KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

04:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

04:55 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

05:30 Top Shop


05:55 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Nexo Knights - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . Nexo Knights - Korhatár: (12)

07:35 RTL Híradó - Reggel


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

08:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

08:40 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

09:15 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:10 BabaKalauz 12


Nagyon fontos fogantatásunktól az életminőségünk, az egészségünk, hiszen a prevenció itt még kivitelezhető. A BabaKalauz jól megfogalmazva, közérthetően, szakértők közreműködésével segítséget nyújt a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 10 évében minden kedves nézőnknek, jelenlegi és jövőbeni kismamáknak-kispapáknak, nagymamáknak-nagypapáknak és érdeklődőnek. BabaKalauz az RTL Klub képernyőjén - premier adással minden vasárnap délelőtt. Műsorvezető: Heitner Orsolya Orvos szakértők: Dr. Gyarmati Andrea és Dr. Varga Károly.

12:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Gábor nagyon készül rá, hogy randizhasson Diával. A nagy készülődés miatt cserbenhagyja Lalit és Nikit, akik így egyedül költöztetik át Nikit az albérletbe. A randi remekül sikerül, Gábor egy csodálatos délutánt tölt együtt Diával. Még inkább lenyűgözi a lányt, amikor magabiztos lazasággal elzavar két kötekedő kamasz fiút. Este Gábor el akarja csábítani Diát, de a sokat ígérő kezdet után Dia hirtelen mégis visszatáncol. Maja még mindig teljesen ki van borulva Zsolt fenyegetése miatt, amikor reggel ismét összefut a kínzójával. Zsolt újabb szintre helyezi a Maja elleni érzelmi zsarolását. Maja rettegni kezd, ebből az érzelmi válságból Kristóf rángatja ki a lányt. Megerősíti Maját abban, hogy ne menjen bele Zsolt játékába. Maja ismét összeszedi a bátorságát. Odamegy Zsolthoz, hogy megmondja neki, hogy a fiúnak nincs hatalma felette és nem tudja őt megfélemlíteni. Maja ott összefut Nórával, akiről kiderül, hogy ő Zsolt volt barátnője. Ő ugyanúgy szenved a fiú erőszakosságától, azzal a különbséggel, hogy neki van egy közös gyereke Zsolttal. Maja reméli, hogy egy sorstársa lelt és végre el tudja kapni Zsoltot. Bori még mindig képtelen elfogadni, hogy a szuper fotók mögött egy lúzer csöves rejtőzik. Bár csalódott, mégis szeretné viszontlátni a fiút. Eközben Paját borzasztóan bántja, hogy Bori visszautasította. Ezért aztán alig akar hinni a szemének, amikor az álomnő mégis felbukkan a lakóhajón, és felkéri egy fotózásra. A fotózás közben mindkettejük meglepetésére fellobban köztük a szikra, és lefekszenek egymással. A szex után Bori kínosan érzi magát, nem akarja többé viszontlátni Paját.

14:05 Szívek doktora 12


Zoe a fejébe veszi, hogy elátkozott, amiért George és Lemon esküvője miatta nem történt meg, ezért elhatározza, hogy összehozza a régi párost. Wade megismerkedik Vivian volt férjével, és nem sikerül jó benyomást tenniük egymásra. Annabethnek új hódolója akad.

15:05 A kis menyasszony 12


83. Gehna észrevesz egy sebhelyet Sugna nyakán. Sugna tudja, hogy Prataptól van, Gehna pedig gyanítja. Basant ékszert vesz Gehnának, de ő nem fogadja el. Elmondja Basantnak, hogy tudja, hogy így akarja megvenni a szeretetét, de azt pénzzel nem lehet megvenni. Bhairav találkozik Phuli apjával, és meggyőzi, hogy a jövője érdekében írassa be Phulit iskolába. 84. Gehna szóvá teszi Kalyaninak, hogy ő és Basant nem illenek össze, és etikátlan dolog megvásárolni valakit. Kalyani erre azt válaszolja, hogy ha majd a szülők nem fogják eladni a lányaikat, akkor senki sem fogja megvásárolni őket. Gehna később elmondja Sumitrának, hogy igazságtalannak tartja, hogy neki kell megfizetnie az apja tartozását.

16:10 Szulejmán 12


Hürrem és Izabella viszonya egyre kiélezettebb, a szultána életveszélyesen meg is fenyegeti a hercegnőt, akinek egyre inkább kedvesebb a szultán közelsége. Nigart visszahelyezik a Topkapiba, amikor a valide épp mulatságot rendez, hogy végre ő is megismerhesse a hercegnőt.

17:25 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

19:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:30 Éjjel-Nappal Budapest 12


Barbi reggel nagyon figyelmetlen, Joe miatt ideges. Barbi annyira ügyetlen, hogy figyelmetlenségével magára haragítja az amúgy megértő és birkatürelmű lakótársait. Barbi a fodrászüzletben sem tud figyelni a munkájára. Olyannyira képtelen rendes munkát végezni, hogy végül az egyik vendégnek sikerül fehérre festenie a haját, ami miatt Paulával is összetűzésbe kerül. Barbi kénytelen elismerni, hogy pillanatnyilag csak Joe-ra tud gondolni. Alexa szerint Barbinak ki kéne kapcsolódnia, és rábeszéli, hogy menjen el vele mozogni. Barbi kelletlenül bár, de beleegyezik. Az edzőteremben Alexával együtt részt vesz egy twerkelés tanfolyamon, és kiderül róla, hogy született őstehetség. Barbi a sportsikerei mámorában néhány órára valóban megfeledkezik Joe-ról. Később, amikor ránéz a mobiljára és észreveszi, hogy 5 nem fogadott hívása is volt a rehabilitációs klinikáról, rettenetesen érzi magát. Maja csalódott, amikor Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni a férfi ellen a rendőrségen. Amikor Zsolt még Maját is megfenyegeti, és azt követeli, vonja vissza a feljelentését, Maja annyira mérges lesz, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Kristóf baseball-ütőjével a kezében felkeresi Zsoltot a lakásán, és Kristóf csak az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy nagy butaságot kövessen el. Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. Karesznek fogalma sincs, hogy pontosan így fog önként és dalolva belesétálni Milán és Keve tökéletesen kitervelt csapdájába. Minden a terv szerint halad, míg Liza nem tesz váratlanul egy szívhez szóló vallomást Milánnak. Milánnak ekkor megszólal a lelkiismerete, és az utolsó percben lefújja a tervezett bosszút.

20:50 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

21:25 Castle 16


Susan Watts, aki már középiskolás kora óta drogfüggő volt és a börtönt is megjárta, hálóingben menekül az utcán. Egy nappal később az egyik szemetes konténerből kerül elő a holtteste. A nőn korábban több plasztikai műtétet is végrehajtottak, és ez új fényt vet az ügyre. Úgy tűnik, Dr. Kelly Niemann, a korábban már sorozatgyilkossággal vádolt doktornő van a háttérben, aki valószínűleg visszatért. Beckett és Castle dolgoznak az ügyön, de a nyomozás nehézkesen halad, mert a sorozatgyilkos elleni bizonyítékok eltűntek.

22:30 XXI. század – a legendák velünk élnek 12


Békeidő volt, 1969-et írtak. Kimerült bakákat szállított egy katonavonat, gyakorlatról mentek vissza a kaszárnyába. A fiúk ott aludtak, ahol tudtak, a csomagtartón, a padlón, az üléseken. Ekkor egy vonat rohant a szerelvénybe. 8 katona azonnal meghalt, 28-an életveszélyesen megsérültek. Miért kellett meghalniuk a sorkatonáknak? Ma a XXI. században.

22:55 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

23:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

00:05 Havazin 12


Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget. A Havazin izgalmas újdonság, hiszen sportról szakmai szempontok alapján készülő szórakoztató magazinműsor. Ismerteti a nézőkkel mindazon szakmai információkat, amely a havas sportágak élvezetéhez szükséges, s ezen felül felhőtlen szórakozást biztosít. A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen s havon. Praktikus tanácsok, sztárinterjú számos sportolóval, sísuli, sok-sok kaland és hó, hó, hó a Havazinban. Műsorvezetők: Debreczeni Zita, Hollósi Szandra és Világi Péter

00:40 Vámpírnaplók 18


10. Carol Lockwood halálát követően Bonnie apja, Rudy Hopkins lesz a polgármester, aki aggódik a lánya miatt. Rebekah April segítségével csapdába ejti Elenát, Caroline-t, Stefant és Tylert, és megigézi őket, hogy kiszedje belőlük, hol van a gyógymód. Amikor rájön, hogy Stefan és Elena szakítottak Damon miatt, részletesen kifaggatja Elenát, hogy mit érez Damon miatt, hogy minél nagyobb kínszenvedést okozzon Stefannak. 11. Rebekah azt javasolja Stefannak, hogy lopják el Silas sírkövét, és így kényszerítsék Shane-t, hogy csatlakozzon hozzájuk. Forbes seriff letartóztatja Shane-t, aki bevallja Bonnie-nak, hogy ő felel a Young lelkész által elkövetett tömeggyilkosságért, de azt állítja, ha Silas felébred, fel fogja támasztani az áldozatokat. Jeremy nem hajlandó megölni a Klaus által teremtett vámpírokat, ezért Klaus megigézi őket, hogy támadják meg Mattet. 12. Stefan a pincéjükben tartja fogva Damont, és éhezteti, hogy ne legyen ereje kitörni, amíg meg nem szűnik Kol igézése. Klaus megpróbálja rávenni Rebekah-t, hogy adja át a tőrt, hogy megfékezhesse Kolt, de miután elutasítja, Stefanhoz fordul segítségért, aki belemegy, hogy kicsalja Rebekah-tól a tőrt. Randira hívja a lányt...

03:25 Mi muzsikus lelkek


Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek! A közel félórás zenés, szórakoztató összeállítás-sorozat vasárnaponként jelentkezik az RTL Klub műsorán. Fellép többek között a Rozoga Tánckar, B. Tóth Magda, Barabás Sándor, Békési Kocsor Irén, Benedekffy Katalin, Domoszlai Sándor, Bokor János, Csala Judit, Csonka Zsuzsa, Egyházi Géza, Déki Lakatos Sándor, Dr. Vígh Bertalan, Farkas Bálint, Fejős Jenő, Geszthy Veronika, Gránát Zsuzsa, Hatvani Kiss Gyöngyi, ifj. Déki Lakatos Sándor, Koós Éva, Lovay László, Nógrádi Tóth István, Sárközi József, Szentendrei Klára.

04:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

04:55 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

05:30 Top Shop


05:55 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Nexo Knights - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . Nexo Knights - Korhatár: (12)

07:35 RTL Híradó - Reggel


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

08:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

08:40 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

09:15 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:00 StílusKalauz 12


StílusKalauz minden vasárnap premier adással - az RTL Klub műsorán. A stílus meghatározza és formálja mindennapjainkat, de miért is ne tenné? A műsorban a legújabb trendeket mutatjuk be a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok, a technikai hightech újdonságok, no meg a divat világában - objektíven megfűszerezve kritikával és elismeréssel. Igyekszünk a csúcskategóriájú termékek mellett a hétköznapi használat során is hasznosítható tanácsokkal és témákkal szolgálni nézőinknek. A StílusKalauz műsorvezetője: Somogyi Zoltán, stílusszakértője: Pusztai Olivér stylist. A StílusKalauz segít eligazodni a ránk zúduló információk világában, rávilágít arra, hogy mik azok a trendek, és kik azok a szakemberek, akikre bátran rábízhatjuk magunkat. Mindehhez nem kell mást tenni, mint figyelemmel kísérni a műsorunkat - az RTL Klubon!

12:30 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

13:00 Éjjel-Nappal Budapest 12


Barbi reggel nagyon figyelmetlen, Joe miatt ideges. Barbi annyira ügyetlen, hogy figyelmetlenségével magára haragítja az amúgy megértő és birkatürelmű lakótársait. Barbi a fodrászüzletben sem tud figyelni a munkájára. Olyannyira képtelen rendes munkát végezni, hogy végül az egyik vendégnek sikerül fehérre festenie a haját, ami miatt Paulával is összetűzésbe kerül. Barbi kénytelen elismerni, hogy pillanatnyilag csak Joe-ra tud gondolni. Alexa szerint Barbinak ki kéne kapcsolódnia, és rábeszéli, hogy menjen el vele mozogni. Barbi kelletlenül bár, de beleegyezik. Az edzőteremben Alexával együtt részt vesz egy twerkelés tanfolyamon, és kiderül róla, hogy született őstehetség. Barbi a sportsikerei mámorában néhány órára valóban megfeledkezik Joe-ról. Később, amikor ránéz a mobiljára és észreveszi, hogy 5 nem fogadott hívása is volt a rehabilitációs klinikáról, rettenetesen érzi magát. Maja csalódott, amikor Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni a férfi ellen a rendőrségen. Amikor Zsolt még Maját is megfenyegeti, és azt követeli, vonja vissza a feljelentését, Maja annyira mérges lesz, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Kristóf baseball-ütőjével a kezében felkeresi Zsoltot a lakásán, és Kristóf csak az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy nagy butaságot kövessen el. Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. Karesznek fogalma sincs, hogy pontosan így fog önként és dalolva belesétálni Milán és Keve tökéletesen kitervelt csapdájába. Minden a terv szerint halad, míg Liza nem tesz váratlanul egy szívhez szóló vallomást Milánnak. Milánnak ekkor megszólal a lelkiismerete, és az utolsó percben lefújja a tervezett bosszút.

14:10 Szívek doktora 12


Zoe nehezen teszi túl magát a Joellal való szakításon, és nem tudja, készen áll-e újra randevúzni. Hasonló dilemmával küzd Lemon is, aki elhatározza, hogy mellőzi egy időre a férfiakat, de aztán feltűnik egy rég nem látott hódolója.

15:10 A kis menyasszony 12


85. Gehna elmondja Sumitrának, hogy ugyan a házassága nem jelent semmit, de a nők, akiket a házban megismert nagyon sokat számítanak neki. Megígéri neki, hogy többé nem fogja okolni a sorsát a szerencsétlensége miatt, továbbá azt javasolja Sumitrának, hogy mihamarabb tartsák meg Sugna gaunáját. Ezt később Sumitra elmondja Bhairavnak, aki nem érti, hogy miért is kéne megtenniük. 86. Kalyani éppen Sumitrát tanítja a kultúra és a vallás ápolására, amikor beállít rég nem látott húga a zarándoklatáról. Gehnát szeretné látni, aki a rokon kedves dicséretére őszinte – vagy, ha úgy tetszik, botrányosan szemtelen – választ ad. A nagymama forr a dühtől, és mindenkinek megtiltja, hogy érintkezzen a lánnyal.

16:10 Szulejmán 12


Hürrem sokadszor is kikel magából, mikor a mulatságra a valide meghívja Izabella hercegnőt. Olyannyira, hogy szembefordul a szultán nagyasszonnyal és megfenyegeti, hogy kezdje őt támogatni, vagy lépéseket fog tenni ügyei érdekében. Ibrahim pasa rosszul lesz a díván gyűlésén.

17:25 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

19:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:30 Éjjel-Nappal Budapest 12


Barbi reggel kiábrándultan állapítja meg, hogy szüksége van egy hobbira: szabadnapja van, és nem tud mit kezdeni magával. Szerencsére Sári megkéri, hogy vigyázzon Zsófira. Barbi odaadóan veti bele magát a feladatba. Megszólítja őket egy gyerekruha bolt tulajdonosa, hogy Zsófi igazán tehetséges gyerekmodell lenne. Barbi rögtön lázba jön. Zsófinak el kell mennie egy szereplőválogatásra. Látva a többi gyerekmodellt Barbi számára világossá válik, hogy sokkal professzionálisabban kell csinálnia ezt az egészet! Úgy öltözteti fel a kis Zsófit, mint egy játék babát, amitől Sári, aki eljön a lányáért, teljesen kiborul! Reggel Maja leszalad a pékségbe, ám nem érkezik vissza az albérletbe. Mikor Kristóf épp a keresésére indulna, befut Nóra azzal a hírrel, hogy Zsoltot ma reggel kiengedték az előzetesből. Mivel a rendőrség nem veszi komolyan Maja eltűnését, Kristóf Nórával kezdi kutatni. Sokra azonban nem jutnak, s a rendőrség is csak 24 óra után ad majd ki körözést. Maját Zsoltnál is hiába keresik – a férfi már nem lakik a lakásában, és sehol sem találják. Kristóf estére összeomlik – Szilvi próbál lelket önteni belé. Amikor Karesz reggel tanúja lesz annak, hogy Milán reggelit készít Lizának, világossá válik a számára, hogy Milán ismét szívesen összejönne Lizával. Karesz ekkor meglátja az esélyét arra, hogy lerója az adósságát Milánnal szemben és kibéküljön vele. Ezért nemet mond, amikor Liza élményfürdőbe hívja őket, hogy Milán és Liza kettesben mehessenek. Az élményfürdőben Milán reménykedni kezd, amikor „halottnak” tetteti magát és Liza aggódni kezd érte.

20:50 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

21:30 Szulejmán 12


Mehmednek hamarosan gyermeke születik. Musztafa egyre keserűbbé válik, és eddigi pártfogói lassan elfordulnak tőle. Szulejmán nem tud megbocsátani két húgának Hürrem eltűnése miatt, és teljesen kivonja magát az ország ügyeiből. Rüsztem pasa komolyan aggódik a helyzet miatt, és arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy azonnal beszéljen az apjával, és rázza fel, különben hamarosan elveszítik minden hatalmukat, és Musztafa lesz az uralkodó.

22:40 Házon kívül 12


Szeretnénk, ha a műsor készítésében Önök is részt vennének. A lehetőség mindenki számára nyitott, ha beolvasna a döntéshozóknak, vagy bosszankodik a hivatalok packázása miatt. Várjuk leveleiket a hazonkivul@rtl.hu e-mail címre, vagy a 1222 Budapest, Nagytétényi út 29-es postacímre. A műsor telefonszáma 382-8001. Műsorvezető: Boros Krisztina

23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII hírműsora Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

23:35 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

00:15 Foglalkozásuk: Amerikai 16


10. Amador gyűrűje a kocsiban maradt, amit a roncstelep tulajdonosa zálogházba visz. Az FBI így eljut hozzá, rajta keresztül pedig Gregoryékhoz. A KGB-nek gyorsan kell cselekednie, Gregoryt Moszkvába kell juttatniuk, de legalábbis megakadályozni, hogy letartóztassák. Úgy tűnik, Gregory képes inkább a halált választani, de nem hajlandó elhagyni az Államokat. Elizabeth kétségbeesetten próbálja meggyőzni. 11. Az CIA megöleti Moszkvában Zsukovot. Elizabethet megrendíti a halálhír, és a parancs ellenére bosszút akar állni. Ráveszi Philipet, hogy rabolják el és öljék meg az akció kitervelőjét, aki a halála előtt rádöbbenti Elizabethet, hogy ő is csak egy játékszer. Sandra egyre nehezebben viseli a házassága válságát, és részegen veszekszik a férjével. Stan ezek után úgy dönt, véget vet Ninával való viszonyának.

02:20 Tartozol a haláloddal 18


Colin Diamond (Ray Winstone) teljesen magába roskad, amikor megtudja, hogy a felesége, akivel húsz esztendeje él együtt, megcsalja egy jó megjelenésű, fiatal férfival. Miközben próbálja megemészteni a helyzetet, a barátai sem tétlenkednek, elrabolják az asszony francia szeretőjét. Rabként tartják fogva, hogy így Colin bosszút állhasson rajta a sérelméért. A férfit egy különleges bíróság elé állítják. Az élete egyedül azon múlik, hogy Colin megbirkózik a bosszúvággyal és a lelkiismeret-furdalással, a bánattal és az önsajnálattal, vagy sem.

Csütörtök

Január 26.

 délelőtt    délután    este  

04:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

04:55 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

05:30 Top Shop


05:55 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Nexo Knights - Korhatár: (12) . SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . Nexo Knights - Korhatár: (12)

07:35 RTL Híradó - Reggel


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

08:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

08:40 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

09:15 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:10 Havazin 12


Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget. A Havazin izgalmas újdonság, hiszen sportról szakmai szempontok alapján készülő szórakoztató magazinműsor. Ismerteti a nézőkkel mindazon szakmai információkat, amely a havas sportágak élvezetéhez szükséges, s ezen felül felhőtlen szórakozást biztosít. A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen s havon. Praktikus tanácsok, sztárinterjú számos sportolóval, sísuli, sok-sok kaland és hó, hó, hó a Havazinban. Műsorvezetők: Debreczeni Zita, Hollósi Szandra és Világi Péter

12:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Barbi reggel kiábrándultan állapítja meg, hogy szüksége van egy hobbira: szabadnapja van, és nem tud mit kezdeni magával. Szerencsére Sári megkéri, hogy vigyázzon Zsófira. Barbi odaadóan veti bele magát a feladatba. Megszólítja őket egy gyerekruha bolt tulajdonosa, hogy Zsófi igazán tehetséges gyerekmodell lenne. Barbi rögtön lázba jön. Zsófinak el kell mennie egy szereplőválogatásra. Látva a többi gyerekmodellt Barbi számára világossá válik, hogy sokkal professzionálisabban kell csinálnia ezt az egészet! Úgy öltözteti fel a kis Zsófit, mint egy játék babát, amitől Sári, aki eljön a lányáért, teljesen kiborul! Reggel Maja leszalad a pékségbe, ám nem érkezik vissza az albérletbe. Mikor Kristóf épp a keresésére indulna, befut Nóra azzal a hírrel, hogy Zsoltot ma reggel kiengedték az előzetesből. Mivel a rendőrség nem veszi komolyan Maja eltűnését, Kristóf Nórával kezdi kutatni. Sokra azonban nem jutnak, s a rendőrség is csak 24 óra után ad majd ki körözést. Maját Zsoltnál is hiába keresik – a férfi már nem lakik a lakásában, és sehol sem találják. Kristóf estére összeomlik – Szilvi próbál lelket önteni belé. Amikor Karesz reggel tanúja lesz annak, hogy Milán reggelit készít Lizának, világossá válik a számára, hogy Milán ismét szívesen összejönne Lizával. Karesz ekkor meglátja az esélyét arra, hogy lerója az adósságát Milánnal szemben és kibéküljön vele. Ezért nemet mond, amikor Liza élményfürdőbe hívja őket, hogy Milán és Liza kettesben mehessenek. Az élményfürdőben Milán reménykedni kezd, amikor „halottnak” tetteti magát és Liza aggódni kezd érte.

14:05 Szívek doktora 12


A Szépségek kiállnak Annabeth mellett, és szolidaritásból nem vesznek részt a Baglyok Polgármester Humorestjén, helyette megszervezik a saját estélyüket. A két társaság versengése miatt Tom Long pedig pont aznap lesz feszült, hogy melyik eseményén biztosítsa a világítást, amikor a babaprojektre kellene fókuszálniuk Wandával.

15:05 A kis menyasszony 12


87. Anandi aggódik Gehna miatt, és kérleli Sumitrát, hogy valahogyan segítsen megbékíteni Kalyanit ebben az ügyben. Elhatározza, hogy a nagymama kilátásba helyezett büntetése ellenére meglátogatja a nénikéjét. Sumitra és Bhairav szintén úgy döntenek, hogy támogatni fogják a Gehnát, és nem hagyják, hogy újabb igazságtalanságok történhessenek el a családban. 88. Gehna úgy dönt, hogy nem sanyargatja magát tovább, és enni kezd. Kalyanival elegáns szópárbajba keverednek a konyhában, a lány azonban nem hagyja magát. Anandi, Phuli közbenjárásával, kibékül Jagdish-sal, és a fiú megígéri neki, hogy segít visszakerülnie az iskolapadba. Ügyes csellel elintézi, hogy maga a nagymama küldje el a kislányt az iskolába.

16:10 Szulejmán 12


Ibrahim betegségéről kiderül, hogy mérgezés. A pasa sejti, hogy az ügy mögött Hürrem áll, és szembesíti is őt ezzel, de hamar felednie kell saját ügyét, mert egy szerencsétlenség folytán – Hatidzse figyelmetlensége miatt - kisfia meghal. Izabella is gyengélkedik a vadászkastélyban, életét a szultán lélekjelenlétének köszönheti.

17:25 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

19:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:30 Éjjel-Nappal Budapest 12


Mióta Joe kórházban van, Gábor alig bírja utolérni magát a sok munkával. Okvetlen szüksége lenne segítségre, de túl büszke, hogy bevallja. Amikor Lali és Niki meglátogatják Gábort a műhelyben, ők is tanúi lesznek, mekkora stresszben van. Niki ezért úgy dönt, hogy egy egyszerűbb feladatban segít neki. Gábor meglepődik: Niki ért az autókhoz? Lali azonnal féltékeny lesz, és szintén segíteni akar a barátjának. Csak, hogy ő sokkal több kárt okoz, mint amennyit segít. Niki véletlenül megsérti Lalit, mert szerinte inkább a vécétakarításnál kéne maradnia, mire Lali mérgesen bosszút áll a lányon. Amikor később Gábor ki akar kezdeni Nikivel, mert nagyon tetszik neki a kék munkaruhában, Niki mérges lesz: dühösen eltűnik a műhelyből és nem hajlandó többet segíteni. Maja eltűnése után Kristófnak nem jön álom a szemére, és hasztalanul hívogatja a lányt. Elmegy a rendőrségre, ahol viszont bürokratikus akadályokba ütközik. Úgy látja, hogy onnan sem várhat segítséget, ezért összezördül a rendőrökkel. Később beszél Barbival, és elkéri tőle Miki telefonszámát. Kristóf még a proszektúrát is meglátogatja, és szemrevételezi az újonnan bekerült halottakat. Bécy nagy meglepetésére Tamás még rosszabb állapotban tér vissza a kényszerpihenőről, mint ahogy elindult. Bécy ezért elhatározza, hogy a jól bevált „parti-terápiával” kezeli tovább, mivel abból még saját maga is profitálhat: lányok, pia és buli! Tamás viszont nincs bulizós kedvében, Paulán kívül egy lány sem érdekli. Amikor később azonban meglátja őt boldogan Márkkal, mégis belemegy egy egy-éjszakás, majd az érzelemmentes jövőre koccint Bécyvel.

20:50 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

21:25 Válótársak 16


Tamara és Dávid úgy döntenek, a gyerekek miatt újra megpróbálják együtt. Joci folyamatos készenlétben várja, hogy bevihesse az állapotos Szonját a kórházba, de végül annyi hamis riasztást kap, hogy a valódi fájásokra alig ér oda időben. Bálint gyűrűt vásárol, hogy újra megkérje Zsófi kezét, de épp amikor átadná, szembesül azzal, hogy Zsófi és Péter összejöttek. A szülés rendben zajlik, Jociból pedig - a gyerekeket meglátva - előbújik az apa. A kanlaknak Dávid távozásával csak két lakója marad.

22:35 CSI: A helyszínelők 16


Az egész nyomozó gárda a helyszínelőkkel együtt különleges megbízást kap. Egy hotelben és annak kaszinójában kell vendégekként elvegyülniük. Az akció azonban váratlan fordulatot vesz, amikor egy női holttestet találnak a rakodó térben. Ugyanis az ügyhöz kirendelt helyszínelők lebuktathatják őket, ráadásul a megfigyelést is akadályozzák.

23:40 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:10 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

00:50 Foglalkozásuk: Amerikai 16


12. Weinbergerék bejárónőjét marja a bűntudat, ezért elárulja az órába rejtett poloskát. Sandford ismerőse, a légierő ezredese szigorúan titkos iratokat akar eladni a KGB-nek, és személyes találkozót kér. Elizabethék az FBI csapdáját sejtik emögött, ezért poloskát akarnak helyezni Gaad irodájába, hogy bizonyosságot nyerjenek. Hogy rávegye Marthát a poloska elhelyezésére, Philip megkéri Martha kezét. Nina rájön, hogy Stan ölte meg Vladot. 13. Bármennyire is tart attól, hogy csapda, Elizabethnek találkoznia kell az ezredessel. Claudia igyekszik meggyőzni Arkagyijt, hogy fújja le a találkozót, mert félti Elizabethet. Az FBI eközben tényleg csapdát állít, de a Weinberger háznál. Gondoskodnak róla, hogy a KGB tudomást szerezzen a miniszter titkos találkozójáról, s lesben állva várják, hogy Philip eljöjjön a felvételért.

02:45 Döglött akták 16


A harmincas évek Amerikájában két lány egymásba szeret. Akkoriban ez teljesen elfogadhatatlan volt. A lányok, Rose és Billie meg akartak szökni, ám üldözőbe vették őket.

03:25 Gálvölgyi-show 12


Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. Az RTL Klubon látható paródiashow-ban sok egyéb mellett olyan műsorparódiák készültek el, mint Friderikusz Sándor Meglepő és mulatságos, vagy a Barátok közt Anyátok közt átirata, de Koós János Koóstoló című műsora sem kerülte el Gálvölgyi figyelmét. Más csatornák kínálatából is szívesen szemezgetett, így készült el a nagy nézettségű Dáridó paródiája Lagzi Lajcsival, vagy az Apukám világa Apukád világa. És a sornak még nincs vége. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is. A jeleneteket hagyományosan reklámparódiák szakítják meg, iskolát teremtve ezzel, hiszen reklámparódiát először Gálvölgyi János készített a 80-as évek közepén.

04:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

04:55 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

05:30 Top Shop


05:55 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Nexo Knights - Korhatár: (12) . SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . Nexo Knights - Korhatár: (12)

07:35 RTL Híradó - Reggel


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

08:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

08:40 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

09:15 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:10 EgészségKalauz 12


Ugye már nem kell Önnek bemutatnunk az EgészségKalauzokat, Geszler Dorottyát és Győrfi Pált? Az elmúlt évekhez hasonlóan minden vasárnap délelőtt új adással várjuk - egészség, szépség és életmód témáinkkal, szakértőinkkel. A mi hitvallásunk: prevenció az új lételem. Az egészségmegtartás, egészségmegőrzés mellett természetesen a népbetegségnek számító négy nagy kórcsoporton - cukorbetegség, szívbetegség, onkológiai megbetegedések és az elhízás - túl egy-egy speciális vagy éppen aktuális egészségügyi és/vagy életmódi kérdéssel is foglalkozunk. Ilyen például tavasszal az allergia vagy egy új, sokat ígérő fogyókúrás módszer. Nézzen bennünket, mi ezt tanácsolhatjuk, erre kérjük Önt, kedves Nézőnk, tartson velünk az RTL Klubon vasárnap délelőtt és hétköznap is. Várjuk műsorunkba azon vállalkozó kedvű nézőink jelentkezését, akik szívesen megosztanák velünk betegségük, gyógyulásuk történetét (telefon: 36-30-446-9028; mail: info@daylightmedia.hu) Ön se feledje: az egészségünk a jólétünk záloga!

12:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Mióta Joe kórházban van, Gábor alig bírja utolérni magát a sok munkával. Okvetlen szüksége lenne segítségre, de túl büszke, hogy bevallja. Amikor Lali és Niki meglátogatják Gábort a műhelyben, ők is tanúi lesznek, mekkora stresszben van. Niki ezért úgy dönt, hogy egy egyszerűbb feladatban segít neki. Gábor meglepődik: Niki ért az autókhoz? Lali azonnal féltékeny lesz, és szintén segíteni akar a barátjának. Csak, hogy ő sokkal több kárt okoz, mint amennyit segít. Niki véletlenül megsérti Lalit, mert szerinte inkább a vécétakarításnál kéne maradnia, mire Lali mérgesen bosszút áll a lányon. Amikor később Gábor ki akar kezdeni Nikivel, mert nagyon tetszik neki a kék munkaruhában, Niki mérges lesz: dühösen eltűnik a műhelyből és nem hajlandó többet segíteni. Maja eltűnése után Kristófnak nem jön álom a szemére, és hasztalanul hívogatja a lányt. Elmegy a rendőrségre, ahol viszont bürokratikus akadályokba ütközik. Úgy látja, hogy onnan sem várhat segítséget, ezért összezördül a rendőrökkel. Később beszél Barbival, és elkéri tőle Miki telefonszámát. Kristóf még a proszektúrát is meglátogatja, és szemrevételezi az újonnan bekerült halottakat. Bécy nagy meglepetésére Tamás még rosszabb állapotban tér vissza a kényszerpihenőről, mint ahogy elindult. Bécy ezért elhatározza, hogy a jól bevált „parti-terápiával” kezeli tovább, mivel abból még saját maga is profitálhat: lányok, pia és buli! Tamás viszont nincs bulizós kedvében, Paulán kívül egy lány sem érdekli. Amikor később azonban meglátja őt boldogan Márkkal, mégis belemegy egy egy-éjszakás, majd az érzelemmentes jövőre koccint Bécyvel.

14:05 Szívek doktora 12


George szeretné jóvátenni, hogy a Francie’s konyhájában malackodott rontva ezzel az étterem jó hírét, és egy elismert kritikust igyekszik a városba vonzani, hogy írjon kedvező értékelést a helyről. Zoe is ugyanezt a kritikust szeretné megnyerni a Rammer Jammer számára, hogy kiengesztelje Wade-et, aki őt okolja a szakításukért Viviannel.

15:05 A kis menyasszony 12


89. Bhairav beszél az anyjával Gehna ügyében, de Kalyani hajthatatlan. Anandi nagyon el van keseredve, hogy az igazgató csak egy családtag beleegyezésével engedi Anandinak letenni a vizsgákat. Jagdish kérleli apját, engedje meg, hogy Anandi vizsgát tehessen. Bhairav Sumitra rábeszélésére nagy nehezen belemegy, de úgy véli, jobb, ha erről Kalyani nem szerez tudomást. 90. Sugna megkapja Kalyani engedélyét, hogy elmehessen a templomba Anandival és Jagdish-sal. A templom helyett azonban Anandi és Jagdish titokban tanulnak a közelgő vizsgára, Sugna pedig Pratappal találkozik. Pratap már nem tud tovább várni, míg Sugna hozzá költözhet, ezért kitervelik, hogy megszöknek.

16:10 Szulejmán 12


Hatidzse teljesen összeomlik gyermeke halála miatt. Ibrahim pasa rájön, milyen módon mérgezték meg, és úgy dönt, kiteregeti Hürrem szennyesét Szulejmán előtt Leóval kapcsolatban. A szultána, miután érzi veszélyét, ismét felkeresi Jakupot a méregkészítőt, hogy immár hatásosabb módszerrel tegye el láb alól Ibrahim pasát.

17:25 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. A műsorban induló minisorozat a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törjük rá” az ajtót, és azonnal nekik szegezünk tucatnyi kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán. Műsorvezető: Szabó Zsófi

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

19:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:30 Éjjel-Nappal Budapest 12


Evelin még mindig mérges Danira, és reggel vitába is bonyolódik vele. Gréti Danival a bankba megy, a napi bevételt szeretnék betenni. A pénzt kis híján elveszítik, és a helyzetet Dani talpraesettsége menti meg, így Gréti és Dani újra közelebb kerülnek egymáshoz. Evelin közben kihallgatja Dani telefonbeszélgetését, és gyanút fog, hogy a fiú titkol előttük valamit. A gyanúja beigazolódni látszik, ugyanis követi Danit, és a barátnőjével látja az utcán. Reggel a fodrászlányok közös kirándulásra készülnek, bár Paulának semmi kedve hozzá. Márk mégis rábeszéli őt a programra, és fel is kerekednek egy lovaskocsi-túrára. Paula a kezdeti vonakodása után egészen jó hangulatba kerül, főleg amikor Márk egy meglepetés-találkozóval lepi meg őket. Ám az idillnek vége szakad, mert néhány suhanc kötözködni kezd velük. Márknak elborul az agya, és leüti az egyiküket. Bori elképed, amikor reggel Paja áll az ajtaja előtt azzal, hogy csakis rá tud gondolni. Elküldi őt, de amikor nem sokkal később értesül Vince elfogásáról, annyira megrázza, hogy újra szembesülnie kell a múlttal, hogy Pajánál keres vigaszt, és ismét lefekszik vele. Paja most már úgy gondolja, hogy ő és Bori összetartoznak, így hát be akarja mutatni barátnőjét Karesznek és a többieknek. Bori elmenekül a helyzet elől, viszont amikor később ismét megjelenik Paja a klubban, és szerelmet vall neki, kötélnek áll, és belemegy egy titkos viszonyba.

20:50 Barátok közt 12


A héten történik: Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre. Emília megtudja, hová tűnt Milán. Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban. Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik. Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér. Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek? Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát. Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

21:25 Halálos fegyver 16


Chad Jackson exkommandós biztonsági őrnek jelentkezik egy ékszerüzletbe, de mivel nem kapja meg az állást, bekattan, megveri a biztonsági őrt, és elemel pár ékszert. Később máshol is agresszíven viselkedik. Murtaugh és Riggs nyomoznak az ügyében. Avery nem ért egyet azzal, ahogy Riggs kezeli az esetet, úgy érzi túl közelről érinti, ezért leveszi az ügyről. Pedig éppen Riggs az, aki a seregben átélt tapasztalatainak köszönhetően meg tudja fejteni, hogy milyen veszélyes lépésre készül Jackson.

22:30 Gyilkos elmék 18


Egy orvlövész fényes nappal tüzet nyit a téren sétáló tömegre, és több járókelővel is végez. A profilozók első feltételezései szerint a Kennedy-gyilkosság évfordulója lehet a dallasi helyszín és a gyilkosságok hátterében, de egy terrortámadás sem kizárt. Nem sokkal később egy benzinkútnál is kitör a pánik, újabb áldozatokkal végez a gyilkos. A látszólag véletlenszerű áldozatok között azonban megtalálják a valódi célpontokat.

23:30 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora Szabados Ágnessel és Rábai Balázzsal. A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:00 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

00:40 Odaát 18


9. Sam felbéreli az elmegyógyintézetből kiengedett Martint, apjuk régi barátját, hogy kövesse Bennyt. Amikor két embert is megöl egy vámpír, Samék rögtön rá gyanakodnak, de Dean azt mondja, biztos nem ő tette. Megindul a nyomozás, de a testvérpár között nincs egyetértés. 10. Dean, Sam és Castiel az Alfie testében szenvedő Samandrielt akarják kimenteni az őt kínzó Viggo és Crowley karmaiból. Az angyal minden erejével ellenáll, de lehet, hogy Crowley-éknak végül sikerül megtörniük, és végzetes titkot oszt meg velük.

02:35 CSI: Miami helyszínelők 16


Horatiót megkeresi egy férfi, akit korábban maga Horatio juttatott a börtönbe. Most a rendőr segítségét kéri, hogy találja meg a fiát. A nyomozás kezdetén kiderül, hogy a fiú eltűnésében szerepet játszott a kábítószer is. Hamarosan Calleigh olyan fára bukkan a a segítséget kérő férfi háza közelében, amelybe több száz golyót lőttek. A temetőben egy másik fiú holttestére találnak. A kisebb-nagyobb nyomokat követve összeáll a kép, s Horátióék megsejtve a közelgő tragédiát, versenyt futnak az idővel, hogy mielőbb megtalálják az elveszettnek hitt, életveszélyben lévő fiút. Eközben Timothy egy fulladásos halált szenvedett férfi ügyében nyomoz. Az első számú gyanúsított maga a férfi barátnője, aki azonban nem közömbös Timothy számára sem.

03:25 Családom és egyéb emberfajták 12


Már csak néhány nap van hátra a nyári vakációig, és Frankie valósággal extázisban van, hogy sikerült átvészelni egy újabb iskolai évet. Örömének hamar vége szakad, amikor Mike rájön, hogy Bricknek naponta naplót kellett volna vezetnie, amit be kell adni Miss Rinskynek, különben elbukja az évet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!