KERESÉS search-close
Földes Eszter

Földes Eszter

Vándor Szonja nem vágyik karrierre, Jociból és alkalmi munkákból él. Szélsőséges, neurotikus. Retteg a magánytól. Képtelen a boldogságra, mindig talál okot arra, hogy aggódjon valamiért. Kamaszkorában jött össze Jocival, ő volt az egyetlen férfi az életében. Önbecsülése romokban van, amiért nem tud teherbe esni. Éppen ezért fél, hogy túl kevés Jocihoz. Birtoklási vágya egyre erősebb, féltékenységi rohamai egyre nagyobbak. Nem veszi észre, hogy megtermékenyítési őrülete már tönkretette a közöttük lévő intimitást: szexszel akarja visszahódítani Jocit, de ezzel csak még jobban elijeszti.
 

 

Földes Eszter 1987. február 28-án született. Édesapja, Földes Tamás színész; édesanyja, Tucsek Edit balett-művész. 2010-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Gálffi László és Ács János osztályában.

Díjai: 

TEVA ösztöndíj
Soós Imre-díj (2014)

Főbb színházi szerepei:

Lear király
Don Carlos
A bolond lány
A szőke ciklon

Híresebb filmjei: 

Mindenből egy van
Győztes
Porcukor
Utolsó idők
Intim fejlövés
Hajnali láz
Hacktion

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való