KERESÉS search-close

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A múlt héten történt: Attila sorsdöntő elhatározásra jut. Rudi és Natasa vajon a szakítás vagy a folytatás mellett döntenek? Tóbiást baleset éri. Zsolt óriási bajba kerül Sonnynál, és Gigi az egyetlen, akire számíthat. Péter kezdi úgy érezni, hogy nem sokáig tarthatják már titokban Hanna helyzetét a barátaik előtt. Szonja és Miklós estéje csodálatosan alakul, amikor Miklósnak eszébe jut egy sokkoló élménye. Timi semmitől sem riad vissza hogy pénzhez jusson.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 Fókusz Plusz 12


Megmutatjuk a világ legexkluzívabb helyeit, legkülönlegesebb embereit, és azt, hogy mi történik a legfurcsább hírek hátterében.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Annának elege van abból, hogy Roland bezárva tartja, vissza akar menni Budapestre. Habár Roland esküdözik neki, hogy szereti, és úgy gondolja, hogy Anna csak el akar menekülni a saját érzései elől, Anna egyedül nekivág az erdőnek. Útközben kibicsaklik a bokája, és fél tőle, hogy eltévedt. Anna átkozza Rolandot és az idióta húzását, hogy ide hozta. Roland, aki Anna keresésére indult, éppen jókor bukkan fel. Amikor Anna a vita közben újra elesik, Roland megmenti őt és hősiesen visszacipeli a lányt a menedékházba. Ott miközben ápolja, Roland ismét szerelmet vall Annának. A lány nem tudja tovább tartani magát, enged Rolandnak és lefekszik vele. Tamás reggel meglátogatja Danit, mert már nagyon aggódik a barátja miatt, de Dani nem tart igényt a támogatására. Nem sokkal később Karesz állít be, hogy elvigye Lili maradék holmiját a házból. Dani ekkor fájón rádöbben, hogy mostantól Karesz veszi át azt az apaszerepet, amibe ő már teljesen beleélte magát. Hogy fájdalmát elnyomja, futni megy Tamással, de annyira belehúz, hogy végül kimerülten rogy össze. Ekkor mégis kiönti szívét Tamásnak, miközben tudatosul számára, hogy csak az segíthet rajta, ha gondolatait és kérdéseit tisztázza Lilivel. Dani fel is keresi a lányt, de pont egy meghitt pillanatot zavar meg Lili és Karesz között. Amikor Bence reggel ismét levegőnek nézi Orsit, a lány begurul, és tüntetőleg kizárólag Marcival akarja tölteni a napot. Ezért igencsak mérges lesz, amikor váratlanul betoppannak Bence és a barátok az albérletbe és bulizni akarnak. A nap során, a vidámság és szórakozás közben Orsi és Bence lassan ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Üvegezés közben még csókolózniuk is kell, mire Orsi ismét összezavarodik, Marci pedig féltékeny lesz a bátyjára.

15:10 Szulejmán 12


A kádi effendi lázas szorgalommal keresi a törvényes megoldást a szultán rendkívüli helyzetére, aki visszavonná Ibrahimra ruházott uralkodói felhatalmazását. Ibrahim semmit sem sejt, sőt úgy véli, hogy Szulejmán újra bizalmába fogadta. Şah szultána látszólag Hürrem oldalára áll nővérével szemben. Döntését azonban korántsem baráti alapon hozta, a pasa bukása neki is kapóra jön.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Veysel és Tülay egy másik városba menekülnek, Murat egyik barátjához, azonban a fiú, aki Isztambulban marad, hogy testvérére vigyázzon, bajba kerül, mikor a kaszinó emberei meglátják őt a kórháznál. Szerencsére sikerül elfutnia, és elbújnia egy hölgy lakásán – aki nagyon szimpatikussá válik neki. Eközben Melek meggyőzi Kenant, hogy legalább inkognitóban hadd vigye kórházba, ahol ellátják a férfi sebeit.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Anna és Roland úsznak a szerelemben, de szembe kell nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatérnek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keverednek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaérnek, már késő. Sanya súlyos sérülésekkel fekszik a földön, és már alig lélegzik. Nem sokkal később megérkezik a rendőrség és a mentők. Roland azt mondja a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vall. Amikor Bence reggel rossz érzésekkel szakít Zitával, Marci erről véletlenül tudomást szerez, és rögtön gyanakodni kezd. Bence pár napja megcsókolta Orsit és erre azonnal szakít a barátnőjével? Bence gorombán megpróbálja lerázni a testvérét és a munkára hivatkozik, hogy kerülni tudja Marcit. Teó, aki észreveszi, hogy van valami az idősebb fiával, végül kihúzza Bencéből a vallomást, hogy a fiú beleszeretett Orsiba. Bence nagyon szenved a tiltott érzéseitől, ám végül megfogadja Teó tanácsát és a testvére kedvéért hazudik Orsinak, amikor a lány a szakítása valós okát firtatja. Szofira és Tamásra nagy esküvői tortakóstolás vár, ami azonban teljes káoszba fordul: a túlságosan is lelkes Tivadar, akit Szofi lelkiismeret-furdalásból hívott meg, hogy elterelje a figyelmét a szerelmi bánatáról, túlzottan is beleavatkozik az események menetébe. Szofi beolvas neki, amivel azonban nagyon megbántja őt. Szofi, hogy megvigasztalja, egy hirtelen ötlettől vezérelve felkéri Tivadart, hogy legyen az esküvői tanúja. Tamás megdöbben, és attól fél, hogy az esküvői tanúik, Tivadar és Bécy még sok bosszúságot fognak okozni nekik.

21:30 Dr. Csont 12


3. Egy öregember holtteste Brennanékat ezúttal egy idősek otthonába vezeti. Vajon mi vagy ki vehette rá a csontritkulásban szenvedő lakót, hogy ne szedje a gyógyszereit, kockáztatva ezzel a halált? Eközben Hodginséknál felmerül az ötlet, hogy vállaljanak második gyereket, ami lavinát indít el Brennan és Saroyan kapcsolatában is. 4. Szörnyű kínhalát halt pap holttesére bukkannak, akiről kiderül, hogy a Booth egységében szolgált káplán, Aldo Clemens teste. Booth személyes ügynek tekinti az esetet, nemcsak mert a pap jó barátja volt, hanem mert azt gyanítja, hogy az ő régi háborús vétke miatt kellett feláldoznia magát. Brennan és a csapat mindenben a segítségére van, de Booth arra figyelmeztet, hogy az ügynek lesz még folytatása.

23:30 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05 A zöld íjász 16


Amikor Oliver megtudja, hogy Malcolm Merlyn életben van, őt teszi felelőssé Sara haláláért. A nézeteltéréseiket félretéve szövetkezik Nyssával, hogy elkapják a Sötét Íjászt, és bosszút álljanak Saráért. Merlyn azonban meggyőzi Olivert, hogy ezért a gyilkosságért nem ő a felelős, és ezzel Oliver magára haragítja a Bérgyilkosok Ligáját.

01:10 Autogram 12


Autogram – az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában – Autogram – minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

01:45 CSI: New York-i helyszínelők 16


7. A kínai negyedben három álarcos megpróbál kirabolni egy kis, magánbankot. Az akció kudarcba fullad minek következtében egy biztonsági őr és két rabló a helyszínen meghal. A tettesek bűnlajstroma hamarosan újabb váddal bővül, amikor a gyanúsítottként kihalgatott banki alkalmazott bevallja, hogy gyermeke elrablása miatt segített a rablóknak. Mivel időközben mindhárom tettes hollteste előkerül meglepetésként éri a nyomozókat egy váltságdíjkérő zsarolólevél. 8. A biztonsági őrök egy magányos aktatáskát találnak a New York-i tőzsdén. A kiérkező tűzszerészek és helyszínelők kinyitják a táskát, de csak fontosnak tűnő iratokat és egy búcsúlevelet találnak benne. Hamarosan egy kiégett autóban megtalálják a táska tulajdonosának holttestét is. Közben a város egyik templomának tövében holtan találnak egy fiatal nőt. A helyszínelés során megállapítják, hogy a nő nem önkezével vetett véget életenék, hanem megölték és a templom tetejéről ledobták őt. A gyanú először a pszichésen beteg templomi gondnokra terelődik, de mindent bizonytalanná tesz, hogy a másik eset egyik bizonyítéka összefüggést mutat a két bűnténnyel.

03:30 Nevelésből elégséges 12


Virginia új szemüveget kap, és tökéletes lesz a látása: minden apró hibát, rendellenességet észrevesz. Persze a többiek legnagyobb bosszúságára.

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 Pacsi! 12


Országszerte egyre több a kutyabarát hely és szolgáltatás, ma már akkor sem kell lemondanunk kedvencünk társaságáról, ha étterembe, vagy épp moziba szeretnénk menni. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi! című kutyás reality-magazinban Kevin kutya és gazdája, Molnár Karesz ezekre próbálják megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni. A műsor egyik különlegessége, hogy a néző is jelen lehet az új családtag és a gazdák első találkozásánál. Olyan intim és megható pillanatok ezek, amivel hasonló műsor keretében még nem találkozhattak a tévénézők.

12:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Anna és Roland úsznak a szerelemben, de szembe kell nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatérnek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keverednek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaérnek, már késő. Sanya súlyos sérülésekkel fekszik a földön, és már alig lélegzik. Nem sokkal később megérkezik a rendőrség és a mentők. Roland azt mondja a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vall. Amikor Bence reggel rossz érzésekkel szakít Zitával, Marci erről véletlenül tudomást szerez, és rögtön gyanakodni kezd. Bence pár napja megcsókolta Orsit és erre azonnal szakít a barátnőjével? Bence gorombán megpróbálja lerázni a testvérét és a munkára hivatkozik, hogy kerülni tudja Marcit. Teó, aki észreveszi, hogy van valami az idősebb fiával, végül kihúzza Bencéből a vallomást, hogy a fiú beleszeretett Orsiba. Bence nagyon szenved a tiltott érzéseitől, ám végül megfogadja Teó tanácsát és a testvére kedvéért hazudik Orsinak, amikor a lány a szakítása valós okát firtatja. Szofira és Tamásra nagy esküvői tortakóstolás vár, ami azonban teljes káoszba fordul: a túlságosan is lelkes Tivadar, akit Szofi lelkiismeret-furdalásból hívott meg, hogy elterelje a figyelmét a szerelmi bánatáról, túlzottan is beleavatkozik az események menetébe. Szofi beolvas neki, amivel azonban nagyon megbántja őt. Szofi, hogy megvigasztalja, egy hirtelen ötlettől vezérelve felkéri Tivadart, hogy legyen az esküvői tanúja. Tamás megdöbben, és attól fél, hogy az esküvői tanúik, Tivadar és Bécy még sok bosszúságot fognak okozni nekik.

15:10 Szulejmán 12


Ibrahim teljesen biztos a dolgában, és sejtelme sincs arról a halálos veszélyről, amely az uralkodó felől fenyegeti. Musztafa úgy dönt, hogy egyelőre eltitkolja a család előtt születendő gyermekének hírét, ami nem tesz jót az apjával való viszonyának. Hürrem türelmetlen, nem érti, hogy az uralkodó miért ilyen elnéző Ibrahimmal szemben.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Melek kénytelen mindenki elől titkolni, hogy Kenan mégsem halt meg, mivel egykori szerelme ezt kérte tőle, ugyanis így akarja leplezni magát, míg Melek szülei gyilkosa után nyomoz. Eközben Arzu derekasan küzd ugyan Serdar zaklatása ellen, emellett meg zsarnoksága eluralkodik az immáron teljesen védtelen Aliye felett.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Lali felfedez egy pénzdíjas kutyaszépségverseny-hirdetést, és az az ötlete támad, hogy a görényeit nevezi be. Miután erről a lakótársai hamar lebeszélik, a kedvező alkalmat megragadva ellopja Bécy kutyáját, Rockyt, és vele indul a versenyen. Kiderül azonban, hogy nem szépségversenyről, hanem ügyességi versenyről van szó, ahol Rocky számos kellemetlen pillanatot szerez Lalinak. Amikor végül a tajtékzó Bécy is megjelenik, hogy a kutyáját követelje, Lali előkapja a legügyesebb kutyának járó serleget, amivel azonnal leveszi Bécyt a lábáról. Azonban egy percre rá a győztes kutya tagbaszakadt tulajdonosa kezdi követelni Lalin az ellopott díjat. Teó reggel már nagyon várja Tamara érkezését, és nem hagyja, hogy Tamás provokálja. Ám később a bárban találkozik a dögös Patríciával. A lány egyre jobban nyomul rá, és kihasználja az alkalmat, hogy elcsábítsa a férfit. Teó képtelen ellenállni Patríciának, és lefekszik vele, azonban Bence és Tamás rajtakapják őket. Teó kidumálja magát, de sem Tamás, sem Bence nem hisz neki. Később Teó mindent bevall Bencének, de azt is elmondja, hogy csak Tamarát szereti. Bence csalódott az apjában. Karesz reggel rájön, hogy apaként szüksége lesz egy rendes állásra, és arra az elhatározásra jut, hogy megkéri Joe-t, hogy vegye fel. Joe először ajtót mutat neki, ám miután Karesz nem tágít, végül megadja magát, és ad neki munkát. De Karesz, aki rettentően be akarja bizonyítani, hogy igenis ér valamit, és nem alamizsnát akar, igyekezetében nagy hülyeséget csinál, ezért Joe-nak nincs más választása, ki kell raknia.

21:30 Válótársak 16


A három pasi úgy dönt, mégiscsak közösen folytatják életüket a kanlakban. Az összeköltözés után a gyengédségre éhes Dávid - önmagát is meglepve - közelebbi kapcsolatba kerül új titkárnőjével. Joci kénytelen hanyagolni a munkát, és még a rendőrséget is megjárja, hogy Szonja után eltakarítsa a szemetet. Bálint úgy érzi, fivére kisemmizte őt az atyai örökségből, ezért ráveszi két cimboráját, hogy hárman együtt vegyenek elégtételt Péteren.

22:30 Castle 12


Megölnek egy titokzatos biliárd bajnokot, ám sehol semmi nyomot nem találnak, és nagyon úgy tűnik, hogy a férfival vagy az ördög, vagy a láthatatlan ember végzett. Kate egészen addig ostobaságnak tartja Castle sztoriját a láthatatlan emberről, amíg meg nem támadja valaki, akit képtelen azonosítani.

23:30 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05 A zöld íjász 16


Felicityt meglátogatja az anyja, de a lány ettől láthatóan nincs elragadtatva. Ez ráadásul felidézi benne a múltja egyik kellemetlen pillanatát: a volt barátjával ugyanis megalkottak egy szuper számítógépvírust, amivel minden rendszert meg lehet támadni. De óvatlanok voltak. Coopert lecsukták, aki végül a börtönben öngyilkos lett. A várost azonban, szinte Donna megjelenésével egy időben, egy furcsa hackercsoport bénítja meg. Felicitynek hamar feltűnik, hogy pontosan ugyanazzal a vírussal támadnak, amit egykor még ő fejlesztett ki.

01:10 Magyarország legszebb városai 12


Magyarország nagyon szép ország, tele izgalmas és felfedezésre váró városokkal, természeti kincsekkel és kulturális értékekkel. Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyunk, de nem akarunk messzire utazni, akkor kerekedjünk fel és ismerjük meg közelebbről hazánk legszebb, legizgalmasabb városait. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani nézőinknek 14 részes sorozatunkkal. Minden részben egy-egy város izgalmas történelmi, kulturális, turisztikai nevezetességeit mutatjuk.

01:45 Hazug csajok társasága 12


9. A lányok megdöbbennek, amikor Alison közli velük, hogy ő kérte meg Noelt, hogy törjön be Hannáék házába. Aria még mindig dühös, hogy Hanna spiccesen elmondott egy-két dolgot Sydneynek. Hanna nem akar elmenni Ella és Zack eljegyzési partijára, mert még mindig kényelmetlenül érzi magát Zack közeledése miatt. 10. Emily megpróbálja rábeszélni Alisont, hogy ne azonosítsa elrablójaként azt a férfit, akit nemrégiben elfogott a rendőrség. Aria próbál lelki támasza lenni Ellának, akit összetört a Zackkel való szakítás. Spencer szeretné kideríteni, mi lehet Melissa titka, de egyelőre nem jut közelebb nővéréhez. Hanna és Caleb – Spencer hatására – új életet kezd.

03:25 Mi muzsikus lelkek


Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek! A közel félórás zenés, szórakoztató összeállítás-sorozat vasárnaponként jelentkezik az RTL Klub műsorán. Fellép többek között a Rozoga Tánckar, B. Tóth Magda, Barabás Sándor, Békési Kocsor Irén, Benedekffy Katalin, Domoszlai Sándor, Bokor János, Csala Judit, Csonka Zsuzsa, Egyházi Géza, Déki Lakatos Sándor, Dr. Vígh Bertalan, Farkas Bálint, Fejős Jenő, Geszthy Veronika, Gránát Zsuzsa, Hatvani Kiss Gyöngyi, ifj. Déki Lakatos Sándor, Koós Éva, Lovay László, Nógrádi Tóth István, Sárközi József, Szentendrei Klára.

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 KölyökKalauz 12


A KölyökKalauz célja, hogy közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtsunk a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 14 évéig minden kedves nézőnknek és érdeklődőnek. Műsorunk alapja a testi-lelki egészség felépítése és megtartása, de természetesen a rózsaszín ködön át (vagy világoskék), mi is tudjuk, hogy léteznek vele született és szerzett problémák éppúgy megelőzhető betegségek is. Ezek összességével foglalkozunk a műsorunkban - természetesen szórakoztató, közérthető formában. KölyökKalauz az RTL Klub képernyőjén - premier adással minden szombat délelőtt.

12:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Lali felfedez egy pénzdíjas kutyaszépségverseny-hirdetést, és az az ötlete támad, hogy a görényeit nevezi be. Miután erről a lakótársai hamar lebeszélik, a kedvező alkalmat megragadva ellopja Bécy kutyáját, Rockyt, és vele indul a versenyen. Kiderül azonban, hogy nem szépségversenyről, hanem ügyességi versenyről van szó, ahol Rocky számos kellemetlen pillanatot szerez Lalinak. Amikor végül a tajtékzó Bécy is megjelenik, hogy a kutyáját követelje, Lali előkapja a legügyesebb kutyának járó serleget, amivel azonnal leveszi Bécyt a lábáról. Azonban egy percre rá a győztes kutya tagbaszakadt tulajdonosa kezdi követelni Lalin az ellopott díjat. Teó reggel már nagyon várja Tamara érkezését, és nem hagyja, hogy Tamás provokálja. Ám később a bárban találkozik a dögös Patríciával. A lány egyre jobban nyomul rá, és kihasználja az alkalmat, hogy elcsábítsa a férfit. Teó képtelen ellenállni Patríciának, és lefekszik vele, azonban Bence és Tamás rajtakapják őket. Teó kidumálja magát, de sem Tamás, sem Bence nem hisz neki. Később Teó mindent bevall Bencének, de azt is elmondja, hogy csak Tamarát szereti. Bence csalódott az apjában. Karesz reggel rájön, hogy apaként szüksége lesz egy rendes állásra, és arra az elhatározásra jut, hogy megkéri Joe-t, hogy vegye fel. Joe először ajtót mutat neki, ám miután Karesz nem tágít, végül megadja magát, és ad neki munkát. De Karesz, aki rettentően be akarja bizonyítani, hogy igenis ér valamit, és nem alamizsnát akar, igyekezetében nagy hülyeséget csinál, ezért Joe-nak nincs más választása, ki kell raknia.

15:10 Szulejmán 12


A pasa halála futótűzként terjed végig az országban. Hívei értetlenül állnak az események előtt. Hatidzse teljesen összeomlik, és bosszúra szomjasan tör be Hürremhez, aki bátran állja a támadást. A szultán Ayas pasát nevezi ki Ibrahim helyére - Hürrem legnagyobb megelégedésére. Hatidzse maga mellé állítja Şah szultánát.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Zeynep orvosa megvizsgálja Zeynepet, és kiderül, hogy nem tud lábra állni. Zeynep ezen annyira kiborul, hogy végül injekcióval kell megnyugtatni. Tugce megszökik, hogy elmenjen az apja sírjához, ám eltéved az erdőben. Serdar követi, és végül előjön. Felajánlja Tugcének, hogy elviszi az apjához. Tugce végül beleegyezik. Kenan és Melek elmennek a börtönbe, hogy beszéljenek Rasimmal. Ám ő azt állítja, hogy személyes okokból ölte meg Melek szüleit. Arzu később megtudja, hogy Tugce Serdarral van. Rasid felhívja Nedcetet, és elmondja neki, hogy Kenan életben van.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, mardossa a bűntudat. Anna megnyílik Lilinek és bevallja neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarja Annát a börtönben, de a lány addig nem megy behozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitja Anna szemét, felvilágosítja, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vesz magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot Tamara örül, hogy végre megint együtt lehet Teóval az egy hét hajós meló után. De Tamara kételkedni kezd földön túli boldogságában, mikor Tamás elmondja neki, hogy azt hiszi Teó tegnap félrelépett és megcsalta őt. Teó határozottan tagadja a feltételezést, majd Tamást is keményen kiosztja, aki kénytelen bevallani, hogy valóban nem látott semmit, pusztán feltételezés volt a részéről. Lali reggel nagyon jó hangulatban van, a mai délutánját barátaival, Joe-val és Gáborral akarja tölteni. A fiúk azonban lerázzák Lalit, dolgozniuk kell! Lali nem adja fel ilyen könnyen. Később beállít a fiúkhoz a műhelybe, ahol elképedve látja, hogy Karesz szuper jól beilleszkedett a csapatba. Lali féltékeny lesz Kareszre, azt hiszi, át akarja venni az ő helyét. Lali ezek után az albérletben lejáratja Kareszt azzal, hogy ő maga a WC csésze mellé pisil, de ráfogja Kareszre. Lali végül elárulja magát.

21:30 Keresem a családom 12


Rob Benettet még Balogh Róbertnek hívták, és hatéves volt, amikor Nyíregyházáról örökbe fogadta egy New York-i házaspár. Már amerikai kisfiúként jólétben, szeretetben nevelkedett. Rob úgy érzi, mégis hiányzik az egyik fele. Évek óta arra készül, hogy megismerje a magyar családját. Krisztina testvéreivel úgy nőtt fel, hogy legkisebb öccsét sosem láthatta, mert édesanyjuk Pisti születésekor meghalt és elvették tőlük a babát. Sosem mondtak le róla, hogy megtalálják, még akkor sem, ha a fiú a világ egy távoli országában él.

22:45 Szulejmán 12


Rüsztem beteges féltékenysége miatt nem engedi, hogy egy európai orvos, Pedro megvizsgálja Mihrimát, akinek eddig egy orvos sem tudott segíteni. Fatma szultána megpróbálja tőrbe csalni Hürremet, aki arra készül, hogy meglátogatja a hírhedt javasasszonyt, aki egykor megjósolt több eseményt, amik valóra váltak. Bajazid beleszeret az egyik háremlányba.

23:50 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:20 A zöld íjász 16


Roy-nak továbbra is alvásproblémái vannak, és rémálmoktól is szenved. A folyamatosan visszatérő emlékképek miatt azt hiszi, ő ölte meg Sarát. Megkéri Felicityt, hogy végezzen el rajta egy átfogó vizsgálatot, hogy kiderüljön, nem a Mirakuru okozza-e még mindig a látomásait. Eközben egy sorozatgyilkos szedi áldozatait a városban, aki főleg az egyik legkeményebb banda tagjaira vadászik. Minden jel arra utal, hogy Laurel bokszedzője, Ted Grant az elkövető.

01:30 Édes Otthon 12


Az Édes Otthon, az RTL Klub otthonmagazinja arra vállalkozik, hogy segítse, tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni otthonukat, hogy az igazi Édes Otthon legyen! Akár úgy, hogy új otthont keresnek, vagy azzal, hogy felújítják otthonukat, vagy azzal, hogy egyszerűbb eszközökkel szépítik, csinosítják otthonukat. A műsorvezető Molnár Andi mindenben segít. Igyekszik mindent megtudni, és átadni, megmutatni Önöknek. Minden adásban felkeres egy ismert személyiséget is, hogy meglesse, milyen az ő otthona. Mindezt az alkotók szeretnék ötletesen, szórakoztatóan átadni Önöknek! Édes Otthon - vasárnaponként premier adással az RTL Klub műsorán!

02:00 Randi Taxi 12


Ha a Randi Taxi fékez a ház előtt, valakinek nagyon jó napja lesz. Az RTL Klub műsorának 2. évadjában Császári Zita Zippy stylist érkezik a műsor aktuális vendégéért, aki valamilyen jeles alkalomra készül, és ezért szeretné, ha a Randi Taxi vinné el átváltozni. A jeles alkalom lehet például első randi, vagy akár évforduló, vagy meglepetés vacsora a partnerének, vagy esetleg egyszerűen csak egy olyan este, amin a legjobb formáját hozva akarja megmutatni magát a kedvesének. Zita a Randi Taxival viszi el a vendéget olyan üzletekbe és szalonokba, amelyekben megtalálja mindazt, ami az átváltozáshoz szükséges. A műsor vendégének az utazás alatt, a Randi Taxiban lehetősége nyílik arra is, hogy meséljen magáról, a meglévő vagy áhított párjáról és arról, miért szeretne ilyen vagy olyan változást látni magán. A Randi Taxi menetre kész, szabad jelzés felkapcsolva, és az adás végére valaki boldogabban és szebben száll ki belőle, mint ahogyan beült!

02:30 Jó tanácsok bankrablóknak 16


A csóró fiatalember, Jinx (Nick Stahl) bemegy egy bankba, hogy kivegye a számláján levő, jelentéktelen pénzösszeget. Azonban belecsöppen egy bankrablásba, bezárul mögötte a páncélterem ajtaja és csapdába esik egy csinos, fiatal nővel együtt, akiről kiderül, hogy a bankrablók egyik embere és bérgyilkos. Hamarosan Jinx az események irányítója lesz és igyekszik minél jobban kiaknázni szerencséjét...

Csütörtök

Június 21.

 délelőtt    délután    este  

04:00 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

04:30 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Lego Ninjago - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . A Madagaszkár pingvinjei - Korhatár: (6) . Lego Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:15 Édesítő 12


Az Édesítő az RTL Klub legújabb női életmód-magazinja Molnár Andival. A műsor mindent bemutat, amivel egy kicsit egyszerűbb, szebb, jobb, kényelmesebb és ezáltal még édesebb lehet az élet. Az Édesítő a témákat közérthetően és szórakoztatóan tálalja a nézőknek, igazi werkes stílusban. Édesítő - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

12:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

13:15 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, mardossa a bűntudat. Anna megnyílik Lilinek és bevallja neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarja Annát a börtönben, de a lány addig nem megy behozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitja Anna szemét, felvilágosítja, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vesz magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot Tamara örül, hogy végre megint együtt lehet Teóval az egy hét hajós meló után. De Tamara kételkedni kezd földön túli boldogságában, mikor Tamás elmondja neki, hogy azt hiszi Teó tegnap félrelépett és megcsalta őt. Teó határozottan tagadja a feltételezést, majd Tamást is keményen kiosztja, aki kénytelen bevallani, hogy valóban nem látott semmit, pusztán feltételezés volt a részéről. Lali reggel nagyon jó hangulatban van, a mai délutánját barátaival, Joe-val és Gáborral akarja tölteni. A fiúk azonban lerázzák Lalit, dolgozniuk kell! Lali nem adja fel ilyen könnyen. Később beállít a fiúkhoz a műhelybe, ahol elképedve látja, hogy Karesz szuper jól beilleszkedett a csapatba. Lali féltékeny lesz Kareszre, azt hiszi, át akarja venni az ő helyét. Lali ezek után az albérletben lejáratja Kareszt azzal, hogy ő maga a WC csésze mellé pisil, de ráfogja Kareszre. Lali végül elárulja magát.

15:10 Szulejmán 12


Ibrahim halálát mindenki Hürrem nyakába varrja, a szultánát azonban ez nem különösebben érdekli. Hatidzsee szövetkezik ellene, és egyre több támogatót talál az ügyéhez. Mahidevran azt állítja, hogy Ibrahim elárulta neki, mivel lehet a hárem úrnőjét tönkre tenni. Musztafa számon kéri apját, de nem kap egyenes választ. Ibrahim helyét Ajas pasa foglalja el.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:45 Elif – A szeretet útján 12


Arzu hiába hívja Serdart, ő nem mondja el hol vannak. Csak annyit mond, hogy reméli, Arzu már megérti milyen érzés, ha távol van tőle a lánya. Elif és Gülnur meglátogatja Zeynepet, és megtudják, hogy Zeynep nem tud lábra állni. Az orvos azt mondja, elkezdik a rehabilitációt, de nem tudja megmondani, hogy Zeynep fog-e járni ismét. Necdet kérdőre vonja Feyyazt, hogy lehet, hogy Kenan még él?

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:40 Barátok közt 12


A héten történik: Vajon kialakul romantikus kapcsolat Miklós és Szonja közt? Alizék váratlan segítséget kapnak az esküvőjükhöz. Natasa és Rudi igyekeznek új életet kezdeni. Timi legújabb fondorlata ismét lavinát indít útjára. Ádám eléri, hogy Gigi kirakja Zsoltot a lakásból? Rég nem látott vendég érkezik a házba váratlanul. Attila verekedésbe keveredik, szorult helyzetéből egy idegen menti ki. Balázs tervet eszel ki, hogy Hanna élete ne csak a gondokról szóljon.

20:20 Éjjel-Nappal Budapest 12


Bori teljesen kikészül, amikor Roland bevallja neki, hogy nem csak egy éjszakát töltött el Annával, hanem kapcsolatot akart kezdeni vele, és el akarta hagyni érte Borit. Elkeseredettségében, hogy Roland egy jelentéktelen falusi libáért szakítani akart vele, Bori titokban le akarja inni magát a klubban. Közben összefut Tamással, aki a Szofi miatti csalódottsága miatt legalább annyira maga alatt van. Fájdalmukban egymásra találnak és a Bécy házban isznak tovább. Ott Bori annyira meghatódik, amikor Tamás kedvesen vigasztalja őt, hogy az érzelmi összezavarodottságában le akar feküdni vele. Tamás összezavarodik, amikor véletlenül meghallja, ahogy Szofi a lakás előtt sugdolózik Márkkal és a fiú köszönetet mond Szofinak a „szép pillanatokért”. Amikor a féltékeny Tamás szóba hozza ezt Szofi előtt, a lány elmondja, hogy Márk elmegy Budapestről és Tamás feleslegesen féltékeny. Ugyanis Szofi csakis őt szereti. Tamás megnyugszik – ám ekkor a kezébe kerül a Teó és Márk által gonosz csapdaként készített hamis búcsúlevél, amiben az áll, hogy Márk lefeküdt Szofival. Tamás bedől a cselszövésnek, durva jelenetet rendez Szofinak és a klubba menekül. Ott összefut az ugyancsak megbántott Borival. Karesz összeveszik Lilivel, amikor a lány nem bírja tovább elviselni Karesz túlzásba vitt gondoskodását, és csúnyán a fiú fejéhez vágja, hogy a gyerek csak is az ő dolga. Karesz tartsa magát távol tőle, hiba volt a segítségét kérni. Karesz mélyen megbántódik. Ám minden megváltozik, amikor a meghatott Lili megengedi Karesznek, hogy a nőgyógyásznál most először lássa a gyerekét az ultrahangon. Karesz képtelen továbbra is érzelmi távolságot tartani a babától, és megígéri Lilinek, hogy a gondoskodásával nem fogja tovább idegesíteni őt.

21:30 Válótársak 16


Szonja elutazik, így Jocira hárul a gyermeknevelés összes terhe. Szerencsére megismerkedik Lottival, a szépséges tanárnővel, aki nemcsak a gyerekeknek, de a férfiszíveknek is szakértője. Bálint úgy felhúzza magát a Zsófival való hiábavaló beszélgetések után, hogy egyszerre két nőt visz fel a lakására. Dávid és Tamara ügyvédjeik útján folytatják a háborúskodást, miközben Dávid megpróbálja magát távol tartani szerelmes titkárnőjétől.

22:30 Castle 16


Megölnek egy fagyit áruló férfit. Hamarosan kiderül, hogy a gyilkosságnak szemtanúja is van, méghozzá egy kisiskolás gyerek. Castle vállalja, hogy előadásokat tart az osztályban, abban bízva, hogy elnyeri a gyerekek bizalmát, és megtudhatják a részleteket. Nagy áldozatok árán meg is találja a kis szemtanút, ám közben újabb gyilkosságok történnek.

23:30 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05 Brandmánia 12


Egy műsor, amely brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban pörögnek, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ. Az RTL Klub heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Ott vagyunk és ott leszünk a legnagyobb hazai szakmai konferenciákon és a nagy nemzetközi eseményeken, fesztiválokon. Célunk, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formában közvetítsük. A Brandmánia együttműködő partnere a Marketing&Media szaklap. A műsorvezető Simon Krisztián, a Marketing&Media főszerkesztője.

00:40 Az Év Hotele 12


Az Év Hotele nézői szavazataik segítségével megválasztják az egyes hónapok, illetve az Év Hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Pataki Zita műsorvezető járja végig egy-egy pár vagy család segítségével, akiknek saját történetét is megismerjük, legyen szó akár békülésről vagy éppen lánykérésről. A pár kipróbálja, teszteli a hotelek szolgáltatásait, értékeli a szálláshelyeket, a nézők pedig a műsor hivatalos Facebook oldalán szavazhatnak a hotelekre és nyerhetik meg a hetente kisorsolt két wellness-hétvége egyikét. Májustól decemberig részenként két-két szálláshelyet próbálunk ki, a nézők pedig az adást követően szavazhatnak, így alakul ki a végső sorrend, ami alapján kihirdetjük a hónap hoteleit. 2019 januárjában pedig a nézők új szavazatokkal választhatják meg Az Év Hotelét, a szavazók közül egy szerencsés pedig egyhetes nyaralással kezdheti az évet Az Év Hotelében. Az Év Hotele minden vasárnap premier adással - az RTL Klub műsorán.

01:10 Graceland - Ügynökjátszma 18


8. Mike Johnnyn keresztül akar Carlito közelébe férkőzni, ezért meggyanúsítja Luciát a hármas gyilkossággal, hogy a lány kénytelen legyen Mexikóba szökni. Mike ugyanakkor még nem akarja elkapni Sullát, mert tőle is fontos információkat remél. 9. Miközben Charlie odaköltözik Amberhöz, hogy megszervezzék a bankrablást, Johnny Mexikóba megy Luciával, és megpróbál Carlito apjának a közelébe férkőzni. Mike összetűzésbe keveredik Sullával a fogva tartott lányok miatt. 10. Paige egyre türelmetlenebb Sullával kapcsolatban, ezért Briggsszel szövetkezve ráveszik Markham hadnagyot, hogy szervezzen akciót a bordélyház ellen. Johnny eközben meggyőzi az öreg Carlost, hogy az ő megoldását válassza a kábítószer-csempészethez.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!