KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vince Aliz Liza újra az X-Faktorban!

szerző:
2017.02.15. 19:30

A népszerű tehetségkutató showműsor 2016-os szériájának énekesnője ezúttal az X-Faktor kulisszái mögött segíti a stáb munkáját. 

Vince Aliz Liza újra az X-Faktorban!

Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában. A lány különleges hangjával és egyéniségével kivívta mentora és a nézők elismerését is. Liza miután kiesett a tehetségkutatóból, tovább folytatta énekesi karrierjét, ám nemrég kiderült, hogy egy újabb kihívás is vár rá. Az énekesnő az X-Faktor 2017-es szériájában a casting stáb munkáját segíti.

„Mielőtt jelentkeztem az X-Faktorba sosem gondoltam, hogy egy tehetségkutatóban színpadra lépjek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül kihasználtam ezt a hatalmas lehetőséget. Az idei szériába jelentkező énekeseknek azt a szemléletet szeretném átadni, hogy ne féljenek egy számukra ismeretlen szituációtól és tegyék próbára önmagukat és a tehetségüket. Nagyon élvezem, hogy jelenleg a stáb munkáját segíthetem, hiszen mindig érdeklődéssel figyeltem, hogyan zajlik a háttérmunka és hogyan állnak össze hétről-hétre az élő showra a produkciók. A casting stábbal már a legelejétől figyelemmel kísérhetem a tehetségek útját a döntőig és ez nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik” – mondta Liza. 

 

Az X-Faktor 2017-es szériájába az alábbi linken keresztül várja Liza is a jelentkezéseket:
http://www.rtlklub.hu/xfaktor2017/

Liza a Facebookon és az Instagramon is elérhető: 
https://www.facebook.com/vincealizlizahivatalos 
https://www.instagram.com/lizabetcharina/

Az X-Faktor hivatalos Facebook oldala:
https://www.facebook.com/xfaktorhungary 

Az X-Faktor hivatalos Instagram oldala:
https://www.instagram.com/xfaktorhun 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!