KERESÉS search-close

"Balogh Zsuzsanna" szerzővel ellátott tartalmak

Balogh Zsuzsanna

Balogh Zsuzsanna által létrehozott tartalmak (71):

Jozef Rohac beismerő vallomása

15 ezer márkát kapott a milliárdos vállalkozó, Prisztás József meggyilkosságért - ezt vallotta Jozef Rohác. A Fenyő-gyilkosságért és az Aranykéz utcai robbantásért börtönben ülő szlovák bérgyilkos tavaly vállalta magára az 1996-os merényletet, ami miatt egyébként 3 éve Portik Tamást és egy társát ítélték el jogerősen. A megújított perben meghallgatták Rohacot, aki részletesen elmondta, hogyan hajtotta végre az ukrán maffia megbízását.

15 millió forint óvadék ellenében szabadulhat a Viking hajóskapitánya

15 millió forint óvadék ellenében szabadlábra helyezik a Viking szállodahajó kapitányát.  Ha a pénz megérkezik, ez már akár holnap is megtörténhet. Ő vezette a szállodahajót, ami összeütközött a kis városnéző hajóval két hete Budapesten, fedélzetén 35 emberrel. A tragédiát heten élték túl. A helyszínelők reggel óta Csepelen vizsgálják a Dunából kiemelt Hableány sérüléseit. A mentésben, kiemelésben résztvevő búvárok pedig megrázó részleteket mondtak el munkájukról. 

Lánya szerint életvidám, mindig jókedvű ember volt a Hableány kapitánya

A hajóroncsból kedden felhozott első holttest feltehetően a Hableány kapitánya, Lombos László Albert volt. A kapitány lánya Orsolya megtörten idézte fel a baleset előtti napot, akkor látta utoljára édesapját. Azt mondta a legborzasztóbb, az volt, hogy nap, mint nap azzal kellett szembesülnie, hogy édesapja testét továbbra sem találják.

Meghalt Szita Bence egyik gyilkosa

Bogdán József január elején adta utolsó interjúját a Szegedi Csillag Börtönben az RTL Klubnak. Ő az a férfi, aki 2012-ben két másik társával együtt megölte a 11 éves Szita Bencét. A férfi utolsó interjújában is tagadta, hogy köze lett volna a gyilkossághoz. Végig ahhoz tartotta magát, hogy a gyilkosság megrendelője Szita Bence mostoha anyja Polcz Erika volt.

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

Minden évben történik olyan tragédia, amikor útkarbantartók halnak meg

Figyelmetlen sofőröknek is köszönhető, hogy szinte minden évben történik olyan tragédia, amikor útkarbantartók halnak meg. A Magyar Közút megrázó videókkal kezdett új kampányba. A felvételeken az áldozatok családjai, barátai és a közút munkatársai mesélnek a tragédiákról. Így akarják felhívni a sofőrök figyelmét, hogy vigyázzanak az úton dolgozókra.

Megrázó videóval kampányol a Magyar Közút

Megrázó videóval kampányol munkatársai biztonsága érdekében a Magyar Közút. Túlélők és halálos áldozatok hozzátartozói szólalnak meg azokban a kisfilmekben, amellyel a sofőrök figyelmét akarják felhívni, hogy vigyázzanak az úton dolgozókra. A statisztikák szerint a gyorsforgalmi utakon minden héten van olyan baleset, amely munkaterületen történik és dolgozóikat érinti.

Interjút adott a Fókusznak a papi pedofíliáról szóló film egyik alkotója

Ne mondd el senkinek - egy film a papi pedofíliáról, ami végigsöpört először Lengyelországon, majd az egész világon. Egy hét alatt több mint húszmillióan látták az egyik legnagyobb videómegosztón. A készítők célja az volt, hogy megmutassák, hogyan fest ez az egyházban, hogyan működik egy olyan rettenetes bűncselekmény, mint a pedofília eltusolásának rendszere. Marek Sekielski interjút adott nekünk és arról mesélt, hogy 2013-ban fogalmazódott meg bennük a film ötlete.

Attila testének 40 százaléka égett meg egyetlen rossz döntés miatt!

Egész életén át viseli a testén a szörnyű égési nyomokat az a tinédzser fiú, aki meggondolatlanságból mászott fel a vonat tetejére, amikor a barátaival játszottak. A talpán keresztül a lába, a felsőteste, a nyaka, de még az arca is megégett. Áthúzott rajta az áram.

Kik védik és miért a legkegyetlenebb gyilkosokat?

Lichy József és Szikinger István. Két ügyvéd két különböző szemlélet. Amiben hasonlítanak, hogy mind a ketten hírhedt bűnözőket védenek és védtek. Brutális gyilkosságok elkövetőit, maffia vezéreket vagy azok embereit. Mert mindenkinek joga van a védelemhez, még a legelvetemültebb gyilkosoknak is. Amiben a két ügyvéd véleménye különbözik, egyikük vállal kirendelt ügyvédi szerepet, a másik nem.

Nagyvárosi főgonoszok - kameránk a patkányok nyomában

Egy nőstény példány évente 800 utódot is szülhet. Vagyis a szaporulat elképesztő. Nem véletlen, hogy egyre több van belőlük a nagyvárosokban. Megmutatjuk, hogyan irtják őket.

Az egész világ összefogott a párizsi Notre-Dame katedrálisért!

A legfrissebb hírek szerint még legalább két napig tart, ameddig statikusok átvizsgálják Párizs leghíresebb templomát, a Notre Dame-ot, hogy kiderüljön mennyire sérült. A franciák mindig is tartottak attól, hogy mi történne, ha a nemzeti kincsük kigyulladna. Megdöbbentő például az a nyolcvan éve készült film, ami egy tűzoltó gyakorlatot mutat be. Egy esetleges tűzvészt a Notre Dame-ban. Hétfő este négyszáz tűzoltó dolgozott órákon át, miközben a járókelők, sírtak, énekeltek, térdre borulva imádkoztak.

Miért félünk segíteni, ha valaki rosszul lesz mellettünk az utcán?

Ha valaki rosszul lesz, nagyon kevesen mernek odamenni és segíteni, vagy akár megkezdeni egy újraélesztést. Pedig az elmúlt években több oktatófilm is készült arról, hogyan kell szakszerűen újraéleszteni. Megyeri Balázs Blaise-nek az aluljáróban kellett szembesülnie az emberek közönyösségével, amikor volt szemtanúja annak, hogyan bántak egy fiatal fiúval, aki rosszul lett.

M. Richárd luxusautó mellett várja a gyógyulást

Negyven milliós luxusautó mellett pózol az interneten a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottja. M. Richárd most éppen lakhelyelhagyási tilalom alatt áll. Azért szakították meg előzetes letartóztatását, mert súlyos szívműtét várt rá. A műtét sikerült, azt mondja, most rehabilitáción vesz részt. Várja, hogy meggyógyuljon. De, fel van készülve arra is, hogy esetleg vissza kell mennie a börtönbe.

Megrendülten fogadta az ítéletet a gyilkos anya

Tíz év fegyházra ítélte a bíróság azt a hat gyerekes anyát, aki két éve egészséges kisfiút szült, de az udvari wc-ben magára hagyta. Az asszony a bíróságon azt mondta nem tudta, hogy terhes és nem érzi magát bűnösnek.

Nem követtek el semmit, mégis börtönbe kerültek. Miért?

Ártatlanul ülni, hosszú éveken keresztül olyan lehet, mintha valaki egy rossz álomból nem tudna felébredni, és még az ébredés is fájdalmas, mert évek mentek el abból az életből, amiből csak egy van. Vajon meg lehet fizetni valakinek a szabadságát, és az ellopott időt? És micsoda rombolást végez az emberi pszichében az igazságszolgáltatás, ha az elítélt valóban ártatlan.

 

Kiderült, hogyan állítható meg a poloskainvázió?

Hosszú évek után lehet egy megoldás a poloskák ellen! Egy természetes lehetőség, ami az emberi szervezetre sincsen káros hatással: a szamuráj darázs. Az alig két milliméter nagyságú harcostársunknak még fullánkja sincsen. A poloskát azonban úgy tűnik, ki tudja irtani.

 

Lagzi Lajcsi kiborult a bíróságon és visszautasította a vádakat

Újra tárgyalják Lagzi Lajcsi ügyét, bírócsere miatt. A lassan két éve húzódó, több tízmilliós lopás vádját továbbra is tagadja. Lajcsira és feleségére még 2015-ben hajnalban törtek rá a nyomozók boldogasszonypusztai birtokukon. A hétfői tárgyaláson, amikor felolvasták a vádiratot a zenész rosszul lett és beszólt az ügyésznek.

Csecsemőgyilkosság: 2017-ben is szült a sárkeresztúri nő, akkor az erdőben hagyta a babát

Bilincsben hozzák a rendőrök a 23 éves sárkeresztúri nőt, aki múlt hét szombaton ölhette meg újszülött csecsemőjét. A zichyújfalusi ház hátsó kertjében, az egyik sufniban találták meg a kislány holttestét. A gyanú szerint a nő megszülte, majd megfojtotta a csecsemőt. A nő bevallotta, hogy 2017-ben szintén szült, akkor az erdőben. Majd miután megszülte, magára hagyta a babáját. A nő édesanyja nyilatkozott az RTL Klubnak. Azt mondta, hogy a lánya felhívta őt telefonon, hogy nagyon rosszul van és vérzik. De senki sem vitte orvoshoz. Ezután szülte és ölte meg a csecsemőt.

Kommandósok kereszttüzében érkeztek meg Prisztás József gyilkosai a tárgyalóterembe

1996 november 1-jén Prisztás Józsefet kivégzték. A milliárdos vállalkozót fényes nappal az óbudai Ladik utcában ölték meg, amikor luxusterepjárójába akart beszállni. Felbújtójaként Portik Tamást, az olajmaffia egyik kulcsszereplőjét, elkövetőként Hatvani Istvánt ítélte el a bíróság. Fazekas Ferencet pedig bűnsegédként. Az ügyet most újrakezdték, mert a jogerős ítélet után két évvel valaki bevallotta az emberölést. A szlovák Jozef Roháč, aki jelenleg életfogytig tartó büntetését tölti Fenyő János médiavállalkozó 1998-as megöléséért. Portik a kezdetektől fogva tagadja, hogy köze lenne a Prisztás gyilkossághoz. A per júniusban folytatódik.

Újratárgyalják a Prisztás-ügyet

Rá sem lehetett ismerni a bíróságon Portik Tamásra. Hosszú hajat és szakállat növesztett a börtönévek alatt. Jogerős büntetését tölti egyebek mellett az 1996-os Prisztás gyilkosság miatt. Az ügyet azonban újratárgyalják. Már harmadszor kezdik újra. Most azért, mert tavaly valaki váratlanul bevallottra, hogy ő végzett a vállalkozóval.

A focimaffiától tart a portugál hekker

Attól fél, hogy Portugáliában végez vele a focimaffia - ezt mondta mai tárgyalásán Rui Pinto, portugál hekker. A férfi egyike volt azoknak, akik a Football Leaks nevű szervezetet alapították, ami világhírű klubokról és játékosról szivárogtatott ki bizalmas információkat. A magyar bíróság úgy döntött, hogy átadja a hekkert a portugál hatóságoknak. Az ítélet még nem jogerős.

Felmentették a felesége maradványait szétszóró hentest

Elsírta magát a tárgyaláson a hentes, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte és feldarabolta a feleségét. Már az elejétől ártatlannak vallja magát, pedig több bizonyíték is szól ellene, sőt egy szemtanú állítólag azt is látta, ahogyan szétszórja a felesége maradványait egy réten. A bíró is mindenben egyetértett a váddal, a hentest most mégis felmentették.

Megdöbbentő interjú: nyilatkozott a halálra éheztetett kislány apja

Az apuka szerint csak gondatlanság volt, hogy halálra éheztették feleségével a lányukat. Jogerősen elítélték őket gyerekgyilkosság miatt 18 és 15 év fegyházra. Mindketten ártatlannak vallják magukat és nem is értették az ítéletet. Az apa a Váci Fegyházban nyilatkozott a Fókusznak.

Nyilatkozott a halálra éheztetett kislány apja

Soványnak látta, de másik kislányuk is sovány volt - ezt nyilatkozta a halálra éheztetett gyerek apja, aki továbbra is ártatlannak tartja magát. A börtönben nyilatkozott a Fókusznak, miután a múlt héten jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélték. Felesége 18 évet kapott. Másfél éves kislányuk 2016 májusában halt éhen gyöngyösi lakásukban.

Ki a hibás: fél óráig nem jött mentő az összeesett fiúhoz

Megszólal az a két lány, akik elsőként próbálták újraéleszteni a tizenhét éves fiút, aki a Nyugatinál esett össze. Senki sem érti miért fél óra múlva értek csak ki a mentők, miközben a központjuk pár száz méterre volt. Úgy tudjuk a fiú a kórházban meghalt.

M. Richárdot kiengedték az előzetes letartóztatásból

Szívbillentyű elégtelensége van, ezért engedték szabadon és ezért nem kell a nyomkövetőt sem viselnie.  – ezt mondta a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottja, M. Richárd. A bíróság elfogadta az orvosszakértői véleményt, amely szerint a férfit hamarosan meg kell műteni.

Életfogytig a rácsok között!

Rostás Henrik húsz évesen került a rácsok közé, az ítélet szerint apja sem szabadulhat élve. Az ároktői banda tagjaiként idős embereket bántottak kegyetlenül, akik közül kettő nem élte túl a kínzásokat. A tizenegy éves Szita Bence gyilkosainak ügyét is leghamarabb 40 év elteltével vizsgálhatnák felül. Magánzárkáikban beszélhettünk velük, nem adják fel a reményt. Miben bíznak? 

Gyárfás Tamás a Fenyő-gyilkosságról

A Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsított Gyárfás Tamás őszintén beszél a médiacézárhoz fűződő kapcsolatáról és, hogy szerinte ki és miért zsarolja őt - és persze a nemrégiben kiszivárgott hangfelvételekről is. A mai napig retteg, de most megtöri a csendet. A teljes interjú: ITT!

Eltörték a kerekesszékét, több százan segítettek neki

Szállítás közben gyakorlatilag használhatatlanná vált speciális kerekesszéke, de a légitársaság nem akart segíteni. Bessenyey Zoltán kerekesszékes raliversenyző menyasszonyával utazott Abu Dhabiba, de egymás után érték a kellemetlenségek. Közösségi oldalán kért segítséget ismerőseitől, hogy valaki küldje utána a tartalék székét. Megdöbbenésére többszázan jelentkeztek.

Nyomoznak a rab halála miatt

Rokonai szerint megverhették azt a férfit, aki még két hete lett öngyilkos a Márianosztrai börtönben. Ezért feljelentést tettek. Tudomásukra jutott, hogy a férfit egy egyszemélyes zárkába vitték, mert összeveszett a cellatársaival. Azt azonban nem értik, hogyhogy nem vették észre, hogy mire készül, ugyanis a biztonsági zárkát folyamatosan kamerával figyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

Kis híján levágta a sofőr fejét egy kifeszített drótkötél

Kis híján levágta a sofőr fejét egy kifeszített drótkötél Budapesten, az M0-ás közelében. A baleset még tavaly májusban történt, de máig nem tudni, hogy ki a felelős érte, az ügyészség megszüntette a nyomozást. Az önkormányzatnál azt mondták, ők nem hibásak, használtak külön jelzést a dróton. Azt egyébként azért feszítették ki, hogy ne tudják a szemetet a közeli területre vinni.

 

Kastélyosdombón minden család megkapja az esélyt az újrakezdéshez!

Molnár Sándor kálváriája 8 éve kezdődött, amikor kiderült, hogy súlyos tüdőbeteg. Családjával elszegényedett, míg végül Kastélyosdombóra került a családok átmeneti otthonába. A sok megpróbáltatás ellenére a Molnár család élete karácsony előtt hatalmas fordulatot vett, egy úgynevezett sorsfordító házba költözhettek.

Omlásveszély! Beszakadt alatta a lépcső, a pincéig zuhant

Életveszélyesnek érzik a házat, amiben élnek, rettegnek annak a férfinak a szomszédai, aki alatt leszakadt a lépcső egy belvárosi társasházban. Ilyen baleset bármikor bármelyik hasonló állapotú társasházban megtörténhet?

Megbukott a hazugságvizsgálaton az a férfi, akit a villanyszerelők megölésével gyanúsítanak

Villanyszerelő férje eltűnése után a Fókusznak nyilatkozott kétségbeesett felesége. Aztán az eltűnt villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított férfi felesége is interjút adott műsorunknak. Most egy másik villanyszerelőnek a felesége is megszólal azután, hogy férje autóját megtalálták a gyanúsított egyik rokonánál.

Ahol nem számít, ki vagy - egy nap a váci börtönben

A börtönben mindenki egyenlő, vallják a rabok. Mindegy kik a szülei, milyen családból érkezett és milyen anyagi körülmények között élt kint. Ha valaki börtönbe kerül személyiségét betűkre és számokra cserélik. Kap egy nyilvántartási számot, onnantól ez alapján fogják őt beazonosítani. A börtönévek alatt a legnagyobb kincset veszíti el, a szabadságát. A sztereotípiákkal ellentétben. Bárki ide kerülhet. Egy rossz döntés, egy meggondolatlan cselekedet egyenes út a börtönbe.

Új pókfajt fedeztek fel kínai tudósok

A pók úgy szoptatja kicsinyeit, mint az emlősök. Ráadásul a többi nyolclábútól eltérően 40 napig figyeli a kicsik növekedését. A Tajvanon előforduló, az ugrópókok osztályába tartozó faj tejjel táplálja utódait, amelyhez a kicsik anyjuk tojásrakó szervén keresztül jutnak hozzá.

 

4105 fekvőtámaszt nyomott le az 5 éves kisfiú

A csecsen Schwarzenegger így emlegetik az öt éves kisfiút. Rahim Kurajev két és fél óra alatt 4105 fekvőtámaszt nyomott le. Ezzel ő lett a csecsen fekvőtámasz király.

Quentin Tarantino megnősült

Az Oscar-díjas amerikai rendező az izraeli modell-énekes Daniella Picket vette el feleségül. A pár 2009-ben találkozott, de csak tavaly jegyezték el egymást.

 

Gyilkolhatott is a bolti szurkáló

Gyilkolhatott is a férfi, akit a napokban tartóztattak le, mert a gyanú szerint megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A gyilkosság áldozata egy 21 éves mándoki nő, másfél hete eltűntként keresték. Holttestét tegnap találták meg a rendőrök egy autó csomagtartójában. A kocsi, ahogy fogalmaztak, a napokkal ezelőtti késelés gyanúsítottjához köthető. Úgy tudjuk, a férfi beismerte a gyilkosságot.

Húszezres miatt gyilkolhatott a munkanélküli közgazdász

Gyilkolt is az a férfi, akit hétfőn még csak késelésért helyeztek előzetesbe Nyíregyházán. A negyvenkét éves közgazdász végzettségű férfinak már egy ideje nem volt munkája, felélte a családi vagyont és valószínűleg rablással próbált pénzhez jutni. A csomagtartójában talált halott fiatalasszonyt is valószínűleg a nála látott húszezres miatt támadta meg.

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Bármilyen kutya képes a nyomkeresésre?

Bármilyen ruhadarab vagy személyes tárgy is elég egy képzett nyomkereső kutyának, hogy megtaláljon valakit. És állítólag egy új módszerrel a legtöbb fajta betanítható erre, hogy felkutasson és nyomába eredjen egy eltűnt embernek, gyilkosnak vagy egy sérültnek.

Fordulat lehet a Prisztás gyilkosságban!

Anno Jozef Rohac magára vállalta a gyilkosságot, de nem hittek neki. Most viszont mégis újra vizsgálják az ügyet, és lehet, hogy végre kiszabadulhat a börtönből a már hét éve - lehet, hogy ártatlanul - ülő H. István.

Miért lesz valaki a drog rabja, és hogyan lehet kigyógyulni belőle?

Mi a jó abban, hogy egy ember önkívületi állapotban éli az életét? Olyanoktól várunk választ, akik maguk is megjárták a poklok poklát. Bozóki Vilmos ex-drogos. 28 éves. Öt éve tiszta. 13 éves korában kezdett el kábítószerezni. (Ha kíváncsi rá, hogy Vilmos min ment keresztül kattintosn ide.)

Megszólalnak a szülők, akiknek négyéves kislányát a gyanú szerint megerőszakolták

A Fókuszban megszólalnak annak a négyéves kislánynak az elkeseredett szülei, akit három hete súlyos sérülésekkel ők vittek az ügyeletre. Az édesanya Krisztina és az édesapa Lucian is azt állítja fatális tévedés történt. Azt mondják, a kislányt baleset érte. 

Nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak Cegléden. A Fókusznak most nyilatkozott a kislány édesanyja is, aki ugyanazt mondta, mint a férje: a gyerekre egy súly esett, ez okozta a sérüléseit. A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz.

Prisztás-gyilkosság: Az ügyészség szerint Rohac vallomása nem elegendő bizonyíték

A Prisztás-gyilkosság 22 évvel ezelőtt történt, de még mindig homály lengi körül, hogy valójában ki követte el. Egy biztos, felbujtójaként Portik Tamást, az olajmaffia egyik kulcsszereplőjét, elkövetőként H. Istvánt ítélte el a bíróság.

Azbeszt-botrány: újabb áldozat szólal meg

Több beteg is összefogott, hogy megtalálják a felelősöket, amiért mérgező anyagot használtak a volt selypi cementgyárban. Közülük már senki sem él, sőt most van egy újabb áldozat Csaba, aki végső stádiumú daganattal küzd és őszintén beszél a lehetetlen helyzetről.

A ceglédi négyéves kislányt baleset érte vagy megerőszakolták?

Az édesapja csak nekünk mesél a történtekről. Milyen eredménye lesz a hazugságvizsgálatnak és a DNS teszteknek?

Bevallotta tettét a bérgyilkos, nem hisznek neki

Hiába vallotta be a kilencvenes évek hírhedt bérgyilkosa Josef Rohac, hogy ő ölte meg Prisztás Józsefet az ügyészség nem hisz neki. A maffiaperek koronatanúja pedig, akit csak keresztapaként emlegetnek,- váratlanul kikerült a tanúvédelmi programból. Szerinte is Rohac a gyilkos. Vajon kiderülhet-e, hogy mi zajlik a háttérben?

Exkluzív: Radnai kilépett a tanúvédelemből

Kikerült a tanúvédelmi programból Radnai László - tudta meg a Fókusz riportere. Radnai korábban a 90-es évek maffia leszámolásainak kulcsfiguráira tehetett terhelő vallomásokat, így kerülhetett tanúvédelem alá, ennek köszönhetően pedig külföldre költözött. Ügyvédje elismerte, hogy a napokban önként lépett ki, vállalva ennek kockázatát.

Egyből tudta, hogy ki gyilkolhatta meg szerelmét és kisfiát

Tudta, hogy ki gyilkolhatta meg szeretteit - ezt mondta a Fókusz riporterének az a férfi, akinek 22 éves párját és kétéves gyermekét egy hete ölték meg Várpalotán. A gyanúsított az anya 40 éves volt barátja, akit a nő azért hagyott el, hogy újrakezdje kapcsolatukat gyermeke apjával. Az apa szerint a nő többször panaszkodott, hogy a férfi féltékeny a gyerekre.

Szívszorító interjú a meggyilkolt kisgyerek apjával

A várpalotai brutális gyilkosságban meghalt kisfiú apukája mesélt nekünk érzéseiről. Felkavaró történet!  

Tragédia: Azt hitte, csak egy rossz tréfát űznek vele

Abban bízott, hogy gyermeke el tudott bújni a gyilkos elől - ezt mondta megtörten a Fókusznak az a férfi, akinek 22 éves párját és 2 éves gyermekét egy hete Várpalotán meggyilkolták. A fiatal nőre volt szeretője támadt rá, miután az asszony szakított vele, mert kibékült gyermeke apjával. A férfi azt mondta, azt hitte valaki rossz tréfát űz vele, amikor felhívták a tragédia hírével.

Mi történik, ha nem igaz a vízilabdások elleni pedofilvád?

Három hete pattant ki a sajtóban a hír, miszerint az olimpiai bajnok Kósz Zoltán és edzőtársa, Petőváry Zsolt megerőszakolhatták egyik 11 éves tanítványukat. A közvéleményt megosztották a híresztelések. Mi van akkor, ha a vádak alaptalanok?

A legkeményebb tabutéma: mit éreznek azok, akik gyerekhez vonzódnak?

A pedofília önmagában nem büntetendő. Ha egy felnőtt szexuálisan zaklat egy gyereket attól még egyáltalán nem biztos, hogy pedofil. Ahogy a szakemberek fogalmaznak: nem minden pedofil, gyerek erőszakoló. És nem minden gyerek erőszakoló, pedofil.  De vajon mit éreznek azok, akik nap, mint nap átélik a kísértéseket? Hogyan tudnak ezzel megbirkózni? Kik tudnak nekik segíteni?

Elképesztő újrakezdők

Dani még 18 évesen bénult le egy autóbalesetben, teljesen megváltozott az élete, és elmondása szerint visszanézve egyáltalán nem büszke arra, ahogy azelőtt élt. Három ember elképesztő története jön most, akik a lehető legnehezebb helyzetből kezdték újra az életüket.

Ismerjék meg egy nem mindennapi nő történetét!

Sallai Zsuzsa a négygyerekes családanya, aki tizenkét órás futóversenyeken vesz részt. Imádja az állatokat, blogot vezet, futó nagykövet, könyvet ír, az egyesület vezetője, és szabadidejében tetovál. Zsuzsa lyukas szívvel született, élete során összesen kilencszer élesztették újra. A legborzasztóbb az összes közül az volt, amikor harmadik fiával volt várandós.

Exkluzív: A Fókusznak szólalt meg először a másik megvádolt pólós

Kósz Zoltán után megszólalt a másik molesztálással vádolt vízilabdázó is, most először stábunknak reagált az őt ért vádakra. Ügyvédjénél jártunk, amikor telefonon nyilatkozott, egyelőre személyesen nem szeretne kamera elé állni, annyira feldúlt.

Tagadja az erőszakot a két pólós

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki. Az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

KÓSZ ZOLTÁN: „Egy ujjal nem nyúltunk hozzá a kislányhoz”

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán az óriási botrány egyik szereplője, aki egy kislány szerint többször is megerőszakolta őt még 11 éves korában. A sztársportoló már januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki, az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

RTL II: Exkluzív interjút adott a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Híradónknak adott exkluzív interjúban. Miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát az ügyben a rendőrök nyomozást indítottak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról.

Fordulat a Lajcsi-ügyben: meghalt a vízszerelő, aki bizonyíthatta volna a zenész ártatlanságát

Meghalt a Lajcsi-ügy egyik koronatanúja. A hetven éves szakember lelkileg tönkrement az ellene felhozott vádakban, miszerint illegális bekötéseket végzett fiatalabb társával. Azért játszott volna fontos szerepet a tárgyalásokon, mert  bizonyítani tudta volna Lajcsi ártatlanságát, mondja a mulatós zenész.

Bűnösnek találták emberölés bűntettében a 17 éves fiút

Vezetőszáron kamerák kereszttüzében, kezét és lábát összebilincselve hozták a tárgyalóterembe azt a 17 éves fiút, aki a vád szerint tavaly áprilisban brutális kegyetlenséggel vert agyon két hajléktalan férfit, akivel korábban konfliktusa volt. A fiú édesanyja vállalta, amit eddig még soha először beszél a gyilkosság körülményeiről és fiaihoz fűződő kapcsolatáról.

Milyen a magyar egészségügy igazi arca?

Alulfizetett, túlhajszolt orvosok és nővérek. Lepusztult épületek. Hosszú, több hónapos várólisták. Órákig tartó sorok a járóbeteg rendeléseken. Most egy ex-orvos mutatja meg a magyar egészségügy igazi arcát.

Megszólalt az az anya, akit gyermeke megölésével vádolnak

Kisfia születése után egy héttel kameránk elé állt, megszólal az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy saját apjával meg akarta öletni középső, két és fél éves kislányát. Mónikától a szülés után azonnal elvették még a kórházban harmadik gyermekét, újszülött kisfiát. Ügyvédje nem érti, hogy tehették ezt meg az anyával és a babával.

Botrányos közjátékok zavarták meg a Teréz körúti robbantó tárgyalását

Két embert is kiküldött a bíró a teremből. Egyikük meg is fenyegette ezért. A két rendőr elleni merénylettel vádolt 23 éves fiatalembert szerdán újra behozták a tárgyalóterembe, nem maradt sokáig, nem akarta meghallgatni a perbeszédet. Testvére csak a Fókusznak adott interjút. Szerinte a férfi ártatlan és a börtönben gyógyszerrel kezelik, ami miatt mentálisan is megváltozott. Szeptember elején hirdetnek elsőfokú ítéletet az ügyben.

 

Exkluzív interjú: a robbantó húgával

Kész cirkusz a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának tárgyalásán! A 23 éves fiút csont soványan, nagyon rossz állapotban vezették be, ami miatt kiborultak a rokonok és egy férfi még a bírónak is durván beszólt. A tárgyalás után exkluzív interjút készítettünk az állítólagos robbantó húgával.

Exkluzív interjú a gyilkosság gyanúsítottjával

Megtaláltuk és interjút készítettünk azzal a nővel, akinek a férjét gyanúsítják az egyik győri villanyszerelő megölésével, sőt egy másiknak az eltűnésével is kapcsolatba hozták. A férfi a hazugságvizsgálat több pontján is megbukott, bár egyelőre holttesteket még nem találtak, viszont nagyon sok a gyanús körülmény az ügyben.

Mindennel versenyeztek, ami elsüllyedhet

Olajos hordók, hólapát és vaságy. Ezekből az alapanyagokból már készült hajó a népszerű „úszó alkalmatlanságok” versenyére. A feladat elsőre furcsán hangzik: olyan hajót kell készíteni, amivel képtelenség fennmaradni a vízen. Idén hatodszor rendezték meg a versenyt Felsőtárkányban, de az indulók még mindig képesek voltak megdöbbenteni a nézőket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való