KERESÉS search-close

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A múlt héten történt: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

05:00 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 Fókusz Plusz 12


Megmutatjuk a világ legexkluzívabb helyeit, legkülönlegesebb embereit, és azt, hogy mi történik a legfurcsább hírek hátterében.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


A Borival való szex után Tamás leverten tér vissza Szofihoz, aki viszont megesküszik rá, hogy nem feküdt le Márkkal, a fiú levele szemenszedett hazugság. Tamás számára egyértelmű, hogy Szofi tényleg igazat mond, így legszívesebben a föld alá süllyedne szégyenében, hiszen ő valóban lefeküdt Borival. A teljesen összezavarodott Bori bevallja Karolának, hogy hazudott a rendőrségen, mert rács mögött akarta tudni Rolandot. Karola ezen nagyon ledöbben, és addig győzködi Borit, amíg az végül visszavonja vallomását. Rolandot ki is engedik az előzetesből, és Bori könyörögni kezd neki, hogy borítsanak fátylat a múltra, és kezdjék újra elölről. Roland azonban hajthatatlan. Bori kénytelen beletörődni, hogy Roland továbbra is csak Annát akarja. Ám Anna gyűlöli Rolandot, és őt okolja Sanya állapotáért. Azaz Anna már döntött, mégpedig Sanya mellett. Bori totálisan kikészül, és este újból bepróbálkozik Rolandnál, de esélye sincs: köztük mindennek vége! Bori ezen annyira felhúzza magát, hogy dühében nekiesik Rolandnak, Karesz teljesen odavan, mert megálmodta a kicsi leendő nevét: Lejla – mint Leia hercegnő a Csillagok háborújából! Lili azonban baromságnak tartja az ötletet, és amúgy sem képes most ezzel törődni, mivel egyfolytában csak Danira tud gondolni. Képtelen együtt élni azzal a gondolattal, hogy Dani gyűlöli őt, és mindenáron hallani akarja a fiú szájából, hogy azért régen tényleg szerette őt. Mivel Karesz azt hiszi, így véget vethet Lili szenvedésének, és utána újból beszélhetnek a névadásról, felkeresi Danit, hogy mondja fel az áhított mondatot a telefonjára. El is készül egy felvétel, de azon Dani csak szidalmazza Lilit. Nem marad más hátra, Milán segítségével Karesz megvágja a felvételt. Ám Lili nem dől be, sőt mérgében a végén még a korábbinál is jobban elzárkózik Karesz névötletétől, a Lejlától.

15:05 Szulejmán 12


Şah szultána ajánlatot tesz Nigarnak. Amennyiben segít bosszút állni Hürremen, előkeríti a kislányát. Ayas pasa eléri a szultánnál, hogy Rüsztem agát nevezzék ki az egyik megüresedett bég helyére, s ezzel biztosítsa számára az utat a dívánba. Musztafa tehetetlenül nézi az eseményeket, és egyre biztosabb benne, hogy Ayas pasa Hürrem markában van. Mahidevran és Hatidzse megpróbálják Bali béget a városban tartani, hogy növeljék bizalmasaik és támogatóik erejét.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Abban a tudatban, hogy Kenan meghalt, Arzu átveszi az uralmat a házban és folyamatosan szembe száll Aliyével, aki már Zeynep és Selim visszatérésére készül. Aliye visszaadja neki a nyakláncot, amit az esküvő napján elveszített. Arzu attól fél, hogy Aliye esetleg tudja, hogy ő lőtt rá Zeynepre. Erkutot elrablói bezárják egy istállóba. Erkut meggyőződése, hogy a tett mögött Arzu áll. Melek és Kenan, miután megszöktek, egy viskóban húzzák meg magukat, mivel a kocsijuk lerobbant, de másnap Kenannak sikerül megszerelnie és elindulnak vissza, Isztambulba.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Roland teljesen kikészül, mert Anna nem hiszi el neki, hogy csak védekezett Sanyával szemben. A kórházban próbál Sanya állapota felől érdeklődni, de Anna nagyon elutasító vele, és megint elküldi. Roland Evelinben talál megértő barátra. Sanya magához tér a kórházban. Anna elsőre nagyon megkönnyebbül, de aztán sokkolja is, hogy Sanya nem emlékszik arra, miért került kórházba. Roland kétségbe esve később megint szerencsét próbál a kórházban, és ott azt kell látnia, hogy Sanya nem fogja tudni felmenteni. Viszont Anna félreérthetetlenül tudomására hozza, hogy soha többé nem akarja látni. Tamás reggel kétségbeesve próbálja tartani magát a hazugságához, miközben lelkiismeret-furdalástól szenved. Mikor azonban Szofi érzelmes szerelmi vallomással lepi meg, a fiú már igazán gyötrődik, amit a lány is észrevesz. Tamás végül ebben az érzelmi helyzetben bevallja, hogy mi volt Borival. Szofi teljesen kikészül. Dalma sebét megint felszakítja, mikor Laura hazaérkezik vidékről, és hoz magával egy fickót is, Benedeket. Gábor sem tudja leplezni féltékenységét, ezért Dalma úgy dönt, vele karöltve fogják elüldözni a fickót. De az egész akció visszafelé sül el, Laura és Benedek csak egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Gábornál elszakad a cérna, és erőszakkal üldözi el a fiút. Aztán Joe-ra kenik az egészet.

21:30 Dr. Csont 12


A város egy rossz hírnevű részén a felismerhetetlenségig szétlőtt fiatal tanár holttestét találják. Kiderül, hogy Austin, akit imádtak a diákjai, nem éppen tisztességes módszerekkel tett szert extra jövedelemre, ezért Boothék listáján több gyanúsított is szerepel. Közben Aubrey döntésre jut az apjával kapcsolatban, Hodgins pedig ezúttal tényleg kihúzza a gyufát Saroyannál.

22:30 A specialista 12


Livasovot, a Zhylcenter elnökét holtan találják egy bérelt lakásban. A férfi óriási összeget sikkasztott, lelépett a befektetők pénzével. Viktor, a rendőrség ezredese barátjától kér segítséget, akit mindenki csak Szimatnak hív, mert átlagon felüli szaglással rendelkezik. Szimat azonnal megmondja, hogy a halottat a kávéjába tett digoxinnal mérgezték meg.

23:40 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:10 A zöld íjász 16


A Kupidó néven öldöklő Carrie Cutter megszállottja az Íjásznak. Úgy végez az áldozataival, hogy arról mindig értesüljön az álmai férfija. Azóta szerelmes belé, amióta az Íjász megmentette az életét. Ám Olivernek az érzelmeivel is meg kell küzdenie, hiszen Felicity és Ray Palmer egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Főleg, miután a férfi elviszi magával Felicityt egy fontos üzleti vacsorára.

01:15 Autogram 12


Autogram – az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában – Autogram – minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

01:45 CSI: New York-i helyszínelők 12


9. A Central Parkban furcsa körülmények között lelőnek egy lovas rendőrt. A ballisztikai vizsgálat bebizonyítja, hogy a rendőrt egy közeli épület tetejéről lőtték le és a tettes hivatásos mesterlövész lehetett egykoron. A gyilkos kilétét felfedő golyót hosszas keresgélés után a rendőr lovának nyakában találják meg. Kioperálása az állat halálát is okozhatja, ezért az adományozó család szeretné a műtét előtt még egyszer látni a kedves jószágot. 10. Kosárlabdázó fiatalok egy karóval leszúrt nő holttestére bukkanak egy meglehetősen zavartan viselkedő másik nő társaságában. A helyzet elég egyszerűnek látszik, de Mac nem biztos abban, hogy a törékeny nő képes lett volna a brutális gyilkosságra. Orvosi vizsgálatok kiderítik, hogy az asszony egy korábbi trauma miatt alvajáró és semmire sem emlékszik az éjszaka történtekből. Dannyék eközben egy sikátorban történt gyilkosság ügyében nyomoznak, amely során még egy zsebtolvaj bandát is sikerül felszámolni.

03:35 Nevelésből elégséges 12


Nagy a mozgolódás a Chance család házának környékén. Burt és Virgina a hátsó oldal felől új szomszédokat kaptak, akik nemrég költöztek be. Burt gyanakodva szemléli őket, meg van győződve arról, hogy valami nem stimmel körülöttük.

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

05:00 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 Pacsi! 12


Országszerte egyre több a kutyabarát hely és szolgáltatás, ma már akkor sem kell lemondanunk kedvencünk társaságáról, ha étterembe, vagy épp moziba szeretnénk menni. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi! című kutyás reality-magazinban Kevin kutya és gazdája, Molnár Karesz ezekre próbálják megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni. A műsor egyik különlegessége, hogy a néző is jelen lehet az új családtag és a gazdák első találkozásánál. Olyan intim és megható pillanatok ezek, amivel hasonló műsor keretében még nem találkozhattak a tévénézők.

12:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Roland teljesen kikészül, mert Anna nem hiszi el neki, hogy csak védekezett Sanyával szemben. A kórházban próbál Sanya állapota felől érdeklődni, de Anna nagyon elutasító vele, és megint elküldi. Roland Evelinben talál megértő barátra. Sanya magához tér a kórházban. Anna elsőre nagyon megkönnyebbül, de aztán sokkolja is, hogy Sanya nem emlékszik arra, miért került kórházba. Roland kétségbe esve később megint szerencsét próbál a kórházban, és ott azt kell látnia, hogy Sanya nem fogja tudni felmenteni. Viszont Anna félreérthetetlenül tudomására hozza, hogy soha többé nem akarja látni. Tamás reggel kétségbeesve próbálja tartani magát a hazugságához, miközben lelkiismeret-furdalástól szenved. Mikor azonban Szofi érzelmes szerelmi vallomással lepi meg, a fiú már igazán gyötrődik, amit a lány is észrevesz. Tamás végül ebben az érzelmi helyzetben bevallja, hogy mi volt Borival. Szofi teljesen kikészül. Dalma sebét megint felszakítja, mikor Laura hazaérkezik vidékről, és hoz magával egy fickót is, Benedeket. Gábor sem tudja leplezni féltékenységét, ezért Dalma úgy dönt, vele karöltve fogják elüldözni a fickót. De az egész akció visszafelé sül el, Laura és Benedek csak egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Gábornál elszakad a cérna, és erőszakkal üldözi el a fiút. Aztán Joe-ra kenik az egészet.

15:05 Szulejmán 12


Şah szultána belevág nagyszabású tervébe, és ajánlatot tesz Rüsztem agának. Megpróbálja rábírni, hogy ezúttal neki dolgozzon, és közben gondoskodik róla, hogy találkozójukról Hürrem is értesüljön. Hatidzse gyászmisét tart Ibrahim emlékére, s abban bízik, hogy Mahidevran bizalmasa, Diana elvégzi a küldetését a szertartás végére. A szerelmi bánattól szenvedő Mihrimah találkozik Bali béggel.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Arzu és Aliye között egyre feszültebb a helyzet és egymást fenyegetik burkolt célzásokkal. Melek kétségbeesik, amikor megtudja, hogy Zeynep nem tud járni. Melih magát vádolja a történtekért. Azt hiszi, nem volt véletlen, hogy Zeynepet akkor lőtték le, amikor elindult a CD-lejátszó. Kenan nem érti, hogy kik fenik rá a fogukat és aggódik Melekért is. Tőle tudja meg, hogy Melek több helyen is látott leskelődni rá és Elifre egy ismeretlen férfit. Arzu kegyetlenül bánik Zeyneppel, miután a pár megérkezik a házba. Közben Kenan is haza indul, Melek tanácsára.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Szofi reggel ki van borulva, miután Tamás és Bori lefeküdtek egymással. Mikor Tamás megjelenik, és kéri, hogy beszéljenek, Szofi kidobja őt. Aztán beszélget Tamarával a dologról, és elhatározza, hogy elmegy, és mégiscsak beszél Tamással. A klubban azonban Tamás helyett Borival fut össze, aki maga is nagyon rossz állapotban van a szakításuk miatt Rolanddal, és összevesznek Szofival. Szofi később fájó szívvel szakít Tamással. Anna magát hibáztatja azért, hogy Sanya és Roland összeverekedtek, majd ezt követően Sanya súlyos sérülésekkel kórházba került. Anna bűnbánóan elmegy Sanyához, hogy bocsánatot kérjen tőle, de először rideg fogadtatásban van része. Roland eközben hiába bizonygatja, Anna mégsem hisz az ártatlanságában, ezért elmegy és meggyanúsítja Sanyát azzal, hogy csak tetteti az emlékezetkiesését. Roland Anna előtt vonja kérdőre Sanyát, aminek az lesz a vége, hogy Anna felháborodva elkergeti őt a kórházból. Lalinak helyettesítenie kell a mai napon az egyik kollégáját, és tehénnek öltözve szórólapokat kell osztogatnia vidéken. Reggel lakótársai jót derülnek Lali „előléptetésén”. Eleinte ez a munka valóban pokolnak tűnik, de később Lali elbeszélget egy árussal, aki frissen vágott húst árul, és rögtön támad is egy briliáns üzleti ötlete: megvesz egy tehenet a paraszttól, felhizlaltatja, levágatja, és nagy nyereséggel eladja a feldolgozott húst. Gábor ezt őrült ötletnek tartja, később aztán akarata ellenére mégis ad pénzt Lalinak a tehénre. Lalit a lakótársai kinevetik az ötlete miatt.

21:30 Válótársak 16


Noémi kórházba kerülése átértékelteti Dáviddal a kompromisszum fogalmát, miközben új titkárnője, Aranka egyre tolakodóbban viselkedik. A babák egyre több időt töltenek Jocinál, így ellátásuk a három férfira hárul. Bálint igyekszik nem kivenni részét a munkából, egészen addig, míg egy közös séta alkalmával fontos felfedezést nem tesz. Dávid forradalmi megoldást talál Péter megbuktatására, Bálint azonban majdnem kockára teszi a hadműveletet, mert most sem fér a bőrébe.

22:40 Castle 12


Beckett és Castle egy sorozatgyilkost üldöznek, aki az interneten ismerté vált megosztó figurákra vadászik. Vajon el lehet kapni egy arctalan és névtelen tettest, aki látszólag gond nélkül surran be áldozatainak lakásába?

23:40 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:10 A zöld íjász 16


Oliver és csapata egy titokzatos gyilkos után kutat, aki bumeránggal végez az áldozataival. A nyomozás során kiderül, hogy nem csak ők, hanem az Argus is keresi a férfit, hiszen a legutóbbi áldozat az ő egyik ügynökük volt. Bumeráng kapitány végső célpontja pedig nem más, mint Lyla Michaels. Bosszút akar állni, amiért egy régebbi, balul sikerült akció után likvidálni akarták azt az osztagot, amelyiknek ő is tagja volt.

01:15 Magyarország legszebb városai 12


Magyarország nagyon szép ország, tele izgalmas és felfedezésre váró városokkal, természeti kincsekkel és kulturális értékekkel. Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyunk, de nem akarunk messzire utazni, akkor kerekedjünk fel és ismerjük meg közelebbről hazánk legszebb, legizgalmasabb városait. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani nézőinknek 14 részes sorozatunkkal. Minden részben egy-egy város izgalmas történelmi, kulturális, turisztikai nevezetességeit mutatjuk.

01:45 Hazug csajok társasága 12


11. Emily kétségbeesésében Ezra segítségét kéri, hogy nézzen utána Cyrus Petrillónak. Aria gyanakodva figyeli Mike és Mona kapcsolatát. Spencer különös videófelvételt kap Melissától, ami alapjaiban rengeti meg a nővérével való kapcsolatát. Hanna nem érti, miért viselkedik furcsán Caleb, így Spencer ráveszi Tobyt, hogy próbálja meg kideríteni, mi baja lehet. 12. Mona nagyon meglepődik, amikor a lányok felkeresik és titokban a segítségét kérik. Mivel Alison önkéntesen jelentkezett a rendőrségen hazugságvizsgálatra, nem tudják, mire számíthatnak, melyikükről mit fog mondani. Spencer és Mona bejutnak a Radleybe, de nem számolnak Holbrook váratlan látogatásával, aki kellemetlen kérdésekkel bombázza Ariát. Emily nagyon boldog, mert Paige-dzsel újra összejöttek.

03:25 Mi muzsikus lelkek


Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek! A közel félórás zenés, szórakoztató összeállítás-sorozat vasárnaponként jelentkezik az RTL Klub műsorán. Fellép többek között a Rozoga Tánckar, B. Tóth Magda, Barabás Sándor, Békési Kocsor Irén, Benedekffy Katalin, Domoszlai Sándor, Bokor János, Csala Judit, Csonka Zsuzsa, Egyházi Géza, Déki Lakatos Sándor, Dr. Vígh Bertalan, Farkas Bálint, Fejős Jenő, Geszthy Veronika, Gránát Zsuzsa, Hatvani Kiss Gyöngyi, ifj. Déki Lakatos Sándor, Koós Éva, Lovay László, Nógrádi Tóth István, Sárközi József, Szentendrei Klára.

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

05:00 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 KölyökKalauz 12


A KölyökKalauz célja, hogy közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtsunk a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 14 évéig minden kedves nézőnknek és érdeklődőnek. Műsorunk alapja a testi-lelki egészség felépítése és megtartása, de természetesen a rózsaszín ködön át (vagy világoskék), mi is tudjuk, hogy léteznek vele született és szerzett problémák éppúgy megelőzhető betegségek is. Ezek összességével foglalkozunk a műsorunkban - természetesen szórakoztató, közérthető formában. KölyökKalauz az RTL Klub képernyőjén - premier adással minden szombat délelőtt.

12:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Szofi reggel ki van borulva, miután Tamás és Bori lefeküdtek egymással. Mikor Tamás megjelenik, és kéri, hogy beszéljenek, Szofi kidobja őt. Aztán beszélget Tamarával a dologról, és elhatározza, hogy elmegy, és mégiscsak beszél Tamással. A klubban azonban Tamás helyett Borival fut össze, aki maga is nagyon rossz állapotban van a szakításuk miatt Rolanddal, és összevesznek Szofival. Szofi később fájó szívvel szakít Tamással. Anna magát hibáztatja azért, hogy Sanya és Roland összeverekedtek, majd ezt követően Sanya súlyos sérülésekkel kórházba került. Anna bűnbánóan elmegy Sanyához, hogy bocsánatot kérjen tőle, de először rideg fogadtatásban van része. Roland eközben hiába bizonygatja, Anna mégsem hisz az ártatlanságában, ezért elmegy és meggyanúsítja Sanyát azzal, hogy csak tetteti az emlékezetkiesését. Roland Anna előtt vonja kérdőre Sanyát, aminek az lesz a vége, hogy Anna felháborodva elkergeti őt a kórházból. Lalinak helyettesítenie kell a mai napon az egyik kollégáját, és tehénnek öltözve szórólapokat kell osztogatnia vidéken. Reggel lakótársai jót derülnek Lali „előléptetésén”. Eleinte ez a munka valóban pokolnak tűnik, de később Lali elbeszélget egy árussal, aki frissen vágott húst árul, és rögtön támad is egy briliáns üzleti ötlete: megvesz egy tehenet a paraszttól, felhizlaltatja, levágatja, és nagy nyereséggel eladja a feldolgozott húst. Gábor ezt őrült ötletnek tartja, később aztán akarata ellenére mégis ad pénzt Lalinak a tehénre. Lalit a lakótársai kinevetik az ötlete miatt.

15:05 Szulejmán 12


Hürrem vakon megbízik Dianában, annak ellenére, hogy Afife asszony figyelmezteti, a lány múltja gyanúsan tiszta, és szinte lehetetlen leellenőrizni. Az uralkodó úgy dönt, hogy száműzi Hatidzsét, és Manisszába küldi, Mahidevran és Musztafa palotájába. Hatidzse azonban megmakacsolja magát, és szembeszáll bátyja akaratával.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Kiraz továbbra is rettegve tekint Kenanra, nem hajlandó elhinni, hogy a férfi, aki családja nagy örömére visszatért közéjük nem egy szellem. Azonban nem Kiraznak kéne félnie Kenantól, hanem Arzunak, hiszen Aliye úgy dönt, kitálal Kenannak. Hogy ezt megakadályozza, Arzu lelöki Elifet a lépcsőn. Bár a lánynak szerencsére nem esik baja, Kenan kórházba siet vele, így Aliyenek valóban nincs ideje elmondani az igazat menyéről. Azonban a nő rájön, hogy esett le valójában Elif a lépcsőn, és ekkor úgy dönt, felhívja Kenant, úgy mondja el mi az igazság. Hogy ezt megakadályozza, Arzu rátámad, és fejbe veri egy vázával.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Tamás szenved a bűntudattól és nem tudja, hogy mit tegyen. Próbál beszélni Szofival, de a lány újra és újra elküldi. Szofi még mindig mélyen meg van bántva, mert Tamás megcsalta. Tamara próbál lelket önteni Tamásba, aki hisz abban, hogy Tamás és Szofi összetartoznak, ezért azt mondja a fiúnak, hogyha szerelmes, ne adja fel a reményt. Amikor Tamás nem hagyja, hogy Szofi ignorálja, éri egy kisebb baleset. Reggel a feszült Roland megbántja Borit, amikor az reggelinél az ő társaságát keresi. Roland gondolatai még mindig az őt fenyegető eljárás körül forognak és ráförmed Borira, hogy hagyja végre békén, ami köztük volt, annak vége! A kétségbeesett Borin eluralkodik a fájdalom, és jobb híján Bécyhez fordul, mert nincs hova mennie. Amikor rájön arra, hogy Bécy nem tud mit kezdeni a bánatával, mégis visszamegy a házba. Este Bori lejátszik Rolandnak egy régi videót, amin ők ketten szerepelnek, és amin Roland iránta epekedik, majd megkérdezi tőle, miért nem lehet újra minden ilyen?!. Bence komoly erőfeszítések árán tudja uralni a féltékenységét, és megpróbálja elkerülni Marcit és Orsit. Marcinak ez azonban feltűnik és Bence arra kényszerül, hogy eltöltsön egy napot a testvérével. Mindketten őszintén nagyon jól érzik magukat a másikkal, és Bence rájön arra, hogy Marci a legfontosabb ember az életében. Ki kell vernie Orsit a fejéből végre.

21:30 Keresem a családom 12


Még kisbaba volt, amikor az anyja egy nejlonzacskóba tekerve odaadta őt a nagyszülőknek, aztán eltűnt az életéből. Edina ma már felnőtt nő, Belgiumban él és mióta ő is anya lett, még inkább meg akarja találni azt, aki megszülte majd eldobta őt. Szeretne megbocsátani, de csak akkor tud, ha választ kap a legfontosabb kérdésére. Hogy tehetett ilyet az anyukája? Bence kicsi kora óta tudja, hogy a szülei, akik nevelték, örökbe fogadták őt. Boldog, kiegyensúlyozott gyerekkora volt, mindent megkapott, amire egy gyereknek szüksége lehet. Mégis mindig érdekelte, hogy honnan származik, és a hiányérzet még erősebb lett, amikor 18 éves korában anyukája megmutatta neki az örökbefogadási papírjait, amikből kiderült, hogy van négy idősebb testvére.

22:40 Szulejmán 12


Szelim megtudja Nurbanu besúgójától, hogy Bajazid pénzt kért kölcsön Mihrimahtól, hogy fedezze a költségeit. Az uralkodó tudomására jut, hogy Rüsztem megtagadta a parancsát, és nem engedte, hogy Pedro, a spanyol orvos megvizsgálja Mihrimah-t, akinek azóta sem javult az állapota. Bajazid háborút hirdet Szelim ellen, és ezt írásban meg is üzeni testvérének. Nurbanu úgy dönt, ha Szelim meghátrál, ő veszi kezébe az ügyet.

23:50 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:20 A zöld íjász 16


Raz al Gul ultimátumot ad Olivernek: ha két napon belül nem keríti elő Sara gyilkosát, a Liga ötven embert mészárol le Starling Cityben. A nyomozása során Oliver kap egy videót Merlyntől, ami azt bizonyítja, hogy Thea végez a lánnyal. Malcolm azt akarja elérni, hogy Oliver vállalja magára a gyilkosságot, szálljon szembe a Démon fejével, és ölje meg.

01:30 Randi Taxi 12


Ha a Randi Taxi fékez a ház előtt, valakinek nagyon jó napja lesz. Az RTL Klub műsorának 2. évadjában Császári Zita Zippy stylist érkezik a műsor aktuális vendégéért, aki valamilyen jeles alkalomra készül, és ezért szeretné, ha a Randi Taxi vinné el átváltozni. A jeles alkalom lehet például első randi, vagy akár évforduló, vagy meglepetés vacsora a partnerének, vagy esetleg egyszerűen csak egy olyan este, amin a legjobb formáját hozva akarja megmutatni magát a kedvesének. Zita a Randi Taxival viszi el a vendéget olyan üzletekbe és szalonokba, amelyekben megtalálja mindazt, ami az átváltozáshoz szükséges. A műsor vendégének az utazás alatt, a Randi Taxiban lehetősége nyílik arra is, hogy meséljen magáról, a meglévő vagy áhított párjáról és arról, miért szeretne ilyen vagy olyan változást látni magán. A Randi Taxi menetre kész, szabad jelzés felkapcsolva, és az adás végére valaki boldogabban és szebben száll ki belőle, mint ahogyan beült!

02:00 Drakula vendégei 16


Bram (Wes Ramsey) és Elizabeth (Kelsey McCann) egymásba szeretnek. De a lány édesapja kiköti, hogy egy évig nem találkozhatnak, ha össze akarnak házasodni. Elizabeth megszökik az apjától, ám útja közben Drakula (Andrew Bryniarski) fogságába esik, aki magával hurcolja a messzi hegyekben fekvő kastélyába. Bram habozás nélkül útnak indul, hogy kiszabadítsa szerelmét, és hamarosan megtudja, hogy Elizabeth családja a kezdetektől fogva kapcsolatban áll Drakula gróffal.

03:35 Nevelésből elégséges 12


Virginia és Burt attól tartanak, hogy Jimmy és Sabrina házasságából kezd kihunyni a kezdeti tűz. Ezért elhatározzák, hogy a saját tapasztalataikat felhasználva, megpróbálják felrázni a dolgokat, Jimmy és Sabrina életét.

Csütörtök

Június 28.

 délelőtt    délután    este  

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

05:00 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 Édesítő 12


Az Édesítő az RTL Klub legújabb női életmód-magazinja Molnár Andival. A műsor mindent bemutat, amivel egy kicsit egyszerűbb, szebb, jobb, kényelmesebb és ezáltal még édesebb lehet az élet. Az Édesítő a témákat közérthetően és szórakoztatóan tálalja a nézőknek, igazi werkes stílusban. Édesítő - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

12:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Tamás szenved a bűntudattól és nem tudja, hogy mit tegyen. Próbál beszélni Szofival, de a lány újra és újra elküldi. Szofi még mindig mélyen meg van bántva, mert Tamás megcsalta. Tamara próbál lelket önteni Tamásba, aki hisz abban, hogy Tamás és Szofi összetartoznak, ezért azt mondja a fiúnak, hogyha szerelmes, ne adja fel a reményt. Amikor Tamás nem hagyja, hogy Szofi ignorálja, éri egy kisebb baleset. Reggel a feszült Roland megbántja Borit, amikor az reggelinél az ő társaságát keresi. Roland gondolatai még mindig az őt fenyegető eljárás körül forognak és ráförmed Borira, hogy hagyja végre békén, ami köztük volt, annak vége! A kétségbeesett Borin eluralkodik a fájdalom, és jobb híján Bécyhez fordul, mert nincs hova mennie. Amikor rájön arra, hogy Bécy nem tud mit kezdeni a bánatával, mégis visszamegy a házba. Este Bori lejátszik Rolandnak egy régi videót, amin ők ketten szerepelnek, és amin Roland iránta epekedik, majd megkérdezi tőle, miért nem lehet újra minden ilyen?!. Bence komoly erőfeszítések árán tudja uralni a féltékenységét, és megpróbálja elkerülni Marcit és Orsit. Marcinak ez azonban feltűnik és Bence arra kényszerül, hogy eltöltsön egy napot a testvérével. Mindketten őszintén nagyon jól érzik magukat a másikkal, és Bence rájön arra, hogy Marci a legfontosabb ember az életében. Ki kell vernie Orsit a fejéből végre.

15:05 Szulejmán 12


A szultán kinevezi Bali béget a személyes védelmezőjének és bizalmasának azután, hogy a piacon megmentette az életét. Musztafa megtudja, hogy apja mégsem viszi magával a hadjáratra, melyre annyira készült. Helyette két öccse kíséri el az uralkodót, amitől a trónörökös összeomlik. Ezt a kétségbeesést használja ki Hatidzse, aki mindent elkövet, hogy Musztafát az uralkodó, és különösen Hürrem ellen fordítsa.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


A rendőrök letartóztatják Arzut, és ahogy a család tagjai beszélgetni kezdenek, egyre biztosabbá válik, hogy valóban Arzu lőtte le Zeynepet. Kenan annyira biztossá vállik a dologban, hogy ügyvédet sem hajlandó fogadni feleségének. Veyselt elengedik fogvatartói, igaz, sok pénzt követlenek tőle, ezért jobb híján eladja a vagyontárgyait – bármit megtesz szerelméért, Tülayért.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Hanna rádöbben, hogy nem kötheti maga mellé Balázst egy életre. Attila izgalmas állásajánlatot kap az újdonsült ismerősétől. Nóra összetűzésbe keveredik Szonjával. Rudi kockázatos pókerpartiba keveredik, hogy féltékennyé tegye Natasát. Zsolt csapdába csalja Gigit. László a Miklóshoz fűződő barátságáról és a Berényi Kft. megalapításáról mesél Gizellának. Júlia egy váratlan baleset miatt jobban megismeri Miklós új barátnőjét, Szonját, Nóra viszont úgy érzi, Júlia elárulta.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Tamara kellemetlen helyzetbe kerül, mert miután bezárták a bárt, hagyja, hogy Teó rábeszélje, essenek egymásnak a nyílt utcán, mire a rendőrség azonnal le is kapcsolja kettejüket. Tamara a föld alá akar süllyedni szégyenében, amikor a rendőrök ringyónak nézik, Teó szerint viszont nagyon vicces ez a jelenet, és el is meséli a történteket az albérletben. Amikor Gyöngyi és Joe is értesülnek a történtekről a fodrászatban, komolyan aggódni kezdenek Tamaráért, mert úgy tűnik, egyre inkább feladja magát Teó kedvéért. Ám amikor Joe nyíltan megosztja az aggodalmait Tamarával, ő nyersen helyre teszi, és azt akarja, hogy Joe egyszer és mindenkorra maradjon ki az életéből. Orsit zavarja, hogy egyszerűen nem tudja elkerülni Bencét, Marci előtt azonban hasfájásra fogja, hogy feszült. Amikor kiderül, hogy Zitának szülinapja van, Orsi először nem túl lelkes, de aztán hagyja magát rábeszélni egy meglepetés buli szervezésére, és egyre jobban rápörög. Az a fő, hogy végre valami elvonja a figyelmét a Bencével kapcsolatos zavaros gondolatairól! Miközben Orsi és Marci átélnek egy szerelmes bulis estét, addig Bencéből előtörnek az érzelmek, és a fájdalmáról beszél Teónak, elmagyarázza az apjának, mennyire kikészíti őt, hogy Orsi nem lehet az öve, és hogy állandóan együtt kell látnia Marcival. Bence frusztráltan és részegen felbukkan a bulin, ahol először összetűzésbe kerül Marcival, majd túláradó érzelmekkel megcsókolja Orsit. Orsi úgy érzi, hogy az egész világ a feje tetejére állt.

21:30 Válótársak 16


Bálint kis hezitálás után elfogadja Péter javaslatát, hogy közösen ünnepeljék meg Zsófi születésnapját. Szonja felfrissülve, kicserélve érkezik haza, képes ismét felelősségteljes anyaként viselkedni. Aranka átcsábítja Dávidot magához egy romantikus vacsorára. Dávid sikeresen hárítja a nő ostromát, de másnap átadja magát az érzékiségnek. Bálint lázasan készül, hogy Zsófi meglepetése tökéletesen sikerüljön. Szonja magán bölcsődébe akarja járatni az ikreket, ami Jocinak jelent súlyos anyagi terhet.

22:35 Castle 12


Castle egy rejtélyes inka műtárgy miatt véletlenül átkerül egy alternatív valóságba, ahol nem sikeres, nem gazdag, ráadásul Beckett sem ismeri. Kétségbeesetten próbál kapcsolatba lépni Kate-tel, aki kapitányként dolgozik, és teljesen bolondnak tartja őt. Hamarosan rájön, hogy csak úgy kerülhet vissza a saját világába, ha megtalálja a műtárgyat, és a műtárgy elrablóit.

23:35 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05 A zöld íjász 16


Danny Brickwell vezetésével egy új banda alakul meg a Glades-ben. A frissen szabadult börtöntöltelékekből verbuvált csapat célja, hogy átvegyék az uralmat a városrész fölött. Diggle, Roy és Felicity kénytelen Oliver nélkül szembeszállni az új fenyegetéssel. Ám amikor Malcolm felkeresi őket, és közli, hogy Oliver meghalt, Felicity is feladja a reményt, és otthagyja a csapatot.

01:10 Az Év Hotele 12


Az Év Hotele nézői szavazataik segítségével megválasztják az egyes hónapok, illetve az Év Hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Pataki Zita műsorvezető járja végig egy-egy pár vagy család segítségével, akiknek saját történetét is megismerjük, legyen szó akár békülésről vagy éppen lánykérésről. A pár kipróbálja, teszteli a hotelek szolgáltatásait, értékeli a szálláshelyeket, a nézők pedig a műsor hivatalos Facebook oldalán szavazhatnak a hotelekre és nyerhetik meg a hetente kisorsolt két wellness-hétvége egyikét. Májustól decemberig részenként két-két szálláshelyet próbálunk ki, a nézők pedig az adást követően szavazhatnak, így alakul ki a végső sorrend, ami alapján kihirdetjük a hónap hoteleit. 2019 januárjában pedig a nézők új szavazatokkal választhatják meg Az Év Hotelét, a szavazók közül egy szerencsés pedig egyhetes nyaralással kezdheti az évet Az Év Hotelében. Az Év Hotele minden vasárnap premier adással - az RTL Klub műsorán.

01:45 Graceland - Ügynökjátszma 18


11. A Sylmarban történt vérengzés, és a Solano kartellnél elért részsiker után Charlie úgy érzi, kezd széthullani a társaság, ezért megszervez egy nagy, közös vacsorát. Ez azonban hamar kudarcba, üvöltözésbe, és egymás hibáztatásába torkollik. Mike végül előáll a tervvel, hogy ők is vegyenek részt az Amberrel tervezett bankrablásban, aminek az a célja, hogy megszerezzék Sid, a korrupt zsaru pénzét. 12. Jakes és Johnny jelölt bankjegyeket csempésznek Solanóhoz, hogy ezzel buktassák le Sidet, amikor átveszi a kenőpénzt. A tervbe ott csúszik hiba, hogy Johnny el akarja szöktetni Luciát az apjától. Charlie elmondja Mike-nak, hogy állapotos, és elköltözik, miután sikerül elkapni Ambert, aki lelépett a bankrablás során szerzett pénz egy részével.

03:35 Nevelésből elégséges 12


A Chance család karácsonyra készül. Burt azt szeretné, ha az ünnep alkalmából őt jelölnék Natesville átmeneti polgármesteri címére, így azután Virginia is megtisztelő feladatot kaphatna. Burt vágya teljesül, ám a polgármesterséggel kapcsolatos feladatok és gondok felszínre hozzák a legrosszabb tulajdonságait is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!