A 22 éve futó akciósorozat ennyi idő után is képes folyamatosan megújulni: nemcsak a történet váratlan fordulatai lephetik meg a rajongókat, de a veszély is: egyik szereplő sem érezheti magát biztonságban!

Új főszereplőt köszönthetünk a Cobra 11-ben!

A kölni autópálya rendőrség egyik őrsével és nyomozópárosával foglalkozó történet évről-évre bizonyít, azonban rengeteg minden megváltozott már a sorozat indulása óta. Egyetlen biztos pont mégis akad: Semir Gerkhan (Erdoğan Atalay)! A bűnügyi felügyelő mellett már megannyi társ megfordult, és a most vasárnapi epizódban ismét egy új embert köszönthetünk mellette!

Miután Alex – Semir előző társa – távozik, Semir új társat választ magának. Paul (Daniel Roesner) gyerekkora óta bálványozza Semirt, aki annak idején megmentette az életét. Az őrsön mindenki a meglepetés bulira készül, ugyanis Semir épp 20 éve szolgál a rendőrségnél. Ám Semir váratlanul elájul, és titokban kénytelen orvoshoz menni. Közben egy őrült hecker arra készül, hogy megállítja a túlnépesedést úgy, hogy terméketlenné teszi a lakosság zömét.

Nem bírod ki vasárnap 18:50-ig? Akkor lesd meg a most következő rész előzetesét: