KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Legfrissebb adás

Szulejmán 2017-03-29 2017.03.29.
Megérkezik a palotába Fatma szultána, ám nagy meglepetésre egy héttel korábban. A szultán rémülten értesül...

Napi Szulejmán

Döbbenet! Ilyen szép nő lett Hatice szultána kislánya!

Szulejmán húgának, Fatmának az érkezése bizony felbolygatta a palota életét, pedig Hürrem még egyáltalán nem sejti, hogy a szultána bosszút forral Hatice és Sah szultána miatt. Fatma el is hozza magával elhunyt testvérének, Haticének lányát, Huricihan szultánát. Szulejmán nem is hisz a szemének, mikor meglátja a gyönyörű nővé érett szultánát, de Hürrem sem.

Hürrem: „Legyen a neved Nurbanu!”

Úgy tűnt, már nincs remény Cecilia számára, és nem teljesülhet a vágya, hogy valaha Szelim herceg szerelme lehessen. Az utolsó pillanatban kockáztatott mindent, még az életét is, mikor berontott Hürremhez a kegyelemért. Érdekes mód a szultána hirtelen úgy döntött, teljesíti a fiatal lány kérését, viszont cserébe a hűségét kéri. Közben új nevet is kapott Cecilia, Nurbanu lett, azaz a fény gyermeke.

Ha Szulejmán-rajongó vagy, könnyen tudni fogod a helyes választ! – Te melyik hercegnek adnál esélyt?

Szulejmán úgy döntött, Szelim herceget küldi az uralkodói szandzsákba, és ezzel el is árulta, kit látna szívesen a trónon. Most viszont egy játékra invitálunk benneteket, vagyis mi lenne, ha te dönthetnéd el, melyik herceg örökölje majd a szultán hatalmát! Szavazz, szerinted melyik fivér lenne a tökéletes uralkodó, kit látnál legszívesebben a birodalom élén?

Hürrem: „Hittem, hogy többé nem láthatlak”

Szulejmán és a szultána szerelme semmihez sem fogható. Mikor Hürremet elrabolták, az uralkodó teljesen összetört, akkor úgy érezte, nincs tovább. Az eltelt évek távlatából a szultána újra felidézi az elrablás rettentő körülményeit Szulejmának miközben csodálatosan szép vallomást tesznek egymásnak.

Mit szóltok? - Az uralkodó Szelim herceget választotta!

Nehéz döntés előtt állt az uralkodó, ugyanis négy fia közül kellett kiválasztani a legrátermettebb herceget az uralkodói szandzsák vezetésére. Szulejmán végül Szelim herceget választotta mindenki legnagyobb megdöbbenésére…

Te melyik hercegnek szurkolsz? – Szavazz!

A felnőtt hercegek jól tudják, itt már nem lehet rontani, a legjobbat kell kihozniuk magukból. A mosatni játék is csak egy kis szórakozásnak indult, amiből véresen komoly harc lett. Bajezid és Selim között nincs jó kapcsolat, születésük óta csatáznak egymásnak, és ez a versengés nem biztos, hogy jó dolgot fog szülni.

Szulejmán: „Nem a fiam beteg Hürrem, hanem én!”

Szomorú időszakot él meg az uralkodó, hiszen elveszítette drága fiát, Mehmed herceget. Az idő valamelyest gyógyítja a sebeket, de a mély fájdalma sosem fog elmúlni. Szulejmán keményen magát gyötri, úgy érzi, ő a hibás, ő tehet arról, hogy Mehmed meghalt. Megható vallomást tesz a szultánának, aki tudja, itt nem az uralkodó a bűnös…

Szulejmán: „Hürrem, te vagy az?”

Több év telt el azóta, hogy a szultánáról semmit sem tud az uralkodó. Hürrem eltűnése óta Szulejmán nem találja a helyét, és egyszerűen már élni sincs kedve. Lassan már mindenki lemondott a szultánáról, kivéve Mihrimah szultánát és az uralkodót. Úgy tűnik imájuk meghallgattatott, Hürrem visszatért.

Összegyűjtöttük Sümbül aga legjobb pillanatait! – VIDEÓ!

Hürrem jobbkeze igaz mindenbe beleüti az orrát, de nála hűségesebb társat a szultána sosem találna. A cserfes, bohókás agára egyszerűen nem lehet haragudni, ő az, akinek jelenlét garantáltan mosolyt csal az arcunkra!

Ha igazi Szulejmán-rajongó vagy, ez a kvíz biztos nem fog ki rajtad! - Vagy mégis?

Volt már olyan, hogy egy epizódot többször visszanéztél? Kívülről fújod Hürrem mondatait, lelki füleiddel hallod Szulejmán varázslatos szerelmes verseit? Ha vérbeli rajongó vagy, akkor tudni fogod, kitől származik az adott idézet, vagyis melyik szereplő mondta. Próbáld ki magad!

Tragédia! – Hatice a halálba küldi magát és szörnyű titkát!

Kiderült az igazság! Hatice szultána keze van a dologban, ő raboltatta el Hürremet, és csak ő tudja, hogy a szultána hol van. Ibrahim elvesztése, Szulejmán figyelmetlensége, a sok szenvedés és fájdalom odáig vezetett, hogy Hatice saját kezűleg vetett véget életének, és mérget ivott. Haláltusáját Szulejmán és Sah szultána is végignézte. Szomorú és fájdalmas pillanatok következnek! 

Te tudod, melyik szultánára hasonlítasz a legjobban? – Szulejmán kvíz!

Gyönyörűek, de egyben veszélyesek is! Te melyik szultána helyébe tudnád beleképzelni magad? Próbáld ki, töltsd ki kvízünket és kiderül, melyik szultánára hasonlítasz leginkább! Játssz egy jót velünk!

Te melyik szereplő lennél a Szulejmánból? Játssz, és kiderül!

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik karakterre hasonlítasz, ne hagyd ki a kvízünket! Sümbül aga, Rüsztem pasa, netán Musztafa herceg? Jól gondold meg válaszaidat, mert lehet, nem az vagy, akinek látszol! Jó játékot kívánunk! 

Mihrimah: „Mert ugye ellenségeitek nektek is vannak, igaz?”

Az uralkodó elhagyta a fővárost, ugyanis Buda ellen fordult, és hadjáratra indult fiaival és seregével. Ilyenkor a rend egy kicsit felborul a palotában, és sokkal könnyebben lehet ármánykodni, netán körbecsalni az ellenfelet. Ezt a fiatal szultána is jól látja, és egy tökéletes pillanatban támadásba lendül, mert néha a támadás a legjobb védekezés.

Itt az újévi Szulejmán kvíz! Próbáld ki magad!

A sorozatnak hatalmas rajongótábora van, amit teljes szívből meg is értünk, hiszen fantasztikus és érzelmes világba kalauzol el minket minden szerdán. A szereplők szövevényes viszonyát sokszor a történelem szőtte, de természetesen a készítők is bele-belenyúltak a cselekmény soraiba. 

Szulejmán ijesztő jóslattal szembesül

Egy dervis állja az uralkodó útját, miközben épp gyermekeivel és katonáival sétál. Az öreg félelem nélkül lép Szulejmán elé, és száját sajnos vészjósló szavak hagyják el. Egy dolgot nem tud a szultán, a „vétetlen” találkozást Rüsztem szervezte, hogy még jobban elbizonytalanítsa Musztafába vetett hitében. Úgy tűnik, sikerült a terv, nagyon hitelesen adta elő magát a dervis.

Ennyi volt! Nigar asszony a mélybe vetette magát!

Nigar asszonynak sosem volt könnyű sorsa. Míg Hürrem embere volt, rátalált a szerelem, Ibrahim személyében. A palotában jó sora volt, de mikor megszületett kislánya, a szultána elvitte mellőle. Sokáig azt hitte asszony, hogy meghalt egyetlen gyermeke, de mint ahogy lenni szokott, az igazság napfényre került. Nem halt meg a csöppség, csak egy eldugott kis házban nevelkedett sokáig. Később sem lett jobb sorsa Nigarnak, és a vége is csúnya lett. Utolsó esélyként elrabolta Mihrimah kislányát, de Rüsztem és serege megelőzte őt. Úgy érezte, már nincs kiút, és nincs értelme az életének. Az asszony a mélybe vetette magát.

Nem fogtok hinni a szemeteknek! – Ő lenne Sah szultána beépített embere?

A szultána sosem volt ijedős fajta, simán véghezvitt minden szörnyű tervet, ha az őt szolgálta. Nincs könnyű ellenfele Hürremnek, ha úgy van, Sah az eszközök közül sem válogat. A legújabb ördögi tervén se lepődünk meg, kiderült, Mihrimah segítője nem az, akinek mutatja magát. A szolgáló az ellenség besúgója, aki mindenre figyel és alkalomadtán jelentést tesz úrnőjének, Sah szultánának.

Mire készül Nigar? Elment az esze?

A semmiből tűnt fel újra Nigar, és ahogy a jelenlegi helyzet kinéz, nem sok jót sejtet. Igen elcsigázott, és megkeseredett az asszony, aminek természetesen van oka. Hiába indult el megkeresni a lányát, sehol sem találta, egyszerűen a föld nyelte el. A szomorúság és a fájdalom kezdi felőrölni a józan eszét, és bosszúért kiált. Hürremet és Rüsztemet hibáztatja mindenért, és Nigar szeme előtt már csak egy cél lebeg, meg szeretné büntetni ellenfeleit, és nem is akár mivel. Úgy tűnik, egy ártatlan gyermek élete kerül veszélybe.

Rüsztem: „Ez itt méreg szultánám”

A pasa és a szultána nászéjszakájának története váratlan fordulatot vett. Az már kiderült, Mihrimah egyáltalán nem akarta ezt a házasságot, csak fejet hajtott édesanyja akarata előtt. Rüsztem érzései viszont őszinték, és hogy ennek tanúbizonyságot tegyen mérget hozott magával, mely azonnal szétrobbantja a szívét, ha egy cseppet is iszik belőle. A pasa kész lett volna meginni a gyilkos szert, de Mihrimah közbelépett…

Afife asszony szívszorító üzenetét te sem fogod kibírni könnyek nélkül

Eljött Mihrimah legnehezebb napja. A legszörnyűbb az egészben, hogy ezen a napon kéne a legboldogabbnak lennie, ha épp nem Rüsztemhez menne feleségül. Időben érkezett Afife, aki teljesen átlátja a helyzetet és megpróbál könnyíteni a szultána nehéz lelkén. 

Eljött a pillanat: „A nevem Mihrimah”

A fiatal szultána élete megpecsételődött, eljött esküvőjének nagy napja, melyet sose kívánt volna magának. Elfogadta sorsát, fejet hajtott a családja akarata előtt, és boldogságáról lemondva igent mondott Rüsztem pasának. Megható pillanat következik!

Kísértetet látunk? – Íme Rüsztem legszuperebb belépője!

A pasának annyi ellensége van, hogy azt már számolni sem lehet. Egyedüli és legfőbb támogatója Hürrem, aki még sosem csalatkozott a férfiban. Úgy tűnik, a pasa halhatatlan, pláne ha szerelméről, Mihrimah szultánáról van szó. Mikor már mindenki lemondott arról, hogy a pasa hazaér időben és túlélte a balesetet, abban pillanatban lép be az uralkodó ajtaján. Tökéletes időzítés, és tökéletes érkezés!

Mihrimah: „A szemfödelemet öltitek rám most”

Mihrimah és Rüsztem esküvőjének előkészülete javában zajlik. Az egész palota izgatott, kivéve a fiatal szultánát, aki úgy érzi, inkább a temetésére készül, mint élete legszebb napjára. Mérhetetlen fájdalmát és szomorúságát nem is tudná elrejteni, szemében a kín és a gyász tükröződik. Mihrimah jól tudja, ha hozzámegy a pasához, akkor az igaz szerelemnek örökre búcsút inthet.

Sah szultána: „Az állam én vagyok!”

Hürremnek és némi szerencsének köszönhetően sikerült elhitetni a szultánával, hogy férje, Lütfi pasa csúnyán félrelépett egy cseléddel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pasa nem csalta meg az úrnőt, csak a körülmények kegyetlenül összejátszottak ellene. Sah szultána nem is várt sokat, azonnal szembesíti is férjét a tényekkel. A pasa most örökre megtanulta, hogy a nadrágot igazából a szultána hordja.

Bali bég: „Többé nem lehetek együtt veled!”

Bali bég Szulejmán legfőbb bizalmasa, mely áldás, de egyben átok is. A hősszerelmes katonának egyáltalán nincs könnyű dolga, ugyanis hiába dobog a szíve egy velencei nőért, ha az uralkodó parancsot ad arra, hogy felejtse el a lányt, akkor nincs mit tenni, véget kell vetnie a kapcsolatnak. Hiába lelte meg a boldogságot, el kell engednie, még akkor is, ha szíve mást parancsol. Eljött hát a pillanat, Bali bég szépen és fájdalmas elbúcsúzik szerelmétől.

Sah szultána összetört? – Hürrem terve révbe ér!

A két szultána összecsapása egyre durvább eszközöket kíván; Sah terve, miszerint Rüsztem leprás, erős ütőkártyának tűnik. Szulejmán egyelőre le is állította lánya esküvői előkészületteit. Persze Hürremet sem kell félteni, a szultána nem tesz mást, csupán csak elhinti ellenfele előtt, hogy férje, Lütfi pasa talán nem is annyira hűséges, mint amennyire Sah szultána hiszi. A lavina ezzel el is indult...

Rüsztem: „Válunk”


szerző:
2016.11.04. 10:00
Rüsztem: „Válunk”

A pasának teljesült az álma! Élete szerelme beleegyezett abba, hogy feleségül megy hozzá. Az örömittas férfi nem is bírja magában tartani az óriás hírt, így azonnal hívatja Nigart. A nő először nem is érti, mit akar a pasa, de szépen lassan kirajzolódik előtte, hogy bizony beteljesült az, amitől tartott. Mihrimah hozzámegy Rüsztemhez.

Mihrimah döntött! Hozzámegy Rüsztemhez!

A szultána eddig reménykedett, hátha meggondolja magát szívszerelme, Bali bég. Sajnos Hürrem tett a dolog ellen, így lánya a saját füle hallatára tudta meg, a férfi miért nem keresi a társaságát. Mihrimah teljesen összetört. A harag és a düh elborította elméjét, nem gondolkodott tovább, egyenesen Szulejmánhoz ment, és bejelentette, adják hozzá Rüsztemhez.

Szenvedélyek viharában – forró pillanatok a Szulejmánban

Lütfi pasa nagyon el van keseredve Sah szultána miatt, hogy egy kicsi intimitás sincs köztük, és ha bármikor közeledni próbál feleségéhez, csak falakba ütközik. Hürrem terve emiatt épp tökéletesen kezd összeállni, és a felkért csábító lecsap a magányos férfira, aki szinte alig tud ellenállni a gyönyörű és kívánatos nőnek.

Mihrimah nem tudja meghazudtolni önmagát! - VIDEÓ!

A szultána mindent meg fog tenni, hogy távol tartsa magát Rüsztemtől és a vele való házasságtól. Hiába az ellenállás, úgy tűnik, Hürrem nem foglalkozik lánya akaratával, és a hatalom oltárán feláldozná gyermeke boldogságát. Természetesen a pasa is örül az ötletnek, hiszen nagyon szerelmes a hercegnőbe. Érkezik is tőle egy levél, melynek Mihrimah nem igazán örül.

Musztafa könnyeit hullajtja – VIDEÓ!

Eljött az idő, apa és fia, uralkodó és alattvalója találkoznak. Igaz, hibázott a herceg, a szultán helyett hozott döntéseket, sőt veszélybe is sodorta magát, és nem egyszer. Szulejmán eltökélt, és kíméletlenül távolságtartó fiával. Úgy tűnik, Musztafa könnyei sem hatják meg az apai szívet.

Hürrem: „A családod jövője az első”

A szultána úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy komolyabban elbeszélgessen Mihrimah lányával. Hürrem pontosan tudja, van féltenivalója Sah szultána és a férje miatt, ezért eldönti, bármi is legyen, a lányának házasodnia kell, mégpedig Rüsztemmel.

Sümbül aga ismét alakít!


szerző:
2016.10.19. 23:25
Sümbül aga ismét alakít!

Nagy az öröm a palotában, hogy visszatért a szultána, de a legboldogabb talán Sümbül, aki mindent megtesz Hürremért. Most se történik másképp, az aga kihallgatja az uralkodó méltatlankodását, szitkozódását Musztafáról. A hírt már vinne is úrnőjének, ha nem akadt volna egy kis gond útközben…

Sah szultána: „Nem ugyanabba a palotába tértél vissza”

Hürrem győztesként ünnepli, hogy újra élvezheti Szulejmán bizalmát és szerelmét. A palotába dicsfénnyel tér vissza, csak mikor találkozik Sah szultánával, kiderül, rengeteg minden változott a távolléte alatt.

Szívszorító VIDEÓ – Szulejmán és Hürrem szerelme örök

A száműzetésben lévő szultána egyre nehezebben viseli szerelmének, az uralkodónak a hiányát. Többszöri sikertelen kísérlet után végre eljutott Hürrem levele Szulejmánhoz. A szultán nem is várt sokáig, ahogy elhagyta Mihrimah a szobát, már olvasta is a neki szánt üzenetet.

Musztafa ennyire még sosem volt határozott és férfias! – VIDEÓ!

A herceg most sem viccel, ha ártatlan emberek életéről van szó, egyszerűen kockáztatja saját életét, és ha kell, még az uralkodó akaratával is szembe megy. Megint veszélybe sodorja magát?

 

Rüsztem: „Az életedet kérte cserébe”

A pasa meglátogatja a szultánát szörnyű száműzetésében. A találkozó igen érdekesre sikeredett, és Hürrem élete került veszélybe.

Kit választ Rüsztem pasa? – Hatalom vagy becsület?

Hürrem száműzetése sok embert érintett, de főleg azokét, akik a pártját fogták. Sah szultána nagyon okos nő, szépen begyűjtötte a legyengült ellenfeleket és mindent megtett azért, hogy a saját oldalára állítsa őket. 

Hatice: „Miért büntet a sors?”

A szultána belement a házasságba, no de milyen áron? A készülődés alatt csak Ibrahimra tudott gondolni, és a szerelmes pillanataikra.

Szulejmán: „Itt maradsz, Hürrem”

Elérkezett az idő, az uralkodó hátat fordított Hürremnek! A szultána nem is hisz a fülének! Egy tragédia van születőben?

Döbbenet! – Sikerült Sah szultána terve?

Hürrem talán ekkora bajban még sosem volt, és ebből a helyzetből talán épségben ki sem tud keveredni. VIDEÓ!

VIDEÓ – Hatice rémálma nagyon ijesztő!

A szultána fájdalma olyan erős, hogy még mindig nem tudta feldolgozni Ibrahim elvesztését. Hatiche most azon munkálkodik, hogy meglelje szerelmének nyughelyét. A módszerei boszorkányosak!

Ez Hürrem legszebb szerelmes vallomása – VIDEÓ!

A Valide megint arról tesz tanúságot, hogy mennyire szereti az uralkodót, és a szíve csak érte dobog. Csodálatos levelet kap Szulejmán, egyenesen Hürremtől, amitől nagyon elérzékenyül. 

Sah szultána döntött! Hürremnek mennie kell?

Eddig Hatice volt az, aki nap mint nap kívánta a Valide halálát, mostanra Sah szultána sem tűr halasztást. Úgy tűnik, eljött a nap, hogy tényleg veszélyben van a szultána.

Bali bég: „Köztünk több nem lehet”

A férfit még mindig kísérti Esmahan és Mihrimah szerelme. Nem marad más választása, csúnyán kikosarazza a szultán egy szem lányát.

Rüsztem: „Az enyém lesz!”


szerző:
2016.08.03. 22:35
Rüsztem: „Az enyém lesz!”

A pasa ezt a kijelentését véresen komolyan gondolta, hiszen valóban jól mondta Nigar, ha Mihrimah szultánáról van szó, a férfinek minden érzése kiül az arcára. 

Musztafa: „Apám, mi van veled?”

A herceg életében először megszegte az uralkodó parancsát, aminek az lett a vége, hogy a szultán azonnal magához hívatta őt. Megdöbbentő pillanatoknak lehetünk szemtanúi.

Ibrahim pasa: „Általa érezheti szívverését”

Haticét az uralkodó újra férjhez akarja adni. Úgy tűnik, nincs más megoldás, a szultánának el kell fogadnia Szulejmán döntését. A helyzet nem könnyű, mert Ibrahim szelleme, azaz szerelme egyfolytában kísérti az özvegyet.

Szulejmán kegyetlen bosszúja – Hatice újra férjhez megy?

Sötét fellegek tornyosulnak az özvegy szultána feje fölött, Szulejmán ellen elkövetett hibákért felelnie kell. A szultán szörnyen kegyetlen büntetést talált ki. 

Bréking: Szulejmán leszármazottjai: „A szultán csodálatos ember volt”

A Fókusz stábja egyenesen Szigetvárig ment, hogy találkozhasson a leghatalmasabb szultán, azaz Szulejmán rokonaival. A riport alatt megelevenedett a történelem és egy gyönyörű mese részesei lehettünk.

Bali bég: „Én katona vagyok”


szerző:
2016.07.06. 22:35
Bali bég: „Én katona vagyok”

Nincs mit tenni, ha egy női szív szerelemre gyulladt, pláne ha a vágyott férfit se hagyja hidegen a szépséges nő. Sajnos a helyzet nem ilyen egyszerű, pláne akkor, ha a bizonyos férfi Szulejmán legfőbb szolgája és hű társa.

Hürrem megtudja a szédítő igazságot – Maga sem hisz a fülének

Hatice minden praktikát és cselszövést bevetett már, hogy gyötrelmet okozzon a Validének. Sajnos ennél sokkal messzebbre is ment.

Sümbül: „Maradj, ahol vagy!”


szerző:
2016.06.29. 22:35
Sümbül: „Maradj, ahol vagy!”

Lássuk be, az aga nem éppen az az erős kiállású férfiember, mint például Bali bég. Viszont ha a szultána életéről van szó, akkor nem gondolkodik Sümbül és még a durvább harcosnak is nekimegy.

Sümbül óriási titokra bukkan – Be is rezel a látványtól!

Az aga is nehezen viseli, hogy a Valide nincs jól. Éberen őrködik, hátha gyanúba keveredik valaki. Az eseményekre nem kellett sokat várni... 

 

Ezt a fotót látnotok kell – Meryem és Lara!

Hogy repül az idő! A Szulejmán sztárjának kislánya szinte már kész nagylány. Nézzétek!

Hatice életben van – Vigyázat, hátborzongató a látvány!

Az özvegy szultána kínok közepette, ki tudja hogyan, de visszatér a palotába. Amikor belép az ajtón, mindenkinek eláll a szava. Még Hürremnek is.

Hatice súlyos titkot árul el


szerző:
2016.06.15. 22:40
Hatice súlyos titkot árul el

A szultána túlélte Hürrem durva támadását, és nagy nehezen visszatalált a palotába. Hatice nem lát a dühtől, haragtól, és brutális revansra készül.

Szulejmán sírja: egy egész települést találtak

Nemcsak Szulejmán türbéjét, vagyis síremlékét, hanem egy egész települést találtak magyar és török régészek Szigetvár mellett.

Véres küzdelem a szultánák között – Ilyet még nem láttál!

Egy jó ideje áll a bál a két szultána között. Az uralkodó testvére, Ibrahim özvegye feltette mindenét annak érdekében, hogy a Validét a halálba kergesse. De erre a brutalitásra még ő sem számított.

A lelkiismeret-furdalás a lélek gyilkosa – Szulejmán elsírja magát

Hogy Hatice pontosan mit szeretne elérni, egyelőre nem lehet tudni. Egy dolog pedig biztos, az uralkodó több szenvedést már nem bír elviselni.

Szulejmán legszebb imája Hürremhez – Videó!

Valóban létezik ilyen erős szerelem, mely túlél mindent, ármányt, intrikát, szemfényvesztést, fekete mágiát? Igen, van! A sorozat egyik legromantikusabb pillanatát hoztuk el nektek.

Hatice: „Fogsz te még könyörögni halálodért”

Sejthettük előre, az özvegy szultána terve nem lesz kegyes. Azt viszont, hogy ilyen messzire képes elmenni a megboldogult Ibrahim kedvese, sosem hittük volna. Döbbenet!

Szulejmán: „Csak Te kellesz, csak Te nekem”

A velencei hadjárat során az uralkodó szívét igen erőteljesen nyomasztják a gondok, legfőképp Ibrahim hiánya mardossa lelkét. Közben legnagyobb támaszának, másképp szerelmének, vagyis asszonyának ír egy levelet, mely felér egy igazi szerelmi vallomással. Megható jelenet következik.

Ő Hatice vs. Hürrem csatájának újabb áldozata

Ibrahim halála sem volt elég ahhoz, hogy a szultánák közti harc alábbhagyjon. A folytonos gyűlölködés nem ért véget, és kegyetlen háborújuk egy újabb ártatlan ember életét követelte.

Szulejmán utolsó imája – „Átjárja szívemet a vér”

Az uralkodóra most igen nagy felelősség hárul, serege Velence ellen indul. Mindezek mellett nincs már Ibrahim, aki a legnehezebb órákban is hű társ volt.

Hürrem: „Gyermekeimről ne vedd le féltő kezed” – Boldog anyák napját!

Sok mindnet elmondhatunk a szultánáról, de egyben biztos egyetértünk. Életét adná gyermekiért, értük a haláltól sem riadna vissza.

Hürremet kijátszották? – Megdöbbentő képsorok következnek

A validéről tudjuk, előtte nincsen akadály, bármire képes, bármit el tud érni, ha akar. A mostani lecke viszont hatalmas pofon a számára, és ezzel egy kegyetlen játszma indul el, amely biztosan vért fog kívánni.

Hürrem: „Imádkozzunk értük”


szerző:
2016.04.22. 12:00
Hürrem: „Imádkozzunk értük”

A palota férfitagjai csatába indultak, így Hürremnek egyedül kell szembenéznie a rá leselkedő veszélyekkel. A szultána kiszolgáltatott helyzetét egy nagyon rossz hír tetézi. Szulejmán megsérült?

Szulejmán szellemet látott? – Videó!

Napi körkérdés: Szulejmán vajon megbánta, hogy megölette Ibrahimot? Az uralkodó erősnek mutatja magát, viszont minden jel arra utal, hogy lelkiismeret-furdalása megemészti tudatalattiját.

Megrázó Videó! – Hatice és Ibrahim utolsó párbeszéde

Az uralkodó kegyetlen döntést hoz. Végérvényesen száműzi húgát a palota közeléből. A szultána nehezen, de végül beadja a derekát, engedelmeskedik bátyja akaratának. Hatice fájdalmas búcsút vesz otthonától, és lélekben szerelmétől is, Ibrahimtól.

Videó – Tragédia! Hürrem majdnem odaveszett

Sosem szabad félvállról venni az ellenséget, főleg, ha az ellenség Sah szultána, vagy Hatice bőrébe bújt. Nem sokon múlt, hogy a palotában kegyetlen vérfürdő vegye kezdetét.

Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni – Videók!

Saját magának csak ideig-óráig tud hazudni az ember, ugyanis hiába próbálja elterelni a gondolatait, netán a lelkiismeretét, azt a bizonyos belső hangot örökre nem tudja elnyomni. Másképp, Szulejmán a lelkiismeretével, Nigar asszony meg az érzéseivel nem tud mit kezdeni, megható vallomásoknak lehetünk tanúi.

Elhoztuk a legizgalmasabb pillanatokat – nézzétek!

A palotában rendkívül forrong a levegő: Hürrem nyíltan provokálja Sah és Hatice szultánát, Ibrahim halála egy nagyon fontos ember érkezését idézi elő, közben Mihrimah és Taslicali szerelme veszélyben forog. Összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb jeleneteket.

„Hürremnek vesznie kell”


szerző:
2016.03.16. 22:35
„Hürremnek vesznie kell”

A gyász okozta sebek szinte sosem gyógyulnak be, a hegek örökké ott maradnak, és sokszor újra, és újra felszakadnak. Hatice szíve kővé dermedt Ibrahim elvesztésekor, de egy dolog talán mégis megoldhatná a szultána gyötrelmeit. Mi lenne az? Íme, a szomorú igazság.

Hürrem: „Nem érzem magam vétkesnek”

Nem lesz könnyű dolga a szultánának, a pasa halála folytán nemcsak Haticevel kell szembe néznie, többen is őt okolják a történtek miatt. Hürrem azonban másképp gondolja.

Szulejmánnak szembe kell nézni az özvegy Haticevel

A pasa halálhíre mindenkit letaglóz a palotában, de az özvegy Hatice fájdalmával semmi sem érhet fel. A szultána azonnal az uralkodóhoz siet, hogy megkérdezze, mi történt Ibrahimmal.

Halit Ergenc: Boldog Nőnapot!


szerző:
2016.03.08. 16:30
Halit Ergenc: Boldog Nőnapot!

Köszönjük, hogy hétről hétre nyomon követtek minket. Cserébe, Nőnap alkalmából, most mi szeretnénk kedveskedni nektek.

A sorozat eddigi legszebb idézete következik

Számtalan idézetet, szerelmes verset, monológot hallhattunk már a sorozatban. Szulejmán szívhez szóló búcsúztatója, szerintünk, az egyik legszebb. Emlékeztek rá?

Ez volt Ibrahim legutolsó szava, mielőtt megfojtották - Vigyázat, megrázó videó következik!

Négy ember kellett ahhoz, hogy lefogják a pasát, és négy ember kellett ahhoz, hogy örökre elhallgattassák. A halála előtti pillanatban még felkiáltott. Tudjátok, mi volt az utolsó szava?

Vajon mit árul el Hürrem tekintete?

Ibrahim halálhírével Sümbül aga azonnal Hürremhez siet. A szultána nem igazán fogja fel a rémült férfi szavait, hogy mi is történt a palotában az éj leple alatt.

Megtörtént! Ibrahim pasa meghalt – Drasztikus képek következnek

Szomorú, és megrázó pillanatoknak lehetünk tanúi, Szulejmán úgy dönt, kivégezteti barátját, legfőbb bizalmasát, Ibrahim pasát. Felfoghatatlan, ami történt, megrázó percek következnek.

Hürrem tehet az egészről?


szerző:
2016.02.29. 16:30
Hürrem tehet az egészről?

Valóban, ez lenne az igazság? Hürrem irányított mindent a háttérben?

Ha Szulejmán álomra hajtja a fejét, Ibrahimot megölhetik

A helyzet súlyosságát jól mutatja, az uralkodó már rég nem azon gondolkodik, megbocsájtson-e a pasának, hanem azon, hogyan vethet véget a férfi életének, anélkül, hogy ne szegje meg a saját szavát.

Szulejmán elérzékenyül Ibrahim hegedűjátékától

Ez már a végjáték, Szulejmán gondterhelt tekintetéből minden kiolvasható. Ibrahim sorsa eldőlt?

Szulejmán végleg megtört?

Hürrem lassacskán eléri célját, az uralkodó végleg elveszítette bizalmát a pasában, és kételyeit, bizalmatlanságát már nem tudja teljesen leplezni.

„A nevem Ibrahim”


2016.02.18. 14:30
„A nevem Ibrahim”

Megrázó őszinteséggel vall múltjáról, gyerekkori fájdalmáról a pasa.

Sümbül aga senkit sem kímél

Nem telik el úgy rész, hogy ne fedeznénk fel az aga mókás grimaszát, sziporkázó humorát.  Sümbül most sem kímél senkit, pimaszul odaszól mindenkinek.

Breaking! Megszületett Nur Fettahoglu kislánya

A Szulejmán sorozat sztárja, Nur gyönyörű képeket posztolt kislányáról. Szerencsére, mindketten jól vannak, ami a fotókon is jól látszik.

Idegösszeomlást kapott Hürrem?


szerző:
2016.02.13. 10:00
Idegösszeomlást kapott Hürrem?

Láttátok már Hürrem reakcióját, mikor megtudta, Ibrahimot felmentette Kadi Efendi?

Hürrem vs. Ibrahim – Második menet

A szultána és a pasa harca már mindennapos, nincs benne semmi meglepő. De mi van akkor, ha véletlenül szemtől szembe találják magukat a palota folyosóján.

Nigar elbocsájtó szép üzenete


szerző:
2016.02.12. 13:45
Nigar elbocsájtó szép üzenete

Nigarnak el kell hagynia a várost, követnie kell férjét. Nem tehet mást, szomorú búcsút kell venni törvénytelen kislányától. A megható pillanatot Ibrahim pasa zavarja meg, és egy váratlan dolog történik
 

Boldog szülinapot Meryem baba, Lara!

A Szulejmán sorozat gyönyörű Hürremét alakító Meryem Uzerli két éve, hogy világra hozta édes kislányát, Larát. Az apróság születésnapja alkalmából csodaszép, és megható üzenetet posztolt a büszke édesanya.

Deniz Cakir színésznő alakítja Szulejmán eddig nem látott testvérét

Sah Szultána érkezése felborítja a palota életét. A sorozatbeli szultánát Deniz Cakir alakítja, aki az életben sosem tudna ártani senkinek sem.

Ha az ész helyett a szív parancsol

Hiába,” ha az ember lelkét beszennyezte valami, azt már nem tisztítja meg se a szél, sem a jó levegő”. Hogy kinek, mi rejtőzik a szívében, becsvágy, önzés, szerelem, irigység, netán harag, most kiderül.

Utánozhatatlan - Hürrem legjobb grimaszai

Bármit is tegyen, bármit is mondjon, a szultána arcára nemcsak kiülnek az érzelmek, hanem a grimaszolás csodálatos formáiban testet öltenek. Nem tehettünk mást, muszáj volt összegyűjtenünk a legjobbakat.
 

Sötét felhők tornyosulnak a palota fölé

A szenthónapban vagyunk, a békesség, a megbocsájtás, és a szeretet havában. Az ünnepi készülődésben nemcsak a körülöttünk lévő dolgokat csinosíthatjuk, ez a lélekről is szól, a lelket is felöltöztetjük ilyenkor, viszont ehhez először alá kell szállni a mélybe, hogy minden mocsok, piszok a felszínre kerüljön.

Háborúban és szerelemben mindent szabad

Szulejmán palotája még mindig egy csatatér, a harcosok pedig nem mások, mint hű szolgák, árulók, barátok, és hős szerelemesek.

Tudod, ki mondta? Újabb Szulejmán kvíz!

Ha ismered a sorozatot, nem kell félned, menni fog a kvízünk! Ha kevésbé vagy felkészült, akkor se félj, garantáltan jól fogsz szórakozni! Vágj bele! Melyik szereplőtől idézünk?

Játszmák, jutalmak, büntetések


szerző:
2016.01.13. 22:40
Játszmák, jutalmak, büntetések

Igaz a mondás, mindenki azt kapja, amit megérdemel. A jók elnyerik méltó jutalmukat, a rosszak az életükkel fizetnek, illetve az sem árt, ha nem becsüljük alá az ellenfelünket.

Ismeritek Filiz Ahmet színésznőt? Ő alakítja Nigar asszonyt a Szulejmán sorozatban!

Filiz Ahmetről keveset tudunk, pedig övé az egyik legfontosabb, és legmeghatározóbb szerep a Szulejmán sorozatban. Nigar asszony sorsa igen kegyetlen, és szomorú, amit a színésznő mesterien tudott megformálni. Honnan jött, hol született, és ki is ő valójában?

Életet a tisztségért, ágyast az ágyasért

A palota tele van játszmákkal, gyűlölködéssekkel, intrikákkal, és kegyetlenségekkel. Szinte mindegy, hogy a ranglétra melyik fokán helyezkedsz el, mindegy, hogy ágyas vagy, netán pasa, az a bizonyos sors mindenkit utolér.

Fontos tudnivaló a Szulejmán-rajongóknak!

Örömmel adjuk közzé, hogy a híres Szulejmán sorozat oldala megújult! Mit is jelent ez pontosan?

Melyik férfi szereplő illene hozzád a Szulejmán sorozatból? Kvíz!

Biztosan kacérkodtál már a gondolattal, hogy a kedvenc sorozatod imádnivaló férfijai közül, melyik sármőr illene hozzád a legjobban. Segítünk, csak töltsd ki a tesztet, és máris megtudod a választ!

Láttátok már Meryem Uzerli legújabb fotóját!?!

Ez több mint cukiság! Mi is szívesebben tanulnánk így, ha ennyire édes lenne a segítőtársunk!

Sümbül aga újra formában


szerző:
2015.12.10. 15:20
Sümbül aga újra formában

A tegnapi Szulejmán részt nem lehetett nevetés nélkül végignézni. Sümbül aga hozta a formáját, és rendesen megdolgoztatta a rekeszizmainkat.

Halit Ergenç: „Számomra az apám jelentette a boldogtalanságot a családunkban.”

Az ismert színész négy évig játszotta Szulejmán karakterét, szinte beleívódott a bőrébe az általa megformált uralkodó jelleme, személyisége. Szakmailag, és magánéletileg igen nehéz és tanulságos időszak van mögötte.

Helenát alakító Cemre Ebuzziya nemcsak a filmvásznon játssza az erős nőt, az életben is az!

Helena szerepét, amit minden szerdán nyomon követhetünk a Szulejmán sorozatban, nemes egyszerűséggel Cemrere írták. Ő is ugyanolyan erős nő, mint a karaktere, aki imádja a szabadságot és ha megszeret valakit, akkor tűzön-vízen kitart szerelme mellett.

Hürrem újra akcióban – célkeresztben Ibrahim pasa

A szultána sosem tétlenkedik, ha a vetélytársáról van szó. Mondhatni, ha rést talál a pajzson, azonnal lecsap, és addig nem nyugszik, míg véghez nem viszi tervét. Ibrahim pasa hiába volt óvatos…

Gürbey Ileri: „Ami igazán számít az a lélek szépsége!”

A Szulejmán sorozatban Mehmet herceget alakító sármos, fiatal színész két lábon áll a földön, ugyanaz az a szerény és kedves török fiú maradt, mint a karrierjének legelején.

Képekben: Hürrem és Firuze kegyetlen harca! A szultána ismét győzött!

Hürrem, mint már kiderült, nem játszik, ha szerelemről van szó. Ember legyen a talpán, aki olyan bátor, hogy a szultána és Szulejmán közé álljon. Mint Firuze, akinek majdnem sikerült…

Rüsztem aga szerepében Ozan Güven

Ozan Güven alakítja Rüsztem agát a Szulejmán sorozatban. A német származású színész meglepő módon moderntánc szakirányt végzett, és később kapott kedvet a szerepléshez.

 Mahidevran élete a háremben – pillanatképek

A palotában zajlik ám az élet, a szenvedélyé és a szerelemé a főszerep. Viszont semmi sem tart örökké. Mahidevran imádta a szultánt, a mindene volt. Azt hitte, közös gyermekük születésével kapcsolatuk megpecsételődött. De nem így történt, Hürrem érkezésével a szultána élete kegyetlen fordulatot vett.

Kvíz!!! Melyik férfi szereplő lennél?

Ne habozz, tudd meg melyik férfi szereplő lelke érint meg igazán, ki áll hozzád a legközelebb? Szulejmán, Ibrahim, vagy netán Mustafa?

Selim Bayraktar: „Azt hiszik, hogy meleg vagyok”

Sümbül agát alakító színész, Selim Bayraktar egy életvidám és csupaszív fiatalember, pedig kegyetlen és szívszorító gyerekkora volt. Egy olyan világból menekült a családjával, ahol szinte bármelyik pillanatban meghalhattak volna. Akkor tizenhárom éves volt.

Szulejmán! Melyik női szereplőre hasonlítasz? Teszteld magad!

Ki a kedvenced a sorozatban? Hürrem, Mahidevran, netán Nigar? Menj végig a teszten, és kiderül, lélekben kire hasonlítasz!

Ő a palota mókamestere, és Hürrem legfőbb bizalmasa! Na, de kire is gondolunk?

Nem másra, mint Sümbül agára, akiről sajnos, kevés szó esik. Pedig ő az egyik leghumorosabb, legérzékenyebb szolgáló a palotában, mindig megcsillantja legviccesebb oldalát, és vidámsága, életszeretete páratlan.

Melyik a legmostohább női sors a Szulejmánban?

Számtalan asszonyi sorsot ismerhetünk meg a sorozatban, egyik keservesebb, mint a másik, viszont van egy közöttük, akinek talán a legnehezebb dolga van. Nigar Kalfa örömmel csatlakozott a palota háreméhez, jól indult az ottléte, később minden megváltozott, és minden felborult.

Meryem Uzerli egy újabb cuki fotót osztott meg kislányáról

Szinte ünnepnap a rajongóknak, mikor a Szulejmán sztárja posztol egy-egy képet lányáról, Laráról. A csöppség tavaly februárban született, azóta rengeteget nőtt, viszont híres anyukája még a széltől is óvja őt.

A nagy Szulejmán kvíz!


szerző:
2015.11.10. 14:10
A nagy Szulejmán kvíz!

Ha kedd, akkor már csak egyet kell aludni, és jön a Szulejmán legújabb epizódja. Előtte nem árt egy kicsit felfrissíteni a memóriát és megmozgatni az agytekervényeket!

Isten éltesse I. Szulejmánt!


szerző:
2015.11.09. 14:00
Isten éltesse I. Szulejmánt!

Nem is gondolnánk, de ötszázhuszonegy évvel ezelőtt, azaz 1494. november 6-án született I. Szulejmán török szultán. Sok mindent elmondhatunk róla, egy dolog viszont bizonyos, ő volt az Oszmán Birodalom legnagyobb uralkodója, amit a Szulejmán című sorozat remekül ábrázol.

Hürrem és Szulejmán szerelme egy igazi tündérmese

Valóban egy tündérmese, azért azt ne felejtsük, mennyi viszontagságon vannak túl, és azt se, hányan és milyen szörnyű módon akarták szétbomlasztani ezt a kapcsolatot. Vajon, tényleg létezik ennyire őszinte, és igaz szerelem két ember között?

Ők a Szulejmán sorozat férfi szinkronhangjai

A Szulejmán sorozat női magyar szinkronjai tökéletesen passzolnak a szereplők karaktereihez. Igen ám, de kik kölcsönzik az erősebb nem magyar hangjait?

Gondolta volna? Ő Hürrem magyar hangja

Minden héten várva várjuk a legújabb Szulejmán epizódot. Együtt izgulunk, szorongunk, sírunk a szereplőkkel, részesei vagyunk a hárem mindennapjainak.  Ismerős arcok, hangok! De vajon kik kölcsönzik a magyar hangot a kedvelt színészeinknek?

A szerelem mindenek felett


szerző:
2015.11.03. 17:15
A szerelem mindenek felett

Sokan elítélik Hürremet, pedig tettei mögött Szulejmán iránt érzett igaz, és hű szerelem áll. Rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, de a küzdelmet sosem adta fel. Vajon, mi vár még rá?

Szulejmán teszt! Mennyire ismered a sorozatot?

Kíváncsi vagy a tudásodra? Itt tesztelheted, mennyire vagy igazi Szulejmán-rajongó!

Fókuszban az anyai sors – Hürrem karjaiban a haldokló Mehmet

A Szulejmán előző része nem kímélte a szíveket és az érzelmeket. Míg Nigar anyaként egy új esélyt kapott a sorstól, addig Szulejmán szerelme, Hürrem éppen élete értelmét készül elveszíteni.

Ez az egyik legmeghatóbb jelenet: Nigar és a kis Kader végre egymásra találnak

Nigar nem hisz a szemének és a fülének, mikor megtudja, Kader az ő lánya, aki él és gyönyörűbb, mint azt álmában látta.

Pelin Karahan: „Erősebb, magabiztosabb és sokkal nyugodtabb vagyok.”

A gyönyörű színésznő a harmincas évei elején jár, most jobban van, mint valaha, pedig a mindig kedves, mosolygós kislányos báj mögött szomorú és megrázó múlt lappang.

„Árulja el, ki az a Halit Ergenç?” – interjú a Szulejmán főszereplőjével

Mindenekelőtt azt elmondhatjuk Halitról, hogy sármos, férfias, intelligens és nagyon szereti a feleségét, és közös fiukat. Szulejmán szerepét szinte ráírták, magánemberként alázattal viseli az élet nehézségeit, szinte fejet hajt előtte, közben mosolyát és derűjét sosem veszíti el.

Láss csodát – képek a háremi életről

A háremi életet mindig is nagy titok övezte, és mint azt már tudjuk , nem volt egyszerű az ott élő rabszolganőknek, más néven ágyasoknak a sorsa. Az olasz, francia, svéd és spanyol festők keze alól kikerült képek önmagukért beszélnek.

Életképek! - Szulejmán backstage


szerző:
2015.10.22. 17:30
Életképek! - Szulejmán backstage

Nincs olyan néző, akit ne furdalna az a bizonyos kíváncsiság, hogy egy forgatás során, mi is zajlik a színfalak mögött. Őrületes izgalom kérem szépen, amit mi most meg is mutatunk!

 „Minden, ami történik egy mese része, nincs olyan, amit ne lehetne megcsinálni”

A színésznő, Selma Ergec az egyik legnehezebb szerepet, Hatice szultánát alakítja a Szulejmánban. A sorozatbeli karakteréről és az abból adódó érzésekről, nehézségekről, sőt magáról a forgatásról őszintén mesélt.
 

Kulisszatitkok egyenesen a Szulejmán forgatásáról

Szulejmánt és Ibrahimot alakító színészek a valóságban is kedvelik egymást? A megrázóbb jelenetek tényleg megviselték a szereplőket? Vigyázat, spoiler, csak saját felelősségre olvassa tovább!

Parfümtippek a háremből!


szerző:
2015.10.19. 15:30
Parfümtippek a háremből!

A háremi élet folyamatos versengést jelentett az ott élő nők számára, minél szebbek, minél kívánatosabbak szerettek volna lenni. Nem is gondolnánk, de ehhez elengedhetetlen kellék volt a jól megválasztott illat, és a tökéletes kiegészítők, az ékszerek kiválasztása.

Ibrahim valóban áruló volt, vagy egy szörnyű összeesküvés áldozata?

Ibrahim sorozatbeli alakja szorosan megegyezik a történelemből ismert valódi nagyvezír életével. Ő volt Szulejmán jobb keze, barátja és kegyeltje. Ki volt ő, és tényleg képes lett volna elárulni hőn szeretett szultánját?

Szépségtrükkök egyenesen Hürremtől és a háremvilágból

Vajon mitől voltak olyan meseszépek a háremhölgyek? Hogyan és mivel szépítkeztek, milyen praktikát használtak, amivel el tudták csábítani és rabul ejteni a szultán szívét.

Milyen volt a valóságban Hürrem legfőbb ellenfele, Mahidevran Szultána?

A sorozatbeli Mahidevrannak nincs könnyű élete, ami a hűen tükrözi a valódi szultána életét és sorsát.

Burak Özcivit: „Megtanultam köszönetet mondani”

Burak hat éve színészkedik, jó pár sorozatban szerepelt már. Sikeres, jóképű, és végre elindult a saját boldogságához vezető kacskaringós úton.

Fekete mágia török módra


szerző:
2015.10.09. 13:50
Fekete mágia török módra

A selyemfátyolba burkolt, és az egzotikus fűszer illattól elnehezült varázslatos keleti világ mindig is mozgatta a kíváncsi európai ember fantáziáját. Az Ezeregyéjszakát olvasva bele-belecsöppenhettünk a török legendákba és mesékbe, amik közül szerencsére, számos babona és jóslat fennmaradt.

Ez a színésznő fogja leváltani Meryem Uzerlit a sorozatban

Hihetetlen, de igaz, nem Meryem Uzerli fogja játszani az idősödő szultánát. Hürrem szerepét Vahide Gördüm veszi át.

Ki volt valójában Hürrem, akiért I. Szulejmán képes volt a saját fiát megöletni?

Az okos nők hátulról mozgatják a szálakat, vagyis manipulálnak, miközben férjuruk erről semmit sem tud. Hürrem Szultána mestere volt ennek, a kisujjában volt az összes fortély és női szeszély

Ennivalóan cuki az új Szulejmán szereplő

A kis Kadart alakító Deniz Tözün angyali tekintetével és a szép arcocskájával hihetetlen gyorsasággal lopta be magát a nézők szívébe.

Meryem egy újabb családi fotóval lepte meg rajongóti

Hihetetlen, de Meryem nővére, olyan fiatalnak tűnik, mintha a színésznő lánya lenne.

Már a suliban is tudják a helyes választ!

Micsoda gyöngyszemre leltünk!

„Vannak titkok, melyekre egy egész élet alatt sem derül fény.”

Fellebbent a titok, Ibrahim pasa megtudta, halottnak hitt lánya életben van. Torokszorító monológja mindent elárul szíve legféltettebb érzéseiről

10 hihetetlen tény a háremről


szerző:
2015.10.01. 14:30
10 hihetetlen tény a háremről

A háremvilág egy tündérmese, gondolhatnánk, a szebbnél szebb ruhák, ételek, paloták, mind rabul ejtik az ember fantáziáját, pedig nem minden játék és mese. A könnyed fátylak alatt súlyos titkok és szigorú szabályok rejtőznek.

„Imádkozom, hogy minden jó legyen”

Meryem Uzerli megdöbbentő vallomása az anyaságról!

Újra éled a legenda: megtalálták I. Szulejmán sírhelyét

Ha igazak a feltételezések, nemcsak a hatalmas szultán sírját találták meg, hanem egy egész oszmán település helyszínét is.

A szív szava - Firuze vallomása Szulejmánnak

A szerelemben nincs logika, az észérvek eltörpülnek a szív szavai mellett. Firuze is jól tudta, az életével játszik, ha továbbra is a szultán ágyasa marad.

Komoly műtéten esett át Burak Özcivit

Hat órás operáción esett át a török színész.

Halit Ergenc felesége pont olyan szép, mint egy igazi szultáná

A gyönyörű Bergüzar Korel 13 évvel fiatalabb, mint a Szulejmánt alakító színész, de ez nem érződik a kapcsolatukban. Boldog és harmonikus párkapcsolatban élnek, pont olyan szerelemmel, mint Szulejmán és Hürrem!

„Megöltem, meggyilkoltam az elmém” – Szulejmán szerelmes leve Hürremnek

A sorozatból igen jól ismert szultáná a valóéletben is őszinte és igaz társa volt Szulejmánnak, habár kortársai nem nézték jó szemmel a furfangos fiatalasszony cselszövéseit. Ami viszont bizonyos, gyönyörű és mindent elsöprő szerelem volt a szultán és az ő Hürreme között.

Ennél cukibb képet még nem láttál Meryemről

Mi történik, ha egy imádott Szulejmán sztár találkozik egy rettentő cuki cicával? Íme, az eredmény: 


 

Jobban beszélsz törökül, mint gondolnád!

Hiába, ha sok időt töltünk egy emberrel, mondjuk éjjel-nappal összezárva, akaratlanul is átvesszük a szokásait, a szófordulatait, netán a mozdulatait. Így voltunk, vagyunk mi magyarok a török nyelvvel!

Burak Ozcivit új szerelmével pózol

A Szulejmán sorozatban Malkocoglu Bali béget alakító színész feleségének, Fahriye Evcennek nem lehet most könnyű dolga, ugyanis férje, Burak napi rendszerességgel posztol képeket új szerelméről.

Bikiniben a Szulejmán sztárjai


szerző:
2015.09.15. 14:00
Bikiniben a Szulejmán sztárjai

Gyönyörű nyaralós-bikinis képeket posztoltak magukról a Szulejmán híres színésznői a rajongók nagy örömére. Egyszerűen nem tudunk dönteni, melyik híresség a szebb! Szerintetek?

A hárem igazi arca


szerző:
2015.09.14. 16:00
A hárem igazi arca

A szultáni hárem szigorúan zárt „aranykalitkája” mögé minden szerda este bepillanthatunk, a Szulejmán palotájában a világ legszebb lányai versengnek az uralkodó szívéért, miközben féltékenykedés, intrikák és sokszor a legkegyetlenebb gyilkosságok zajlanak, pont úgy, mint a valaha volt valódi háremekben

Napi Szulejmán: Újraíródik a magyar történelem - II. Lajos halálának körülményeit vizsgálják egy konferencián!

A tragikus kimenetelű csatát I. Szulejmán török szultán vezette, melynek végén II. Lajos magyar király a Csele patakba veszett, így ismerjük a történetet tanulmányainkból. Azonban a legújabb kutatások szerint előfordulhat, hogy a magyar király nem úgy és nem akkor lelte halálát, mint ahogy eddig tudtuk.

Napi Szulejmán:  Meryem Uzerli - a sorozat Hürremje -  a valós életben is hercegnőként él!

Meryem Uzerli kislányának épít egy hercegnőkastélyt!

Napi Szulejmán: A sorozat Szultánája a valóságban igazi férfifaló!

A Szulejmán című sorozat egyik stábtagja meglebbentette, hogy Nur Aysan színésznő már második házassága alatt is találkozgatott mostani szeretőjével. 

A Szulejmán-láz régóta tombol, ez a zseniális retró sláger a bizonyíték!

Fantasztikus klipet ástunk elő az internet mélyéről: Baris Manco török rocksztár Szulejmánról énekel, de még hogyan! A hangszerelés, a ruhák, a szakállak, és a szultán nevét epekedve vokálozó nők tökéletes egységet alkotnak! Szulejmán-rajongóknak köetelező! Kattints a garantált dallamtapadásért!

Szulejmán nyomában, Alanyában


szerző:
2015.07.27. 16:37
Szulejmán nyomában, Alanyában

Nagyon sok magyar nem is tudja, hogy esetleg azon a partszakaszon, ahol épp sétálva eszi a török fagylaltot és gyönyörködik a naplementében, I. Szulejmán szultán is sétálhatott Hürrem szultánával az oldalán, és ugyanúgy csodálhatta a naplementét.

Szulejmán - 219. rész

Fatma szultána nyilvánosan megszégyeníti Hürremet egy esti mulatságon. De nem éri be ennyivel, egy új ágyassal...

Szulejmán 2017-04-05

Fatma szultána nyilvánosan megszégyeníti Hürremet egy esti mulatságon. De nem éri be ennyivel, egy új ágyassal...

Szavazás

Te sajnálod, hogy Ibrahim meghalt?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!