KERESÉS search-close

Szellemjelenségek nyugtalanítják Alekoszt

szerző:
2010.11.26. 18:30
Csütörtökön Béci és Alekosz hajnalig tartó eszmecseréjében különös jelenségekről is szó esett.
Szellemjelenségek nyugtalanítják Alekoszt
Zsófi beköltözése után a nézők megszavazták, hogy a Naiva Alekosszal aludjon egy ágyban, aminek az Okostojás nagyon örült, mégis hajnalig fent maradt és Bécivel beszélgetett a konyhában. A fiúk néhány pohár hangulatjavító után megosztották egymással spirituális történeteiket. Alekosz többszáz éves könyveinek tulajdonítja, hogy szellemek járnak a házában, Béci pedig egy tükörre gyanakszik.

Alekosz és Béci beszélgetését a szellemjárásokról itt láthatod!

Alekosz, a Villamester feladatot kapott. A lakóknak ki kellett takarítani a házat, eltüntetni a felfújt lufikat, a higiéniai munkálatokat a Villamester felügyelte. Olivér a hálót tette rendbe, de az egyik éjjeliszekrényen kétes eredetű ragacsot talált, amit megmutatott Alekosznak is. A Vagány végül úgy döntött, a szekrény tulajdonosára hagyja a piszok eltüntetését.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való