KERESÉS search-close

Gáspár Laci felmond az X-Faktorban?

szerző:
2016.10.22. 11:26

Nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és még a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek a hétvégén, az X-Faktor táborában. Gáspár Lacin különösen nagy lesz a nyomás, hiszen nemcsak mentortársaival keveredik konfliktusba, hanem még az egyik versenyző szülei is rárontanak. Gáspár Lacinál egy ponton be is telik a pohár, közli, hogy ő most azonnal feláll az X-Faktor mentorszékéből.

Gáspár Laci felmond az X-Faktorban?

Újabb szakaszához ért a 2016-os X-Faktor, mivel szombat este 20 órától amellett, hogy kiderül, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén, Gáspár Laci már ki is választja majd azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába.
 
A felelősség súlya alatt nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek majd. Gáspár Laci többször is konfliktusba keveredik: nemcsak mentortársaival, hanem az egyik énekes szüleivel is összetűzésbe kerül. A szülők a színfalak mögött gyakorlatilag rárontanak az X-Faktor mentorára, hogy ha nem juttatja tovább gyermeküket a mentorházba, akkor azzal tönkreteszik az életét, még az öngyilkosságot sem tartják kizártnak.
 
Gáspár Lacinak egy ponton elszakad a cérna, közli, hogy neki ebből elege van és most azonnal felmond. De hogy ezt valóban meg is teszi-e, az kiderül az X-Faktor szombat esti adásából.


Vasárnap este 18.50-től pedig Tóth Gabin, ByeAlexen és Puskás Petin lesz a sor: az X-Faktor többi mentorának is el kell döntenie, hogy kiket visznek magukkal a mentorházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való