KERESÉS search-close

"Hírcsárda" szerzővel ellátott tartalmak

Hírcsárda

Hírcsárda által létrehozott tartalmak (8):

HÍRCSÁRDA: Mindenkit kitiltottak

Mindenkit kitiltott a Parlamentből Kövér László házelnök. A fideszes politikus  azzal indokolta a lépést, hogy így sokkal egyszerűbb dolgoznia, ráadásul a törvényalkotást és az alkotmánymódosításokat nem akadályozzák felesleges szavazások. A döntésről szerettünk volna bárkit megkérdezni, de stábunkat csak az Állatkertbe engedték be.

2016 SZILVESZTER: Hírcsárda különkiadás

Szilveszteri  meglepetés adásunkban két vendég műsorvezető konferálta fel a Hírcsárda álhíreit. Kovács Patrícia és Scherer Péter nehezen bírta ki nevetés nélkül a vicces tudósításokat, melyek hol a politikai robotokról, hol atomerőművet szülő polihisztor gázszerelőről szóltak. Íme: a Válótársak sztárjainak híradós szereplése és a minden képzeletet felülmúló álhírek.

HÍRCSÁRDA KÜLÖNKIADÁS: hírek csokorban

A Válótársak sztárjainak híradós szereplése és a minden képzeletet felülmúló álhírek itt!

HÍRCSÁRDA: Meglepetés Felcsúton

A nemrég napilapokkal és az Echo TV-vel médiamogullá vált Mészáros Lőrinc szilveszter előtt egy nappal váratlanul atomerőműblokknak adott életet. Az örömtől sugárzó apa az RTL Híradóval közölte, az újszülött jól van. A kicsi a kettes blokk nevet kapta.

HÍRCSÁRDA: Nemzeti műköröm

Márciustól megnyílnak az első Nemzeti Műköröm műhelyek, amelyekben közmunkások dolgoznak majd. A tesztprogram Hajdú-Bihar megyében indult el, és a kormány elégedett az eredményekkel. Így az állami műkörmözést jövőre az ellenzék tiltakozása ellenére országossá bővítik.

HÍRCSÁRDA: Dübörög a reform

Jó ütemben halad a kórház-rekonstrukciós program Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter szerint. A 40 milliárd forintos program célja, hogy a leromlott kórházakat felújítsák, az elöregedett gépparkot kicseréljék és több orvost felvéve megszüntessék a várólistákat. Az ellenzék szerint értelmesebb célokra is lehetne költeni az adófizetők pénzét.

HÍRCSÁRDA: Jótékonysági botrány

Tagadja Kubatov Gábor, hogy 2017-es képviselői fizetésének felét egy hátrányos helyzetű iskolának ajánlotta volna fel Kelet-Magyarországon. Hasonló vádakkal támadták Mengyi Rolandot, a Fidesz korrupciógyanúba keveredett képviselőjét is, de ő is abszurdumnak nevezte, hogy jótékonykodna fizetéséből.

HÍRCSÁRDA: Frissült a Kósa-1

Frissítették a központi szoftvert a magyar robotikai program zászlóshajójának számító KÓSA-1-ben a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem mérnökei. A másfél hónapos munkával járó javításra azért volt szükség, mert a készítői által csak „Lajos”-nak becézett Kósával az elmúlt hónapokban több probléma is volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való