A 2015-ben elrajtolt Rejtjelek című sorozat egyik állandó szereplője, a különleges ügynököt alakító Audrey Esparza elárulta, hogyan jut ideje magára a sok munka és forgatás mellett.

Így lehet olyan az alakod, mint a Rejtjelek sztárjának!

A színésznőre nagyon jellemző az aktivitás, és bár olykor bonyolult időt szakítania a testmozgásra a reggeltől estig tartó forgatások miatt, valahogy mindig talál megoldást rá, hogy sportolhasson. Azt állítja, az egész csak egy kis kreativitáson múlik. Audrey bármire kapható, legyen szó futásról, Tracy Anderson videóiról – amit általában a telefonján szokott elindítani –,  egészen a kézi- és bokasúlyzókig. A fiatal híresség ráadásul mindig magánál tart egy jógamatracot, hogy a forgatási szünetekben csak előkapja a lakókocsijából, és máris tudjon edzeni. A színésznő ezen kívül pilates órákat szokott venni edzőjétől, Jenn Seracuse-tól, vasárnaponként pedig táncórára jár.

Audrey számára a testmozgás meditatív hatású, ilyenkor mindig kitisztul az elméje, amire igazán nagy szüksége van színészként. Ráadásul a sorozatban alakított karaktere egy egészséges, erős nő, így muszáj felvennie vele a ritmust.

Így lehet olyan az alakod, mint a Rejtjelek sztárjának!

A sorozatsztár azt is megosztotta rajongóival, hogy milyen ételeket szokott fogyasztani. A rántottás pirítós mindig feltölti őt energiával, de a hummuszba mártott répa és az alma is a kedvencei közé tartozik. Ha édességre vágyik, általában étcsokit szokott nassolni, de ha épp egy cupcake-et kíván meg, akkor azt is megeszi, mert nem szeretné megfosztani magát semmitől, ami éppen kedvére való.

Nézd minden csütörtök este 22 órától a Rejtjelek című sorozatot a Cool-on!

Forrás: self.com