KERESÉS search-close
Sallai László

Sallai László

Életkor:19
 
Családi állapot: egyedülálló
 
Hajszín: fekete
 
Szemszín: barna
 
Csillagjegy: Mérleg
 
Magasság: 190 cm
 
Hobbi: éneklés, kirándulás
 
Kedvenc szín: kék
 
Kedvenc étel: mézes-mustáros csirke, brassói
 
Kedvenc film: Kill Bill
 
Kedvenc előadó: Chris Brown, Justin Timberlake, Beyonce, Tóth Vera
 
Kedvenc tárgy: telefonom
 
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Utolsó évem töltöm a szakközépiskolában, azután a Színművészeti főiskolára szeretnék bekerülni.
 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Közvetlen, nyílt, barátságos vagyok. Az életem a zene, mindenképp az éneklésből szeretnék megélni, sok embernek örömet okozni azzal, amit csinálok.
 
Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Sajnos semmilyen hangszeren nem játszom. Életem első nagy fellépései közé tartozik a Xantus Barbara és Szurdi Miklós által rendezett Aréna Pláza verseny, ahol több mint 500 versenyző közül én lettem az első. Ezen kívül minden iskolai rendezvényen előszeretettel éneklek. Rengeteget járunk a barátaimmal karaoke bárba, amit imádok. 
 
A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: megkaptam a 4 igent.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való