KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A szavazást lezártuk!

szerző:
2016.07.20. 10:29

Az X-Faktor történetében most először volt a nézők kezében a lehetőség, hogy ne csak a versenyzők, hanem a mentorok sorsát is alakítsák! A tehetségkutató hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, és kiderül, végül melyik mentor melyik kategóriát kapta. 

A szavazást lezártuk!

Az elmúlt öt évadban állandó téma volt, hogy melyik mentor, miért, hogyan, mikor kaphatta meg az egyes kategóriákat. Az X-Faktor történetében most először azonban nemcsak a versenyzők sorsát alakíthatták a nézők, hanem a mentorokét is. Idén teljes egészében a rajongókon múlt, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja a tehetségkutató showműsor 2016-os évadában.

Nézd meg kiket szeretett volna kapni Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!