Candice Accola végleg felnőtt korba lépett: betöltötte a 30-at és ennek örömére férje akkora vegasi ünneplést szervezett neki, hogy a színésznő egyik ámulatból a másikba esett. Nézd meg a végtelen buli képeit!

Eszméletlen szülinapi hétvégét csapott a Vámpírnaplók sztárja!

A Vámpírnaplók Caroline-ja mostanában nyugodt és visszafogott családanyaként éli a mindennapjait, úgyhogy ha az Instagramját nézegetjük, akkor főleg kislányáról, párjáról és persze az idilli életükről láthatunk képeket.

Legutóbb viszont ők sem maradtak ki a Trump ellenes felvonulásból, ahol nagy fordulat is adódott, hiszen a színésznő akkor először tett közzé olyan fotót, amelyen kislánya, Florence arca is látható.

A legutóbbi posztjai azonban teljesen másról árulkodnak: a gyerekeket a nagyiékra bízva, Candice a barátnőivel és persze férjével elugrott egy vegasi hétvégére, hogy méltóképpen megünnepelhesse a 30. szülinapját.

 

A bulisorozatot férje, a The Fray együttes gitárosa szervezte meg neki, és semmit sem bízott a véletlenre. Volt minden, amit nemcsak egy bulizni vágyó anyuka, de egy tinilány is megirigyelne.

Akadt itt limuzinozás, egy kis rúdtánc, alkoholos ökörködés és medencés parti is!
 

 

A legnagyobb attrakció azonban egy kis múltidézés volt, hiszen a csapat kirittyentette magát, hogy ünnepi díszben bulizhassanak Britney Spears koncertjére.
 

 

Candice a nagy ünneplés végén nem feledkezett meg a köszönetről sem:

„Joe King, te vagy a legviccesebb, legromantikusabb, legcsodásabb szexi ember, és folyamatosan rájövök, hogy mennyire hálás lehetek azért, hogy a feleséged vagyok. Teljes szívemmel szeretlek! Köszönöm, hogy megszervezted életem legjobb szülinapi hétvégéjét! Csincsin a következő évtizedre!”


Mostanában nemcsak Candice ünneplete a szülinapját egy különleges helyen, Istenes Bence a Fülöp-szigeten töltötte be a 30-at, a kollégái pedig nem fogták vissza magukat a köszöntéssel: