KERESÉS search-close

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban

szerző:
2016.10.28. 11:50

Szombaton és vasárnap sorsfordító döntéseket kell meghozniuk az X-Faktor mentorainak, amelyben ezúttal segítségük is lesz. Tóth Gabinak Lotfi Begi, ByeAlexnek Lábas Viki, Gáspár Lacinak Caramel, míg Puskás Petinek pedig öccse, Dani ad majd tanácsot abban, hogy kiket vigyenek magukkal a mentorok az élő showba.

Caramel, a Fonogram-díjas magyar énekes Gáspár Lacinak segített kiválasztani azt a három, 25 év feletti énekest, aki bekerül majd az 2016-os X-Faktor élő showjába.

„Gáspár Lacit több mint 10 éve ismerem, így nagyon örültem annak, hogy segítségére lehetek az X-Faktorban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz a döntés, hiszen több mint három kiváló produkciót hallhattunk a mentorházban. Sokáig ültünk Lacival a versenyzők képei felett, mire eldöntöttük, ki lesz az a három énekes, akiket magával visz az élő showba. Nem kizárt, hogy köztük lehet a 2016-os X-Faktor győztese is.”

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban
 

 

Lotfi Begi, hazánk egyik legsikeresebb zenei producere és DJ-je Tóth Gabinak adott tanácsot abban, hogy a lányok kategóriájában ki jusson tovább.

„Mivel a mentorházban hallottam először énekelni a lányokat, előttem tényleg abszolút tiszta lappal álltak. Éppen emiatt tudtam róluk a mentoruknak, Tóth Gabinak érzelemmentes, kizárólag a tényeken alapuló, racionális véleményt mondani. Szerintem ennek Gabi is örült, hiszen ő a mentorházig egyrészt már többször is hallotta őket énekelni, másrészt pedig óhatatlanul is érzelmi kötődés is alakult ki benne a versenyzők iránt.” 

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban
 

 

Lábas Viki, a Margaret Island együttes énekesnője ByeAlex mentorsegédjeként a zenekarok kiválasztásánál segített.

„Nagyon jól esett, hogy ByeAlex engem kért meg, legyek a mentorsegédje, mert szerintem ugyanazt a vonalat képviseljük: a tiszta, élő zenét szeretnénk minél szélesebb körben népszerűsíteni. A mentorházban három olyan őszinte és átütő produkció volt, amelytől egyenesen libabőrös lettem. Nálam egyértelmű volt, hogy nekik kéne bejutniuk az élő showba. Biztos vagyok abban, hogy ByeAlex azokat a zenekarokat választotta ki, akik akár később a hazai fesztiválokon fognak lehetőséget kapni, népes közönség előtt.”

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban
 

 

Puskás Dani, a The Biebers zenekar tagja bátyjának, Puskás Petinek segített kiválasztani azokat a fiúkat, akiket a mentor magával visz majd az élő showba.

„Nagyon izgalmas élmény volt Petinek segédkezni az X-Faktorban. Eleinte szokatlan és furcsa volt maga a helyzet, hiszen nem voltam még hasonló szerepben, de Peti nagyon sokat segített abban, hogy ne érezzem magam kívülállóként és átérezzem a feladatom jelentőségét. Nagyszerű volt az összes versenyzőt meghallgatni ilyen közelségből, volt akinek az előadása őszintén meghatott. Peti előtte nem mondott semmit a srácokról azért, hogy tényleg az első benyomásaimat tudjam majd neki átadni. Úgy gondolom, hogy meg tudtam Petit erősíteni a versenyzőkről alkotott véleményében és egy-egy versenyzőnél elgondolkoztattam. Az X-Faktor ideje alatt nagyjából ugyanúgy működtünk, mint a többi közös munkánkban, habár egyes kérdésekben két egymástól nagyon távol álló vélemény tudunk lenni, könnyedén meg tudjuk beszélni és így gyorsan rá tudunk találni az arany középútra.”

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban
 

 

De hogy kik jutottak be a 2016-os X-Faktor élő showjába, az kiderül szombaton 20 órától, vasárnap pedig 18.50-től az RTL Klubon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való