Itt a lehetőség, hogy jobban megismerd Iwan Rheont, aki az ifjú örökös, Adam Clios képében tűnik fel a sikersorozatban!

Azta! 5 dolog, amit érdemes tudnod a Riviéra sztárjáról!

1. Korai kezdés

Ahogyan rajta kívül még sokan, Rheon is korán kezdte az ismerkedést a szakmával, hivatásos színész pedig egészen pontosan tizenhét éves korában lett. Majd beiratkozott a Londoni Zene és Dráma Akadémiára, amit sikeresen el is végzett, így képesített zenésszé és színésszé vált!

2. Diszlexiás

Néhányan azt gondolják, hogy a diszlexiás ember nem elég intelligens, pedig valójában arról van szó, hogy az ezzel együtt élő személynek nehézségei vannak a betűk, illetve a szimbólumok olvasásával, értelmezésével. Gondoljunk csak bele, mit jelenthet ez egy színész számára? Ez is azt igazolja, hogy az ilyen személyek nem buták!

3. Egy időben esküvői énekes volt

Azta! 5 dolog, amit érdemes tudnod a Riviéra sztárjáról!

Iwan Rheon nagyjából tizenöt éves kora óra foglalkozik a zenéléssel, így az sem csoda, hogy egy időben azzal kereste a kenyerét, hogy lagzikban szolgáltatta a násznép talpalávalóját!

4. A legjobb barátja a szintén színész, Alfie Allen

A két sztár egy forgatáson találkozott először, ahol ráadásul egymás ellenségét kellett, hogy alakítsák, pedig a valóságban igen jó barátok voltak már akkor is.

5. Gyermekkorában hatalmas futballrajongó volt

Valószínűleg, ha mégsem jött volna be neki a színészi karrier, akkor sportkommentátor lett volna Rheonból, ugyanis gyerekként, gyakran képzelte el, hogy különböző futballmeccseket közvetít:

„Volt egy kis felvevőm mikrofonnal, ezért azt játszottam, hogy a focis kártyáim valóban meccseznek egymással és én tudósítom a képzeletbeli mérkőzést.”

Ne feledd, ma este a Riviéra című sorozatot, hiszen dupla részekkel érkezik 21:30-kor az RTL Klub-ra!

Forrás: telegraph.co.uk, tvovermind.com
Képek: tumblr.com