KERESÉS search-close

Nézd vissza a 6. rész legjobb pillanatait!

szerző:
2018.01.25. 22:40

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készült Zsófi szülinapjára, Joci kutyaszorítóba került Szonja miatt, Dávidra pedig ismét ráhajtott Aranka...

Péter rendezett egy meglepetés szülinapi bulit Zsófinak, amire testvérét is meghívta. Bálint először még vonakodott, aztán kitalálta a tutit: a gyerekekkel elénekelnek az ünnepeltnek egy dalt. Az egész napos gyakorlás elég cudar volt, az éles produkció viszont... itt kiderül!

Joci meglátogatta Szonját és az ikreket, és eléggé ledöbbent: Szonja bölcsibe akarja vinni a kicsiket, ez viszont rengeteg pénzbe kerül... Joci kutyaszorítóba került!

Aranka tovább ostromolta Dávidot, ám Dávid becsülettel állta a sarat - mindaddig, amíg Aranka le nem támadta az erdőben!

A teljes 6. részt itt tudjátok megnézni >>>


Ne felejtsétek! Válótársak hetente kétszer, kedden és csütörtökön is!


Eddigi részek:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész

Következő epizód:
Január 30., kedd 21:40 - RTL Klub

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való