KERESÉS search-close

Vegyes fogadtatásban részesült a Szulejmán

szerző:
2013.01.09. 03:02
A Szulejmán bemutatását nagy várakozások előzték meg. S bár a sorozat egyértelmű sikert könyvelhetett el, nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel a szériát.
Vegyes fogadtatásban részesült a Szulejmán
A Szulejmánt 2011-ben mutatták be először a nagyközönségnek. A különleges igényességgel készült török sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, sőt az alkotás a nemzetközi szakma elismerését is bezsebelhette. Voltak azonban, akik úgy vélték, hogy a széria nem megfelelően mutatja be a híres történelmi személyiség életét.

A legnagyobb közösségi oldalon csoportok alakultak azért, hogy kifejezhessék tiltakozásukat a sorozat ellen. A fanyalgók legfontosabb érve az volt, hogy az alkotók hamis képet festettek az Oszmán Birodalom koráról és Nagy Szulejmánról. Sokak szerint, csupán a széria forgatókönyvírójának, Meral Okay-nek a történelmi személyiségről alkotott képét vitték vászonra.

Nagy Szulejmán ismert volt igazságosságáról, bátorságáról, és hatalmas hódításairól Európa szerte. Az ellenzők azonban úgy vélik, a széria készítői a dicső múltat félresöpörve egy meglehetősen felemás képet festetettek a nagy uralkodóról, és azt sugallják, mintha Szulejmán minden gondolata csupán háremhölgyei körül forgott volna.

Akárhogy is, a Szulejmán sorozat olyan zajos sikerrel járt végig több, mint 40 országot, mint ahogy annak idején a szultán serege végigsöpört Európán.

A Szulejmán bevezető része 21:20-kor látható az RTL Klubon!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való