A Vámpírnaplók rosszfiúja az életben közel sem olyan szélsőséges, mint a sorozatban. Tavaly vette feleségül barátnőjét, az Alkonyat-filmek sztárját, Nikki Reedet. A szerelem azóta is dúl, kérdés, hogy Nina Dobrev bekavarhat-e a nagy idillbe.

Veszélyben Ian Somerhalder boldogsága?

A pár még 2014-ben kezdett el randizgatni, és rá egy évre már jött is a bejelentés: eljegyezték egymást, és elég hamar jött is az esküvő, amit Malibun tartottak. Természetesen mindkét sztár megosztott pár fotót a közösségi oldalain, így a rajongóik kedvükre olvadozhattak a fotók láttán.

Az idill azóta is tart, és úgy tűnik, tényleg megtalálták a másik felüket, hiszen az érdeklődési körül is felettébb hasonló: mindketten élharcosai a természetvédelemnek és az állatok nagy szószólói is.


Azonban nem feledkezhetünk meg róla, hogy Somerhalder korábbi barátnője az a Nina Dobrev, akivel a Vámpírnaplók forgatásán szerettek egymásba és közel 3 éven keresztül igazi álompárként emlegették őket. Amikor Dobrev egy időre búcsút intett a sorozatnak, a külső szemlélők azt gondolhatták: Nikki Reed végre fellélegezhetett, egy jó darabig nem kell aggódnia, hogy az exek együtt dolgoznak nap, mint nap.

Azonban nemrég kiderült, hogy a sorozat befejező évadára – nyolcadik – Dobrev is visszatér, hogy méltó módon búcsúzhassanak a rajongóktól. Sokan azonnal találgatni kezdtek: vajon ez az esemény ismét felkavarja a Dobrev és Somerhalder közötti állóvizet?

Veszélyben Ian Somerhalder boldogsága?
Erről viszont szó sincs, Nikki egyáltalán nem foglalkozik ezzel, hiszen barátaik elmondása szerint férjével imádják egymást és óriási a szerelem! Áprilisban már meg is ünnepelték házasságuk első évfordulóját!

Persze, nem Ian az egyetlen boldog házasságban élő vámpír, hiszen Candice Accola és férje már a közös babázást is beindították!

Ha nem szeretnél lemaradni a Vámpírnaplók ötödik évadáról, kapcsoljatok minden csütörtökön 23:00-kor a Cool-ra!