatt később zsarolhatóak lesznek.

Bokszmérkőzésre készülnek A Tanárban!

Mit kezdenek a Tanár úr diákjai a gazdag, nagyképű elit iskola csapatával? Becsületbeli ügy a ringben és azon kívül is? A Tanárban felbukkan az az iskolaigazgató, aki visszaélt hatalmával és zaklatta fiatal kolléganőjét. Kinek a szégyene, kinek a titka és ki mit tehet ilyenkor? Ott voltunk a forgatáson elcsattant hatalmas pofonoknál is!

Fehér Gyula a Cápák között egyik befektetője lett az Év Fiatal Menedzsere

Szombat este adták át az Év Menedzsere díját immár 25. alkalommal. A jubileumi eseményen öt kategóriában díjazták 2018 legkiválóbb felsővezetőit. Az év fiatal menedzsere Fehér Gyula lett, akit a nézők a ma kezdődő Cápák között egyik befektetőjeként láthatnak majd.

50 méter magas épület tetején rúdtáncolt

Elképesztő magasságokra tör egy orosz rúdtáncos, Marina Korzhenevskaya egy 50 méter magas épület tetején tartott bemutatót.

2762 hupikék törpike egy parkolóban

Nem mindennapi rekord született egy német kisvárosban, ahol összesen 2762 hupikék törpike lepte el az egyik helyi parkolót.

Alvilág - krimi sorozat az RTL-en

Az Alvilág című széria legelső részét még a színészek is csak most látták először egy vetítésen. Egy igazi rosszfiú, maffiózó apuka és a szerető család, ahogyan túléli a mindennapokat…

Mit tehetnek azok, akiket zavar társuk horkolása?

Amerikában a negyedik leggyakoribb válási ok a horkolás, amit legtöbbször a nők kezdeményeznek... Magyarországon minden második felnőtt horkol. De, mit tehetnek azok, akiket zavar társuk hangos alvása, és mit tehetnek azok, akik nem tudják kipihenni magukat, mert elfáradnak az éjszakai levegővételtől.

Ki Soma Mamagésa és Kabát Peti testvére?

Soma Mamagésa és öccse, Kabát Peti és bátyja sok mindenben nem hasonlítanak egymásra. Közös gyerekkoruk mindannyiuk életét meghatározta annak ellenére, hogy Soma terrorizálta Miklóst, Joci pedig sokáig jobban sportolt, mint Kabát Peti.
Kabát Petiék gyerekkori csínytevéseiről ide kattintva még többet tudhat meg.

Ennyivel csonkíthatja meg ex-férjét Katinka!

Hosszú Katinka akár havi 400 ezer forinttal is megcsonkíthatja volt férje pénztárcáját, ha épp úgy tartja kedve. Az úszónő ugyanis eldöntheti, hogy az öt év múlva esedékes olimpiai életjáradékkal megjutalmazza-e Shane-t vagy sem. Persze ez még csak a jövő zenéje, addig az is lehet, hogy a volt edző golfozóként fut majd be a sportvilágban.

Ki véd meg minket hangos szomszédainktól?

Tudjuk, hogy mit néz a tv-ben… milyen zenét hallgat… mikor nyír füvet… sőt még a horkolása is a fülünkbe cseng. Pedig nem él velünk, csak mellettünk, vagy épp fölöttünk. Ő a szomszéd! A jószomszédi viszony sokszor inkább iszony. De, hiába választja meg gondosan az ember az otthonát, sajnos a vele járó zajokkal csak később szembesül.

Különleges helyszínen tartják meg a jégfutást Kínában

Különleges versenynek ad otthon a Kína északkeleti részén a befagyott Jingpo-tó. Az úgynevezett jégfutásra az 1100 résztvevő két kategóriában is nevezhetett: a profik 21, a kezdők 5 kilométert futottak a tó jegén.

Az idei Screen Actors Guild gála legnagyobb győztesei

Az idei Screen Actors Guild gálán az Amerikai Színészszakszervezet díjait adták át: az Oscar-gála előtti legnagyobb eseményen a Golden Globe-hoz hasonlóan legjobb női főszereplőnek járó díjat Glenn Close kapta, A feleségben nyújtott alakításáért. A legjobb férfi főszereplő pedig Rami Malek lett, Freddie Mercury megformálásáért.

Emberrablással vádolják Cicciolinát!

Nagy bajba kerülhet Cicciolina, az egykori pornószínésznőt ugyanis ismét emberrablással vádolják. A pornódíva 1992-ben titokban magával vitte Jeff Koons-szal közös gyermeküket a férfi otthonából, akit Magyarországra majd Olaszországba szöktetett. Bár az ügyben bírósági döntés született, a volt férj sosem nyugodott bele a történtekbe.

Tombol az influenzajárvány: hogyan előzzük meg?

Magyarországon több mint 20 ezer ember fordult orvoshoz az elmúlt hetekben influenza tünetekkel. Emiatt több kórházban látogatási tilalmat vezettek be.

Kényszercselekvések, amik megkeserítik az életünket, de mit tehetünk ellene?

Csonka András már nem csinál titkot abból, hogy elindulás előtt mindig többször is ellenőrzi a villanykapcsolókat, konnektorokat. Akkor is, kényszert érez erre, ha ezer százalékig biztos benne, hogy minden lekapcsolt és kihúzott. Más kényszeresen mos kezet, csukja-zárja az ajtókat, vagy nem fog meg egyetlen kilincset sem. Mit tehetnek a szülők, ha a gyereküknél észreveszik a kényszeres cselekvéseket és mit tehetnek a felnőttek, ha visszatérő gondolataik miatt a munkába is képtelenek elindulni?

Nők, akik a színes hónaljszőrnek hódolnak!

Az egész világot meghökkentették azok a merész nők, akik egy új őrületnek hódolnak: a színes hónaljszőrnek. A pikáns trend már jó pár ezer embert megfertőzött szerte a világon. Sokan a hajukhoz harmonizáló színt választanak, hogy biztos legyen az összhatás.

Autóbalesetet szenvedett II. Erzsébet királyné férje!

II. Erzsébet királynő férje tegnap délután autóbalesetet szenvedett. Fülöp herceg kocsija felborult, miután karambolozott egy autóval. A hírek szerint a nagyon erős szemből jövő fény vakította el a 97 éves herceget, így belement az előtte lévő kocsiba, amiben két nő és egy baba utazott.

Kopaszon hódította meg a nyuszis magazint!

A 23 éves Vendela Lindblom lett a hónap modellje a nyuszis magazinban. A félig svéd, félig brazil lány öt éve döntött úgy, hogy leborotválja a haját, azóta – ahogy mondja - sokkal szexisebbnek és felszabadultabbnak érzi magát.

 Szekér Gergő élete legnagyobb tragédiájáról énekel

Megjelent Szekér Gergő első videoklipje. A Madár, repülj! című számban az énekes élete legnagyobb tragédiájáról is mesél. A fiú mindössze 9 éves volt, amikor meggyilkolták az édesanyját. Dala az elengedésről és a továbblépésről szól.

 Nyolc hónap hallgatás után először szólalt meg Shane Tusup!

Hosszú Katinka korábbi edzője és férje a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy habár nem volt könnyű, de túl van a 2018-as éven, ami nem csak a magánéletében, de szakmailag is hatalmas változást okozott a számára.

Kim Kardashian ismét anya lesz

A gólyahír igaz, Kim Kardashian 2019-ben ismét anya lesz egy béranya segítségével. Férjével, Kenya West-tel immár negyedik gyermeküket várják, akiről azt is elárulta a híresség, hogy kisfiú lesz.

Ilyen egy tökéletes talajgyakorlat!

Nem mindennapi mutatvány kering az interneten. Az amerikai tornászlány, Katelyn Ohashi, tökéletes talajgyakorlatot mutatott be egy tengerentúli versenyen.

Meghan Markle mellett mindenki felmond?

Testőre szerint Meghan imád elvegyülni a tömegben és egyáltalán nem érdeklik a szabályok, amivel többször megakadályozta az alkalmazott munkáját. Meghan még csak 8 hónapja a királyi család tagja, de a pletykák szerint már öten mondtak fel miatta.

Rakonczay Gábor eddig még soha nem volt ennyire zord körülmények között

Rakonczay Gábor az ünnepek alatt sem pihent, a szélvihar után most a dermesztő hideggel is meg kellett küzdenie. Az expedíció 39. napján mínusz 28 Celsius fokot mutattak a hőmérők, ami a szél miatt akár mínusz 40 fokot is jelenthet.

A Halálos fegyver harmadik évada január 2-től az RTL Klubon!

Még több üldözéssel, humorral és egy új főszereplővel folytatódik január 2-től a Halálos Fegyver sorozat.

Hogyan osztozkodjanak a karácsonyon az elvált szülők?

Jó a gyerekeknek, ha szenteste együtt van a család? Szakértőnk szerint a kisgyerekeket meg is zavarhatja, ha szüleiket ilyenkor együtt látják miközben máskor soha. Adáéknál a volt férj és Ada mostani párja is együtt karácsonyozott a gyerekkel, Czutor Zoli álma azonban csak tavaly válhatott először valóra.

A világhírű fotós szerint meggyilkolták Diana hercegnőt!

A világhírű fotós, Darryn Lyons szerint az egykori walesi hercegnőt, Dianát meggyilkolták. Harry és Vilmos édesanyja 1997. augusztus 31-én egy autóbalesetben halt meg, szeretőjével, Dodi-al Fayeddel együtt. A hivatalos vizsgálat szerint az autót vezető sofőr ittas állapotban volt, ám a baleset okait a mai napig sokan vitatják.

Ruby Rose-t kiakasztotta a magyar egészségügy állapota!

Ruby Rose egy horrorfilm forgatási helyszínéhez hasonlította az Uzsoki utcai kórház mosdóját. Szerencséjére nem kellett befeküdnie, egy tetanusz oltással, és néhány rossz emlékekkel távozott Magyarország egyik felújított kórházából.

Ott voltunk Opitz Barbi legújabb videoklipjének forgatásán!

Az énekesnő az X-Faktor óta több dallal is előrukkolt már, de a megszokott szerelmes nóták után most egy teljesen más oldalát láthatjuk majd. A teljes klipet holnap a Reggeliben láthatják először a rajongók!

Egyre több túlsúlyos gyerek van Magyarországon!

Minden ötödik gyermeknél többet mutat a mérleg, mint kéne. Ez derült ki egy magyar felmérésből, ami szerint, ha a szülők is túlsúllyal küzdenek, a gyermeknél szinte garantáltak a plusz kilók.

Szökni próbált a dubaji hercegnő, most senki sem tudja, mi lehet vele

Egy hercegnő végső segélykiáltása. A 32 éves Latifa Dubaj sejkének egyik lánya, aki az Egyesült Arab Emírségek leggazdagabb és legismertebb tagjának, Dubajnak az uralkodója 2006 óta. A lány azt mondta születése óta házi őrizetben élt, minden lépését megfigyelték, ezért elképesztő tervet eszelt ki, hogy megszökjön zsarnok apja birodalmából. A terv azonban nem egészen úgy sikerült, ahogyan eltervezte, elkapták és azóta teljesen eltüntette a családja.

Mennyi pucérkodás fér bele a gyerek előtt?

Sok szülőben vet fel kérdéseket, hogy vajon mi helyes és mi nem, ha a meztelenkedésről van szó. Míg egyesek túlaggódják és rejtőzködnek a gyerek előtt, addig vannak, akik lazán kezelik a dolgot. De mit mond a szakértő?

Óriási felelősséggel és stresszel jár az egyik legjobban fizetett szakma

Sok stressz, még több felelősség és rengeteg kávé. A légiforgalom irányítók mégis egy teljesen más szemszögből mutatják be az egyik legjobban fizetett szakmát. Munkájukon több millió utas élete múlik, és minden váratlan helyzetre fel kell készülniük.

Sikeresen landolt az első űrszonda a Marson

Az InSight nevű űrszondát május 5-én indította útjára az amerikai űrkutatási hivatal. A legfőbb célja, hogy a kutatók pontosabb képet kapjanak a kőzetbolygók szerkezetéről és keletkezéséről, de feladatai közé tartozik a vörös bolygó mélységének és a hőmérsékletének a mérése is.

Több mint 140 cet sodródott a partra Új-Zélandon

A gömbölyűfejű delfineket egy helyi biciklis jelentett a természetvédő hatóságoknak, a legtöbbjük már halott volt mire odaértek. A még életben lévő állatokat folyamatosan locsolták és visszavitték őket az élőhelyükre, de még így sem garantált, hogy túlélik.

Őket várjuk a 2019-es Szigetre!

A 2019-es fesztiválon Ed Sheeran mellett olyan előadókkal találkozhatunk majd, mint a Grammy győztes Twenty One Pilot, Florence + The Machine és a világ egyik leghíresebb rockbandája, a Foo Fighters is ellátogat Magyarországra.

Az antarktiszi szél nehezíti a Déli-sark expedíciót

A Déli-sark expedíció harmadik napjához már a híres antarktiszi szél is csatlakozott, ami eléggé megnehezíti Rakonczay Gábor dolgát. Az extrém sportolónak nem csak az időjárással kell megküzdenie: Gábor egy 92 kilós szánt vonszol maga után, amiben egy sátor is benne van. Az óceánon két-három hét alatt jutott ilyen lelki állapotba, ez az Antarktiszon azonban a harmadik napon bekövetkezett.

Smink és szőrtelenítés 11 évesen, de mit szólnak hozzá a szülők?

Manapság már teljesen átlagosnak számít, ha egy kislány profikat megszégyenítő módon sminkel, szőrtelenít, lakkozza a körmét, és babák helyett inkább alapozót kér ajándékba. De vajon hány éves kortól ajánlott elkezdeni a kozmetikai kezeléseket és mit mond erről a szakember?

 Ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Hiába hozták a legjobb formájukat múlt héten a húszasok, mégis a harmincas generációt juttatta a közönség a dobogó legtetejére. De vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Lehangoló állapotok - rejtett kamerával jártuk végig a budapesti kórházakat

Beázott falak, betört üvegajtó, a lépcsőfordulóban pedig egy pislákoló lámpa, tele kosszal. Rejtett kamerával indultunk útnak, hogy felmérjük a budapesti kórházak állapotát. A dél-pesti Jahn Ferenc Kórház pszichiátriáján a betegeket piszkos ablakok és a hamutartó helyett festékdobozok fogadják, de Budapest északi részén, a Szent János Kórházban sem jobb a helyzet.

Vajon ki jut a döntőbe a Szenzációs Négyesben?

Már csak a húszasok és a harmincasok küzdenek meg egymással a Szenzációs Négyesben. A Fókusz riportere az esélyeket latolgatta a játékosokkal.

Mire készül már megint Lali és Szabó Zsófi?

Sérülten ugyan, de törve nem - állnak vasárnap Alföldi Robiék elé Tóth Gabiék és Michl Juliék. A húsz és harminc éveseket képviselő szenzációs négyesnek ezért ki kellett találni olyan produkciókat is, amelyekkel például begipszelt lábbal is nyerni lehet.

Ki ugrik be Michl Juli helyére a Szenzációs Négyesben?

A Fókusz Plusz stábja ellátogatott a Szenzációs Négyes játékosaihoz: hogy, mivel készülnek vasárnap a húszasok, azt még egyelőre nem tudni, de még az is elképzelhető hogy az előző adásban felbukkanó Béla bácsi ugrik majd be a lesérült Michl Juli helyére.

Veszélybe került Michl Juli vasárnapi fellépése

Váratlan baleset a Szenzációs Négyes próbáján. Egy akrobatikus mutatvány közben törte el a lábát Michl Juli.

A vízen mutatták be a legújabb trendeket

A L’Oreal gondolt egy merészet, és a párizsi divathéten nem a szárazföldön, hanem a vízen mutatta be a legújabb trendeket. A Szajna közepére megépített lebegő kifutóra a modelleket hajóval szállították át, és a show miatt fél órára még a vízi forgalmat is leállították. A kifutón 70 gyönyörű modellt láthatott a közönség, akik a folyó partról csodálhatták a különleges rendezvényt.

A legtöbb kamasz nem tudja, hogy mi a hitel, a kamat vagy a megtakarítás

Hitel, kamat, megtakarítás. A legtöbb kamasznak fogalma sincs arról, hogy mit is jelentenek ezek a szavak, pedig egyszer ők is felnőttek lesznek és nekik is nagy szükségük lesz a pénzügyi ismeretekre.

Belestünk a Szenzációs Négyes próbájára

Az ötven pluszosok kiesése után holnap már csak a húszasok, a harmincasok és a negyvenesek küzdenek meg egymással. A verseny egyre keményebb, amit most már a játékosok is éreznek. Szabó Zsófival az egyéni próbáján futottunk össze, aki a kötelező elfoglaltságok és a 10 hónapos kisfia mellett elszántan küzd a mostani produkciójával.

Magyar kalandorok a világ körül

Ádám és társa harminckilenc országon tekert át, három évig és két hónapig voltak úton.  Sándorék hetvenegy nap alatt motorozták körbe a Földet, azt meséli sokkal több segítséget és kedvességet kaptak szerte a világban, mint amennyit itthon feltételezni mertek.

Robotok szolgálnak ki a kávézóban

Egy japán kávézó tulajdonosa a megüresedett felszolgáló pozícióra nem embereket, hanem robotokat alkalmaz, akik láthatóan profi módon teljesítik az elvárásokat.

Rákbeteg a „született feleség”

Az egykori sorozatszínész, Marcia Cross, éveken át rákkal küzdött, amiről most beszélt először. Miután sikerült legyőznie a betegséget, közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy a nehéz időszak után végre jól van.

Íme: Daniel Craige családi körben!

Most először kapták lencsevégre Daniel Craiget és feleségét, Rachel Weiszt ahogy közös gyermekükkel New York utcáin sétálgattak.

Hozzávágott egy polipot a fóka

Ha nem látnánk ezt a videót, el sem hinnénk, hogy mi történt egy új-zélandi fiatalemberrel. Kajakozás közben egy fóka odaúszott és hozzávágott egy polipot…

 

Ilyet még nem láttál - Hihetetlen kunsztok a kosárpályán!

Két év után ismét összecsaptak az akrobatikus kosárlabda legtehetségesebb játékosai, hogy megmutassák, még mindig ők a zsákolás mesterei. A versenyen a világ legjobbjai vettek részt. Volt, aki egyenesen Amerikából  repült ide, és maga a sportág alapítója, Jerry L. Burrell is megjelent a rendezvényen.

Fokozódó izgalom a generációk csatájában

Ismét színpadra állnak a különböző generációk képviselői, hogy megmutassák, még mindig képesek meglepetést okozni. A héten ott voltunk a húszasok próbáján, akik apait-anyait beleadva készültek a produkcióra, Szalay Bence irányításával.

Ketrecbe zárt kutyákat mentettek a hurrikán alatt

Egy bátor önkéntes mentette ki az ebeket a kennelből. A hat kutya hátsó lábaikon állva próbált meg életben maradni, és vonyítással igyekeztek segítséget kérni…

Meghan Markle Főzőkanállal jótékonykodik

A Brit királyi család legújabb tagja a napokban megtartotta élete első önálló jótékonysági projektjét, amihez még a hercegnői ruháját is képes volt kötényre cserélni.

Emmy díjátadó meglepikkel

Az Emmy gálát egy spontán lánykéréssel turbózták fel Los Angelesben. Voltak persze más meglepetések is az amerikai tévés produkciók díjátadóján, de azért erre senki nem számított...

Senki sem sejtette, hogy Justin Biebert rejti az álarc

A kanadai énekes az egyik amerikai TV show vendége volt, ahol a műsorvezetővel együtt viccelték meg a Central Parkban járókat.

Az amerikai légierő eddigi legifjabb pilótája

A hatéves angol kisfiúnak nagy álma vált valóra, amikor egy napra pilóta lehetett a stratfordi légibázison. William körbejárhatta a repülőgépgyárat, megismerhette a pilótákat és vezethette is az egyik helikoptert. A nap végén tiszteletbeli tesztpilótának járó jogosítvánnyal lepték meg.

Richard Gere másodszor is apa lesz

A micsoda nők sztárja, Richard Gere másodszor is apa lesz. A 69 éves színész és a nála 34 évvel fiatalabb felesége, Alejandra Silva, első közös gyermeküket várják. A spanyol üzletasszony pocakját a minap még a Dalai láma is megáldotta.

Benéztünk a Szenzációs Négyes próbájára

Vasárnap este ismét összecsaptak a generációk, hogy a Szenzációs Négyesben bebizonyítsák, az ő korosztályuk a legjobb, a legötletesebb és a legügyesebb mind közül. Ott voltunk a 20+-osok és a 40+-osok próbáján is, akik vidáman készültek a produkcióra, még jelmezek nélkül is.

ÉNB Lali: ahogy eddig még soha

A generációk csatájában eddig Laliék kapták talán a legkeményebb kritikát Alföldi Robiéktól. Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője azt ígéri, a vasárnapi műsorban olyat tesz, amit eddig még soha…

Mit tehet egy szülő, ha gyermeke válogatós?

Sok gyerek nem szereti a spenótot, vagy a brokkolit, sokan még a gyümölcsöket sem eszik meg. De akkor mit tehet egy szülő, ha csemetéje válogatós? Az úgynevezett kreatív tálalás például állítólag sokat segít.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való