Csodálatos hírt osztott meg rajongóival Ian Somerhalder: feleségével, az Alkonyat-filmekből ismert Nikki Reed-del első közös gyermeküket várják. A bejelentés mellé egy gyönyörű képet is kitettek a kismamáról.

A Vámpírnaplók Damon-je apuka lesz!

Hol vannak már azok az idők, amikor mindenki Somerhalder és partnernője, Nina Dobrev kapcsolata miatt olvadozott? Hiába szakítottak már több éve, sok rajongó annak ellenére is visszasírja a „Nian” korszakot, hogy a színész azóta már boldog házasságban él Nikki Reed-del. Többször még az is felmerült, hogy maradt némi féltékenykedés a felek között, azonban ezt azóta nemcsak a házaspár, de maga Dobrev is megcáfolta nem egy közös képpel és insta-szöveggel is.

Ha mindez nem lenne sziklaszilárd bizonyíték a pár szerelmére, elég megnézni Ian és Nikki közös képeit és az interjúkat, ahogyan egymásról beszélnek. A kedves üzenetek, posztok és a közös megjelenéseik mind-mind arról árulkodnak, hogy két év házasság után is dúl közöttük a szerelem.


Pont emiatt nem is volt meglepő, hogy mindketten megemlékeztek az évfordulójukról is, és a követőikkel is megosztották cuki gondolataikat egymásról.

Mégis, a legszebb bejelentésre csak most került sor, hiszen mindketten kitettek egy csodás képet, amin Nikki látható, amint férje csókolgatja az egyre terebélyesebb pocakját:
 

„Szia apróság! Ismerlek, mert érezlek. Hogyan lehetséges, hogy valakit már most ennyire szeressek?... Alig várjuk, hogy találkozzunk! A szüleid” – írta ki Nikki.
 

Persze, Ian is megosztott pár érzelmes sort a pocaklakóról:

„38 évem alatt még sosem tapasztaltam ilyen erős és gyönyörű érzést. Semmi más nem jut eszembe, ami ilyen izgalommal töltene el, mint az életünknek ez az új fejezete. Szerettük volna, ha tőlünk hallotok róla először!”
 

A Vámpírnaplók baba-osztaga így tovább növekszik, és a Caroline-t alakító Candice kislánya után egy újabb csöppséget köszönthetünk hamarosan! A sorozatsztárok életében megállíthatatlanok a babák, ha nem bírsz magaddal és szeretnél még tündéri képeket nézegetni, akkor az Odaátos fiúk életét is érdemes nyomon követni!