KERESÉS search-close

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői

szerző:
2018.11.04. 22:07
Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői

Az X-Faktor vasárnap este Radics Gigi, ByeAlex és PuskásPeti székes megmérettetésével folytatódott és kiderült, kik jutottak a mentorházba a 25+, a fiúk és a zenekarok kategóriájából.  

Szombat este Gáspár Laci dönthetett arról, a lányok közül kiket visz magával a mentorházba. A választás nehéz helyzet elé állította Lacit, aki mentortársai bíztatására végül 7 lányt vitt magával az élő show előtti utolsó megmérettetésre. 

Kattints a képre, és nézd meg a 6. adás legemlékezetesebb pillanatait!

 

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői
 

 

A tábor második adásában Radics Gigi nem hagyta, hogy Balog Janó átadja a székét másnak, Puskás Peti jó szívvel osztogatta a székeket, ByeAlex pedig azonnal tudta, kik azok, akik nem fognak felállni, ha egyszer már helyet foglaltak a mentorházba vezető székbe. 

Kattints a képre, és nézd meg a fiúk, a zenekarok és a 25 éven felüliek produkcióit!

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői
 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való