Bizony a Vámpírnaplók sztárjának van oka az örömre, ahogyan most te is megtudhatod, milyen különleges dolog történhetett az életükben! Kíváncsi vagy miért a felhőtlen boldogság? Megmutatjuk!

Ian Somerhalder és párja romantikázva ünnepeltek! - FOTÓK!

Nos, a sztárpár nemrég ünnepelte második házassági évfordulóját, aminek köszönhetően mindketten megható és romantikus posztot közöltek a közösségi oldalaikon:

„A világ legcsodálatosabb emberéhez: Köszönöm ezt a két hihetetlen évet a házasságunkból! Ma két évvel ezelőtt, ebben a pillanatban, mondtuk ki, hogy „akarom” és nem tudnék ennél boldogabb lenni az életemben, valamint hálásabb sem neked. Köszönöm, hogy a legjobb barátom, a legszorgalmasabb és legkedvesebb támogatóm és a legtehetségesebb nő vagy, akit valaha is ismertem! Szeretlek és még annyi, ilyen pillanatunk lesz az életben, amit meg sem bírunk majd számlálni, részben azért mert a végén már olyan öregek leszünk!”

 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

A sorozatsztár például ezt a fotót tette közzé Instagram-ján, a képhez fűzött szavaktól pedig mindnyájunk szíve meglágyul!

De nemcsak Somerhalder, hanem a kedvese, Nikki Reed is megemlékezett a különleges napról, és arról mennyire boldog a házasságuk:

„Az én pasim, az én férjem, az édesem, a partnerem az életben mindennek a jobbik része. Pontosan két évvel ezelőtt kézen fogva léptünk az életünk következő fejezetébe, a mi fejezetünkbe együtt. Minden nap egyre csak jobb lesz, az élet vizein való utazás veled a legnagyobb és a legjobb kaland, amiben valaha is részem volt. Növekszünk, és együtt nevetünk. Amíg te nem voltál nem tudtam, milyen lehet… Boldog évfordulót!”

 

A post shared by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

Kíváncsi vagy, hogyan alakul Ian Somerhalder sorsa a Vámpírnaplók-ban?

Kövesd nyomon minden kedd este a Vámpírnaplók című sorozatban 23:00-kor a Cool-on!

Forrás/Képek: Instagram.com