A Hazug csajok társasága sztárja nem idegenkedik, ha pózolásról és fotózásokról van szó, de most kiderült, hogy az sem zavarja, ha egy szál semmiben kell ezt megtennie. Sőt!

Shay Mitchell meztelenre vetkőzött!

A korábban modellkedő lány nem tudja semmissé tenni a múltját, hiszen olyan profin mozog és pózol a kamera előtt, hogy azt bárki megirigyelné. Ráadásul nemcsak a hivatalos fotózásokon éli ki magát folyton, hiszen az Instagram oldalán legalább olyan profi fotókat találunk a privát képei között. Úgyhogy megéri szemezgetni!

Az utazásairól is híres színésznő legutóbb Mexikóba, majd pedig Afrikába látogatott el, és természetesen egyik csodás helyen sem hanyagolta el a követőit: szexibbnél szexibb képekkel árasztotta el az oldalát.

Mexikó a pihenésről, 2017 ünnepléséről és az új kalandokról szólt:


És természetesen a merészebb beállítások sem maradtak el:
 


Afrikába viszont már egy újabb fotózás kedvéért látogatott el. De hiába a szünetek, ő akkor is a kamerát bűvölte. Ennek eredményeként sikerült eddigi talán legbujább képét feltöltenie, amin konkrétan csupán egyetlen pici kis törölköző takarja el a testét a zuhany alatt:
 


„Nem a legrosszabb módja, hogy felfrissüljön az ember egy 12 órás út után…”Hát ebben mi is biztosak vagyunk, és abban is, hogy Shay-ről konkrétan lehetetlen rossz képet készíteni!

Ha szeretnéd megkapni a napi Shay Mitchell-adagod, akkor kapcsolj délelőttönként 11:55-kor az RTLII-re és nézd a Hazug csajok társaságát!