KERESÉS search-close

Nézd vissza az 5. rész legjobb pillanatait!

szerző:
2018.01.23. 22:35

Dráma, babázás, és trükkös csajozás a legújabb Válótársak epizódban - ki ne hagyjátok!

Mivel Jocinak és Dávidnak más elfoglaltsága akadt, ezért az ikreket Bálintra bízták, aki elsőre ódzkodott a dologtól, de aztán a rakparton sétálva rájött, hogy a kis lurkók akár a csajozásban is segíthetnek neki! Na de hogyan? Ide kattintva kiderül!


Miután Dávid végzett teendőivel, egy gyönyörű nőt rendelt Bálintnak - na persze nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. Hogy mivel foglalkozik Vanda? Ki nem találnátok:

Sajnos a szomorúságból is kijutott kedvenceinknek az epizódban: szegény Noémi kórházba került, Tamara és Dávid pedig rögtön berohantak hozzá. Amíg várakoztak, az életről és kapcsolatukról beszélgettek, nem kevés tanulságot megfogalmazva. Itt kiderül, miről volt szó pontosan.


A teljes 5. részt itt tudjátok megnézni >>>


Ne felejtsétek! Válótársak hetente kétszer, kedden és csütörtökön is!


Eddigi részek:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész

Következő epizód:
Január 25., csütörtök 21:35 - RTL Klub

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való