KERESÉS search-close

Sia-dömping és nagy visszatérések az X-Faktorban

szerző:
2016.10.08. 21:50

Az X-Faktorban Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti továbbra is keresi az igazi tehetségeket, amelyekből most szombaton sem volt hiány. Sőt, számos olyan versenyző is visszatért, aki a korábbi évadokban a táborig, vagy egészen a mentorházig is eljutott már.

Sia-dömping és nagy visszatérések az X-Faktorban

A szombat esti X-Faktor válogatóján sokaknak bizonyult túl nagy falatnak egy-egy Sia-dal eléneklése. Pontosabban kizárólag Opitz Barbarának sikerült Sia slágerével olyannyira lenyűgöznie a mentorokat, hogy négy igennel tovább is jusson a táborba. A 16 éves lány egyébként Sonkádról érkezett, ahol besegít a családja uborkatermesztéssel foglalkozó vállalkozásába.

Először állt közönség előtt Türk Máté is, a jópofa pizzaszakács, aki saját dalát hozta el a mentoroknak, amely egy őszinte vallomás a korábbi függőségéről. Ugyancsak az X-Faktor színpadán derült ki, hogy Stephanie Semeniuc tehetséges énekes, Tóth Gabit például annyira meggyőzte, hogy a mentor még a színfalak mögé is kiszaladt a szülőkhöz, hogy ezt nyomatékosítsa bennük.

Puskás Petinek nagy félelme vált valóra most szombaton, hiszen egy olyan kollégájának a produkcióját kellett értékelnie, akivel már többször is dolgozott együtt színészként. Fejes Szandra azonban nagyon megkönnyítette a mentorok dolgát, hiszen fergetegeset énekelt, állva tapsoltak neki, ami után nem is volt kérdés, hogy négy igennel engedik tovább.


Kellemes meglepetés volt a félénk László Cintia, a vagány külsejű Horváth Nikoletta Colette és az örök díva, Horváth Gyöngyi, aki bebizonyította, hogy a tehetségnek nincs kora.

A szombati válogatón olyan versenyzők is felbukkantak, akik már korábban is jártak az X-Faktor színpadán. Vígh Dani 2013-ban egyéni énekesként esett ki a táborban, most azonban Kalopszia nevű zenekarával tért vissza és jutott tovább. Dánielfy Gergely ugyancsak három évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban, akkor a táborban kellett búcsúznia. Gergely most újra esélyt kapott arra, hogy bizonyítson, hiszen a mentorok négy igennel küldték tovább a táborba. Csak úgy, mint Jáger Kingát, aki 2012-ben egészen az X-Faktor mentorházáig jutott, Malek Miklós azonban végül őt nem vitte magával az élő showba.

Jövő hét szombaton 20 órától újabb versenyzők érkeznek majd a mentorok elé, hogy meggyőzzék őket, van helyük az X-Faktorban. Idén egyébként minden eddiginél nagyobb a tét, hiszen egy luxusutazás mellett összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legizgalmasabb előadóját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való