KERESÉS search-close

"Kántor Nóra" szerzővel ellátott tartalmak

Kántor Nóra

Kántor Nóra által létrehozott tartalmak (6):

Kántor Nóra társszerzői:
Benji exkluzív útibeszámolója Vietnámról

A 2014-es X-Faktor döntőse, Benji hosszú idő után láthatta újra a családját. Most viszont nem csak a vietnámi útjukról mesélt, hanem egy remek autentikus ételt is elkészített barátnőjével. Sőt, azt is elárulta, milyen bizarr ételeket kóstolt meg a távoli országban.

Radics Gigit luxus ajándékkal lepték meg

Mint egy amerikai filmben: fényűzésből nem volt hiány Radics Gigi szülinapján, az énekesnő most töltötte be a huszonegyet, és egy gyönyörű, európai városban is ünnepelhetett. Ráadásul egy autót is kapott ajándékba! Sőt, az egyik legnagyobb félelmét is legyőzte a szerelem városában.

Hamarosan megszületik Szinetár Dóra harmadik gyermeke!

Szinetár Dóra babája hamarosan világra jön, ezzel a színésznő három gyerek édesanyjává válik. De, hogy éli meg 40 évesen a várandósságot?

Barabás Évi profi színészekkel a színpadon

Barabás Évi ismét profi színészekkel lép színpadra és Kikapós Margitként kuszálja majd a szálakat a hétvégén. A Story Extra stábja belesett a kulisszák mögé, ahol - bár rendkívül feszes tempóban, de igazán jó hangulatban - zajlanak az előkészületek.

Visszaélnek a hírességek nevével!

Visszaélnek a nevükkel! Sztárok tucatjainak lopták már el személyazonosságát, majd vették a hatalmat közösségi oldalaik felett. De mit tehetnek ilyenkor a hírességek?

A Fókusz riportere nyerte az első díjat

Hír, hírháttér kategóriában vehette át kolléganőnk, Fürge Anett a Kamera Korrektúra legjobbnak járó oklevelét. Az idén negyedik alkalommal megrendezett díjátadón, 6 televíziós kategóriából háromban az RTL műsorai állhattak a képzeletbeli dobogó legtetejére.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való