KERESÉS search-close

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:25 Barátok közt 12


A múlt héten történt: Tóbiás úgy dönt, hogy mostantól a maga ura lesz. Gigi ultimátumot ad Zsoltnak: csak akkor hajlandó segíteni neki, ha Zsolt befekszik az elvonóra. Attila felemás napja nem várt fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy vonzó idegennel. Vilmos kakaskodása Urbánnal meglepő véget ér. Balázs és Péter barátsága további kihívásokba ütközik. Krisztián különös emlékre bukkan Rudival kapcsolatban. Szonja és Gergő ördögi terveket szőnek.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . A lármás család - Korhatár: (6) . Tini nindzsateknőcök - Korhatár: (12) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:00 Döglött akták 12


1994-ben meggyilkolnak egy tini lányt az otthonában. A gyanú egy költöztető cég börtönviselt alkalmazottjára terelődik. Mivel a férfit a gyilkosság éjszakáján a helyszín közelében találják, bakancsán az áldozat vérével, azonnal letartóztatják, és rövidesen halálra ítélik. Jeffries kihallgatja az elítéltet, aki továbbra is ártatlannak vallja magát. Ez ösztönzi Willt arra, hogy nyomozást indítson az ügyben.

12:50 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:20 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Joe ma végre komolyra akarja fordítani a kapcsolatukat Tamarával, meg akarja kérni a kezét. Ebbe beavatja Tamást is, amit véletlenül Marci kihallgat, hogy hol találkozik titokban a pár. Teó közben Evelinnel „üzleti megbeszélést” folytat és nyomul rá. Elviszi ugyanarra a nudista strandra, ahol Karolával járt korábban. Evelin feldühíti Teót, amikor nem hajlandó levetkőzni, ragaszkodik hozzá, hogy köztük csak üzleti kapcsolat lehetséges, és hazafelé be is szól neki Joe-t emlegetve, és azt is elárulja, hogy Bence is náluk lakik. Teó dühösen Karolával vigasztalódik, de a szex után kiderül, hogy Evelint is arra a nudira vitte Teó, ezért Karola nagyon hisztis lesz és elrohan. Teó ki van akadva, amikor megjelenik a sértett Marci is, aki elmondja az apjának, hogy Joe és Tamara újra együtt vannak. Teó úgy érzi, hogy elárulták és mindennek Joe az oka, ezért odamegy a hajóra, ahol Joe és Tamara szerelmi légyottra és lánykérésre készülnek éppen. Teó a dühtől félőrülten ráveti magát Joe-ra. Tamara félti Joe életét, és hogy megvédje a támadástól, egy pezsgős üveggel fejbe vágja Teót. Teó fájdalmában elengedi Joe-t, félig öntudatlan állapotban átzuhan a korláton, és eltűnik a Duna sötét vizében. Annának fogalma sincs, mihez kezdjen magával hosszú hétvégén, mivel üres lesz a ház Bori vad, szexben gazdag hétvégét tervez Rolanddal, ezért mindenképp házon kívül akarja tudni a többi lakót. Anna Muronyba se mehet, mert fenyegető sms-t kapott Sanyától, aki nem tud belenyugodni a szakításba, így a lány tart attól, hogy hazautazzon. Amikor Bori és Anna közösen hoznak el egy nagyméretű festményt, kissé oldódik köztük a feszültség, igaz utána kis baleset történik a képpel.

15:10 Szulejmán 12


Izabella királyné csalódottan távozik Szulejmán sátrából, annak ellenére, hogy fiát elismerik Szapolyai utódjaként és leendő trónörökösként. Hürrem, aki fia miatt engedély nélkül hagyta el a palotát, nyomtalanul eltűnt. Musztafa azonnal katonákat küld a felkutatására, és biztos benne, hogy Hatidzse vagy Sah szultána áll a háttérben. Az uralkodó megdöbbenve értesül felesége eltűnéséről, s haragja újra fellobban fiával szemben.

16:20 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


Öröm az ürömben, hogy Selim lelövésének hatására Zeynep olyannyira sokkos állapotba kerül, hogy megtörik béklyója, és újból lábra áll, így sikerül odamennie férjéhez, hogy elálítsa a vérzést. Selimet kórházba szállítják, és megoperálják ugyan, de a veszély még nem múlt el, a belső vérzés kockázata fent áll. Eközben Arzu és Serdar ördögi tervet eszelnek ki.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Tamara rettenetes lelkiállapotban van, mert Teó még mindig nem került elő. Joe sem tudja megnyugtatni. Tamás lakásában is támadások érik, mert még Szofi is őt hibáztatja a balesetért. Joe magával viszi Tamarát a saját lakásába, hogy kimenekítse őt a támadások kereszttüzéből. Amikor ott meglátja Tamara a neki vásárolt jegygyűrűt, és a férfi ismét közeledni próbál hozzá, Tamara besokall és Gyöngyihez menekül. Joe, akit otthon Bence és Orsi támad le a Teóval történtek miatt, elmegy Tamarához, és megpróbál vele még egyszer beszélni. Miután Marci tudomást szerez Teó eltűnéséről, teljesen összezavarodik, és felkeresi a „tetthelyet”. Amikor Bence is megjelenik ott, a két testvér az apjuk feltételezett tragédiája kapcsán közelebb kerül egymáshoz. Amikor Tamás és Szofi is odamennek, hogy a két fiú mellé álljanak ebben a nehéz órában, Marci besokall Tamás, Szofi és Bence „képmutató” viselkedésétől és elmenekül. Teó bárjába megy, ahol megjelennikk Gekkó, a pókerjátékos. Dani reggel meglepve fogadja el Lili ajánlatát, hogy együtt vásároljanak karácsonyi ajándékot a férfi anyjának. A nézelődés közben jól szórakoznak és barátként egész közel kerülnek egymáshoz. Amikor azonban Dani flörtölni kezd a pénztárosnővel, Lilinek odavan az egész napja. Miközben a lány Mesinél sírja el a bánatát, hogy még mindig nem tudta kitörölni Danit a szívéből, a férfi ezzel párhuzamosan azon töpreng, hogy talán még sincs teljesen túl Lilin, ugyanis nem tudja rávenni magát, hogy felhívja a pénztárosnőt. Később megjelenik a lakóhajón, hogy visszavigyen Lilinek egy elcserélt bevásárlószatyrot. Azzal vádolja meg a lányt, hogy az direkt cserélte el a szatyrokat.

21:30 Szemfényvesztők 12


11. Az egyik szövetségi kutatólaborból egy kém ellop egy jelzavarót, amivel egész New York kommunikációját megbéníthatná. A szemfényvesztő csapat hamar kideríti, hogy mi a nő célpontja, és meglepően könnyen sikerül is elkapniuk. Csak az után jönnek rá, hogy a nőnek épp az volt a célja, hogy elfogják, és az FBI központjába vigyék. 12. Egy bank páncéltermében tűz üt ki. A tűz eloltása után észreveszik, hogy eltűnt egy páncélkazetta, amely egy bizonyos William Archer nevén volt. Kiderül, hogy több hasonló bankrablás volt már, és mindenhol William Archer kazettáját lopták el. Archernek még egy páncélkazettája van egy New York-i bankban, ami valószínűleg a következő célpont lesz.

23:35 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05 CSI: Miami helyszínelők 16


Steven Rowe-t azzal gyanúsítják, hogy megölte a feleségét, Melissát, akinek a holtteste épp azután kerül elő, hogy az esküdtszék, bizonyítékok hiányában, kimondja a vádlott ártatlanságát. Horatio nem tud belenyugodni az ítéletbe, és az egész csapatot ráállítja az ügyre. Hamarosan kiderül, hogy Melissa eltitkolta férje előtt anyja bőrszínét, és ezzel nagyon kínos helyzetbe hozta a férjét…

01:10 Magyarország legszebb városai 12


Magyarország nagyon szép ország, tele izgalmas és felfedezésre váró városokkal, természeti kincsekkel és kulturális értékekkel. Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyunk, de nem akarunk messzire utazni, akkor kerekedjünk fel és ismerjük meg közelebbről hazánk legszebb, legizgalmasabb városait. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani nézőinknek 14 részes sorozatunkkal. Minden részben egy-egy város izgalmas történelmi, kulturális, turisztikai nevezetességeit mutatjuk.

01:45 A másik férfi 16


Peter (Liam Neeson) és Lisa (Laura Linney) régóta házasok. Amikor egyik este Lisa arról kérdezi férjét, hogy gondolt-e már arra, hogy félrelépjen, Peter őszintén nemmel felel. Hónapokkal később a férfi rádöbben, hogy felesége megcsalta őt. Peter megszállottan kutatni kezd a titokzatos szerető után, hogy szembe nézhessen vele.

03:30 Mi muzsikus lelkek


Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek! A közel félórás zenés, szórakoztató összeállítás-sorozat vasárnaponként jelentkezik az RTL Klub műsorán. Fellép többek között a Rozoga Tánckar, B. Tóth Magda, Barabás Sándor, Békési Kocsor Irén, Benedekffy Katalin, Domoszlai Sándor, Bokor János, Csala Judit, Csonka Zsuzsa, Egyházi Géza, Déki Lakatos Sándor, Dr. Vígh Bertalan, Farkas Bálint, Fejős Jenő, Geszthy Veronika, Gránát Zsuzsa, Hatvani Kiss Gyöngyi, ifj. Déki Lakatos Sándor, Koós Éva, Lovay László, Nógrádi Tóth István, Sárközi József, Szentendrei Klára.

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:25 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . A lármás család - Korhatár: (6) . Tini nindzsateknőcök - Korhatár: (12) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:00 Döglött akták 12


A negyvenes években egy újságírónőt holtan találnak egy vasútállomáson. Elütötte a gyorsvonat. Mivel a Sentinel szerkesztőségét felszámolják, az egyik riporter az archívumban talál valamit, ami talán elvezethet a gyilkoshoz. Rush nyomozó és társai felkutatják Lo egykori munkatársát.

12:50 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:20 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Tamara rettenetes lelkiállapotban van, mert Teó még mindig nem került elő. Joe sem tudja megnyugtatni. Tamás lakásában is támadások érik, mert még Szofi is őt hibáztatja a balesetért. Joe magával viszi Tamarát a saját lakásába, hogy kimenekítse őt a támadások kereszttüzéből. Amikor ott meglátja Tamara a neki vásárolt jegygyűrűt, és a férfi ismét közeledni próbál hozzá, Tamara besokall és Gyöngyihez menekül. Joe, akit otthon Bence és Orsi támad le a Teóval történtek miatt, elmegy Tamarához, és megpróbál vele még egyszer beszélni. Miután Marci tudomást szerez Teó eltűnéséről, teljesen összezavarodik, és felkeresi a „tetthelyet”. Amikor Bence is megjelenik ott, a két testvér az apjuk feltételezett tragédiája kapcsán közelebb kerül egymáshoz. Amikor Tamás és Szofi is odamennek, hogy a két fiú mellé álljanak ebben a nehéz órában, Marci besokall Tamás, Szofi és Bence „képmutató” viselkedésétől és elmenekül. Teó bárjába megy, ahol megjelennikk Gekkó, a pókerjátékos. Dani reggel meglepve fogadja el Lili ajánlatát, hogy együtt vásároljanak karácsonyi ajándékot a férfi anyjának. A nézelődés közben jól szórakoznak és barátként egész közel kerülnek egymáshoz. Amikor azonban Dani flörtölni kezd a pénztárosnővel, Lilinek odavan az egész napja. Miközben a lány Mesinél sírja el a bánatát, hogy még mindig nem tudta kitörölni Danit a szívéből, a férfi ezzel párhuzamosan azon töpreng, hogy talán még sincs teljesen túl Lilin, ugyanis nem tudja rávenni magát, hogy felhívja a pénztárosnőt. Később megjelenik a lakóhajón, hogy visszavigyen Lilinek egy elcserélt bevásárlószatyrot. Azzal vádolja meg a lányt, hogy az direkt cserélte el a szatyrokat.

15:10 Szulejmán 12


Hürrem eltűnése miatt Bali bég kihallgatja az uralkodó családot, s ezúttal, a szultán külön kérésére, nem bánik kesztyűs kézzel senkivel. Közben Rüsztem pasa is nyomozásba kezd a saját embereivel és módszereivel. Ezúttal Şah szultána bizalmasa, Merdzsán aga is gyanúba keveredik, és biztos pozíciója meggyengül. Mehmed meggondolja magát bátyjával kapcsolatban.

16:20 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


Selim magához tér a kórházban, és Zeynep bemegy hozzá. Selim alig akarja elhinni, hogy Zeynep ismét jár. Aliye és Kenan is bemennek hozzá, és Kenan kérdezgetni kezdi, hogy Necdet tette-e ezt vele, és ha igen, miért. Selim nem meri elmondani, hogy Elif miatt állt rajta bosszút Necdet. Serdar beköltözik az Emiroglu házba anélkül, hogy megkérdezné Aliyét. Arzu azzal indokolja, hogy Serdarnak balesete volt, és valakinek mindig mellette kell lennie.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Marci a bárban aludt, ahol reggel váratlanul megjelenik Teó. Marci először megkönnyebbül, hogy az apja él, de amikor megtudja, hogy Teó továbbra is mindenkit meg akar hagyni abban hitében, hogy meghalt, a fiú ledöbben. Amikor később meglátja, hogy Bence és Szofi mennyire szenvednek Teó eltűnése miatt, egyre nagyobb lelkifurdalás támad benne, majd elárulja Szofinak, Tamásnak és Bencének, hogy Teó ép és egészséges. Szofiék feldúltan kérdőre vonják Teót és végleg szakítanak vele. Miután Dani tegnap durván nekiesett Lilinek, lelkiismeret-furdalás gyötri. Ám amikor bocsánatot akar kérni, a lány közli vele, hogy ezt a csiki-csuki állapotot Danival már nem bírja tovább elviselni, és egyelőre nem akarja, hogy bármilyen kapcsolat legyen közöttük. Erre a frusztrált Dani megpróbálja egy futó kapcsolattal elterelni a figyelmét, ám ez nagyon rosszul sikerül, miután a lánynak a Lilivel zátonyra futott kapcsolatáról panaszkodik. Dani számára világossá válik, hogy még messze nincs túl Lilin és egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy harcoljon érte. Milán reggel örül, hogy Ayse családjával Törökországba utazhat. Ám amikor eszébe jut, hogy az útlevele már egy örökkévalóság óta lejárt, gyorsan elrohan a hivatalba, hogy új útlevelet szerezzen. Ráadásul még egy kialakuló rosszulléttel is meg kell küzdenie, amiről azonban csak azért sem hajlandó tudomást venni. Egy örökkévalóságig tartó várakozás után Milán végre a kezében tartja az útlevelét, ám amikor Ayse és a családja eljönnek érte, a fiú elájul.

21:30 Szulejmán 12


Mihrimah megtudja, hogy az anyja, Hürrem szultána halálos beteg, és csak napjai vannak hátra. A szultán azonnal magához rendeli Bajazidot és Szelimet. Hürrem szeretne mindenkivel kibékülni, és ezért arra kéri Szümbül agát, hogy derítse ki, hol található Ibrahim pasa sírja.

22:40 Privát kopók 12


Angie barátnője az idegösszeomlás szélére kerül, amikor mindenét elviszik. Úgy tűnik, valaki módszeresen elrabolta az életét, új hitelkártyát vettek a nevére, jelszavakat loptak, és pénzt vettek fel a házára. Angie nem először találkozik személyiségtolvajjal, akik általában randis cégeken keresztül szerzik meg az adatokat.

23:35 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05 Thor 12


Az isteni Thor (Chris Hemsworth) óriási pörölyéről legendákat mesélnek. De makacssága és hirtelen haragja miatt még nem méltó arra, hogy apját kövesse Ashgar trónján. Loki (Tom Hiddleston) kihasználja Thor gyengeségét, és csőbe húzza testvérét, melynek következtében Thort a Földre száműzik. A fiatal tudós, Jane Foster (Natalie Portman) talál rá a sivatagban, aki nehezen, de elhiszi, hogy Thor ki is valójában. Közeleg a nap, amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, és Thornak el kell döntenie, melyik oldalra áll.

02:30 CSI: New York-i helyszínelők 16


Egy éjszakai klub előtt holtan találják a város egyik legnépszerűbb lemezlovasát. A helyszíni szemlén és az adatgyűjtés során Mac és Aiden előtt egy véres üzleti vetélkedés bontakozik ki, amelynek áldozatául esett maga az üzlet tárgya. Stella és Danny extravagáns divatguru meggyilkolásának ügyében gyomoznak. A közutálatnak örvendő üzletasszonyt egy igen ritka, de annál hatékonyabb méreggel ölték meg. A gömbhalat, amelyből a méreg is származik a japán éttermek egyik ritka különlegessége. Stelláéknak csak azt kell kideríteniük, hogy a veszedelmes méreg, hogyan juthatott az áldozat szervezetébe.

03:25 Anyák gyöngye 12


Bonnie igyekszik eltitkolni Christy elől, hogy a fájdalomcsillapító szedésétől visszaesett, és újra függő lett. Amikor gondnokként az egyik lakó fürdőszobájában kell megjavítania valamit, első dolga átnézni a gyógyszeres szekrényt, ahonnan ellopja a macska gyógyszerét.

Csütörtök

Augusztus 23.

 délelőtt    délután    este  

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:25 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . A lármás család - Korhatár: (6) . Tini nindzsateknőcök - Korhatár: (12) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:00 Döglött akták 12


A nyolcvanas években meggyilkolnak egy orvost. Akkoriban egy elmebetegként nyilvántartott fekete hajléktalant tartóztattak le a gyilkosság gyanújával, ám egyszer csak előkerül egy tanú, aki akkoriban drogosként félt vallomást tenni a rendőrségen. Azt állítja a gyilkos fehér bőrű volt, és a lövés előtt békésen beszélgetett az áldozattal. Ráadásul a nyomozók kiderítik, hogy Grant doktor szerencsejáték-függő volt, s a család minden pénzét elkártyázta.

12:50 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:20 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Marci a bárban aludt, ahol reggel váratlanul megjelenik Teó. Marci először megkönnyebbül, hogy az apja él, de amikor megtudja, hogy Teó továbbra is mindenkit meg akar hagyni abban hitében, hogy meghalt, a fiú ledöbben. Amikor később meglátja, hogy Bence és Szofi mennyire szenvednek Teó eltűnése miatt, egyre nagyobb lelkifurdalás támad benne, majd elárulja Szofinak, Tamásnak és Bencének, hogy Teó ép és egészséges. Szofiék feldúltan kérdőre vonják Teót és végleg szakítanak vele. Miután Dani tegnap durván nekiesett Lilinek, lelkiismeret-furdalás gyötri. Ám amikor bocsánatot akar kérni, a lány közli vele, hogy ezt a csiki-csuki állapotot Danival már nem bírja tovább elviselni, és egyelőre nem akarja, hogy bármilyen kapcsolat legyen közöttük. Erre a frusztrált Dani megpróbálja egy futó kapcsolattal elterelni a figyelmét, ám ez nagyon rosszul sikerül, miután a lánynak a Lilivel zátonyra futott kapcsolatáról panaszkodik. Dani számára világossá válik, hogy még messze nincs túl Lilin és egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy harcoljon érte. Milán reggel örül, hogy Ayse családjával Törökországba utazhat. Ám amikor eszébe jut, hogy az útlevele már egy örökkévalóság óta lejárt, gyorsan elrohan a hivatalba, hogy új útlevelet szerezzen. Ráadásul még egy kialakuló rosszulléttel is meg kell küzdenie, amiről azonban csak azért sem hajlandó tudomást venni. Egy örökkévalóságig tartó várakozás után Milán végre a kezében tartja az útlevelét, ám amikor Ayse és a családja eljönnek érte, a fiú elájul.

15:10 Szulejmán 12


Mehmednek hamarosan gyermeke születik. Musztafa egyre keserűbbé válik, és eddigi pártfogói lassan elfordulnak tőle. Szulejmán nem tud megbocsátani két húgának Hürrem eltűnése miatt, és teljesen kivonja magát az ország ügyeiből. Rüsztem pasa komolyan aggódik a helyzet miatt, és arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy azonnal beszéljen az apjával, és rázza fel, különben hamarosan elveszítik minden hatalmukat, és Musztafa lesz az uralkodó.

16:20 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


Melek megkéri Melihet, hogy beszéljen Kenannal, és győzze meg, hogy hagyja békén Necdetet. Aliye otthon megtudja, hogy Serdar beköltözött hozzájuk. Leszidja Arzut, de nem tudja meggyőzni, hogy küldje el. Feraye és Serdar flörtölgetnek, amit Aliye nem néz jó szemmel. Egyre jobban idegesíti, hogy ők ketten ott vannak a házban. Arzu a tévészobában megpróbálja meggyőzni Serdart, hogy fogja vissza magát, ám Serdar inkább megpróbálja visszacsábítani őt.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Miután Joe megtudja, hogy Teó életben van, nagyon boldog, hogy véget ért a rémálom. Mikor aztán még Tamara is kiáll a kapcsolatuk mellett Teó előtt, Joe már abszolút biztos benne, hogy Tamara is készen áll arra, hogy kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is felvállalják. Joe már a közös jövőről ábrándozik, és alig várja a közelgő partit az albérletben, ahova Tamarát is elhívta. Gyöngyi és Szofi azonban időközben kifaggatja Tamarát, és keményen helyre teszik. Amikor Tamara este beállít a buliba, és az albérlet lakói örömmel üdvözlik, rájön, hogy ez túl sok neki. Bence mindent megpróbál, hogy megint normális viszonyt alakítson ki Marcival, de hiába. Mikor Gekkó és haverjai betoppannak, hogy behajtsák rajtuk Teó adósságát, a két fiú veszélybe kerül, de Teó még épp időben lép fel, és megígéri, hogy még ma kifizeti a tartozását. Teó Karolától kér kölcsön. Bence és Marci haragszanak Teóra, amiért ilyen helyzetbe hozta őket. Kezd normalizálódni a testvérek közti viszony, de ekkor Bence sms-t kap Orsitól, Marci félreérti a helyzetet, és azt hiszi, hogy bátyja minden korábbi állítása ellenére még mindig kapcsolatban áll a lánnyal. Ezért dühében Marci letörli a bátyjának szánt üzenetet anélkül, hogy Bence arról bármit is tudna. Lili ráébred arra, hogy hatalmas hibát követett el Danival kapcsolatban. Épp ezért mindjárt másnap visszautazik Pestre, hogy szerelmet valljon a fiúnak. Karesznek először még sikerül rávennie Lilit, hogy maradjon távol Danitól, ám amikor Mesi elmondja, hogy előző nap Dani kereste Lilit a hajón, mert nagyon hiányzott neki, Lili reménykedni kezd abban, hogy Dani is szereti őt. Rögtön felkerekedik, hogy beszéljenek egymással, de a Bécy házban megtudja Annától, hogy pont elkerülte Danit, aki jelenleg éppen egy Hawaii felé tartó repülőn ül. Lili persze nagyon letolja Kareszt, és őt okolja azért, hogy Dani elutazott.

21:30 Doktor Murphy 12


Lea, Shaun szomszédja, elveszi az utolsó almáját, amitől Shaun napi ritmusa felborul. Bemegy egy boltba almát venni, ám egy fegyveres rabló épp a bevételt és a vásárlók értékeit követeli. Shaun képtelen engedelmeskedni. A rabló lő, eltalál egy fiatal lányt, végül az eladó leüti. Mindannyian a St. Bonaventure kórházba kerülnek. A lány barátja Shaunt hibáztatja a történtekért.

22:30 Castle 16


Susan Watts, aki már középiskolás kora óta drogfüggő volt és a börtönt is megjárta, hálóingben menekül az utcán. Egy nappal később az egyik szemetes konténerből kerül elő a holtteste. A nőn korábban több plasztikai műtétet is végrehajtottak, és ez új fényt vet az ügyre. Úgy tűnik, Dr. Kelly Niemann, a korábban már sorozatgyilkossággal vádolt doktornő van a háttérben, aki valószínűleg visszatért. Beckett és Castle dolgoznak az ügyön, de a nyomozás nehézkesen halad, mert a sorozatgyilkos elleni bizonyítékok eltűntek.

23:30 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

23:55 CSI: Miami helyszínelők 16


Négy betörő rátámad Miami legmenőbb wellness-központjának hölgyvendégeire, és mindenkitől elveszik a luxusautóját. Victoria Moreno azonban az életével fizet, amikor gázspray-vel az egyik fegyveres rablóra támad. A sima rablótámadásnak tűnő esetről azonban hamarosan kiderül, hogy a gyilkosság korántsem önvédelemből, hanem előre megfontolt és alaposan kitervelt módon történt. De vajon kinek volt útjában a gyönyörű nő?

01:05 Az Év Hotele 12


Az Év Hotele nézői szavazataik segítségével megválasztják az egyes hónapok, illetve az Év Hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Pataki Zita műsorvezető járja végig egy-egy pár vagy család segítségével, akiknek saját történetét is megismerjük, legyen szó akár békülésről vagy éppen lánykérésről. A pár kipróbálja, teszteli a hotelek szolgáltatásait, értékeli a szálláshelyeket, a nézők pedig a műsor hivatalos Facebook oldalán szavazhatnak a hotelekre és nyerhetik meg a hetente kisorsolt két wellness-hétvége egyikét. Májustól decemberig részenként két-két szálláshelyet próbálunk ki, a nézők pedig az adást követően szavazhatnak, így alakul ki a végső sorrend, ami alapján kihirdetjük a hónap hoteleit. 2019 januárjában pedig a nézők új szavazatokkal választhatják meg Az Év Hotelét, a szavazók közül egy szerencsés pedig egyhetes nyaralással kezdheti az évet Az Év Hotelében. Az Év Hotele minden vasárnap premier adással - az RTL Klub műsorán.

01:35 A végzet ereklyéi - Csontváros 12


Clary Fray (Lily Collins) anyja (Lena Headey) rejtélyes eltűnésekor rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte, épp ellenkezőleg. Clary kétségbeesésében csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek Clary lesz a kulcsszereplője, miután kiderül, hogy egyedül ő képes megtalálni a mindent eldöntő ereklyét.

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:25 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . A lármás család - Korhatár: (6) . Tini nindzsateknőcök - Korhatár: (12) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:20 Top Shop


12:00 Döglött akták 12


Joseph egy drogrehabilitációs központban tanácsadó. Egyik este szemtanúja lesz, amint az egyik ott lakó fiú megöl egy másikat. Mielőtt tanúskodhatna, meggyilkolják. Rush nyomozó sok mindent megtud Josephről, nagyon közel kerül a szívéhez. Amikor kimegy Joseph anyjának farmjára, megdöbbenve tapasztalja, hogy Joseph él.

12:50 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:20 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:50 Éjjel-Nappal Budapest 12


Miután Joe megtudja, hogy Teó életben van, nagyon boldog, hogy véget ért a rémálom. Mikor aztán még Tamara is kiáll a kapcsolatuk mellett Teó előtt, Joe már abszolút biztos benne, hogy Tamara is készen áll arra, hogy kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is felvállalják. Joe már a közös jövőről ábrándozik, és alig várja a közelgő partit az albérletben, ahova Tamarát is elhívta. Gyöngyi és Szofi azonban időközben kifaggatja Tamarát, és keményen helyre teszik. Amikor Tamara este beállít a buliba, és az albérlet lakói örömmel üdvözlik, rájön, hogy ez túl sok neki. Bence mindent megpróbál, hogy megint normális viszonyt alakítson ki Marcival, de hiába. Mikor Gekkó és haverjai betoppannak, hogy behajtsák rajtuk Teó adósságát, a két fiú veszélybe kerül, de Teó még épp időben lép fel, és megígéri, hogy még ma kifizeti a tartozását. Teó Karolától kér kölcsön. Bence és Marci haragszanak Teóra, amiért ilyen helyzetbe hozta őket. Kezd normalizálódni a testvérek közti viszony, de ekkor Bence sms-t kap Orsitól, Marci félreérti a helyzetet, és azt hiszi, hogy bátyja minden korábbi állítása ellenére még mindig kapcsolatban áll a lánnyal. Ezért dühében Marci letörli a bátyjának szánt üzenetet anélkül, hogy Bence arról bármit is tudna. Lili ráébred arra, hogy hatalmas hibát követett el Danival kapcsolatban. Épp ezért mindjárt másnap visszautazik Pestre, hogy szerelmet valljon a fiúnak. Karesznek először még sikerül rávennie Lilit, hogy maradjon távol Danitól, ám amikor Mesi elmondja, hogy előző nap Dani kereste Lilit a hajón, mert nagyon hiányzott neki, Lili reménykedni kezd abban, hogy Dani is szereti őt. Rögtön felkerekedik, hogy beszéljenek egymással, de a Bécy házban megtudja Annától, hogy pont elkerülte Danit, aki jelenleg éppen egy Hawaii felé tartó repülőn ül. Lili persze nagyon letolja Kareszt, és őt okolja azért, hogy Dani elutazott.

15:10 Szulejmán 12


Rüsztem arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy tartson ki a hárem élén, különben ellenségeik teljesen átveszik a hatalmat. Hatidzse halála rendkívül megviseli az uralkodót, és szinte csak a gyász foglalkoztatja. Bali bég ígéretet tesz Mihrimahnak, hogy tovább keresik Hürremet, ami felbőszíti Rüsztemet. Mehmed reméli, hogy bátyja, Musztafa bízik benne, és nem haragszik rá a kinevezés miatt.

16:20 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


Arzu megpróbálja rávenni Erkutot, hogy szerezzen meg minden dokumentumot az apjától, amelyek az aranybányával kapcsolatosak. Erkut elutasítja, bár Arzu figyelmezteti, hogy Necdet tőle is meg fog szabadulni Selim hazaér, és mindenki a nappaliban beszélget vele. Serdar bemutatkozik neki. Pelin is megérkezik, és csatlakozik. Aliyének végül elege lesz, és hazaküldi Ferayét. Pelin is eljön, és felajánlja Ferayének, hogy hazaviszi. Necdet áthívja Goncát, és megkéri a kezét.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Júlia és Máté kibékülnek, sőt Máté még azt is fontolóra veszi, hogy hazaköltözik. Aliz azon töri a fejét, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg transzplantálták Rudi szerveit valakibe, Natasa pedig utána akar járni, Rudi szervei életet mentettek-e. Tóbiás és Kristóf az igazukért harcolnak. Júlia megteszi az első lépést egy új élet felé. Gigi bevallja Ottónak, hogy érezni kezdett valamit Zsolt iránt. Szonjának meglepetés vacsorát készít Miklósnak…

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Evelin reggel összezördül a főnökével, amikor elkésik, és felmond, és úgy dönt, hogy Bécytől kér segítséget a jövője – a Teóval közös bárjuk - megalapozásához. Evelin elszántan elmegy Bécyhez, ott azonban csalódnia kell, mert Bécy kineveti és megalázza. Evelin feldúltan találkozik Teóval, és elpanaszolja, hogy járt, kéri Teót, hogy fektessék be azt a pénzt amit az apjától, Bécytől lopott, Teónak azonban be kell vallania hogy már régen elkártyázta. Joe reggel az egész éjszakai bolyongás után visszatér az albérletbe, és a végletekig el van szánva, hogy harcoljon Tamaráért. De aztán a lány a fodrászatban azt mondja neki, hogy ő már nem akarja ezt a kapcsolatot, mire Joe teljesen összetörik. Dalma vigasztalja. Ő sem érti, mi van Tamarával. Miközben Joe kétségbe esve kapaszkodik abba a gondolatba, hogy ők Tamarával összetartoznak, Dalma elhatározza, hogy beszél Tamarával, hogy ezzel segítse elő a boldogságukat. De hamar rájön, hogy Tamara elhatározása végleges. Joe le van törve, és képtelen elhinni. Lili elkeseredik, mikor reggel elmulasztja Dani hívását Hawairól. Egész nap próbálja elérni a fiút, de a barátai nem veszik komolyan. Folyton felváltva hívogatják egymást, amitől a lány iszonyúan kiakad. De mikor Daninak este végül sikerül elérnie, és egy érzelmes beszélgetés során az iránta való szerelméről és a kapcsolatukról beszél neki, Lili a mennyekben érzi magát. Alig várja, hogy Dani visszajöjjön Budapestre, és megint álmodozni kezd a tökéletes családról.

21:35 Vasököl 12


Charlie Kenton (Hugh Jackman), az egykori bokszoló 2,5 méter magas acélrobotok mérkőzéseiből él. Már nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épp annyi pénzt keres, hogy eljusson az egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, úszik a tartozásokban, hirtelen a fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Így kelletlenül összeáll Maxszel (Dakota Goyo), aki ráveszi, hogy újítsák fel a kikukázott, első generációs Atomot, és képezzék ki. Vasököl ringbe lépésével Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre és az egymásra találásra.

00:10 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:40 Ca$h - A visszajáró 18


A fiatal házasok, Sam (Chris Hemsworth) és Leslie (Victoria Profeta) anyagi gondjai megoldódnak, amikor Sam autóján egy pénzes bőrönd landol. Végre telik új kocsira, házra és a számlák kifizetésére. A talált pénz azonban a börtönben ülő kegyetlen brit gengszteré, Reese Kubicé (Sean Bean), aki megkéri ikertestvérét, hogy szerezze vissza a pénzt. Pyke hamar rábukkan a párocskára, és arra kényszeríti őket, hogy rablásokból szerezzék vissza, amit elköltöttek.

02:55 CSI: New York-i helyszínelők 16


Egy manhattani alagútfúrás robbantásánál meghal a kivitelező egyik dolgozója. Mac és Danny a helyszínen gyorsan megállapítják, hogy idegenkezűség okozta a férfi halálát. Az igazság kiderítése ebben a környezetben nagyon nehézzé válik számukra, mert a város legnagyobb alagútfúró vállalkozásának munkatársai rendkívül összetartó és zárt közösség. Stella és Aiden eközben egy vízből kihalászott fiatal középiskolás lány halálának ügyében nyomoz. A szálak a felső tízezer köreihez vezetnek. Kiderül, hogy az áldozat igyekezete, hogy egy gazdag család férfitagjain keresztül bejuthasson ebbe a körbe, felébresztette egyikőjük gyilkos féltékenységét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!