KERESÉS search-close

Nevet változtatott az X-Faktor énekesnője

szerző:
2016.10.30. 15:01

Bár László Cintiaként indult el az X-Faktor válogatóján a fiatal énekesnő, most mégis úgy döntött más néven folytatja a tehetségkutatót. - olvasható a Blikk.hu-n.

Nevet változtatott az X-Faktor énekesnője

Mivel Cinti rendkívül szoros kapcsolatot ápol édesanyjával – akinek már van egy tetoválása a lánya nevével – a tehetség is hasonlóan szerette volna kifejezni az iránta érzett szeretetét. Ám nem tehette, mert betegsége miatt tabu számára a tetoválás.

"A vérzékenységem miatt nagyon nehezen gyógyulna a seb és nem vállalják a művészek. Persze én is félek tőle. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy felveszem anyukám vezetéknevét, és Ács Cintiaként folytatom tovább a versenyt. Mindez csak jövőre válik majd hivatalossá, mikor betöltöm a 18-at, de szeretném, ha már így ismerne meg az ország."- árulta el a Blikknek Cintia.


A lány a Táborban mire színpadra lépett, már mind a hat szék foglalt volt. Azonban ez egyáltalán nem okozott problémát Tóth Gabinak, aki nagyon boldog volt a fiatal tehetség produkciójától, és magával is vitte a Mentor Házba.


Ne feledd, ma este 18:50-től újra X-Faktor!

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való