KERESÉS search-close

Te döntesz arról, ki lesz az X-FAKTOR 2016 győztese!

szerző:
2016.11.05. 20:00

Nagyon fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy az első három élő showban nem egy, hanem egyből két produkció fog elbúcsúzni a versenytől, de nemcsak a szabályok változtak meg, hanem a szavazás menete is. Mutatjuk, hogyan!

Te döntesz arról, ki lesz az X-FAKTOR 2016 győztese!

Idén tehát a nézők kétféleképpen szólhatnak bele a végső sorrend kialakulásába: SMS-ben vagy applikáción keresztül.

Először megmutatjuk, hogyan tudod befolyásolni  a versenyzők sorsát az  RTL24 applikációján keresztül:

Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 applikaciót, amely elérhető IOS és Android operációsrendszerre is. Belépni az RTL Most vagy Facebook felhasználóneveddel és jelszóval tudsz majd. 


Az applikációban a néző IGEN vagy NEM szavazatot tud leadni a produkciók alatt. Fontos, hogy az applikációs szavazás csak a produkciók alatt él, és arra az előadásra tud szavazni, akit lát. Azt, hogy az applikációval mettől meddig lehet szavazni, folyamatosan írni fogjuk a képernyő jobb sarkában.

 

 

SMS-ben mindenkinek 12 szavazata van, ezt a szavazási időszak alatt bármikor bármelyik produkcióra el tudja küldeni, tetszőlegesen variálva ezeket. Küldhetsz 12 szavazatot egy énekesre vagy zenekarra vagy akár mindegyik produkcióra egyet-egyet!
 

Te döntesz arról, ki lesz az X-FAKTOR 2016 győztese!Amikor mind a 12 produkciót láthattátok a szavazást lezárjuk, az adás második felében lehetőségetek lesz még egyszer szavazni, és ezzel segíteni a kedvenc énekeseteket vagy zenekarotokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!