KERESÉS search-close

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

szerző:
2016.11.04. 19:30

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

Petics Kristóf kizárása az egész országot megdöbbentette. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis Puskás Peti már elindult a 12. versenyzőért, az pedig, hogy ki a harmadik a fiúk kategóriájában, a holnapi élő show-ban kiderül.

 

 

Nagyon fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy az első három élő showban nem egy, hanem egyből két produkció fog elbúcsúzni a versenytől! Az új szabályok értelmében a szavazás lezárása után az a produkció, amelyik a legkevesebb szavazatot kapta automatikusan kiesik, a sorban utánuk következő két versenyző pedig párbajozik egymással. A tét nem kicsi, hiszen idén minden eddiginél nagyobb, összesen 27 millió forintnyi nyereményt  zsebelhet be a győztes. Arról pedig, hogy ki állhat majd a dobogó legfelső fokára, kizárólag önök döntenek.

 

 

Ne feledjék tehát, szombaton 20:00-kor kezdődik az X-Faktor első élő show-ja!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való