KERESÉS search-close

"Bordosi Zoltán" szerzővel ellátott tartalmak

Bordosi Zoltán

Bordosi Zoltán által létrehozott tartalmak (5):

Kivették a szabályok alól

Kiemelt fejlesztési területté nyilvánították Keszthelyen a Balaton partja melletti sáv több részét is, így arra nem lesznek érvényesek a beépítésre vonatkozó korlátozások. Az ellenzék szerint a fideszes többségű önkormányzat azért döntött így, hogy az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló Mészáros Lőrinc, házakat építhessen a területre.

Apja előtt gázolták halálra

Biztonsági kamera vette fel, a csütörtöki gyerektragédiát, amikor halálra gázoltak egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben. Mostanra kiderült, hogy a gyerek apja épp átvette a leveleket a postástól az utcán, amikor fia kiszaladt a kertből a postás kocsi elé. A sofőr valószínűleg nem vette észre az elé lépő gyereket. Az édesapa megrendítő interjút adott Híradónknak.

Elkezdődött a kémiai szúnyogirtás

Idén a koranyári meleg miatt nagyon sok a szúnyog szinte az egész országban. A héten 283 településen permeteznek a levegőből vagy autóból. A vegyszer, amit használnak a katasztrófavédelem szerint egyáltalán nem veszélyes az emberre és az állatokra.

 

Alkohol borult az útra


szerző:
2016.11.08. 18:11
Alkohol borult az útra

Több száz liter alkohol ömlött a 7-es főútra kedd délelőtt egy balesetet szenvedett kamionból. Az italt szállító teherautó egy személyautóval ütközött és az árokba borult. Ketten sérültek meg a balesetben, a kár több 10 millió forint lehet.

Balesetnek akarta álcázni a gyilkosságot

Akár életfogytiglant is kaphat az a mentős, aki tavaly megölte gimnazista barátnőjét. Ügyét hétfőn kezdte tárgyalni a Szombathelyi Törvényszék. A 33 éves mentőápoló egy elsősegély tanfolyamon ismerkedett meg a 16 éves lánnyal. Két évig tartott a viszonyuk, de a férfi élettársa közben terhes lett, és a mentős attól félt, hogy a lány beszélni fog a kapcsolatukról. Ezért határozta el, hogy megöli.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való